הטובים ביותר בכל עמדה

assafein

New member
C

1) דווייט הווארד 2) מרכוס קמבי 3) אמארה סטאודמייר 4) אנדרו ביינום 5) טייסון צ'אנדלר

lirandr

New member
5\סנטר

1.דווייט הווארד 2.אמארה סטאודמייר 3.מרכוס קמבי 4.כריס קיימן 5.טייסון צ'אנדלר

No Free Name

New member
C

1. דוויט הווארד. 2. אמרה סטודמאייר. 3. מרקוס קמבי. 4. טייסון צ'אנדלר. 5. יאו מינג.

C - לקחתי בחשבון פוטנציאל לצמיחה

1. שאקיל אוניל 2. דווייט הווארד 3. יאו מינג 4. אמארה סטאודמייר 5. בן וואלאס

the mnm factor

New member
סנטרים (תאכלס הסנטר של ג'ון טרבלוטה לוקח)

(חולה על בדיחות קרש) 1. הווארד 2. קמבי 3. סטודמאייר 4. קאמאן 5. ראשיד\דלמברט אם מינג לא היה נפצע כל שנה ל30 משחקים הוא גם היה נכנס לכאן.

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

טכנית אמארה והווארד פאור פוורדים אבל בגלל המחסור הלא הגיוני בסנטרים בליגה , הפכו אותם לסנטרים. 1.אמארה סטודמייאר 2.דוייט הווארד 3.יאו מינג 4.מרכוס קמבי 5.טייסון צ'אנדלר

The WizardMan

New member
הנה

1. שאקיל אוניל ... סתם , אבל היו ימים :) 1. אמארה - למרות שלדעתי הוא PF , אבל הוא הטוב מבין השחקנים כאן. 2. דוויט הווארד 3. יאו מינג 4. ראשיד וואלאס - למרות שהוא עוד יותר PF מאמארה , והיה נכנס אצלי ל5 הPF. 5. מרכוס קמבי - הייתי שמח לתת לו מקום גבוה יותר , שחקן שאני אוהב מאוד , אבל השאר טובים ממנו. צ'נדלר הוא הבא בתור פה ...

עומר ו

New member
סנטרים

דוויט הווארד אמארה סטודמאייר מרכוס קמבי אנדרו ביינום ראשיד וואלאס

Molchansky

New member
בחירת ה-C שלי

1.דווייט האוורד! 2.אמארה סטאדומאייר 3.ראשיד וואלס 4.אנדרו ביינום 5.יאו מינג

cache

New member
בחירות ההנהלה

1. מינג 2. האוורד 3. סטואדמייר 4. קמבי 5. וואלאס/שאקיל

יש כ"כ מעט שזה מצחיק

ואיך אתה שם את ראשיד ואוקור C?! אני מבין אמארה והאוורד שהם שחקני פנים מובהקים(למרות שבמקור הם PF), אבל שיד ואוקור?! בכל מקרה, הדירוג: 1) דוויט 2) יאו 3) אמארה 4) קמבי 5) אני מוותר כי אין יותר סנטרים מעל רמת "בסדר" ברשימה. בעצם, שיהיה ראשיד וואלאס, אם הוא כבר כאן
.

STEVE NASH

New member
גם אני

1. דוויט האוורד 2. מרקוס קמבי 3. אמרה 4. יאו מינג 5. כריס קיימן

OrEl74

Well-known member
מנהל
C סניור

1. דוויט האוורד. 2. אמרה סטודמאייר. 3. יאו, החלטתי להתעלם מהפציעה ולדרג אותו שלישי כי מבחינה מספרית הוא היה מעולה עד הפציעה. 4. כריס קיימן עם העונה הכי טובה שלו עד היום (וככל הנראה גם באופן כללי). 5. מרכוס קמבי וטייסון צ'אנדלר - גדולים בהגנה, לא מדהימים בהתקפה. ראוי לציון מיוחד, בראד מילר שנותן יופי של עונה.

מינג יותר מדי פצוע כדי להיות הכי טוב

1) הווארד 2) שאקיל (בגלל ההיסטוריה) 3) סטודמאייר 4) ראשיד 5) מינג (ביום שהוא יצליח לסיים עונה שלמה בריא הוא יהיה מספר 1 או 2)

סלים וארזה

New member
מנהל
סוף הסאגה 1. דוייט האווארד 2. יאו מינג 3. אמארה סטודמייר 4. מרכוס קמבי 5. ראשיד וואלאס כריס קיימן נותן אחלה ממוצעים, אבל הוא בסך הכל ממלא בור עצום של מחסור בשחקני פנים של הקליפרס

EizoTop

New member
שלי

1.שאקיל אוניל ה-
2.אמראה סטאודמייר ה-
3.דוייט הווארד.ה-
4.אנדרו ביינום ה-
5.יאו מינג ה-

למעלה