היי אנשים..

• פותח הנושא HIM
  • פורסם בתאריך

סוורוס

New member
כמו בוקס!!!../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

אני פשוט מתחיל בטיול שלי.....בוקס לדעתי הכי מתאים end its gooooooooooooood

tiger

New member
סוורס נו באמת...למה?

מה האיש עשה לך? אני מבקש...

סוורוס

New member
צודק../images/Emo70.gif

סתם הוצאתי חרא על מישהוא תמים, מכול הלב זוהר..אני מקווה שתסלח כי אני מבקש סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה ה הסליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה ה סליחה ה סליחה סליחה סליחה .נעשה כאן אי צדק חברתי..ואני ממש מאנייק-מודה...........סלחנו לי אחי????? אני מקוה...שיהיה לך לך ולכולם יום טוב...... אגב כבר אתמול גמרתי (היום בלילה) את הכול..והיום אני הולך לפגוש אותה....היפה שלי...בשביל השיער שלה..הניחוח שלה....העיינים שלה שווה לחזור לחיים...שווה הכול..(אם אני יצליח.)אך...אני לא יכול להוציא מהראש את הניחוח שלה...היא שמה בושם של פרחים..אתם יודעים כזה שמתאים לחצאית הקטנה שלבשה....אתם יודעים...חייםם שלי....יש לה שיער חום כזה קצת גלי..בלי ג´ל..מעבר לכתפיים מסורק אבל כזה עם קצת קשרים..כזה עדין ...אף כזה..קטן וחמוד..ועיניים (HO MY GOOOOOD) כאלה שאני יכול לטבוע בתוכם כול היום...(אני בחור רומנטי...מה אני יכול לעשות).........אני עדיין מקווה שהיא תלבש את שימלאת התותים שלה...כזו קצת שקופה...(אני על סף התקפת לב...) שרק תבוא...אני אמנם לא נראה משהוא בימים האלה...אבל בשביל זה יש משקפיים..לא? גם השיחה איתי די תקועה..(באורך פלא היא דווקא טובה בפורום..???).......אבל יש לי את התנועות...(שאני גם לא כול כך לפעמים מודע אליהם..)אוףףףףףף...מתי יעבור????.....מחר והיום בטח שוב זה יכה בי פי 600...אראה זומבי.. אוך יפה שליי עם הית באה לפני שבוע...לפני שהכול התחיל.... אתם חושבים שיש לי סיכוי??????????????? אוהב את כולכם-סוורוס חולה האהבה...וחולה נו אתם יודעים

היי סוורוס...

אמנם לא ערכו ביננו הכרה,אבל אני אנשל המקורית אוריגינלית...ואני פה מאז ומתמיד...עוקבת אחרי הנעשה,כיוון שמאוד חשוב לי הפורום,יושביו,ומנהלו היקר לליבי. קראתי חלק מההודעות שלך,הציניות עד כדי דמעות ( דמעות של צחוק כמובן..),ואני חייבת להגיד לך כמה דברים...ברשותך כמובן.. קודם כל-רד מזוהר,הוא בכוונות טובות,ולא על מנת לפגוע בנו,חבל שהוא יברח כי הרגיש לא נעים,הרי גם לו יש זכות ביטוי לא??? ושנית,למה למה למה לך לחזור לסמים,יש לך כזו אהבה גדולה( ככה זה נקרא לפחות),ואתה כל כך מתרגש ממנה שהרגשתי את זה דרך המסך... עזוב אותך משטויות,חבל שתהרוס שנים של בניה ונקיון,תנקה את הראש שלך ממחשבות על סמים,לך על מחשבות נקיות עליה...נראה לי הרבה יותר כיף. אולי אני לעולם לא אבין את זה,כי ההתמכרות שלי היא כולו לסגריות,ועלים ירוקים,ומי כמונו יודע שעלים ירוקים אינם שווים ולו במעט להרואין או קוק,אבל עדיין,חבל לי עלייך ועל הנקיון שאתה מנסה לשמור עליו... זהו,זו רק זריקת עידוד קטנה מבחורה נחמדה שאכפת לה ולו במעט... תשמור על עצמך...

סוורוס

New member
מחשבות לא נקיות

לא נקיות ביכלל, מחשבות מטורפות עליה...יותר מפרפרים בבטן... לא מלוכלך אולי...טהור אבל לא ילדותי! מה אני יגיד לך בקשר לסמים???? כבר חישבתי את המטימטיקה...המציאות היא על הפנים...על הפנים.. הסם הזה הוא טוב...אז יותר טוב מהחיים עצמם! אבל לא יותר טוב מהנערה ההיא!..לא יותר מהניחוח שלה...מהשימלא שלה... יאללה ביי

זהר פלד

New member
סלחתי עוד לפני שביקשת...

כבר הספקתי להכיר קצת ממך - יש לך נטיה לשלוח את ההודעה ואז לומר לעצמך "למה בעצם כתבתי את זה?" (נו, טוב, סטלנים
) בקיצור, אל תחשוב על זה אפילו... יש לך הרבה חרא להוציא, ואם להוציא אותו בהסתלבטות על דרך הכתיבה שלי זה מה שעושה לך את זה, אז בבקשה

סוורוס

New member
אתה אחלה אחי../images/Emo140.gif

ממש אחלה...טעיתי..יש לי נטיה כזו..לטעות, כול הכבוד...ואתה לא כותב כול כך נורא...סוגד למילה הכתובה אתה כתבת?? אובכן תפלא..גם אני תולעת ספרים לא קטנה..יאללה אחי, תרגיש טוב.

סוורוס

New member
זוהר-תראה../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

נורא מצטער עם פגעתי בך-אני מעריך את הלילה שהית מסטול ו נו-החברים שלך הוציאו קוק או מה שלא יהיה -וסירבת.. זה השוני ביננו...אתה מרביץ לעצמך לפני ..ואני אחרי..אחרי שאני קולט ביכלל שנקלטתי לחרא עמוק, אני ממש מעריך את האופי הזה שאומר לא...ושקצת יותר אנושי..לא זו לא המילה...אםםםםםם....נורמאלי..על הכתפים, אתה יודע, בגיל 16 כשפעם ראשונה נגעתי בהרואין אתה חושב שחשבתי על משהוא? זה היה -וואוו להנות עוד יותר.,מה איכפת מהחיים..מה איכפת מה אני רוצה להיות פחדן?...(וחסר מוח)אצלי זה תמיד לקפוץ לאש בשביל לבדוק מה זה..אחרת איך אני ידע? איך אני יכול לדעת אם אני לא ניסיתי את זה???(כול דבר-לא רק סמים)....כן יש לי סקרנות מסוכנת...לך אולי יש אותה סקרנות אבל היא נשלטת..אתה חושב לפני שאתה פועל-וזה יפה... אני מכור לגילוי של משהוא חדש...מכור לסכנה הזו...תמיד היתי בעיתי.. פסיכי כזה... (מוזר מאוד יחסית לגיל 16-15)...ואני לא אומר בשביל להיראות ככה.. אלה שמרוב שהיתי קצת לא מובן בוא נגיד..פחדו להסתובב איתי..(טוב כי גם ראו אותי מסומם בכול מני חורים..עם כול מני אנשים מפווקפקים כאלה) אבל בוא לא נתעמק עליי, אני סתם אחד שלא כול כך תופס שהחיים הם משהוא שצריך לשמר ולשמור עליהם.. אלה משהוא שצריך לחוות...כי אחרת...נו איזה חיים אלה... תן תשובה עם לא איכפת לך..מעניין לדעת מה אתה חושב..כי אתה שונה ממני אולי בתכלית..וזה מסקרן מוות יאללה -ביי... אגב זה היום השני שאני לא נוגע בכלום....וואלה..אני יעמוד בזה... למרות שמשתגע.אבל יעבור..

tiger

New member
הודעה לסוורוס מקשכה: תהיה חזק!

מחזיקה לך אצבעות בעיניין של לא לגעת בכלום... תפצח גרעינים או משהוא כזה
שיהיה לך יום טוב קשכה

זהר פלד

New member
באופן כללי,

אני דוגל בשיטה של "לחשוב לפני שעושים". אבל כמובן שגם לי זה לא תמיד מצליח - לראיה הויכוח האחרון שלי בפורום משוב - אם הייתי באמת חושב ונרגע לפני שאני מגיב לבחור בשרשור שעליו היה הויכוח - אני מאמין שזה לא היה קורה. מצד שני, אני מאמין שכולנו בני אדם ולכולנו מותר לעשות טעויות מדי פעם... הסיבה שאני הצלחתי לומר לעצמי "לא" לגבי הפיתוי לנסות להסניף (נראה לי שזה באמת היה קוק) היא שעבדתי על זה חזק עם עצמי. שנים הייתי "נגד סמים" - כמעט (ואני די מתבייש לומר את זה כאן) כמו כל אלו שהתקיפו את הפורום הזה בזמן האחרון - אבל התבגרתי קצת, והבנתי שלא כל מה שהמדינה\אל סם\ההורים שלי אומרים זה נכון, והתחלתי לחקור בעצמי, אחרי שראיתי שחברים שלי שעישנו גראס נשארו כמו שהם ולא הצמיחו קרניים (אני חולה על המטאפורה הזו...) אחרי שהצלחתי לסנן את העובדות מהתעמולה, החלטתי שלנסות גראס לא יהרוג אותי, אבל אני לא מתכוון לגעת בכימיקלים. יש לציין שעד היום (טפו טפו טפו) הצלחתי לעמוד בהחלטה הזו, וככל שאני יכול להבטיח לעצמי (ולסביבה), נראה שאני גם אמשיך לעמוד בה. במידה ואגלה חס וחלילה שנשארו לי חודשיים לחיות או משהו כזה, אני חושב שאני כן אנסה כימיקלים - כי מה כבר נשאר להפסיד? אבל כל עוד אני בריא (טפו טפו טפו) אני לא מתכוון לגעת בזה. לגבי הסקרנות, אני מאמין גדול בפתגם "הסקרנות הרגה את החתול" והראיות הן, כמובן, המכורים שהתחילו כמוך, מסקרנות, וסיימו בקבר. אתה מזכיר לי חבר שלי, שכשיום אחד נגמר לו הגראס הוא הלך לדילר שלו וקיבל שפיץ מטריפ. הבנאדם נתקע על השפיץ האומלל הזה קרוב לשלושה חודשים וכשהוא סוף סוף יצא מזה, הוא מצא את עצמו מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי. לא נעים לכל הדעות... הכרחתי אותו להבטיח לי שזו היתה הפעם האחרונה שהוא מנסה כימיקלים, והוא באמת התכוון לזה, אבל זה לא החזיק מעמד יותר מדי זמן... וההמשך, כמו שאומרים, ידוע מראש. אני מניח שאתה יודע יותר טוב ממני מה עבר לו בראש, מן הסתם עברת תהליך דומה בשלב כלשהו... אני באיזה שהוא שלב נכנעתי, כשהבנתי שאם הוא לא רוצה לעזור לעצמו אני לא יכול לעשות כלום... אני מקווה מאוד שאתה, לעומת זאת, תצליח להחזיק מעמד בלי הרואין (כבר ברור לי שזה לא בר השוואה לאף סם אחר) לכל החיים שלך... לגבי זה שזה היום השני שאתה לא נוגע בכלום - אני רק יכול לומר כל הכבוד, אחי, ותמשיך להיות חזק. עברת כבר פעם את התקופה הקשה שאחרי, ואני מאמין שאתה יכול לעשות את זה שוב... תהיה חזק.

סוורוס

New member
לא כול כך

הכוונה שאני פשוט גמור מעייפות...מצליח לישון אולי 4 שעות...הולך לישון ב2 וקם אוטומטי ב6 או 4...(הכול בבוקר) המציאות היא פשוט סיוט.. אני שונא את זה ..ממש כול הכווד לך שאתה לא הית שם.. אני פשוט מצטער אבל חייב להגיד שהרואין זה אולי הדבר היחידי שיכול לגאול כרגע... אווווך-כמה שאני שונא לסרב,בחיי שאני רק רוצה ליפול...ליפול לאיזה בור...אולי מאיזה צוק שאין לו תחתית..זו בעצם התחושה שלי בימים האלה..נפילה מצוק ללא תחתית...במיוחד באוטובוס, יטס פאקינג ריאלטי..... בעבודה הולך עצבים...היום כמעט ואמרתי משהוא לנערה היפה הזו...אבל לא ראיתי אותה ממטר..קולט?..לא בעיינים-...בראש לא ראיתי אותה...רק הסתכלתי בשולחן ...היא הכינה לי קפה שלא יכולתי לרצות אותו...מין התקף כזה של כלום מיוחד תחזיק לי אצבעות...טייגר אמר שזה בטח יחלוף עוד יום... כן הכול בסדר ..ממש בסדר...באמת שלא כואב לי כלום...ממש לא מרגיש שום פחד מוות, ממש כול החיים מסתדרים לי בין העצבעות... תראה אני כבר בן 19..גר לבד שנתיים,רחוק מהבית..אחותי אנורקסית... בא לי לגמור עם הכול..כי פתאום הכול יכול להיות כול כך נפלא... תאר לך כול כך נפלא...אז למה לי להמשיך לדפוק את עצמי בקיר כול לילה?? למה???אולי זה לא התמכרות פיזית אצלי...חוץ מאולי כאב ראש וגוף..חוסר שינה בלי תיאבון..אבל פשוט נמאס לי לגמרי מהמשחק הזה של החיים.. למה לי???גם לא מספיק שהכול במיוחד אחרי הדבר הנפלא הזה..הפיה הנפלאה הזו -הרואין...תגיד לי סיבה אחת...למה לעזזל להמשיך..לצאת מזה..להשתלב בחברה המחורבנת הזו, להעלם בתוכה...להעלם בתוכה... להיות אף אחד...מה...להוליד ילדים????לקחת אישה??? זה יחזור אלי מתישהוא לא...כמו אחרי השנתיים האלה, רק תן לי בבקשה(אני על הברכיים)-תן לי סיבה אחת..למה לעזזל אני צריך לצאת מיזה?

קשכפית

New member
אני אתן לך סיבה אחת למה..

כי גם אם החברה מחורבנת או החיים בכלל, הסם לא משנה את זה, נכון שאתה בורח באמצעותו לפרק זמן, אבל אחר כך מתעורר לאותה מציאות, כלום לא משתנה, רק נראה אפילו יותר גרוע. מה דעתך על זה??????????????? תרגיש טוב - ותהיה ילד טוב!?

סוורוס

New member
טוב-אני לא אכתוב כותרת...

תקראי את מה שהוצאתי מהבטן........ תנו לי סיבה אחת אחרי מה שראיתי בפורום משוב...אחרי שראיתי את המיצגים הטהורים של החברה האנושית....זה ענה לי על הרבה שאלות...ותנו לי סיבה אחת להיות חלק מזה...תנו לי סיבה למה לי להיות מהחברה החולנית שלנו.....חולנית אתם תוהים? תנו לי להביא את דעתי על העניין –אבכן תראה אותי-(ניקח אותי כדוגמא אחת ממיליונים ) סימפטום של השיטתיות החברתית, והאנשים שנגדי הם אנשים עיוורים שכול מה שמעניין אותם זה שהגלגל המפלצתי והענק הזה-שנקרא-החברה האנושית ימשיך לדפוק כמו שעון, למה? עד היום זו תעלומה בשבילי, למה לזרוק ילדים לבית הספר...בשביל שיתפתחו ?לא..המערכת חינוך שלנו לא בנויה לזה..אחרת היתה מנוהלת בצורה שונה...היא בנויה לטמטם את בניי האדם, שילכו לצבא שיהיו שימושיים..עבודה-קרירה..? שיתרמו לגלגל החברתי...לפוליטיקה?..למלחמות? שיתנו הכול בשביל המדינה? ומה היא אותה מדינה עם לא אחיזת עיניים דרקונית הקוראת את עצמה ´´עצמאית´´, שכול עיקר עצמאותה ומהותה הוא לעוור את את ההמונים בסיסמאות -בהמנון פטריוטי..בשביל שימשיכו וימשיכו להיות עבדים ..להיות פחות בני אדם..אבל יותר שימושיים פחות נוקי-יותר כלי..פחות סוורוס-יותר שימושי, פחות טייגר-יותר שימושי..ואיך נהינו פחות? לפני דורות ...המון דורות של רדיפה והפחדה דתית ממוסדת שאיימו על ההכרה של בני האדם בגיהנום גיהנום שהוא לא יותר בריחה מהגיהנום שהם יצרון עלי אדמות..עמוק בפחדים של בני האדם, והחילונים והחברה היום ..לא יותר מאשר ממשיכי אותה דרך..אבל מאחר שאי אפשר לטמטם המונים על ידי דת..לא את כולם לפחות, אז מטמטמים על ידי סיסמאות המדינה..של חברה מתורבתת..ככה על ידי פחדים ואידיאלים-זרים לנשמה של בני האדם -יותר מסרים-פחות בני אדם, אז תגידו למה? איזו מין חברה מתורבתת זו כביכול..(אולי-מאולפת?.???) ויופי-תקראו לאנשים מכורים-לא יותר מתגובה אנושית לסבל ממכם-תקראו לנו מסריחים-מאיפו זה נובע?..איזו מין תרבות זו? מאיפו השינאה הזו לבני אדם? כי אנחנו לא שימושיים? אנחנו לא מאכילים את המיפלצת שלכם?.... אתם ואנחנו..(אני-כמכור..או לפחות בפוטנציאל גבוהה מאוד להיות כזה!) שניי הצדדים –תופעה חולנית לשטיפת המוח ההמונית הזו.....ואתם מוקיעים אותי?למה מי אתם ביכלל? מי אתם שתיקחו את המונופול לאנושיות? מי אתם שתקראו לי ולכול מכור מסריח? אחד ששוה רק כמת??? אתם בשבילי לא יותר ולא פחות מאותה חולניות,...רק שאתם זה הרוב..לכם הכוח..המישטרה..המשרדים בממשלה רק שאתם הלכתם ונכנעתם למיפלצת של שטיפת המוח הזו אין לי רובים..אין לי אמצעי מלחמה- לפרדריך ניטשה-פילוסוף גרמני-היה שכל-הוא נלחם נגד התופעה המגעילה הזו.וכול התופעות שהי גוררת אחריה(מדינה, מערכת חינוך.ממסד דתי וכו)..הוא נלחם למען האדם הנעלה-שרחוק משטיפת המוח שאתם מיצגים כול כך בגאווה- ארנוסטו גוארה (הצ´ה –גווארה) נלחם עד מותו בשביל החופש של אנשים חלשים שלא יכלו להתנגד לשלטון הבורגני אמיריקאי של ימיו....גיבור גדול היה לי אין רובים..לי אין שכל בשביל לכתוב ספרים שקוטלים מהשורש את התופעה המיפלצתית כמו פרדריך ניטשה אצלי המלחמה היא בפרט....כן אני מאשים אתכם-מאשים אתכם בכך שהסמים עבור אלה שלא רוצים להסכים לחיים שאתם מכתיבים מהגן –בשביל אותם ילדים שונים הסמים הם אולטימטום ....ועוד איך שאני מאשים את החברה המודרנית הנאורה-בסך הכול גלגל של שטיפת מוח חולנית. איגואיסטית שיצאה מכול שליטה..ותראו אכשיו אפילו אין מי שמפעיל אותה....אלה היא חיה ממכם..ממציגי החברה הנאורה הגאים...העוורים..המסונוורים מהחייים הנוחים חסרי השכל שהמיפלצת מציגה..מי צריך לחיות ..לחשוב עם יש כבר דרך חיים מוכרת ומוכתבת..גן ב´ס...צבא וכו אובכן המרד שלי בטימטום והקירקס הזה הוא גסיסה בחדר שלי...כי אין לי רובים הדבר שהכי שווה אצלי הוא החיים...הוא זה שאני אדם...אדם אדם אדם..שמעתם? ובזכותכם..אותו אדם יושמד . ירקב בחדר אולי ממנת יתר..מי יודע... כן אני לא אנושי בשבילכם- אולי פחות מאדם....אבל הסמים זו הדרך האחרונה שלי לחיות..לא לא לחיות.....להיות חיה.. מתחת לחיים האנושיים..חיים שלא מוצאים את עצמם בכם.. כן אני מאבד את עצמי-להתאבד.. אבל לא למות..לא למות לתוככם, ....אז תגיד לי זוהר פלד..תגידו מישהוא..תנו לי פיסת תקווה קטנה.. איך להיות אדם במקום מטורף שכזה.... בשביל מה לי לצאת מיזה....בשביל מה? .. למה לא להמשיך עם ההרדמה שנותנן לי ההרואין?...למ הלצאת מיזה בכאלה כאבים..בשביל לחזור לשם?לחזור לחברה? יטס פאקינג ריאלטי.... מצטער עם אני נשמע כועס...קודח...אבל פשוט נשבר לי...נשבר

Hegze

New member
טוב, אז ככה

אני לא חושב שאני מכיר אותך כל כך... .. אבל אני חושב שאתה צודק בקשר לכל מה שאתה אומר על החברה-מה שכתבת שם באמת יכול להשפיע... וחבל שתרשה לעצמך לאבד את מה שהבנת-כי.. אני חושב שלכל בן אדם יש לו מניע להמשיך ליחיות.. אם בישבילך זה היה ההרואין ואחרי זה הבחורה ההיא... לי זאת החברה שלי שאני אוהב כל כך ( אם תגיב ותבקש יפה אני גם יעלה תמונה
). אז אני ממש לא חושב שכדיי לך לוותר על כל דבר בעולם הזה... כי אני חושב שאתה יכול לעזור להרבה אנשים עם הניסיון שיש לך וכל מה שעברת וכל מה שהבנת מזה. לי אישית במה שכתבת באמת נגעת.. כי ליפעמים עולות לי מחשבות לעזוב את העולם הזה... אבל אני כל הזמן ניזכר בדברים שיש לי פה.. והאי מודעות של מה הולך ליקרות לי... אני יודע שאני לא ממש יודע לייעץ לאנשים כל כך טוב.. אבל מקווה שעזרתי ... תודה

tiger

New member
העולם הזה באמת מסריח

ואנחנו חיים כאן בתחתונים שלו בין מחבל מיתאבד אחד לשני מנסים לעשות כאילו יש חיים...כאילו אנחנו לא מיפלצות מיליטיריסטיות שחיות על החרב. כאילו נישארו לנו עוד צדדים יפים שהעולם פשוט לא רואה.אבל האמת שאנחנו חיים במקום הכי בילתי אפשרי בעולם ואם העולם המודרני זה מקום מסריח אז אנחנו חיים במיץ של הג´יפה.חיים ...אם כבר אפשר לכנות את זה ככה.יותר נכון מחזיקים מעמד כשבכסף שלנו ממנים רק מילחמות ורק עוד הרג ועוד חרא.שום תרבות,שום אמנות,שום עדינות...אז פלא שאנשים מישתמשים בסמים?פלא שאנשים חרא להם?אותי מפליא איך אנשים לא מבינים שככה אנחנו רק מייצרים עוד ועוד דורות של נרקומנים ומכורים ואנשים שרוצים ליברוח בימקום ליחיות כי אין כאן חיים.איך אנשים לא מבינים שהדבר האחרון שאנשים צרכים כדי ללכת ולהישתמש זה ליקרא הודעות "בפורום של המסוממים" כי המצב הקיומי הבסיסי כאן זה הפושר הכי גדול.כל עוד אנחנו חיים בשדה קרב שלא יבואו בטענות שהפצועים רוצים מורפיום. המציאות כאן נושכת,פוצעת, יורה ופוגעת ובשדה קרב כמו בשדה קרב החומר הכי נחשק זה מורפיום ולא נענע...חומר למחשבה. שלמה ארצי שר חצי עולם לוקח סם?לדעתי כאן בארץ זה הרבה הרבה יותר.כאשר לסם אני לא מיתכוון רק להרואין/קוקאין אלה גם לסיגריות,קפה שחור,כדורים נגד כאב ראש,אלימות,טוטו לוטו,חדשות(אנשים כאן מזריקים חדשות),שינאה,ויאגרה... אנחנו מדינה של מסוממים.מסוממים מאלימות, מכוח מריב ומדון מימה לא בעצם.אני מפחד מהיום של ההיתפכחות,מהדאון שאחרי,מהגמילה... t

סוורוס

New member
כן..../images/Emo4.gif

מה שהכי מעצבן זה אנשים שפשוט לאא רוצים לראוות את זה...מטומטמים..מטומטמי מוח-ממש חולני...ועוד הם קוראים לנו מגעילים.. זה ממש אבל ממש עשה גועל לנשמה מה שקרה שם במשוב..(למרות שהיה מרתק ביותר)...ועוד הם מתפחאים חמה אנחנו מפנים את האצבע לתופעת הסמים -מפנים לחברה-...מתפלאים ואומרים שאלו שטויות....וכמובן המילה שלהם מול המילה שלנו -היא בגודל גיגנטי..(ענקי)הרבה יותר משלנו- ואני מאוד מעריך אותך על זה שאתה נלחם על הזכות שלך (ושל כול המכורים?) כבני אדם ....מול מטומטמים שולטי עולם כמוהם -אדם כמוך זה באמת סכנה.. סכנה לטימטום... טוב יאללה-עד מחר אני יכול להתפלצף..ובסוף עוד אגיע למסכנה ששווה להיות מכור..וששוה להתחיל שוב את הסיבוב הנוסף עם המלכה היפה שלי..(ה) כי התחושות מהבטן תמיד בסוף ישלטו על הראש.....הראש שלנו חושב אחת...והבטן שתיים....ובסוף דרף פילצופים..(כאלה לדוגמא)...התחושות ינצחו..והאחד יהפוך לשתיים אז מספיק סורוס-תהיה ילד טוב ותלך סוף סוף לישון...ביי

תותי 4

New member
טיש טוש...וזוהר....../images/Emo23.gif

כן ירבו כמוכם......אני חולקת ושוב חולקת....על סוורס בנושא...באיחוד שמי כמוהו יודע שפעם אחת יותר מידי ואלף לא מספיק!......והיום יותר מתמיד ידוע שרוב האנשים שמתחילים עם גוינט עוברים הלאה....

זהר פלד

New member
לי דוקא "ידוע" להפך...

לפי מיטב ידיעתי, רוב סטלני הגראס נשארים עם גראס. אין דבר כזה gateway drug. מה שמוביל בנאדם לסמים יותר קשים זה האישיות שלו, ולא שום דבר אחר. וחוץ מזה, אף אחד לא מתחיל עם ג´וינט. זה תמיד מתחיל בדברים שיותר קל להשיג, כמו סיגריות, אלכוהול, וסמים חוקיים אחרים.

tiger

New member
נכון מאוד זהר

וזה כבר מעבר להשקפת עולם מדובר באמיתות מדעיות שמחקרים שנעשו הפריכו לחלוטין את כל תאורית הסולם שגורסת שמי שמתחיל עם סמים קלים יעבור לסמים קשים.ההיפך הוא הנכון.מרבית מעשני הגרס דבקים בו ולא מיתמכרים להרואין. t

תותי 4

New member
על מה אתה מדבר.....טיגר....

השקפת עולם, מחקרים.....עזוב שטויות תסתכל בשטח כי זהו המחקר הכי טוב, דוגמא המסיבות של היום....יותר ויותר אנשים {שעישנו גראס },עלו שלב... ואני לא מדברת על טריפים....אני אמנם נקיה....אבל מעודכנת.יש לי מספיק חברים שעישנו גראס,ובזמן האחרון רק ניסו קריסטל....ומי יודע מה ינסו שבוע הבא....מה שנשאר לי זה רק להתפלל למענם.וזה בשבילי המציאות,לא איזה מחקר מדעי .

למעלה