הטרדה או מטרידה

היי ביזי:)

מה ניש?
זה דיון מעמיק שגם בפייס כתבתי בקבוצות השונות על כך ,תסתכלי על זה כמצבים שקורים לנועם זה על פי התנהגותנו או על פי זה שיש חלאות שמרשים לעצמם וכו,כמעט התאבד בדרן בגלל שלא נתן אייפון 5 לנערה במצוקה אישית!
תנסי לעשות הפרדה בין מישהו שמנסה לחזר אחרייך לבין מטריד שמתעלק ,על זה התרמת כי כל חיזור לא מוצלח של גבר הוא בהגדרה של הטרדה על פי חוק .

לאורך הדורות שמרו על הנשים אם זה ההורים הקהילה יותר ויותר עד כדי שבת לא הייתה יוצאת לבד מהבית ללא ליווי ,ולכן צריך להעשות הכל והכל גם ברמת החברות שלא ליפול למצבים מביכים כמו שכרות אלכוהל ,חברות שלא הכי הכי ,התקשקשויות עם זרים וידידים ,צאטים לא בריאים ריבוי ידידים ושיחות חולין שלא לצורך כי בסופו של דבר זה יגיע לסקס !

שימי בטבע נקבה לבד בין זכרים ותיראי מה קורה לכולם!

קחי לדוגמא בתל אביב נראה להם מוזר שגבר פנוי גם עסקית לא עולה או נמצא לבד עם אשת איש נראה להם מוזר ,ואם יוצא לי רק במעגל חברתי דול כמו כנס או משרד מלא ולא לבד ולא בגלל פחד ליפול מינית או משהו דומה אלא סולם ערכים ואמונה!

כואב הלב לשמוע על זה ועוד כואב על זה שחוטפים נקמנות אישית ותלונות שווא וכו

dori78

New member
לסבית, בוצ', בחורילה

אלה הם רק קצה הקרחון של הכינויים, להם זוכה אישה שמעזה להעמיד גבר מטרידן במקומו.
רוצה עוד? הנה:
לא זורמת, פריג'ידית, כבדה, פולניה קפואה, חסרת הומור, פוסטמה, כונפה (זה לא קשור למראה החיצוני, אלא לסירוב לדיבור מיני), סתם רעה... יש עוד הרבה, אבל נראה לי שהעניין ברור.

אני מנחשת שאמא שלך/האחיות שלך/מכרות שלך חוות כל יום הטרדות במידה זו או אחרת, ופשוט מתעלמות.
כי המציאות, כמו שעולה מההודעה של ביזי - פשוט מייאשת.
אם נפתח את הפה מול כל אדיוט שחושב שזה מצחיק לחבק אותנו ללא רשות - לא יהיה לנו זמן לשום דבר אחר.

הכי "אהוב" עליי

זה כשמישהו אאוט אוף נו וור, נדבק אלייך בפאב,נוגע, מנסה לנשק וכשאת מעיפה אותו ממך אז " בת כמה את? מה את ילדה קטנה?".

וכשאת דוחה בנימוס מישהו

שמתחיל איתך בפייסבוק
או בתפוז

ופתאום את הופכת מממש-חמודה-בא-לי-להכיר לכונפה-מטומטמת-מי-ייגע-בך-בכלל-יא-שרמטה-של-ערבים?

my personal favorite

השלושר

New member
לדעתי יש להכליל ו' אחרי מ' ב'שרמוטה'

עקרון בסיסי של האנושות מספר 1:

אחוז מסוים מהאוכלוסיה הינו ברמה נמוכה ביותר.
באינטרנט, כמובן, זה תמיד נראה כאילו יותר...

זה ברור מאליו, אני מניח.

החלק המעניין הוא כיצד מתייחסים לעובדה בלתי מעורערת זו
כשהיא מרימה את ראשה מדי פעם להזכירנו בדבר קיומה (מפיק בה').

כל אחד ודרכו.

dori78

New member
תגידי לו ש

אם היית ילדה קטנה, כנראה היית יוזמת, כי זה מה שעושות היום ילדות

dori78

New member
לא אני חוקרת ושופטת

בשביל זה יש משטרה.

אני אישה פעילה מינית, אני יודעת שאחרי X זמן האזור מתחיל להיות משופשף וכואב.
אני לא מאמינה שיש ילדה בת 13 אחת במדינה, שמעוניינת לשכב עם 10 נערים בזה אחר זה.
אני יכולה להניח, בהתחשב במוסר הנחות בימינו ובחוסר החינוך וההשגחה ההורית, שהילדה הזו רצתה להיות פופולרית, לא הבינה שמבחינת הבנים האלה היא לא פופולרית אלא סתם "שרמוטה שנותנת לכולם" והגיעה למצב שלא נעים להפסיק אותם באמצע.
חבל לי שיש הרבה נערים שאם לא אמרו להם בצעקות "לא" - הם לא מבינים שמדובר באונס.

ההבדל בין ההגדרה המשפטית של אונס לבין מה שנתפס בציבור כאונס הוא רחב מאוד, אם בהגדרת החפץ החודר ואם בהגדרת "סירוב".
אני מניחה שבגלל זה הרבה גברים לא מבינים איפה הגבול ומתי צריך לעצור והרבה נשים "מחליקות" הטרדות פיזיות כי לא היתה חדירה ולמה להכנס למחול השדים הזה.

נכון זה לא נשמע סביר

וזו התנהגות בזויה.גם הנערים האלו שאולי לא מבינים מה הם עושים..
או שהם מבינים אבל היו נתונים ללחץ חברתי. (רצו גם להיות פופלריים),

זוועות.

אכן מגעיל

ודוחה ראבק אמרו לך לא אתה עוד ממשיך לענות לה?לפעמים גברים מתנהגים כמו ילדים קטנים

אני זוכר את האישה ש6שנים הייתי בקשר טוב וכו והיא התפכה הרסה לי תפקיד שלא אים עליה מקנאה מהטבע האנושי, ואך שהיא להדליק אותי במילים שעד היום כשאני שומע את הקלטות אני נדהם!!!

ולפעמים תגובה של אישה מדליקה ברמות שגבר שיאמר לא ידליק אותי.

וההיא בת 40 שהתנהגה כמו בת 16, זה לא החה הטרדה מינית, אבל זה מראה לך שאת לא יכולה לחוש מה עושות מילים לצד השני!!!

שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו!!

פשוט מגעיל אך שגברים מתנהגים

ודוחה ראבק אמרו לך לא אתה עוד ממשיך לענות לה?לפעמים גברים מתנהגים כמו ילדים קטנים

אני זוכר את האישה ש6שנים הייתי בקשר טוב וכו והיא התפכה הרסה לי תפקיד שלא אים עליה מקנאה מהטבע האנושי, ואך שהיא להדליק אותי במילים שעד היום כשאני שומע את הקלטות אני נדהם!!!

ולפעמים תגובה של אישה מדליקה ברמות שגבר שיאמר לא ידליק אותי.

וההיא בת 40 שהתנהגה כמו בת 16, זה לא החה הטרדה מינית, אבל זה מראה לך שאת לא יכולה לחוש מה עושות מילים לצד השני!!!

שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו!!

shayCn

New member
זו דוגמא נפלא לפמינאציות

לקחת מקרה מהתקשורת שספק אם בכלל קרה ולהעצים אותו ולרכב עליו בדרך להכפשת מעמדו של הגבר כבן אדם.
מה הקשר בין הכינויים פוסטמה,פולניה קפואה להטרדות??
פוסטמה - זו אחת שתקועה במקום,לא זזה.הכינוי מתקשר דוקא מנטלית לאחת פאסיבית ולא דוקא בהקשר מיני.
פולניה קפואה - לא מתקשר דוקא לסקס,אלא גם לאופי של מישהי אדישה שאין בה חמימות או שלא משדרת רגשות.

חלאס לתפוס טרמפ על הפמיניזם בכל פעם שיש מישהי שנפגעת מהטרדה מינית.אין קשר בין הדברים וזה עצוב שבגלל דיעות של נשים כמוך,נגרמת שנאה לנשים ולא להזדהות איתן.

dori78

New member
מה הקשר?

אני לא מדברת על מקרה ספציפי או אפילו על הטרדה לשמה, אלא על היחס הכללי לו "זוכות" נשים שמעזות לא לזרום.
ואני מכירה את המילה "פוסטמה" ככינוי גנאי לאישה רעה ותככנית.
זה לא עוצר גברים שלא "קיבלו" מלכנות ככה את האישה שהעזה לא "לתת".

שייקה, אישה "לא זורמת" יכולה להיות אחת שלא מעוניינת לשכב אתך בדייט חמישי או שישי, או מישהי שלא מוכנה שישימו עליה ידיים אנשים שהיא לא מכירה (חיבוק על הכתף, לא משהו היסטרי). אם בדייט שני אתה יושב ליד הגברת על ספסל בפארק או בקולנוע, שם את היד שלך על הכתף שלה והיא מורידה לך אותה - לא תגיד שהיא "פולניה קפואה"? התפתח פה איזה נוהל, שכל דייט הוא עם אופציה למגע (אני עוד לא מדברת על סקס, אלא על סתם מגע) ומי שמסרבת למגע הזה (אפילו אם מדובר רק בנשיקה על הלחי) היא מיד "פריג'ידית".

הילדה בת ה-13 שמדברים עליה עכשיו בתקשורת? יכול בהחלט להיות שהיא יזמה את המגע המיני עם הנערים. נשאלת השאלה למה (ולא, "היא נימפומנית" לא תופס פה) היא עושה את זה ואיך יכול להיות שהנערים לא הבינו שמשהו פה לא בסדר.

עזוב ילדה בת 13, תחשוב רגע עליך ועל החברים שלך, היום.
אם היו אומרים לך על מישהי בגילך "זאתי נימפומנית, שוכבת עם כולם, מכולם היא רוצה את זה"- היית הולך? ועוד כשחברים שלך צופים או נמצאים ממש ליד? שלא לדבר על מתעדים את זה בסלולרי? נראה לך הגיוני?

יש פה הרבה דברים שלא בסדר, בלי שום קשר לפמיניזם.

shayCn

New member
יאללה יאללה דורי

תחסכי ממני את ההתפלספויות.קראתי מה שכתבת וראיתי איך את מכלילה לתוך שרשור על הטרדות מיניות גם סתם הקנטות וכינויים שלא קשורים לסקסיזם.
באמת עכשיו,את עברת משהו נורא בעברך ומה שאת עושה כשאת מביעה את דעתך בצורה כזו,זה עוול להרבה גברים שהמושג הטרדה מינית רחוק מהם.תנסי לטפל בבעיה הזו שלך,כי היא גורמת לנזק לטווח ארוך גם לך וג לכל אותם גברים.

מוגש כחומר למחשבה.

dori78

New member
אתה כנראה לא מבין

כשגבר מנסה להתחיל איתי, ואחרי שאני מסרבת אני מקבלת תגובות כמו "לכי יא כוניפה, מי רוצה לגעת בך" - זה עושה תחושה נעימה? ואם ה"התחלה" שלו כללה מגע שהוא הגדיר כ"לא זורמת" ואני הגדרתי כ"הטרדה"?

shayCn

New member
תשמעי,אני לא יודע מה אמרת לו

כשניסה להתחיל איתך..אני יכול לטעון שאין לי ראיות מה אמרת לו מהצד שלך שהוא יזם ועשה את הצעד הראשון,אז קשה לי לראות אותו כאשם..

למעלה