הטרדה או מטרידה

mri10

New member
אני לא עורך משפטי שדה

ולא חרצתי את דינה,אני התייחסתי לעיתוי הבעייתי.

היא לא טוענת להטרדה מינית

אלא לקיום יחסי מין בהסמה. את באמת מאמינה לעורכת דין ולחברות שלה על ה"זמן אמת" ועל ה"15 שנה לא היה לה קשר נורמאלי עם גבר בגללו"?

גם אם כל דבריה אמת המה - אני בזה לה בוז אדיר. הרמת את החצאית בפני הבוס שלך והתוצאות לא היו כפי שציפית? שאי בהן וקחי אחריות על המעשים שלך. את לא קורבן.

צלשלספק

New member
המתלוננת נשמעת לי אדם לא אמין לפי העדויות

שלה, וזו הבעיה כשלא הולכים עם האמת-שלך אלא מזגזגים לפי עצות וייעוצים - עד שנדחקים לפינה.
לפי מה שהיא טענה אז היא דווקא כן המשיכה עם חייה, ורק רצתה שלא יהיה נשיא - ממש חסידת אומות העולם שכמוה.
כשהתמנה לשר זה או אחר ושוב לשר בכיר זה או אחר, לא הפריע לה??

לפחות אם מישהו כבר משקר - אז שיהיה עקבי. עם האמת, שדבקים בה עד הסוף - בדיוק לפי מה שהיה - קשה לזגזג.

אני לא ליכודניק, ולא מחסידיו של סילבן שלום - מעולם לא הייתי לאורך כל הקריירה שלו. והייתי רוצה לראות את רובי ריבלין כנשיא (מכל המועמדים - הוא הראוי בעיני) ובטח ובטח לא את סילבן או את פואד -
אך ללא ספק נעשה לסילבן שלום עוול, עוול עם ניחוח פוליטי מכוער.

הבחורה הזו לא רוצה שהצדק יעשה בהנחה ונכונים דברים - תלוי איזו מהגרסאות שלה (ואני בספק רב במה שהיה שם, לדעתי "זרמה איתו" ו15 שנים אחר כך פתחה עליו) - כי אם הייתה רוצה צדק ודין, הייתה מתלוננת הרבה לפני, היא רק רוצה שהוא ישלם בקריירה ולא יהיה נשיא, זה הכל, וזו סחטנות ולא הטרדה.
וזה פשוט מוזיל את אלו שבאמת הותקפו או הוטרדו מינית, להשתמש במונח הזה רק כי את אישה ואת יכולה, כדי לסגור חשבון עם בנאדם. איכס.

זה

פשוט מאוד לדפוק לו את הנשיאות, אולי שילמו לה אולי לא, אחרי 15עכשיו????

ומשום מה באמת לא מצליח להבין למה מזכירה או עובדת צריכה להכנס לחדר במלון עם הבוס או עמית לעבודה? מהי מצפה שישחקו דוקים יחדיו?

הרי זה ידוע כשיש חיכוך עם נשים שלא לצורך קשר רומנטי יש ריח של סקס באויר, ואולי יש גם מתח בין המינים וזה טבעי.

וגם כשאתה רוצה לחזר באמת כמו גבר אמיתי ונכון, אם לא באתה לה טוב בזוית בעין אתה נכנס לקטוגריה של מטריד ועל זה קוראים לשיחת שימוע אם זה בעבודה

מדינה בטירוף!!!! ושוב ראייתי בחיי ועבדתי כמה שנים עם נשים צמוד ובורוך השם לא נפלתי למרות החיזורים וכו, הצבתי את הגבול ישר כאדם דתי ומאמין, ולא עליתי לקפה קסום וכו, ולכן גם לא נכנס לתסבוכות בחיי, בחורה עם מודעות עצמית ראש על הכתפיים וכו לא תכנס לתסבטכונות של הטרדה או הצעות למינהם, חיזורים יחזרו אחריה ויפרלטטו מהטבע האנושי כבת אנוש, ומי שחכמה יודעת אך לא להסתבך שלא לצורך!!!

וראבק מי עוד זורם בימינו עם העובדים? לא למדו את הלקח מכל הפרשות?

shayCn

New member
הכל טוב ויפה

ועדיין אין האשמות,רק חשדות אבל יש משהו שאני לא מצליח להבין מדעתך ומדעת רבים בתקשורת: מה זאת אומרת 'נזכרה אחרי 15 שנה'?

ונגיד שהיא נזכרה אחרי 15 שנה,האם זה מקטין מהמעשה עצמו?האם זה מסיר מכבוד השר את האחריות להטרדה המינית שביצע?
בכלל,מדובר בשר שהוא דמות ציבורית פופולרית במיוחד,שמרבה להתראיין ולהשתתף בתכניות אירוח,שהוא בעצמו איש תקשורת לשעבר ושיש לו מיתוג של נאמנות ובעל למופת..סטיב היקר,אם החשד יתאמת,ואני מאוד מקווה שיבדקו את העניין לעומקו עד לבירור החשדות,גורלך לא צריך להיות שונה משל אחרים שהטרידו ובטח שתצטרך להסיר מועמדותך לנשיאות..תפקיד שחייב להתנקות מכל רבב אחרי שקצב עבר שם.
אם יתברר שהחשדות הם לשווא,לעלות למוקד את אותה אחת למען יראו וייראו בנות ישראל השקרניות והמניפולטיביות שהשכם וערב הורסות מרקם חברתי וקריירות של אישי ציבור,פוליטיקאים וסלבס כאחד.

גם לדיון הזה אין מקום

בית משפט צריך לקבוע באשר לאשמתו או חפותו,
ולא דעת הקהל ברשת

באשר להוזלה של ההטרדות המיניות,
מה שנעשה בדיון כזה הוא ה-סיבה שנשים שהוטרדו לא מתלוננות.
אני לא יודעת אם אכן קרה ומה בדיוק, וגם לא יודעת לגבי הסיבות לפתוח את הסיפור רק עכשיו,
אבל
להכריז שזו שטות גמורה, או להטיל חוק התיישנות - זה לא מתפקידנו.

זכות הצבור לדעת בכל מקרה

לא מדובר בפרשייה בטחונית או כזו שמסכנת את בטחון הצבור, אלא בפרשייה צהובה עסיסית שמן הסתם גורמת לשיח ציבורי וטוב שכך.

הטרדות מיניות היו ולצערי יהיו כל עוד המין האנושי לא ייכחד מכדור הארץ

בחורה חזקה או אחת שעומדת על שלה הייתה מעמידה אותו במקומו ולא נותנת לזה לקרות יותר ולא לעבור לסדר היום.

אוי כמה שאין לך מושג...

"בחורה חזקה או אחת שעומדת על שלה הייתה מעמידה אותו במקומו ולא נותנת לזה לקרות יותר ולא לעבור לסדר היום."

איזה קשקוש.

תשאל את אמא שלך, אחותך, או כל אישה אחרת בסביבתך
האם הוטרדה מינית, בכל רמה שהיא,
ואיך היא הגיבה.

אחרכך נדבר.

שמע, אני לא אנצח את הדעות הקדומות שלך

לגבי הטרדות

אבל הן קורות כל יום, בכל מקום, לכל אחת.
והקטע הכי מגניב, שהן הרבה פעמים תופסות אותנו לא מוכנות.
ואחרכך, באים גברים כמוך ומפילים את האשמה עלינו, באים גברים כמו חברי הפורום הנהדר הזה ואומרים "שקרנית!",
באות נשים, חברות שלנו, ואומרות לנו "עזבי אותך, הוא רק ניסה להחמיא"

ואז אנחנו מרגיעות את עצמינו, מתעלמות, מתאפקות. וגם אז אנחנו אל בסדר, מסתבר.

dori78

New member

גם פה בפורום שמעתי את זה, אחרי שתיארתי למישהי מקרה שקרה לי:
"כן, נו, בטח שזה קרה לי, זה קורה כל יום.
אבל עזבי, זה ברגיל. אני פשוט מתעלמת".

אבל מה שסיפרת פה

היה על איזה ערס שעצר ונתן לך לחצות את הכביש, וזרק הערה "בשביל יפה כמוך חייב לעצור" משהו בסגנון לא?

dori78

New member
בפרטי קיבלתי מסרים אחרים.

קשה להעביר תחושות במילים, לא היטבתי לתאר את הסיטואציה.
אנשים שסוקרים אותך מכף רגל עד ראש, ואת רואה במבט שלהם שזה לא שהם נדהמים מהיופי שלך, אלא שהם סתם מתחרמנים עלייך באופן בוטה, נועצים מבטים ממושכים בחזה או בישבן שלך ואפילו לא מנסים להסתיר את זה - זה דוחה וזה פוגע.

מה ז"א "מסרים אחרים"?

כן זה יכול להיות לא נעים, אבל מה את רוצה? לתבוע/להתלונן בנאדם כי הוא בוהה בך ויש לו מבט מפחיד וחרמן?

זו תהיה הגזמה פראית.

dori78

New member
זהו, שלא.

תסתכל בנעיצת מבט בחזה על חשפנית שמתפרנסת מזה, לא על בחורה תמימה ברחוב.

יש להסתכל ויש להסתכל.
בן אדם מנומס לא נועץ מבטים, לא משנה אם מדובר בגבר או אישה.
גם אני מסתכלת על גברים שמוצאים חן בעיניי, רק לא בנעיצת מבט בוטה אלא ברפרוף.

יש לי שאלה אליך:
אם גבר ינעץ מבטים באבר המין שלך, סתם מישהו שאתה לא מכיר ברחוב - איך זה יגרום לך להרגיש?

א.אני מכבד נשים,גם פמיניסטיות

לא אחת אמרה שאני ממש ג'נטלמן
וממש לא נועץ מבטים בנשים בצורה שתארת

וממש לא אוהב את היחס של כל מיני ארחי פרחי או אפילו לקקנים שמתייחסים לנשים בצורה גועלית לדעתי

ולשאלתך למה שגבר ינעץ בי מבט כזה? אם כבר אשה......ולא לי לא תהיה בעיה זה רק יעלה חיוך

dori78

New member
למה לא?

למה שגבר ינעץ מבט כזה בירכיים/חזה/ישבן של אישה?

רפרוף קל ובלתי מורגש - אחלה, כולם עושים את זה, כל עוד זה בגבול הטעם הטוב.
אני טוענת שהרבה גברים לא יודעים איפה עובר קו הגבול.

למעלה