היום שלי- יום ב'.

תמיר1991

New member
"לתקוף אחרים"? "ללכלך"?

נגיד שההודעות שלי מטרידות חמישה-שישה אנשים [ואת המספר הזה הן מטרידות בקביעות, ומעניין שזה בסדרתיות אותם אנשים...] - אם הן לא מטרידות לפחות 20-30 איש, אז כנראה שהן די בסדר, בסופו של דבר. לא?
תמיר.

noname202

New member
זאת תפיסה מאוד מעוותת

אם חמישה - שישה אנשים היו מוטרדים מהודעות שלי ברמה כזאת, הייתי שוקלת מה לא בסדר איתי. [אה, אבל שכחתי, זה בלתי אפשרי, אתה מושלם.
]

תמיר1991

New member
לא, התפיסה המעוותת היא שבגלל שכמה אנשים

שונאים אותי, אני אצטרך לצנזר את עצמי או אפילו לא לכתוב פה. אם ההודעות שלי כל כך מעפנות, למה את טורחת לקרוא אותן ולהגיב עליהן? למה שאת, גלי הבוגרת והנהדרת, לא תעשי את השינוי - אלא דווקא אני? רק לתת עצות את יודעת, אבל את יודעת טוב טוב שאם ההודעות שלי לא היו מעניינות אותך, לא היית נכנסת אליהן. אז אל תבואי אלי בטענות. שוב, אם הן מפריעות לך, דלגי עליהן. מה את אומרת? תמיר.

noname202

New member
כן תמיר, שנאתי אותך מאז ומעולם

ובגלל זה תצנזר את עצמך, בדיוק. אני טורחת לקרוא ולהגיב עליהן, בשביל להרגיש שלפחות ניסיתי להוריד קצת מהאגו הנפוח שלך. וממ, איך ניסחת את זה? לא מתאים לך - אל תקרא את ההודעות שלי

nse

New member
וואלה, אז גם בגלל שאנחנו שונאים אותך,

את גם צריכה לצנזר את עצמך, את רוצה להגיד לי שההודעה למעלה הייתה אחרי צנזור?? מפחדת לחשוב מה היה לפני.

תמיר1991

New member
ואגב, מעולם לא ייחסתי לעצמי טייטל של

"גאון הומני". עוד הכנסת מילים לפה, או משהו? תמיר.

hkatsman

New member
אתה לא חייב

לכתוב ''אני תמיר, גאון הומני'' כדי לייחס לעצמך טייטל של גאון הומני.

P i x i e s

New member
ובכך נסיים את פינתנו להיום, תודה לכל המשתתפים

!!!! הודעה נוספת בשרשור תמחק, חבל לטרוח.

nse

New member
יוו מה עשיתם ממשפט מסכן.

תשימי לב לדברים שאת אומרת , את חושבת שזה באמת היה הכרחי להגיד את כל השטויות האלה? אולי תמיר אמר משהו לא בסדר אבל את ממש הפרזת בתגובה.

תמיר1991

New member
לגמרי../images/Emo45.gif

לא שהבנתי מה לא בסדר בלהביע את דעתי לגבי זה ש- 3 יח"ל אנגלית זה רמה נמוכה, אבל נאמר שזה לא היה בסדר....... התגובה הייתה לא מאוד פרופורציונאלית. תמיר.

assafein

New member
המצב קשה עד אנוש! חזרו הקוקיות../images/Emo6.gif

הפעם ידידה שלי עשתה אותם ככה שזה יצא בלי שוונצים

הכפכף בקרמיקה שהכנתי יצא סוףףף

כאילו, פחות או יותר קרמיקה: כלום, סניורים גומרים בצפר עוד יומיים:[ היה די משעמם היסטוריה: היה נחמד מיס גרינבואם הביננה שהיא נטפלה אליי וחבל לה. בקיצ היא התחנפה יפה מאוד. שתיזהר ממני. ברייק: נחמד. שנון ואני כבר פחות בקשר עם נועה וקרל מן רבעיה מפורקת לשעבר. פיזיקה: דמט הוא אמר שהיו ש.ב. ואפילו לא ידעתי על זה! ויירד לי הציון בגלל זה.!!!111 והחומר פאקניג לא ברור בכלל. LEP ושינויים בעבודה וכאלה. למשו יש מושג? אלגרה: החלק השני של הפיינלס. הלך מעוה לנץ': לנץ מוזר בזמן החארון. לא יודעת. אבל היה נחמד שיעור חופשי: מיספייס עם מור בכתה רנדומלית
הTA מגיע אלינו עם הדפי עבודה. אני כזה "הא לא סורי אנחנו לא בכתה הזאת" "פייר אינף, אני מקווה שגמני לא הייתי". והוא היה חביב כזה. ESL: יש לנו פרוייקט לראין מהגר וזה קשה ומעצבן ולא כיף בכללל. אחה"צ נועה הגיעה אליי, כי עכשיו לה אורזים הכל וגמלה הבית ריק. ובהתחלה זה היה מוזר כזה. כאילו, התרחקנו מאוד בזמן החארון. אבל היה משעשע ובסופו של דבר טוב שהיא הגיעה. ויש ל בגרות בהיסטוריה לעשותתתתת

שטויות

מתמטיקה פה זה חרטא למדנו מטריקס, וגים, משוואות ריבעויות [פקטור] וטירגו מעגלי [קשה] וממ לא ידועת זהו בערך היום התחלנו ללמוד משו שנראלי לומדים גם בארץ-פולי משו לא זוכרת. משוואות כאלה:Y= (X-5)(X^2_11 דברים כאלה. פיכס

shiratel

New member
אווףף איתך יערה!!!

את גורמת לי להתגעגע לארצות הברית...

למעלה