היי אני חדשה פה ^____^

NTL

New member
זה לא ככה

כי בדרסז' הדרישות גבוהות בהההרבה מבריינינג. ואם היית באה קצת ללמוד ולראות היית מבינה את זה. אני לא באה לשפוט פה שום דבר כי זה שני סגנונות שונים מהבסיס שלהם וברמת הדרישות. אני קצת באה אליך בטענות, לך אסור לשפוט משהו שאין לך מושג בו. מעבר לזה בשיא הרצינות והנחמדות אני מזמינה אותך לבוא אלנו לחווה לראות שיעור ואולי אפילו לנסות שיעור וללמוד.

fliperit

New member
לפי מה שאת כוצתבת

הה=בנה שלך בריינינג שואפת ל-0...אז לפני שאת באה אלי בטענות תבדקי את עצמך קודם. זה שלמדת ריינינג לא אומר שאת מבינה בו. אני למדתי ריינינג גם לפני 5 שנים- ולא הבנתי בו שום דבר אז.

NTL

New member
התעצבנת הה?

אין לך ממה להתעצבן או לקחת ללב. לצערי הרב הידע שלי בריינינג גדול משל הרבה רוכבי ריינינג של שנים. צריך לדעת איך הסוס חושב, לדעת תכניקה, והרבה שעות אוכף. בכל אופן הסיבה האמיתית לזה שאת עצבנית כרגע זה שאני מזמינה אותך ללמוד דברים חדשים. דברים שאת לא רוצה ללמוד כי את חושבת שהם מסובכים מידי. אני באה אליך בגישה מאוד חיובית עם זרועות פתוחות. כשתחליטי שאת מוכנה לבוא ללמוד תתקבלי בברכה.

fliperit

New member
חחח

למה נראה לך שיש לך את יכולת לעשות לי ניתוח פסיכולוגי? כן, התעצבנתי (זה לא קשה לראות כשזה קורה..), אבל בגלל שאני מתעצבנת כשלאנשים אין מושג על מה הם מדברים..והם ממשיכים לדבר ולדבר

פליפרית

את עושה סערה בכוס תה היא מבינה מה שהיא מבינה ואת מבינה מה שאת מבינה אני לא מכירה מאמנים שהם תמימי דעים ב-100% אולי יש יותר מתשובה אחת נכונה? טייק איט איזי

stary1

New member
ועדיין,

יש הבדלים עצומים בין המתג של הווסטרן לשל האינגליש, במיוחד המתג בו היא משתמשת בתמונה:S

SoosKatan

New member
נמנמנ

אני יודעת שזה נכתב בהומור, אבל יש גם עצירות עם חופש מוחלט. בעצירה הזאת היא הייתה צריכה להשתמש בכוח, אבל יש גם בפחות מתח.. -> *אני לא ממש יודעת מי הרוכבת, אז טישטשתי..

primetime1

New member
לא חשבתי שכולם מושכים

רק חשבתי שזה די מצחיק שהווסטרנים תמיד אומרים כמה אצלהם הכל חופשי לעומת האינגליש.. וול, כולנו יודעים שזה בולשיט (רק לאחרונה שמענו על נבוטים בראש וזריקות טישטוש בשביל ה"חופש" הזה
)

SoosKatan

New member
../images/Emo45.gif

ההבדל הוא שבווסטרן משתמשים במשיכה כאמצעי נוסף, חמור יותר, כמו הדורבנות. מנסים קודם בלי דורבנות, לא הולך? משתמשים בהם. עוצרים בחופש מוחלט, לא הולך? הסוס עקשן? מושכים. ההבל בקיצור זה שהמגע לא קבוע, אצלנו באימון משתמשים לרוב במגע, אבל מה שיפה הוא שאתה מגיע לשיא כשאתה בחופש מוחלט. אז לשם חותרים- להגיע לרכיבה יפה בלי לגעת כמעט בפה של הסוס... וזה יפה לדעתי..

Blue Eyessss

New member
נו...../images/Emo47.gif

גם באינגליש בסופו של דבר המטרה היא להגיע לזה שהסוס נושא את עצמו ואנחנו לא מפעילים שום לחץ על הפה... וגם באינגליש משיכה בפה זה אמצעי נוסף וגם דורבנות וגם שוט.... אנחנו בני אדם ואנחנו שולטים בחיה אחרת...אז ברור שבדרך נעשה מלא טעויות בכל הענפים ולא רק ברכיבה אלא גם באימון הבסיסי מהקרקע...אני לא מבינה למה מישהו ממכם מוצא לנכון לשפוט את הענף השני או בנאדם אחר כי כולנו וכן אני מתכוונת כולנו עושים טעויות שאנחנו לא גאים בהם ואני יודעת שכל הדיון הזה התחיל בצחוק אבל יאללה רדו מזה...סתם מיותר

primetime1

New member
לא שופטת,

ובאמת בסה"כ קצת צחקתי... לי אישית אין שום דבר נגד רכיבה מערבית, רק קצת מצחיקה אותי הצביעות וחוסר ההבנה, זה הכל...

fliperit

New member
אל תראי אותנו כאלה תמימים.

לכולנו ברור שגם באינגליש יש תהליך אימון שלא כולו דבש. ההבדל הוא במטרה- המטרה שלנו היא להיות על חופש, המטרה שלכם היא לא. מכאן, שאת לא יכולה לטעון שבווסטרן אין יותר חופש. אגב..את מוזמנת לבוא לראות אימון שלי, על ונדי שרחוקה מלהיות סוסה מוכנה, ולבדוק כמה מכות, משיכות ובעיטות יש שם. אני מבטיחה שלא יותר מבאימונים שלך. אני כן לוקחת אותה למתג, אבל רק כאשר היא יוצאת מהפוזיציה הנכונה על חופש...

primetime1

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

אני בכלל לא רואה "אותכם" ו"אותנו". עבודה עם סוסים היא עבודה עם סוסים. יש אנשים שיש להם מספיק מקצועיות והבנה, ויש חובבנים שבד"כ צריכים יותר להשתמש בכח. יש יותר חזקים ויש פחות.. בקיצור יש ויש. באופן כללי, הרבה פעמים שמעתי מרוכבי ווסטרן, שלטעמם באינגליש משתמשים יותר מידי עם הידיים. עכשיו, ברור שיש כאלה שמשתמשים יותר מידי עם הידיים, אבל זאת רכיבה לא נכונה. המטרה היא לא לא החזיק את המסגרת של הסוס מהיד, וזאת רכיבה לא נכונה, שגם אין שום סיכוי בצורה הזאת להתקדם לרמות הגבוהות. ובקשר לזה שהדרישות בדרסג' הרבהה יותר גבוהות מבריינינג, זה ברור לי שזה נכון, וגם למאמני ווסטרן די ידועים שדיברתי איתם זה ברור (ואגב, שאני אומרת דרסג' אני מתכוונת מרמה ד' ומעלה, לפני זה זה בסיס של רכיבה שצריך להיות לכל סוס).

fliperit

New member
לא אמרתי שזה לא נכון

שדרסז' דורש רמה יותר גבוהה. זה ממש לא מעניין אותי מה הוא דורש. בחרתי בווסטרן מסיבות אחרות לגמרי, ולא בגלל שהוא דורש מיומנות דבוהה..והסיבות שלי עדיין תקפות. את לא יכולה מצד אחד להביא דוגמא מהווסטרן של משהו שברור לכולנו שלא ככה זה אמור להיראות (התמונה של עמית), אבל להגיד מצד שני ש"ברור שיש כאלה שמשתמשים יותר מידי עם הידיים, אבל זאת רכיבה לא נכונה". את צריכה להחליט אם את מדברת על מה שצריך להיות, מה המטרה, או על מה שקורה בפועל אצל הרבה רוכבים. את לא יכולה לדבר על הווסטרן ברמה אחת, ועל האינגליש ברמה אחרת...מקווה שהבנתי את הכוונה, הסתבכתי עם הניסוח

primetime1

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

וכבר אמרתי קודם שלא מסתמכת על התמונה. וגם חוזרת שוב.... אין לי שום דבר נגד רכיבה מערבית, דווקא נראה לי כייף.. נראה לי פשוט שיש הרבה חוסר הבנה, לגבי רכיבת "אינגליש" (שונאת את המילה הזאת, אבל זה מה יש..) שבעקבותיה מוסקות מסקנות ממש לא נכונות, כמו שהרכיבה היא מהידיים.. ואז שראיתי את התמונה הזאת זה סתם היה בשבילי טיזר כזה לאיזה עקיצה קטנה.. הוויכוח שנוצר הוא ממש לא היה הכוונה שלי... אין ממש היגיון בלהשוות את שני הדברים, חוץ מזה שבשניהם יש סוסים....

למעלה