טייגר, אני בצד שלך...
אתה צודק במאתיים אחוז בכל מה שאתה אומר, ואני מתנצל על זה שעל סמך שלושת העמודים המסכנים שקראתי בפורום פיתחתי דעה לגבי רוב החברים בו. זו היתה טעות טיפשית מצידי, ואני מבטיח להשתדל להשתפר. כמובן שאתה צודק בזה שאם לא היתה הנאה בסוטול אנשים לא היו משתמשים בסמים... ולא ניסיתי להוציא דברים מהקשרם, אלא להראות שכל הקנטרנים למינהם עושים את זה. מסתבר שהכוונה שלי היתה ברורה רק לי, וזה, מן הסתם, אומר שלא ניסחתי את עצמי מספיק טוב. יש לך את כל הסיבות בעולם להיות גאה בפורום הזה, אני אישית חושב שהחברים בו שהספקתי להכיר הם אנשים נפלאים, וזה כבר הישג מרשים כשלעצמו. העבודה שהפורום הזה עושה כקבוצת תמיכה היא ממש כמעט אלוהית בעיני, רק מעצם הנתינה לזולת. אני מסכים איתך לחלוטין בזה שצריך לדבר על כל מה שקשור להתמכרויות, גם הצדדים הרעים וגם הצדדים הטובים (מבחינת ההרגשה הטובה של להיות מסטול, ותאמין לי, זה עושה טוב גם לי להיות מסטול, מן הסתם...) אין ספק שלראות בהודעות שמדברות גם על ההרגשה הטובה של הסוטול כהודעות שמסיתות לשימוש בסמים זו טיפשות ממדרגה ראשונה, ולא זאת היתה כוונתי. אני מתנצל על חוסר ההבנה, ומקוה שהפעם, הצלחתי להבהיר את העמדה שלי בנושא בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. בהמון ההערכה על עבודת-הקודש של הפורום הזה, זהר.