היום שלי- יום ב'.

P i x i e s

New member
היום שלי- יום ב'. ../images/Emo22.gif

בהצלחה היום לכולם במתכונות בהיסטוריה (במה עוד?) ובבגרות באנגלית!! מחזיקה לכם אצבעות! (בין החפירה שארשום במתכונת שלי
)
. ספרו איך היה.

B a m b o o k

New member
נאמ../images/Emo181.gif

הייתה לי מתכונת בהיסטוריה.. שלא הלכה משו
ב4 יש לי פעילות של הליצונער עם ילדים של איזה שכונה פה ויהיה כיף
ועוד מעט אני אלך להתחיל לעשות מרתון במתמטיקה
ובהצלחה לכל מי שעושה היום בגרות באנגלית

תמיר1991

New member
בהצליה לכל הנבחנים באנגלית E היום!../images/Emo9.gif

הלכתי לסבתא להביא טרנזיסטור
למה אני מוגש על 85 סעמק
תמיר.

זונע

New member
בואנה איזה חרא

אין לי איך לשמוע את זה:\ אין מצב שאני אסתדר בלי...נכון?

תמיר1991

New member
לדעתי בכל כעתת בחינה יהיה טייפ,

אבל אמרו לנו להביא ליתר ביטחון. תמיר.

זונע

New member
לאדע התקשרתי למישהי מהכיתה שלי

והיא אמרה שהיא חושבת שמשמיעים את זה בכריזה של הבצפר

וואי היה כזה גרוע

כולם היו בטוחים שזה מתחיל בשמונה ורבע, אז הם באו רגיל, ושעה הם ישבו וחזרו על החומר בקול רם ואני שונאת שעושים את זה אז פשוט הסתובבתי בחוץ שעה שלמה. כתבתי כולה שני דפים במתכונת, אני לא מבינה מה כולם אומרים שלוקח חמישה שישה דפים ויותר... אבל לא עשיתי שאלה מהפרק של האיסלם, כי דווקא מה שהיו שאלות עליו אז שכחתי
, אז אני מתחילה מ75.... וגם בטח בכל שאר מה שכתבתי התבלבלתי בין דברים וזה, אז יכול להיות שירדו לי עוד איזה 20 נקודות סה"כ, ויש לי 55. בעע. קיבלתי 82 במתכונת במתמטיקה.....בגיאומטריה הייתה לי הצלחה של 100%, שהפתיע אותי לגמרי, אבל בכיף

יום מפגר!

קמתי ב6:40 יצאתי מהבית ב7:15 הגענו ליד הביצפר ואז שמתי לב שמשהו של הMP4 אבד. הגיע 8:20 אמרו אין לכם אנגלית (אנגלית זה מ8:20 עד 9:45), זאת אומרת שעתיים חופשיות! אבל בגלל שאסור לי להשתתף בספורט אז זה 3 שעות בשבילי!!! זאת אומרת מתחילים ב11.. איכשהו הצלחנו לארגן שלא יהיה ספורט לכולם ובמקום יקדימו שעה היסטוריה. אז הגיעה המורה לספרות (היה אמור להיות לנו מבחן היום) ורבתי איתה.. על זה שהיא נתנה לנו חומר שבכלל לא למדנו.. אז הרכז שלי בא ולקח אותי לשיחה. בשיחה הוא אמר כל מיני דברים אני אמרתי לו, בקיצור שיחה מפגרת של ויכוחים וכאלה. אז ב11 אמרו שזהו סיימנו ללמוד כל אלה שאין להם מגמות. מה שהם רצו שאני אעשה זה אחכה עד 1:35 ל-חצי שעה של גיאוגרפיה.. אז הלכתי הביתה. הם אמרו שיהיה לי נכשל כי אני לא עושה את הבוחן וזהו.. אה ולא לשכוח את המנהל העקום שצעק עלינו סתם! ביצפר מפגר!!!!!! נו אבל נעבור גם את זה
[מצטערת על החפירה
]

מתכונת בהיסטוריה

ארבעה דפים שלמים משני הצדדים של היסטוריה >< אחר כך שיחררו אותנו כי לא היה לנו עצבים לאנגלית.

VIVIAN3

New member
יום ממש קצר!

שעה ראשונה ביולוגיה בפעם הראשונה בהיסטוריה ששיעור ביולוגיה כל כך מעניין הראו לנו מן סרט כזה שמבוסס על סיפור אמיתי שאיזה ג'ון אחד חטף התקף לב ובכל שלב בסיפור שלו מסבירים לנו איך מגיעים למצב של התקף לב וכאלה וזה היה כזה סרט מלחיץ! שעה שנייה לשון שעה שלישית היה לי מבחן בפיתוח שמיעה והצלחתי בהכל שעה רביעית המרכזת של המגמה ניגנה לנו בגיטרה ושרה אחד מהשירים שלה שהיא שרה לבת שלה... שעה חמישית סתם היה לנו שיעור חברה בגלל שהמורה שלנו לא רוצה ללמד אותנו כימיה יותר אז היא מחליפה את שיעורי כימיה בשיעורי חברה... אוו זה כל כך כיף!

Double U

New member
היום שלי!

שעה ראשונה: לשון. לימדה אותנו בידול תנועות[?] ועשינו חזרה על תצורת שמות. שעה שנייה-שלישית: מתמטיקה. היא החזירה את המבחנים (95!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיפרתי ב32 נקודות!!!!!!!!!!) ואז ענינו על שאלות מתוך המבחן. חוץ מזה, היא גם הודיעה שב29.5 יש מבחן מסכם על החומר של כל השנה
צריך להתחיל להתכונן מתישהו. שעה רביעית: לשון. חזרנו על תופעות בתורת ההגה וכל מיני שאלות נחמדות. שעה חמישית: הסטוריה. כעיקרון המורה הסביר כל מיני נקודות לא ברורות ואמר שהוא יחזיר לנו את המתכונות בפעם הבאה שניפגש (עוד שבועיים בערך
).

Double U

New member
לא

אני ב5 יחידות ואנחנו אמורים לגשת בסוף י"א ל005 ו006 (מה שבדר"כ עושים)

אהה

לא כי אצלנו ניגשים לכל שאלון בשנה אחרת (מן הסתם לפי הסדר....חח) חוץ מחלק מהכיתה שלי שניגשים לשלושת השאלונים של 5 יחידות השנה באותו יום

טל קארי

New member
חראאא

עשיתי בדיקת דם המזרק היה תקוע לי ביד לפאקינג 2 דקות!!! הייתי מרותקת למיטה שם לאיזה 10 דקות סעמק=[

טרודייי

New member
אחלה יום../images/Emo9.gif

היה לי מגן במתמטיקה והלך די בסדר. אח"כ היו שעתיים הסטוריה ושעה לשון [למרות שהם אמורים לשחרר
] כי ביום שישי יש לי מגן בהסטוריה.

אוףףף

אני מתגעגעת לשיער שלי ]: הוא קצרר וחראא 2-מתמטיקה היא נתנה לנו את המגנים קיבלתי 75!!! האמת שהייתי בהלם חשבתי אני הולכת לקבל איזה 75
3-4-היסטוריה במקום אנגלית היה נחמד... שיחררו אותנו ב-12 בגלל הבגרות באנגלית או משהו ב5 וחצי יש יום ניקיון בשבט ו..זהו אעע

למעלה