הטרדה או מטרידה

לכן

אנה תביאי לבד למה תמיד שמרו על הבנות והנשים לאורך הדורות ,מהסיבה של המקרים הנל,שמי בטבע נקבה מול זכרים ותיראי איזה מריבות עליה למשל,ותמיד לבדוק גם התבוננות עצמית ,אני כמה שנים עבדתי צמוד עם נשים בקוסמטיקה וכו ,ואני ברוך השם שמור די טוב דתתי כיפה סרוגה נראה טוב ומחוזר ,ונשים לא יודעות מה המילה מתוקי יקירי נשמאמי וכו מחולל אצל גבר זר בראש ,יוצא לי לעזור להן להדריך וכו.

לפעמים אך אומרים הפילרט הלא מכוונן גם בגילאים בוגרים יוצר את הפתח לחיזור או להתעלקות והטרדה ,אני מנסה לחנך כמה גברים בעבודה שלומר מתוקה לעובדת או לרמוז על חוף ים קיק בוקסינג יחדיו זה כבר פתח להטרדה ולשיחת שימוע,כי כבר לא קל אחד מקבל את זה שיקרו לו מאמי ומתוקה וכו ,סחבקיה בבית וכו.
אנה אני אומר את ה מתוך דאגה אתן תמימות לא כולם הרוב,אתן לא שמות לב אך מערבבים אותכן בשביל הסקס המהיר,זה הטבע האנושי ולכןצריך תמיד הכוונה האם נכון לי לזרום להתחרמנות בדייט ראשון למשל או לעלות לבית של מישהו זר לגמרי וכו

מספיק לצאת למסיבות וכו ולדעת מה קורה שם,וכן לא כדאי לבחורה לשתות אלכוהול רוצה שתי בבית למה ?זה הזדמנות הכי מהירה לסקס ואז אופס יש הרגשה אחרת ,אני ממעט וולי גג כוס בירה שותה בבילוי ובכונה ,אם ארצה יותר אשתה בבית וזאת בכדי למנוע פליטות פה ליד זוגות או נשים ואז מתחילה חגיגה .

יש המון מה לדבר על זה תכתבי לפרטי אם צריך אנו בגונגל מה שנקרא,רק לומר את החיזורים מהגייז וטרנסגרים וכל מיני מוזרים משונות למינהם החל מסטיילסטיות ועד היפסטריות עולם מטורף !מתגעגע לירושלים במהלך השבוע:)

שבת שלום:)

תיראי

פני 15 שנה היה אחרת, היינו חברים גם בעבודה עם הקולגות לא כמו היום חוץ מבוקר טוב לא מדברים על כלום וטוב שכך!!
נכון נשים חוות יותר מצבים מגברים ולכן גם הן צריכות להשמר!!

בתור אדם בוגר ללכת עם המנהל או הבוס לחדר במלון זה כבר אחרת וכמה שיוגדר עצם זה הביחד בחדר היא היא הגורמת למתח טבעי ברוב המקרים!
ואם יש פגישה אפשר בלובי להפגש , להכנס לחדר זה כבר הסכמה שיקרה משהו בינינו.

זה כמו שנשואה ספרה לי על ידיד ממש טוב, האחים שלה היו בחול, והוא השלים אותה ובעלה ידע, והם לא נפגשו! אמרתי לה קחי 4-5פגישות לכם ביחד עם הזרימה והקליק ונראה מה יקרה, לפעמים ולא באשמתנו מוטב לנו לא להתחכך עם אחרים! ובין המינים תמיד ב לשמור על הגבולות ברורים ובהחלטיות למרות שכיום ממש לא מומלץ לחזר גם מקום העבודה!

אז בשביל מה היא נכנסת לחדר?

לא צריך להיות תמימים.

מצד שני, זה מן הסתם לא חקוק בסלע, וכל אחד רשאי לשנות דעתו בשניה האחרונה והצד השני מחויב לעצור.

באמת לא יודעת את הפרטים

אבל אם יגידו לך, שמעי, המסמכים בחדר, בואי נעלה לשם. נורא רועש פה, אי אפשר לדבר.

אז מה תעשי? תסרבי לעלות?
את הרי יודעת שאותו בוס/ממונה/אחראי ישר ייתמם ועוד יוצא אותך לא בסדר.

יש כנסים, נסיעות עסקים, אפשר למצוא סיבה

אני חושבת על הבוס שלי עכשיו...
בלי לחשוב פעמיים הייתי עולה.
הוא בנאדם מקסים, פגשתי את אישתו, מעולם לא העיר או רמז או כלום...
ואם פתאום הוא היה רואה בזה הסכמה?

הסכמה למין יכולה להיות רק כשהשאלה היא על מין.

אני לא נתקלתי בסיטואציות כאלו האמת

מה שאת מתארת למשל...
אולי הייתי מחכה מחוץ לחדר, לא יודעת...
לא נתקלתי בזה.

אבל ככה,נראה לי שעדיף שנלמד ממקרים אחרים.

ואולי פשוט

נתנגד להנחה שאם היא א' ב' וג' אז זו אשמתה?

ישבו מחוקקים וקבעו מהם יחסי מרות, ומה אסור שיקרה בין מעסיק לעובד/ת,
אז אולי יש היגיון בדבר?

"ניצול מרות אינו בהכרח השמעת הצעה לקיום יחסי מין תמורת הטבה. אין מקום להטיל על מתלוננת בהטרדה מינית בנסיבות של יחסי מרות נטל הוכחה כבד, לפיו עליה להראות באיזו דרך נוצלה, או נכפו עליה מעשים חמורים. בעניין זה, די בפערי הכוחות שבין העובדת לבין המנהל; ביכולת השפעתו - גם אם עקיפה - על עתידה במקום העבודה; ובחשש כי תפוטר. בנסיבות אלו אין להוסיף ולדרוש הוכחה מפורשת וברורה שהממונה השמיע איום ישיר, או אפילו עקיף, המאלץ אותה לקיים איתו מגע מיני. עם זאת לא מספיק להוכיח את יחסי המרות, אלא גם צריך להוכיח ניצול יחסי מרות."

להזהר כדאי תמיד,
אבל גם אם חציתי את הכביש והסתכלתי רק ימינה ושמאלה ולא שוב ימינה, והמשאית נסעה ב200 קמ"ש,
האשמה היא על הנהג, לא?

האשמה היא גם עלייך

אם לא חצית במקום המיועד לכך.

לדעתי לפחות.

בכל מקרה, לא אמרתי שאין הגיון בחוק בדבר, אבל עם כל הכבוד..
אם בחורה גדולה, בריאה בנפשה מחליטה שבא לה לנהל רומן עם הבוס ושניהם נהנים מזה,
זו גם אחריותה.

הבוס יהיה אדיוט כי הוא צריך לדעת יותר מזה, שהוא עלול להסתבך, אפילו אם זה גם רצונה של הבחורה והוא לא כופה שום דבר.

וכמה פעמים את שמעת

שמישהו בא לנפגע תאונת דרכים ואומר לו - אתה אשם!
?

זה העיניין.

יצא לך לקרוא בעמוד של אחת מתוך אחת?
בכל וידוי את קראת שם על האשמה עצמית...

את חושבת שאני צריכה שמישהו פה יגיד לי שלא הייתי מספיק בוגרת להתמודד עם מר מנהל? או שהשמלה שלי באמת היתה די קצרה אותו לילה?
המחשבות האלה כבר שם.
ומה שאני רוצה לשמוע בחוץ, בתקשורת, בטוקבקים,
זה שאונס זה אונס זה אונס
ורק האנס אשם.

אבל בהטרדה, יש מצב?

אני לא רוצה להתנצח. הכוונה שלי היא מאוד פשוטה -
האשמת המתלוננת (כל עוד זו אמת) זה דבר פסול מכל בחינה בעיניי. בכל מקרה שהוא.

בואי נסיים בזה, אני מבינה אם את לא מסכימה איתי לגמריי.

בואי נגיד כזה דבר

א.כל מקרה לגופו.

ב.לא אוהבת שישר מאשימים את הקורבן לכאורה בדיוק כמו שאני לא אוהבת את רצח האופי שעושים לחשודים עוד בטרם הוכחה אשמתם.

ג.אני יודעת מה זה הטרדה מינית,גם בגיל 11,גם בגיל 24,גם בימים אילו.
מי שלא חווה תאכלס הטרדה לא יבין את זה.

אבל לצערי יש בחורות ויותר מדי שגם צועקות זאב,מנצלות את החוק ומשקרות.

בקיצור לא..בגדול- לי אין לב להאשים קורבן ואני לא חושבת שאני הזמנתי את ההטרדות שהיו לי או שזו אשמתי. רק חבל שלהאשים חשוד ולחרוץ את גורלו בלי משפט..זה אנשים.. נשים ופמיניסטיות קיצוניות בעיקר... עושות בלי סוף.

אנחנו מסכימות, אם כך

אני מתנסחת בצורה קצת יותר... לוחמנית, בואי נגיד.

אני הכי נגד רצח אופי, והכי נגד שקרניות, פמיניסטיות או לא.

אז את יכולה לא להיות לוחמנית, באתי בלי ה
שלי היום בשביל להחזיר לך

לא מספיק שבגלל הפה ג'ורה שלך

נמחק פה דיון חשוב,
אז את גם נדחפת לפה עכשיו?

הזוייה....

דידי 9

New member
לרמת הקללות הזו-לא הגעתי. עשי בדק

בית דחוף...

עולם ההזיות שלך גבר על המציאות. אז אני אתחשב בך.

תגידי יפה תודה, ולכי קבלי את המכות שלך ב-BDSM

למעלה