היי אנשים..

• פותח הנושא HIM
  • פורסם בתאריך
תותי יש לי חדשות בשבילך

בנוגע למה שקרה בארץ עם המסיבות,רוב אלו ש"אכלו " כימיקלים במסיבות,התחילו באקסטות,ומשם ירדו לגראס כי כל הקטע של המסיבות כבר לא מה שהיה לפני שנתייםשלוש...והיום אנשים יותר מסתגרים בבית,פחות יוצאים להתקרחן,ויותר מעשנים גראס...פחות כמיקלים.... ואגב,בארץ משום מה,קריסטל זה סם של בית...

תותי 4

New member
אנשל../images/Emo41.gif

יקרתי אני כבר 4 שנים וחצי...לא יודעת מזה סמים,וכמו כן מסיבות,אך עדין יש לי חברים אשר עדין בקטע...ומידי פעם הם מספרים לי על מסיבות שהם היו בהם,ומין הסתם גם מה שהולך בהם.ובמסיבה האחרונה שהיתה בים המלח לפי דבריהם היה יותר חומר מכדורים. ושוב זה לא הענין ,מה היה יותר....אלא בכלל שהיה.......ושוב אני מדברת מפן שונה .

תותי

אני לא מברת בתור אחת שלא יודעת מה קורה במסיבות בארץ,תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד ולא מחברים אלא מעצמי ..רק שאני מזמן אל נגעתי בכלום מהסיבה הפשוטה שאני יודעת שאפשר גם בלי,אבל אם יבוא לי אני אקח בלי לשבור את הראש,ותמיד יש יותר מכדורים,יש אל אס די יש קוק יש פופרס יש הליום יש מליון סמים...אבל בסוף רובנו חוזרים לירוק הטוב והטעים...

תותי 4

New member
זהר.......אין ספק.....

שההתמכרות ולא משנה למה זה נובע מהאישיות,אך ישנם אחדים שהגבירו את הסיפטומים כאשר הם נגעו בסם גם יותר קל,ואני ממש לא יודעת איפה אתה חיי,אבל רוב האנשים החלו את ההתנסות ה-1 שלהם בסמים קלים,ועברו אח"כ,ליותר קשים. ומבחנתי סם יותר קל זה לא דווקא גראס....אלא גם אלכוהול...שאני רואה בו כסם לא פחות קל,ואיני מבינה מדוע הוא בכלל חוקי,שזה כבר נושא בפני עצמו. בגדול ההתנסות פותחת דלת לדבר האמיתי.

tiger

New member
מה לעשות אנחנו חיים בעולם של חומרים

והחוק לא מסוגל להגן עליך מהשימוש בהם אלה אק את יכולה לעשות זאת. העובדה שאנשים רבים לא עוברים מסמים קלים לקשים היא עובדה. גרס אקסטזי טריפים אלכוהול זה הכל סמי מועדונים ומעטים הם אלה שעוברים מהשימוש בהם לנרקומניות להרואין.זו העובדה האמיתית.זה שיש מיעוט של מכורים ששום חומר לא מספיק חזק בישבילהם ולא הספיק להם האלכוהול ולא הספיק להם הגרס ולא הספיק להם הקפה השחור לא אומר שצריך להוציא את כל החומרים הנ"ל אל מיחוץ לחוק להיפך וזה מה שקורה בכל העולם ואין לי ספק שבסוף גם יגיע לפרובנציה שלנו שמנסה תמיד ליהיות כמו משהוא אחר... כל התחזיות שמדינות שיאפשרו שימוש בסמים קלים בתחומן יהפכו לבירות של סמים קשים כקלים היתבדו.לא פורטוגל ולא שוויץ ולא הולנד ועכשיו לא אנגליה הפכו לאבן שואבת לתירות של נרקומנים ומכורים.הולנד והקופי שופ שלה למימכר סמים קלים כמו גם רחוב החלונות האדומים שלה הפכו למרכזים של טיירות איכותית של טיירים צעירים מכל העולם שרק עשו טוב למדינה והכניסו לה הרבה כסף שהלוואי עלינו,מדינה שלא נותר בה טייר אחד. אמסטרדם הפכה לסמל של חיים טובים ושל עיר תוססת וצעירה.כל שאר המדינות שחוקקו עכשיו חוקים דומים מנסות ליבא גם אליהן את הסיגסוג הכלכלי וההצלחות החברתיות שחוקים כאלה ללא ספק מסוגלים ליגרום.זה שיש מיעוט של מכורים ששום חומר לא מספיק להם...נכון שכל הנרקומנים התחילו עם סמים קלים אבל זה לא אומר כלום את לא מבינה?זה רק אומר שהנרקומנים הם אנשים שבקרת השימוש שלהם בסמים דפוקה עד לא קיימת.גם בהרואין דרך אגב לא רק בסמים קלים נרקומנים/מכורים לא "יודעים" להישתמש.בעצם יש היום סברה שאצל מכורים קימת בעיה במערכת (המתפקדת יפה אצל אנשים נורמטיביים)של וויסות החומרים ושליטה על השימוש בהם כך שאין כימעט חומר שנרקומן יכול להישתמש בו "נכון" או באופן נורמטיבי.אנחנו לא ידענו להיסתפק במועט לא כשזה היה אלכוהול ולא כשזה היה גרס ולא כשזה היה הרואין או קוקאין.אין לזה שום קשר לזמינות של הסמים הקלים או לגרס.אבל צריך ליזכור תמיד שאנחנו יעוט בתוך חברה נורמטיבית ואם אנחנו רוצים שיאמצו ויקבלו אותנו לחברה אנחנו צרכים לעשות את אותו דבר ולתת לנורמטיבים את ההרגשה שאנחנו גם מוכנים לתת להם ליחיות בלי להכתיב להם את החיים רק ביגלל שלנו יותר נוח ככה. התהליך של קבלה וחזרה לחברה שתקבל אותנו כשווים בין שווים איננה חד סיטרית ואנחנו לא יכולים רק לבקש שיתנו לנו ויעשו בישבילינו בלי שאנחנו נעשה גם משהוא.זה לא עובד ככה.הגישה של לאסור על סמים קלים באופן גורף רק ביגלל שיש שיכווה קטנה של מכורים שזה מפריע לה זאת חזירות וזה מעורר שינאה.אנחנו חשוב שנעורר אמפטיה לא שינאה אבל איך אפשר לעורר אמפטיה אצל אנשים שאנחנו באים לומר להם איך ליחיות ומה לעשן או יותר נכון מה לא לעשן רק ביגלל שלנו כמיעוט זה מפריע.מיעוטים צרכים שיקבלו אותם כשווים אבל הם חיבים להפסיק להכתיב תנאים לשם כך אלה אם כן הם מעוניינים להמשיך וליהיות שנואים ומנודים.בכל העולם יש היתפכחות מהאגדה של תאורית הסולם וחקיקה חדשה של סמים קלים תופסת בעוד ועוד מדינות בעולם המערבי.זה שהמכורים דווקא הם מכולם הם אלה שמנסים ליכפות על האוכלוסיה הנורמטיבית חוקים שהם מעולם לא עמדו בהם,חוקים שעליהם הוציאו אחר כך את מיטב הכספים כדי לאכוף את העברינות שבדרך כלל יוצרים מכורים אחרים...זאת חלם ומיזה העולם מיתפכח לאט לאט. אנחנו לא יכולים להכתיב לרוב המכריע בחברה שום דבר ואם אנחנו רוצים שיקבלו אותנו כשווי זכויות אנחנו לא יכולים להכתיב את הצרכים שלנו על כולם רק על עצמינו.לך מפריע סמים קלים אל תישתמשי בהם.למה לך מגיע יותר מאלכוהוליסט שצריך להיתמודד עם כך שיש לו בקבוקים מול העיניים בכל מקום?במה אנחנו יותר טובים?גמילה זאת גמילה זאת גמילה וגמילה מוצלחת של אלכוהוליסט שצריך ליראות בקבוקים מול עיניים היא עדיין הרבה יותר קשה משל אותו נרקומן שיצתרך ליסבול סמים קלים מיסביב או מרכזי טיפול בהרואין/מתדון כך שאם הם יכולים גם אנחנו.כולנו מכורים ואף אחד לא יותר טוב או מוצלח מהשני ולכולנו אותו גורל:כולנו צרכים לילמוד ליחיות בחברה הנורמטיבית לא הם צריכים לילמוד ליחיות בתוכינו...לטוב ולרע. ברגע שנתחיל ליהיות פחות מפחידים ופחות נבוא בדרישות לכולם ככה אולי יתחילו גם להיתיחס אלינו בכבוד.אנחנו לא יכולים לידרוש מאחרים לא לעשות כל מיני דברים רק ביגלל שזה מפריע לנו.לא רק כמכורים אלה בכלל זו לא צורה להיתנהג ומי שמיתנהג ככה (כדוגמת הדתיים)רק מעורר עליו את שינאת כולם ואנחנו להבדיל מהדתיים לא יכולים להרשות את זה לעצמינו. אי לכך ובהתאם לזאת אני תומך וימשיך ליתמוך במאבק של מיפלגות כמו עלה ירוק שלדעתי בסופו של דבר יביאו לשינוי כי זה מה שהעם רוצה. t

תותי 4

New member
טיגר....הכל מתחיל בי.......ונגמר בי

אין ספק שאני היא לבסוף זאת שתחליט לגבי עם לחזור או לא לחזור לשימוש... אבל.....קופי שופ מתחת לבית שלי...יכל עבורי לעשות את הבחירה בימים קשים ליותר קלה וקטלנית,אתה מדבר על שיגשוג כלכלי....חיים טובים?...אילו חיים טובים הם שלנו המכורים,יחכה בפינה כל הזמן האויב הכי גדול שלנו, אמנם אנו מיעוט,אך גם במיעוט יש להתחשב.והאמת אנחנו כבר לא כל כך מיעוט כל יום לצערנו מצטרפים לרשימה עוד חברים שנפלו ברשת .אגב הסיסמאות שאתה כל הזמן זורק לגבי הסמים הקלים,שהם סמי מועדונים, והמעטים הם אילו היורדים לשימוש מסיבי...לא נכונים...ומוגזמים....היום חצי מדינה מעשנת על בסיס יום יומי גראס....זה שזה היום לא פוגע בחיים השותפים שלהם...לא אומר שהם לא מכורים לא נפשית.....עובדה אז למה הם ממשיכים?...ןאל תגיד לי כי זה הכיף שלהם אחרי היום ....היום זה אולי הכיף.....אבל מחר אף אחד לא מבטיח.....אתה גם הזכרתה התקבלות חברתית?....בנינו למי איכפת מה הנורמטיבי חושב עלי,בעינהם נרקומן הוא תמיד נרקומן ,ולא אני ולא אתה ולא שום חוק מטומטם ישנה זאת.ולכל האלכוהליסיטים הנקים המתמודדים עם הקושי האכזרי בלראות את המאהב שלהם נמכר בחנויות...אני מורידה בפניהם את הכובע..ויודעת שאני לא היתי מסוגלת להביא יום נקי אחד,בידיעה שהכל כל כך בהישג יד,רק לרדת למכולת,למרות שגם סמים יש בכל מקום אך עדין לא בנגישות שכזאת,ואני אסירת תודה לאלוהים על כך.ולגבי עלה ירוק....חוץ מלהצביע בבחירות הבאות ש"ס למרות שאני חלוניה,רק בכדי להקטין את הסיכוי שאי פעם מפלגה כזאת או חוק שכזה יוצא בכלל בכנסת.

זהר פלד

New member
תגדירי מה זה "הדבר האמיתי"...

אני חושב שגם אלכוהול (שהוא הרבה יותר גרוע מרוב הסמים הלא חוקיים) וגם גראס וגם קפאין וכו´ - כולם זה "הדבר האמיתי"... אגב, הסיבה היחידה שאלכוהול הוא חוקי היא בגלל מה שקרה בתקופת השפל הכלכלי הגדול בארה"ב - כשאלכוהול היה לא חוקי ברוב המדינות שם והמאפיה השתלטה על השוק... (ובינינו, הרי ארה"ב מכתיבה את הטון בארץ)

תותי 4

New member
זהר.....

כמו שצינתה הדבר האמיתי הוא בעצם מכלול של דברים, כל איש והתמכרותו.אני באמת לא מבינה את הדבליות שאלכוהול כן נמכר בחנויות וסם אחר לא.לדעתי לא זה ולא זה צריך להמכר....אך מה לעשות שזוהי רק דעתי.

tiger

New member
את רוצה שכולם יחיו כאן כמו באירן

או בערב הסעודית,שם גם האלכוהול איננו חוקי (מה זה לא חוקי ,לא חוקי לעללה)כולל הסמים קלים וקשים גם יחד.אם היו מקבלים שם אנשים יפה הייתי אומר שאת יכולה ללכת ליחיות שם אם את כל כך רוצה.אבל שמעתי שגם שם יש נרקומנים וגם שם יש קוק פרסי...בקיצור יקירתי:לא החוק ולו הדרקוני ביותר יכול ליפתור כאן את הבעיות.אני יכול לתת לך רשימה של מדינות בהן לא רק שיש חוקים יותר קשים מיכאן אלה שמוציאים גם להורג נרקומנים שלא לדבר על סוחרים.בסין מוציאים להורג גם מישתמשים בסמים קלים יותר מהרואין (אופיום)אז מה אין שם מיליוני מישתמשים וסוחרים ומה לא? בערב הסעודית מוציאים להורג סוחרי סמים ואלכוהול בעריפת הראש ומה אין שם סמים ונרקומנים?יש ויש.בתאילנד מוציאים להורג סוחרי סמים אז מה זה עוזר לה לא ליהיות אחת מיצרניות ההרואין המשובחות בעולם?.. די כבר עם כל הצביעות הזאת.לחוק אין יכולת ליפתור את הבעיה וכרגע הוא רק מחריף אותה.החוק לא יכול לעזור לאף אחד לא להישתמש או להיגמל. החוק לא יכול לעזור לאף אחד לירצות פחות סמים במסיבה היום בערב. החוק כמו שהוא היום זה בדיחה גרועה שילדים בני שש עשרה צוחקים מימנה במסיבות שלהם ומשלם המיסים בוכה כשממנים מהכסף שלו את כל הפשיטות חסרות הערך,בתי הכלא ושלוש ארוחות ביום לכל המכורים שמיתאכסנים שם ועוד כהנה וכהנה ביזבוזים של כסף לריק רק כדי לשמן גלגלים של סוס מת שלא תורם ולא עוזר לאיש ליחיות יותר טוב.אז מספיק כבר לומר "גם אלכוהול לא צריך ליהיות חוקי" בלה בלה בלה,כן אנחנו רואים את המדינות בהן אלכוהול לא חוקי ואיך המדינות האלה ניראות כמו אירן או ערב הסעודית...הצעות או דיבורים כמו שלך זה מה שגורם לציבור הצעיר במדינה הזאת לישנא אותנו.אותו ציבור של צעירים שהיו אמורים להבין אותנו יותר מיכולם כי גם הם מעשנים סמים או שותים בירה בפאב ויודעים קצת מה זה,דווקא את הציבורים האלה אנחנו מרגיזים ומביאים עלינו את השינאה והטיעוב שלהם.אחר כך שהם רואים נרקומנים הם אומרים לעצמם "הינה החזירים שעישנו והזריקו מכל הבא ליד ואנחנו צריכים לשלם על זה את המחיר למה מה? ביגלל שלהם קרה מה שקרה עכשיו הם רוצים שכולנו ניחיה כאן כמו באירן?כדי שלהם לא תיתעורר הדודה?..איזה מין חוצפה זאת"? זה מה שהאדם הצעיר הנורמטיבי חושב עלינו היום ודעות קיצוניות בסיגנון האירניזציה של שוק הסמים והאלכוהול שנרקומנים בגמילה דוחפים בכזה חירוף נפש זו אחת הסיבות העיקריות לכך. t

orrrr

New member
אם פנית לפורום הזה בבקשת תשובה -

כנראה שאתה כבר יודע את התשובה.

tiger

New member
כן?ומה היא לדעתך?

אני תמיד שמח לישמוע ביקורת בונה מאנשים שיש להם חצי שעה של ניסיון כאן בפורום וכבר הם חושבים שיש להם מה לומר וביקורת להעביר.קדימה יקירתי תגידי מה שבא לך.למה להחזיק בבטן דברים,זה לא בריא. לדעתי הבחורה שניכנסה לכאן לפורום ושאלה מה ששאלה קיבלה מיספר תשובות שלא היו מבישות שום פורום להיתמכרויות בשום מקום בעולם ואני מספיק בטוח בעצמי כדי לומר שאין שום פורום אחר בארץ להיתמכרויות בו היא היתה מקבלת תשובות טובות וממצאות יותר ורק בישביל הניסיון את מוזמנת לפרסם שאלה בנוסח זהה בפורום השני שפועל בארץ להיתמכרויות וליראות לבד מה תקבלי ואם זה יהיה יותר מתשובה אחת בדרך כלל של המנהל זה יהיה מזל גדול. אני גאה בפורום הזה ואני חושב שיש כאן אנשים נהדרים שעברו בחיים שלהם דרך שילדות כמוך טוב היו עושות אם היו שומרות על קצת צניעות וכבוד לגדולים ומנוסים מהן. בבקשה תגידי מה שבא לך.אני האחרון שיסתום לך את הפה.אני בכלל מעולם לא סותם ולא סתמתי כאן פיות כך שתרגישי חופשי,אנחנו יכולים לעמוד בביקורת. עברנו את מישטרת ישראל נעבור גם את זה... t

orrrr

New member
נימת ההתגרות בתגובתך אומרת -

שכדאי לו להתנסות? אתה מנסה לומר לי, שאני צריכה להיות מכורה לסמים קשים קודם על מנת להתקבל לפורום הזה? אתה, מעודד אותי להתנסות?

סוורוס בוקר טוב!!!!!!../images/Emo42.gif

מה שלומך חמוד שלי??? איך היום שלך מתחיל???אני מקווה שגמרת את מה שעוד נישאר לך...ושזהו-אתה נקי
... אצלי הכל טוב,לומדת למתכונת מעצבנת בהיסטוריה....איייייכסה. טוב לא נורא. בכל אופן-שיהיה לך יום ניייייפלא!!!!ותשלח לי הרבה הודעות כי אני כבר לא רואה אותך! חחחח ביי ביי
נוקי.

סוורוס

New member
נשמה!!!!../images/Emo23.gif

אני חייב לזוז אבל אהיה בקשר בערב.. כן גמרתי היום בלילה הכול.....ואני שמח..כי יש לי אור בחיים (היפה שלי..סיפרתי עליה כבר אלף פעם)....טוב לא הכי מאושר מזה שנגמר...למעשה מפוחד ממה שיהיה היום מחר מחרתייים למעשה רוצה להמשיך.לא מרגיש שיכול לצאת..לא אני עוד לא מכור!!!אסור לי לחשוב ככה....אבל חייב לצאת...\אהבה שווה הכול לא????????. בהצלחה במתכונת..מכול החיבוקים-הכי גדול אלייך.. תהיי חזקה..יאללה חייב לרוץ סוורוס

כמה טוב שיש אנשים כמו אור וזהבה

ועוד כמה נעלי בית משומשים שנכנסים לפורום שלנו,וביהירות שלא ברורה לי מטיפים מוסר וקוראים לאנשים פה פסיכים-נרקומנים מטונפים-חולי נפש... אז אור בכלל לא יקרה...לפני שאת או מישהו אחר באים בטענות למנהל פורום התמכרויות או ליושבי הבית הזה,אנא, לימדו לקרוא ...כיוון שטייגר מעולם לא אמר לאף אחד בפורום שילך להזריק קצת הרואין,או שילך להסניף קצת קוק...וואלה,הבנאדם מודע טוב מאוד להשפעות ההרסניות של הסמים,הוא לא יעיז להמליץ לאף אחד על כזה דבר רע,אבל כיוון שזה פורום,ואנשים נכנסים לשאול שאלות שמציקות להם ( דוגמת נערה בהפרעה ששאלה שאלה שבאמת עניינה אותה) וטייגר עונה להם לפי ראות עיניו...אתם יודעים, מותר לו...זוהי דעתו...כפי שזוהי דעתכם...,ההבדל הוא שאתם ישר תוקפים ומטנפים ( פסיכית..) וישר טוענים שטייגר מדרדר לסמים... יאלללה לכו חפשו מישהו חייב לכם פה דין וחשבון? וואלה ,טעיתם בפורום... חוץ מזה,באמת,רדו מהקטע של המילקי,זה שאתם כאלה מעאפנים ולא יודעים להבין את מה שנכתב זה בעיה שלכם,אתם החוצנים שלא הבינו בכלל במה מדובר ( מעניין למה...אולי כי לא טרחתם לקרוא את כל מה שהיה כתוב בתוכן ההודעה?!?!?!?!?) ..אז לפני שאתם ממהרים לפורום מנהלי פורומים,רצוי שתשבו בנחת,קחו איזה שאחטה מהג´וינט ותקראו לאט,לאט כדי שגם תוכלו להבין.... קאפיש????????????????

למעלה