היי אנשים..

• פותח הנושא HIM
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
נכון"לפורום מנהלי פורומים"לא היגעתם

לא צריך להגזים...רק לפורום משוב. וגם שם הנהלת הפורומים אמרה את דברה מאוד בברור...

סוורוס

New member
בואנה../images/Emo95.gif

מה היא רוצה ממך????? מה היא רוצה מהפורום הזה..???????... למה יש אנשים שכול כך מתקרצצים??? אני חייב להגיד שזה אפילו משעשע..קצת אקשן.. אבל להיות מאנייק? פורום משוב??? התינוקות האלה קצת הגזימו לא???

זהר פלד

New member
הפחד מעוור, ידידי...

הפחד שאולי בגלל שהם יקראו את ההודעות (הלגיטימיות לדעתי) שמדברות על "כמה כיף להיות מסטול" הם ירצו גם. זו, לפחות דעתי.

tiger

New member
סליחה כן אבל איפו היה כתוב כאן:

"כמה כיף ליהיות מסטול":גם אני מחפש בנרות תירוצים טובים ללכת להישתמש...

זהר פלד

New member
הביטוי הספציפי הזה

נובע פשוט מעצלנות לשמה - לא היה לי כוח לפתוח עוד חלון ולהעתיק ציטוטים מדוייקים... בוא נאמר שזה מטאפורה לדברים שמן הסתם אמרו כאן הרוב במוחץ של הגולשים, ולאו דוקא ציטוט מדויק.

tiger

New member
"הרוב המוחץ" של הגולשים מעולם לא

אמר שום דבר כזה.בטח שלא במילים האלה ואם נאמרו דברים ברוח דומה הם תמיד נאמרו כחלק מדיון לגיטימי על היתמכרויות שמה לעשות חלק מהרעה החולה של ההיתמכרות ושאילו לא זה בכלל לא היתה מיתעוררת כל בעיה הניקראת "היתמכרות" כי עצם ההנאה מהסוטול היא היא שורש הבעיה.כך שעם מי שמחליט להוציא דברים מהקשרם או להיתיחס רק למה שבא לו לי או לחברי הפורום הזה אין שום קשר לזה.אנחנו נדבר על הצדדים השונים של ההיתמכרות כאן היפים והטובים כמו גם הקשים והמבישים וזו לא האחריות שלנו אם מישהוא ירצה להוציא דברים מהקשרם.גם ילדים קטנים שיש להם בעיות בהבנת הניקרא זו איננה הבעיה שלנו אלה של המורים שלהם.מבחינתי הפורום הזה קיים בעבור מי שזקוקים לו ולא בעבור מי שמחפשים בנרות איך להוציא דברים מהקשרם,לכאלה אני מבטיח רק דבר אחד:כאן תמיד הם יוכלו לימצא "חומר" טוב של דברים שאפשר אם רק רוצים להוציא מהקשרם כי זה האופי של הפורום.מי שירצה לימצא כאן חומר "מזעזע" של דברים כדי להוציאם מהקשרם ולנסות לצייר אותנו כפורום "לאוהבי סמים" ימצא זאת בלי בעיה כי הרי במילים אחרות זה מה שאנחנוו:כולנו אנשים שאוהבים,שאהבו ושאולי יאהבו סמים.זאת הבעיה שלנו בחיים (0אחת מהן) וזה למה קיבלנו את הפורום הזה.בשורה התחתונה גם רשויות החוק שעינו בחומר המוצג כאן בפורום ופישפשו בכל אחת מההודעות לא מצאו שום דבר שדומה לדברים שמנסים להדביק לנו:הסתה לשימוש בסמים או הדחה. שום דבר מהדברים האלה לא נימצא כאן וברגע שמפסיקים להוציא דברים מהקשרם מגלים את האמת על הפורום הזה והאמת היא פשוטה:זה פורום לתמיכה במכורים לסמים וחומרים אחרים על כל המישתמע מכך. ואני גאה בו מאוד. t

סוורוס

New member
או קיי

תרגע חמוד..זה שיש אנשים מטומטמים..שמה לעשות לא משלימים עם כלל החברה..וחייבים לשנוא ולהשמיץ כול מי שהוא לא כמוהם..ל אצריך לשגע אותך...זה בסדר...זה רק אדם אחד..(ואחריו מליונים) מי גדול עלייך??ההה?? מי?-שיגיד אניירביץ לו

ככה לא מתייחסים יום שלם?

מחר אההה!!!!מחר בבוקר המבחן,ואז בערב עוד מבחן..המסיבה ...אחחח.....מה עושים!?אני יודעת שאני אשתה...זה ברור ל...אני מרגישה את השמחה של הראש שהולך לקלב קצת אלכוהול...של החום ביידים...אחחח...
מה עושים?!?!?! טוב...אני מחכה לתשובה,עוד לומדת,ועייפה מאוד, תאחלו בהצלחה לי למחר(מתכונת היסטוריה) אוהבת,נוקי הנטושה מעט...שלא התייחסו אליה.

Hegze

New member
לנוקי../images/Emo140.gif

היי.. ממצב חמודה?
בהצלחה במיבחן מחר!!! .. שניהם!... בא לך לעשות הסכם?.. ביום שישי.. חבר שלי עובר דירה, אז הוא עושה מסיבה ככה לחברים.. ו... יהיה שם.. "דברים משמחים" ... אז.. את נישארת נקייה, אני נישאר נקי?.. מסכימה?

סוורוס

New member
נווקי שלי

חמודה..שחכתי אותך מתוקה, ל איכול להיות...פשוט אני שפוך, בהצלחה במיבחן שלך מחר... תראי-את חזקה נכון? בואי נעזור אחת לשני..אני על סף להישבר שוב בימים האלה.. לא לקחתי כבר יום שני-שאני בלי כלום..משתגע, ממש משתגע... אז בואי נעשה ככה,...אני יחזיק..ואדע שגם את חזקה ומחזיקה טוב.? יאללה -ביחד נעבור את הסיוט הזה, ואולי זה יעזוב לתמיד... סליחה אני אולי נשמע מפחיד...כי אני מת מיפחד..מת מפחד, אז סיכמנו?

זהר פלד

New member
טייגר, אני בצד שלך...

אתה צודק במאתיים אחוז בכל מה שאתה אומר, ואני מתנצל על זה שעל סמך שלושת העמודים המסכנים שקראתי בפורום פיתחתי דעה לגבי רוב החברים בו. זו היתה טעות טיפשית מצידי, ואני מבטיח להשתדל להשתפר. כמובן שאתה צודק בזה שאם לא היתה הנאה בסוטול אנשים לא היו משתמשים בסמים... ולא ניסיתי להוציא דברים מהקשרם, אלא להראות שכל הקנטרנים למינהם עושים את זה. מסתבר שהכוונה שלי היתה ברורה רק לי, וזה, מן הסתם, אומר שלא ניסחתי את עצמי מספיק טוב. יש לך את כל הסיבות בעולם להיות גאה בפורום הזה, אני אישית חושב שהחברים בו שהספקתי להכיר הם אנשים נפלאים, וזה כבר הישג מרשים כשלעצמו. העבודה שהפורום הזה עושה כקבוצת תמיכה היא ממש כמעט אלוהית בעיני, רק מעצם הנתינה לזולת. אני מסכים איתך לחלוטין בזה שצריך לדבר על כל מה שקשור להתמכרויות, גם הצדדים הרעים וגם הצדדים הטובים (מבחינת ההרגשה הטובה של להיות מסטול, ותאמין לי, זה עושה טוב גם לי להיות מסטול, מן הסתם...) אין ספק שלראות בהודעות שמדברות גם על ההרגשה הטובה של הסוטול כהודעות שמסיתות לשימוש בסמים זו טיפשות ממדרגה ראשונה, ולא זאת היתה כוונתי. אני מתנצל על חוסר ההבנה, ומקוה שהפעם, הצלחתי להבהיר את העמדה שלי בנושא בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. בהמון ההערכה על עבודת-הקודש של הפורום הזה, זהר.

למעלה