היי אנשים..

• פותח הנושא HIM
  • פורסם בתאריך

HIM

New member
היי אנשים..

.. מה קורה?.. אהה.. אנלא ממש מכור לשום דבר, אבל.. יש לי חבר אחד.. קצת יותר מאחד. שתמיד מדברים על זה שהם רוצים לעשן איזה משהו... ו.. תמיד שהם מדברים ואני שומע את זה זה גורם לי לירצות גם.. אבל אני באמת פשוט לא רוצה בזה.. אני לא רוצה שום עיניין בזה.. אבל אני פשוט פוחד שאני יהיה מספיק מפגר כדיי להיות שם ולעשות משהו שאני יתחרט עליו כל כך.. כמו שפעם אחת איזה שתיי חברים שלי דיברו עם איזה אחד שיכור שהוא עישן איזה כמה פעמים והוא סיפר להם כמה זה טוב וכמה זה כדיי.. ושזה לא עושה בחילות כמו אלכוהול, ומשפיע אותו הדבר.. ושזה פשוט כייף... יכולתי פשוט לירצות באותו רגע... אבל אני ממש מפחד מהעיניין הזה.. גם בישביל החברים שלי.... אם אתם יכולים לעזור אני מוכן לישמוע מה יש לכם להגיד בכייף.. תודה מראש ומיצטער על הטיסכול שלי... אבל אני כבר לא יודע מה לעשות

זהר פלד

New member
התרופה הכי טובה לפחד היא ידע.

ולפני שיקפצו עלי איזה מישהו מפורום משוב שעבר כאן במקרה - אני לא ממליץ לא לך ולא לאף אחד אחר להתנסות בסם כלשהו, גם לא בסמים חוקיים כגון אלכוהול או ניקוטין. כשאני אומר ידע אני מתכוון לידע תאורטי. צא ולמד על הנושא, חפש כאן בקישורי הפורום ובטאג ליין קישורים, חפש אתרים אינפורמטיביים במנועי חיפוש באינטרנט, חפש לינקים גם בפורומים המקבילים בפורטלים האחרים. כל שאלה לגבי אמינות החומר שאתה קורא אתה מוזמן לשאול כאן, מן הסתם, או אנשים שמוסמכים לנושא כגון רופאים וכו´. יש לי כלל חשוב שאני משתדל לחיות לפיו - "אם יש ספק אז אין ספק". והכוונה - אם נראה לך שלמשהו שאתה רוצה לעשות יש פוטנציאל לסכן אותך - אל תעשה אותו. ועוד אחד כזה אומר "יש דברים שאסור לי לנסות." אני חושב שכולם כאן יסכימו איתי שמעגל הסמים הוא מעגל שקל להכנס אליו אבל קשה לצאת ממנו. אי לכך, ההתלבטות שלך צריכה להסתיים כאן ועכשיו:

סוורוס

New member
אני חולק עלייך../images/Emo163.gif

אני יודע שאני לא הדוגמא המוצלחת לתשובה שלי ל- him אבל מהחיים שלי למדתי שגראס לא מה שיהרוג אותך.. פעם פעמיים-מצדי זה לא מה שמסוכן... מה שכן זה לאן אתה ממשיך.....עם זה פעם פעמיים טוב....עם זה יהיה בסוף הירואין או כדורים..אז סביר להניח שגראס מסוכן בשבילך כבר בשחטה הראשונה...תחשוב טוב מה אתה רוצה איש...לאן אתה שואף להגיע.. אני בטוח שאם יש לך שכל..ואתה בטוח מה אתה רוצה מהעולם הזה.. אז לא יזיק לנסות איזה ג´וינט....להפך..זה יכול לתת לך ביטחון בעצמך(איך אני מקשר את זה לזה לעזזל....לא משנה) בקיצור לפחות תדע מה זה ושהתנסית בזה...ולא מהספרים! ! ! ! ההחלטה בידיך....לדעתי אתה לא צריך לםפחד מזה...אלה מעצמך....אז לפנישאתה מחליט לכאן או לכאן..תבדוק טוב טוב אתעצמך...שאיפותייך. חייך..רצונותייך מעצמך..(זה תמיד רק מחזק ) ואז את התשובה תדע בעצמך... בהרבה הערכה-ס וורוס

חולקת עליך עוד יותר!

לא. פשוט שלא ינסה את זה... הגטס- אל תהיה מטומטם עד כדי כך!!!אני חושבת שאתה כן צריך לפחד,ולאאאאאאאאא אבל *לא*לעשן או לשתות משהו,כי אתה תדפק מיזה אחר כך. סוורוס,למה אתה מעודד אותו לעשן גראס?למה לו להכנס לעסק עם סם כלשהו???הוא לא צריך את זה!!!!באמת שלא!!!בשבילך,גראס זה כלום...ונכון שזה לא הורג אף אחד...אבל אחר כך הוא לא יפחד לנסות גם דברים אחרים.. שגיא,תעשה לעצמך טובה אל תתקרב לזה. מצטערת אם אני נשמעת מטיפה או משהו-אני לא חושבת כמוכם... כל סם,כוללל אלכוהול(שזה חוקי,ו"כייפי"נורא כביכול)עושה תוצאות בסופו של דבר. אהבת, נוקיטה

Hegze

New member
אוקיי..

אז קודם כל... תודה לכם על התגובות אבל.. על זה בדיוק דיברתי... מצד אחד יש את הלנסות והעודדות להתנסות ופעם אחת לא תזיק ואנלא יודע מה... אבל מצד שני... .. כשאני באמת חושב על זה - למרות שלחשוב זה לא הצד החזק שלי.. אני ממש לא רוצה לגעת בזה.. אבל כל פעם מישהו מעלה לי איזה סיבה למה אוליי כן כדאי..... אני פשוט מישתגע מזה כל פעם מחדש אני באמת מעריך את זה ליאת.. תודה

סוורוס

New member
יש לי את התשובה

פשוט תקפוץ ישר להרואין.... זה לגעת באלוהים,!!! מה דעתך? (תחשוב על זה..ועל תשתגע!!)

Hegze

New member
הממ

אוליי אתה צודק.. החיים שלי דפוקים גם ככה... .. פשש.. לא חשבתי על זה

tiger

New member
תיסלחו לי כן...

אבל לי ממש לא ניראה להציע למישהוא שבא לכאן לישאול אם כדאי לו להישתמש בסמים (ולא משנה איזה) פעם ראשונה ללכת ו"ליקפוץ" ישר להרואין.זו הצעה ממש גרועה ואני מקווה שניכתבה רק בציניות. אנחנו כאן לא אנשי מיקצוע ולדעתי שאלה כמו זו "להישתמש או לא להישתמש פעם ראשונה" לא יכולה ברצינות לעלות היכן שדי ברור כבר מה כולם עשו כאן בפעמים הראשונות שלהם ואיך חייהם נהרסו בהתאם (בדרך כלל). אני לא חושב שיש כאן בכלל חברים בפורום ששאלו את עצמם את השאלה הזו.מכורים הם בדרך כלל אנשים שלא יכלו ליחיות אחרת ולא כאלה ששאלו את עצמם אם כן או אם לא לעשות משהוא.אנחנו תמיד אמרנו כן.אז עצם זה בחור יקר שאתה שואל את עצמך את השאלה הזו אם כן או לא (ברצינות ולא רק בישביל אני לא יודע מה)אז תאמין לי שלא זו התשובה הנכונה עבורך ואני לא מאמין שאי פעם תיצטער על כך (אלה אם כן אתה רוצה ליהיות גיטריסט בלהקת רוק/סתם) t

סוורוס

New member
בטח שבציניות

רק להראות שאין צורך בקיצורי דרך....לא- היתי יכול לכתוב ´´ אז למה לקצר?????דפוק כדור בראש!!!!וזה!!ממש אלוהים??? מה דעתך?-תחשוב קצת´´ אני בטוח שהבחור עם הראש על הכתפיים-רק רציתי להראות לו....מה יכול להכניס עוד קצת שכל!! ואני ממש לא רוצה שמישהוא בעולם הזה ישתמש בסמים כאלה מבחירה!

זהר פלד

New member
סוורוס, הציניות הזו זה בדיוק מה

שמביא את ההתקפות על הפורום הנהדר הזה... אני משתדל להבהיר את הציניות בהודעות שלי ע"י צירוף של סמיילי קורץ, ככה שאח"כ לא יוכלו לבוא אלי בטענות מפגרות, ואני ממליץ בחום לכולם (בעיקר בנושא כל כך רגיש) לאמץ את השיטה. תחשוב על זה שהספיק למישהו לראות את הכותרת של ההודעה על מילקי של טייגר כדי לטעות ולחשוב שהוא מעודד שימוש בסמים... למה לירות לפורום בראש?

tiger

New member
אני מוכן לוותר על הרבה דברים רק לא.

על הציניות... ולא גולש אחד ולא מאה גולשים שאיבדו בתאונת דרכים את חוש ההומור ישנו את זה.מה שמחזיק אותי בחיים ואת הפורום הזה על הרגליים זו הציניות וההומור (השחור).בלי סמים מיילה...

סוורוס

New member
זוהר../images/Emo67.gif

אני מת לדעת בן כמה אתה... מאיזה אגודת זכויות אתה...איזה קורס פסיכולוגיה גמרת? איפו השארת את הספונטניות להתייבש? בכיתה? בבית? מתחת למיטה? באמצע-----(נו ..תנחשו לבד) כמה זמן עבדת בתור פקיד בנק?... איזה מספר משקפיים יש לך? איזה גבינה מותכת אתה הכי אוהב????? גלה לי...גלה לי...כולי סקרנות

tiger

New member
סוורס תכנס לכאן רגע...../images/Emo153.gif

זו קשכה (מתעצלת להחליף את הכינוי של הנמר) די תרד מזוהר, מה אתה רוצה ממנו? דווקא הוא ממש בסדר. די להציק לו - אחרת תעמוד בפינה בעונש!!!
לילה טוב בן אדם... תתאפס

סוורוס

New member
יש דברים../images/Emo67.gif

שפשוט אי אפשר להתאפק איתם... זה מספר שתיים... מצטער זוהר....אבל היו כואבות לי הביצים אם לא היתי כותב את זה.. (מתנצל מראש על כול שמץ של רשע שבי..)

זהר פלד

New member
סוורוס... תשובות...

יכולת פשוט להכנס לכרטיס האישי שלי... אבל אני אפרט גם כאן ואחסוך לך את הלינק. אני בן 25 וקצת, מעולם לא למדתי פסיכולוגיה (אלא אם כן מחשיבים טיפולים שעברתי) אני חושש שמעולם לא הייתי ממש ספונטני... אני טיפוס כזה שצריך לחשוב לפני שהוא עושה, והנסיון שלי הראה לי שאם אני עושה לפני שאני חושב זה נגמר רע... אפפעם לא הייתי פקיד בנק... עשיתי עבודות משעממות אחרות והמקצוע שלי הוא מקצוע שאני אוהב - אני מתכנת אינטרנט. אין לי משקפיים. אני לא ממש אוהב גבינה מותכת, אבל זה לא חוכמה; אני לא ממש אוהב הרבה מאכלים (אני מת על שווארמה טובה, אם זה עוזר). זהו להפעם, לא? לא, מה פתאום... עוד לא הפלתי את הפצצה: רוב האנשים שמכירים אותי בחיים האמיתיים (מחוץ לרשת) חושבים שאני לא הבנאדם הכי שפוי שהם פגשו... אני אוהב לשיר לעצמי כשאני הולך ברחוב, יש לי נטיה לדבר עם עצמי ולחשוב בקול רם, אני צועק על כספומטים כשהם לא מוציאים לי כסף, גם אני חושב שבגראס אין שום דבר רע, ( ואני לא מטיף לשימוש, קרציות! ), אני כן חושב שברגע שאני אנסה כימיקלים, יהיה לי קשה מדי לצאת מזה, אז אני פשוט עוצר בגראס - היה לי מקרה שבו ישבתי עם כמה חברה שבהפתעה משום מקום שלפו חומר לבן שמסניפים, וחלק ממני נורא רצה לנסות, אבל החלק השולט, (שזה המוח, אפילו שהייתי מסטול מגראס) השתיק אותו במכות... ככה שאתה רואה - אני גם בנאדם ולא סתם איזה חנון מהסרטים שהתיישב לו כאן בפורום... אני חושב שכבר כתבתי את זה - אני נשמע נורא פלצני וכאלה כשאני כותב, בגלל שאני תולעת ספרים ואפשר לומר עלי שאני "סוגד" למילה הכתובה, אבל זה לא אומר שאני באמת כזה... נ.ב. החלקים בסוגריים בחלק האחרון ההודעה נועדו לאלו שיקראו את ההודעה הזו כדי לחפש בה הטפה לשימוש בסמים.

tiger

New member
הודעה מקשכה- זהר צודק, לא כולם

מבינים תמיד את הקריצה, את הציניות, את ההומור השחור ולכן לא יזיק להדגיש את זה ע"י אייקון שיבהיר את זה... כמו תמרור!

למעלה