היום שלי- יום ב'.

אעעע היה כל כך כיףף

אז הלכתי ב5 וחצי לשבט יום עבודה-הוצאנו את כל הדברים מהמכולה למקלט ובין היתר גם חתול מת
העיקר שיש תמונות
אח"כ הלכנו ל"אבו חאלד" [חחח נשמע רע וגם נראה רע,אבל אחלה אוכל!] ואכלנו לאפות עם לבנה וזעתר והיה טעים :) ושוב תמונות אני כל כך הולכת להעלות סיקור :] וסתם היה נחמדי כזה:) וסוף סוף לא התעצבנתי על אנשים שלא הגיעו/הלכו באמצע או משהו יום עבודה שאשכרה היה לי כיף :) מקווה שיהיה ככה גם מחר

../images/Emo203.gif יופי הייייי ../images/Emo13.gif

שעה ספורט+שעה ערבית- הגשנו את התרגיל..כמו שציפינו 100 שעה ערבית- סתם טחנה בניינים שעתיים קומפוזיציה- הברזתי לעדי
לאחל לו בהצלחה בבגרות באנגלית וסתם להיות איתו שעתיים סוציולוגיה- היה מעניין.יעל לימדה על תופעות וגורמי לחץ ומעיין תיחקרה אותי על מה עשיתי עם עדי בנתיים
התבטלו שעתיים קלאסייי
בזכותייי!!! שלחתי להילית הודעה אתמול "הילית יש לנו מחר שביתה מ11.את יכולה להנות מאד יום בבית". כנראה שהסתומה לא בדקה חדשות/היו לה תוכניות והיא שלחה לי הודעה באמצע סוציולוגיה "אין שיעור.תעבירי לשאר הבנות" כולי אושר התחלתי להעביר בין הבנות עד שיעל אמרה "בר את רוצה להרגע בחוץ?"- "אמממ לא יעל..אני סתם מאושרת
" אללה מחר אילתתת

Aline In Chains

New member
ממממ, אחלה יום:)

שעתיים ראשונות-מדעי הטכנולוגיה היינו איזה 7 תלמידים בכיתה, כי כל השאר לא באו כי יש להם בגרות A ו B היום באנגלית, ואנחנו חמש יחידות חח
וסתם דיברנו על האבולוציה, היה מזה מעניין..
אנגלית-שעה חופשית, הלכתי ליועצת ודיברתי איתה בקשר ללצאת מתקשורת וללכת לאומנות פסיכולוגיה+סיציולוגיה, והיא דווקא הייתה בעד חחח, בקיצור, יצאתי! אין לי בגרות השנה בתקשורת
כל הלחץ ירדדדדדד לגמריי
שעתיים לשון-למדנו פסוקית נשוא,איזה קל :), וקיבלתי 58 במבחן, סיכום,תחביר,ושחבור הכל נכון, כל הפועל ותורת ההגה הכל כמעט לא נכון חח, לא התכוננתי על זה אמרו לי שזה לא יהיה במבחן;[ ואז שעתיים תקשורת- מבוטל:) ומחר ת"א שלושה ימיםםםםםםםםם:)

FartherAway

New member
יום מוזר. ../images/Emo12.gif

לאיודע, סתם מוזר כזה. D: מתכונת במעגלי שייכות - הלך נוראי.
המצאתי שם בלי הפסקה, בסוף גם ביקשתי בונוס כי המורה נחמדה. תגבורים בערבושית - היה... נחמד, האמת.
היא הייתה מצחיקה. וציון הגשה 100 לבגרות.
אה. יש לי כרטיסים לאוונסנס@!(#$*@($*@#

P i x i e s

New member
מתכונת בהיסטוריה.

הייתי קצת בלחץ (כרגיל)... לא יודעת, בהיתי לפעמים כי לא היה לי כוח לאסוף את עצמי ולסיים כבר, ככה נסחבתי עם המתכונת עד כמעט סוף השעתיים. אבל כתבתי המון ודברים הגיוניים (נראה לי?
) ובתכל'ס אני מקווה שהצלחתי. אח"כ פתאום משומקום הודיעו שב1 יש תגבורים במתמטיקה על חומר חדש שלא למדנו.. כאילו וואטדהפאק? למדנו הכל לבגרות :| מוזר. בכל מקרה לא הגעתי, לא היה לי כוח וגם אחרי זה קרה משהו די נוראי וכולי עצבנית כמו לא יודעת מה אז לא נראה לי שהייתי ממש במצב להגיע. עוד מעט אני אתקשר למישהו שהיה אמור לאסוף לי את המגן ולראות כמה קיבלתי. מקווה שזה לא סתם יהרוס לי את היום \:

shula 1 6

New member
../images/Emo153.gifהוהוהו

וואי כמה זמן לא הגבתי..חח ככה זה בפנימיה.. טוב..אז קמתי ב6 ארבעים,הלכתי עד לתחנת אוטובוס,חיכיתי לו שעה וגיליתי שהמניאק הקדים ועבר שם כבר..אז תפסתי טרמפ לטבריה,ועליתי על האוטובוס של 9 וחצי לירושליים..ב12 הגעתי לשם וכבר שהגעתי לתחנה מרגלית היה שם.. ב1 כבר הייתי בשילת ותוך 5 דקות היה לי טרמפ.. סה"כ יום מעייף. והחומר במתמטיקה בתוך הכיתה הנעולה שלי.
ויש בגרות יום שני
בהצלחה לי ולכולם..

nse

New member
בגרות מחורבנת.

המון בהצלחה! לאיזה שאלון את ניגשת?

זונע

New member
הלך לי חרא בבגרות

דיי נמאס לי כבר, מי שכותב את המבחנים האלה בן זונה. נמאס מכל השאלות המתחכמות האלה שלא משקפים ידע באנגלית אלא ידע בזיון שכל... סעמק.

אחלה יום ../images/Emo3.gif

הלך קל בבגרות באנגלית... וגיליתי שקיבלתי 100 במגן בצרפתית, 100 במגן בערבית ו-100 בבגרות בע"פ בערבית. XD

shiratel

New member
איזה תותח! ../images/Emo13.gif

גם לך יש ראש טוב לשפות הא? בוא נפתח מועדון!

shiratel

New member
יום מעצבןןןןן

שעתיים ראשונות לשון... עשיתי שעורים בביולוגיה
שעתיים שניות ביולוגיה... סידרתי את החומר במחברת והשלמתי מאנשים בתנ"ך לקראת העבודה עם החומר הפתוח שהיה אמור להיות לנו... שתיים שלישיות המבחן בתנ"ך... המורה הכלבה הזאת שלנו אמרה שזה מבחן ועוד ביקשה שנעשה את זה עם מחברות סגורות! חחח התווכחנו איתה הרבה זמן בסוף היא הסכימה... ואז גילינו שהיא עשתה לנו שאלות מחשבה, המניאקית!!!!!!! יוווווו אין יותר מעוצבנת ממני בקטע הזה... היא שמה לנו בין היתר שאלה על נקבת השילוח, ממה היא מזהירה מה קרה ומה שכתוב עליה ובלה בלה בלה בלה... ולא עניתי עליה... אני הולכת לקבל פאקינג 60 בתנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כלבההההההההההההההההההההההההההההה שעה אחת מתוך השעתיים האחרונות היה כימיה, לא מי יודע מה הקשבתי... ובשעה אחריה המורה לערבית באה, בעקרון זה היה שעה חופשית אבל היא נתנה לי עבודה בערבית לעשות... ואז שעה וחצי אחרי בצפר ערבית... היה נחמד... יום ראשון בגרותתתתתתת!!!!!!! בקיצור חזרתי כולי באטרףףףףף... מחר כנראה תגבור בערבית וביום חמישי במתמטיקה! יאאאאאאא... וזה הכל (לא מספיק?!)

shiratel

New member
כולכם מדברים על הבגרות באנגלית...

תכל'ס כיף לכם!!! הייתי עושה הכל בשביל לעשות את השאלון E הזה... סורי על ההשווצה אבל הוא אפילו לא היה מהווה עליי לחץ או צורך להתכונן, אבל המורה לא הייתה מסכימה להגיש רק אותי... נחסך לכם השאלון בשנה הבאה... ואני עוד צריכה לעשות את שלושתם בי"א כי אני עושה תרגום בי"ב. מעצבן אותי... קיצר אין לי מצברוח! סורי על היבבות (למי שקרא)

P i x i e s

New member
תתעודדי, לנו אין 2 יח"ל תרגום..

אני מניחה שייחסך ממני בי"ב אבל עדיין

למעלה