היי אני חדשה פה ^____^

fliperit

New member
גם כשאת לוחצת על

stop 1 או stop2? בכל מקרה אני מנסה לחפש עוד...

fliperit

New member
מצאתי...

אבל תצטרכי לסבול מקצה ריינינג שלם , כי לא מצאתי רק עצירה טובה
פה, תיכנסי לסירטון הראשון, אבל לאיכות היותר נמוכה (כי אחרת לוקחת שנים להוריד את זה). זה מאוד בולט בכל העצירות שהוא מפדל עד הרגע האחרון...עד שהוא עומד על 4 רגליים

תםטםOHIO

New member
יפה

מלא שריקות בוקרים
אבל הסוס נראה "מנתר", תומך עם רגליים שוות בסלייד. תראי את אותו הדבר קורה גם בקפיצות גבוהות מאד בנחיתה. (מעל 1.70)

fliperit

New member
אצלי הרמקולים כבויים ../images/Emo13.gif

זה נכון שיש קטעים שהוא מנתר כי קשה לו לעמוד בקצב, אבל המטרה שבשבילה שמתי את הסרטון היא שתראי שהוא מפדל עד הסוף, וזה דווקא בולט. קשה למצוא סירטון מושלם, כמו שקשה למצוא מקצה דרסז' מושלם..אבל באופן עקרוני השאיפה היא שהסוס יפדל לאורך כל העצירה

תםטםOHIO

New member
הבנתי אותך

ללא תנועת הגריפה של רגליים שוות בניתור הסוס לא יכול לסיים את העצירה ולהתישר. הפידול גורף וגם מאריך את הגלישה אבל כדי לחזור שוב עם המשקל אחורה הוא מוכרח לנתר ולסדר את הרגליים הקדמיות. אהמ. זה דומה מאד לקפיצות... רק ברוורס. LOL האם הטייה של המשקל לצד אחד בצורה עדינה עוזרת בפידול?

fliperit

New member
את טועה.

תסתכלי בסרטון שהבאתי לך. זה ברור מאוד שבשניה האחרונה של העצירה, בזמן שהתחת מתרומם, הסוס מפדל ולא קופץ. לפני זה הוא קופץ (וזה לא טוב..)

תםטםOHIO

New member
הסתכלתי בכל הסרטונים

בכולם הוא מקפץ הרבה יותר משמפדל. אני לא חושבת שאני טועה אני חושבת ששתי התנועות חשובות כדי למשוך את הסלייד ולהתישר אחרי זה. איך את גורמת לסוס לפדל יותר?

fliperit

New member
כשהסוס משוחרר מקדימה

הוא מפדל. כשאני עוצרת והסוס שלי נעול מקדימה, אני יוצאת קדימה ואוספת אותו שיעביר מקשל אחורה (וככה ישחרר את החלק הקידמי)

תםטםOHIO

New member
נראה לי מוזר מאד שלפי מה שאת כותבת

אני מבינה שמעט ניתחתם או הבנתם את התנועה הזאת. הסוס מפדל לך כי הוא מאבד אחיזת קרקע עם הרגליים האחוריות ומנסה להציל את עצמו מליפול תחתיו כמו שהיה עושה עושה לו ניסה לצאת מבור שנפל אליו. חוץ מזה שני דברים יכולים לקרות - 1. ככל שהרוכב יותר מיומן בלאזן את המצב לידי כך שככל שהסוס מוטה אחורנית הוא לא שובר אחורה ונשאר לשבת מעל קשת הגב של הסוס כל הזמן עם התנועה ומאפשר לסוס להצליח לאסוף את עצמו ולהתאמץ עם הרגליים הקדמיות שלו 2. ככל שהסוס יותר מיומן הוא מבין שהוא לא נפל בבור וחייב לשחרר את עצמו אלא שזה תרגיל ומאריך את הגוף קדימה ככל שהוא יכול.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמתח זה לא למשוך?

בוא נלך לבית ספר לרכיבה ונראה מי מושך ומי לא עם ה"מתח" הזה..

קניה 1

New member
contact= קשר\ מגע

בתמונה למעלה זה לא קשר ולא מגע, זאת משיכה חזקה .

היא ממש לא חזקה

בתור מי שמשכה אותה. פשוט הסוסה שלי שונאת שנוגעים לה בפה בעצירה. אז לא משנה כמה חזרה היא תהיה או חלשה היא תפתח ככה את הפה. וזה שהראש למעלה זה בכלל לא קשור למשיכה, זה קבוע ככה אצלה בעצירות. ככה שלפי שאתם אומרים דברים תכירו את הרוכב והסוס, ואולי גם תראו את זה במציאות.

primetime1

New member
זה נראה מאוד חזק,

היידים שלך מאוד אחורה (+המשקל של הגוף שגם הוא חזק אחורה), המושכות נראות מאוד מתוחות + התגובה של הסוסה. גם כל הצד של הראשיה עולה למעלה מהמשיכה. חוץ מזה, קורה, מושכים, זו לא הפואנטה... הפואנטה היא שווסטרן הוא ממש לא כזה עדין וחופשי כמו שמנסים להציג אותו לעומת האינגליש. (ואני יודעת את זה בלי קשר לתמונה שלך, שאני בטוחה שלא מייצגת את הרכיבה שלך
)

fliperit

New member
משקל הגוף אחורה

כי ככה יושבים על עצירה, לא כדי לחזק את המשיכה. אף אחד לא טוען שהווסטרן יותר עדין מהאינגליש- רק יותר חופשי, וזה נכון. זה זה נכון, כי המטרה של הווסטרן זה להגיע למצב שהסוס ביד אחת ועל חופש עושה הכל הכל. אז עד שמגיעים לשם, אם בכלל, יש צורך למשוך ולהיות עם מגע בפה, אבל אם תסתכלי על מקצי ריינינג מובילים בעולם, את תראי שבשום רגע לא נוגעים לסוס בפה

למעלה