היום שלי- יום ב'.

R o n 2 5 6

New member
יום מיותר לחלוטין

שעתיים אנגלית(שעה מילוי מקום של המורה)- המורה פשוט רעה,ואנחנו לא ממש מחבבים אותה.היא הבטיחה שבשעה של המילוי מקום נעשה משהו שלא קשור לחומר הלימוד,בסוף היא הביאה לנו close ואמרה שזה עם ציון.אין מה לעשות... שעה תנ"כ-היה דיון מעניין. שעה לשון-הכיתה שלנו מלאה דוברי אנגלית והפכנו לפחות מ-20 ילדים בכיתה.המורה לא רצתה לעשות חזרה כוללת לחצי כיתה,אז סתם היה שיעור חברה(איש תלוי,היה דווקא נחמד) פיזיקה-במקום שעתיים שיעור הייתה לנו הרצאה.גם היה נחמד,אבל כמובן שהיה עדיף ללכת הבייתה...

nse

New member
סתם יום.

התחלנו ב10, אחרי זה שעה לשון, עברה על המתכונות שעה הרצאה משעממת שעתיים מתמטיקה , לא רוצה לדבר על זה
שעתיים הסטוריה, ישנתי . עכשיו קצת להיות בבית. לנוחלנוחלנוח.

mikmikonet

New member
בגרות באנגלית E

לכל התלמידים שנבחנו היום הייתה את אותה בגרות? עם הclicker ובשמיעה את first impression? בקיצור, אתמול לא למדנו בגלל הבגרות והיום רק באנו לעשות אותה. החופש היה לי טוב... נהניתי לנוח קצת
גיליתי שהמגן שלי באנגלית הוא 98!!! יא וואראדי, איך שמחתי
אני כבר יודעת שירדו לי 2 נקודות בשאלה שהיה צריך לסמן 2 V בשתי משבצות מתוך 6, אחת שסימנתי נכונה ואחת לא. אבל לא נורא, מקווה שיהיה בסדר.

זונע

New member
כן גם אני טעיתי בזה!

זה היה ממש מכשיל סעמק נכון סימנת thecnical problems וזו הטעות שלך?

mikmikonet

New member
נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך ידעת? ../images/Emo12.gif

הכי מצחיק זה שסימנתי את "בעיות תשלום של הסטודנטים" ואז ישבתי שעב וחצי וניסיתי להבין מה האפשרות השניה... פסלתי כאלו שלא היו הגיוניים... גם את "בעיות טכניות" סימנתי כמשהו לא הגיוני עד שבסוף סימנתי את הכל כלא הגיוני
כנראה לא שמתי לב שהם ביקשו לבדוק בשורות 16-27, ולא עד 21, שזה יוצא פסקה + עוד כמה שורות (שבהן לא בדקתי) בע

זונע

New member
איך ידעתי? כי גם אני טעיתי בזה

פאקינג 8 נקודות!!! בני זונות חוץ מזה שאני בטוח ב-100% שהתשובה הזאת נכונה. היה רשום(ואני מתרגם לעברית) "חוץ מזה, התקנת הקליקרים במושבים תהפוך את הקליקרים נגישים לכל הקורסים". זו כן בעיה טכנית!!!!!11111111111111111#@$@$$$$$$$ וחוץ מזה יש לי עוד הרבה לחפור על למה התשובה השנייה שהם נתנו לא נכונה, אבל אין לי כח מרוב עצבים עליהם.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif לגמרי... ה-8 נקודות האלה. ../images/Emo122.gif

ולגבי השורה שציטטת, צודק... ניסיתי לחפש בכל הפסקה המעפנה הזאת איזשהו רמז לעוד בעיה חוץ מהמחיר לסטודנטים, וזה הדבר היחיד שעוד איכשהו היה הגיוני.

זונע

New member
טוב עכשו יש לי כח להסביר למה התשובה שהם נתנו

היא לא נכונה. אני זוכר שבטקסט היה כתוב(אני לא מצטט אלא כותב בערך, אבל החלק החשוב הוא מצוטט מהטקסט): "in addition, several lecturers didn't want the bla bla bla...----mere gimick with no educational value--- כתוב "בלי ערך לימודי!!!" בשאלה כתבו ספקות לגבי ה-usefeul שלה, כלומר השימושיות. לכן התשובה הזאת גם לא נכונה. אני לא אומר ש-technical problems זו כן תשובה נכונה ב-100%, אבל זאת בטח ובטח שלא נכונה. ואני אשמח אם מישהו יגיד לי למה היא כן נכונה.

זונע

New member
הנה!!! אני עכשו מצטט ישירות מהמבחן

Still, some lecturers remain sceptical about the new technology. Considerin it a mere gimmick with no educational value. התשובה הנכונה באתר של יואל גבע: Doubts regarding its usefeulness זה פשוט לא אותו דבר!! יא אללה איזה עצבים. מה הקשר בין ערך לימודי לבין שימושיות?!

P i x i e s

New member
זאת כן התשובה הנכונה.

הם התכוונו שזה סתם גימיק ולכן אין בזה שימוש. (למרות שאני בטוח הייתי טועה בזה אבל נו טוב)

זונע

New member
נגיד וזה נכון

איפה הקשר לאנגלית בכלל? זה סתם מבחנים של התחכמות ואין קשר לידע באנגלית...זה מעצבן.

P i x i e s

New member
חח מה לעשות אלה החיים.

בF וG יש יותר לדעת אנגלית כי יש את הקטעי כתיבה.

זונע

New member
מה זה "אלה החיים"

אם זה בגרות באנגלית שיתנו שאלות שמשקפות ידע באנגלית.

אני טעיתי במשהו אחר [כנראה]

בתרשים זרימה, אז בחלק הראשון כתבתי שמה שזה מראה זה שרוב הסטודנטים טעו בשאלה, ויואל גבע כתבו שמה שזה מראה זה שרוב הסטודנטים לא הבינו, שזה טיפה דומה אבל לא אותו דבר, אז... אני די בטוח שטעיתי בזה.

זונע

New member
גם אני כתבתי "טעו בשאלה"

כאילו, רשמתי "didn't answer the question correctly" או משהו כזה. אני מאמין שזה ייחשב כנכון למרות שיואל גבע לא כתבו את זה...הם הרי כתבו בהתחלה "ייתכנו עוד תשובות". אם גם בזה טעיתי-באסה כפולה

mikmikonet

New member
עניתי "they didn't understand the meterial"

או משהו בסגנון זה נחשב נכון?

למעלה