הטובים ביותר בכל עמדה

Or Amit

New member
4\פאוור פורוורד\פינה

אל ג'פרסון אל הארינגטון אל ת'ורנטון אמקה אוקפור אנטואן ג'יימיסון אנטוניו מקדייס ג'וש סמית' ג'רמיין אוניל דיוויד ווסט דירק נוביצקי טים דאנקן יודוניס האסלם כריס בוש כריס ווילקוקס למאר אודום למרקוס אלדריג' פאו גאסול קווין גארנט קניון מארטין קרלוס בוזר

Or Amit

New member
בחירה שלי - פאוור פורוורד

1. קווין גארנט 2. כריס בוש 3. ג'וש סמית' 4. קרלוס בוזר 5. פאו גאסול

cache

New member
אני יודע שאמרת לא להגיב אבל

לא לשים את דאנקן ברשימה שלך זה יותר עצוב מהימצאותו של אודרייך ברשימת המועמדים למעלה. קצת כבוד, קצת בליעת אגו, קצת יושר והגינות. לא צריך לאהוב אותו אבל... ותאמין לי שלשים את נוביצקי (השחקן שאני הכי אוהב להשמיץ) מספר שלוש אצלי הרג גם אותה ובכל זאת.

Or Amit

New member
אני אגיב

לגבי אודריך - הוא לא בעשיריה הראשונה של הפוינטים בליגה, אבל הוא בהחלט ב-20 הראשונים (תמצא לי עשרים שמות אחרים שהיית מכניס לפניו), המספרים שלו מצוינים השנה, וגם סאק-טאון לא נראית רע איתו על המגרש. לגבי דאנקן, מה שהוביל אותי הייתה המחשבה "את מי הייתי הכי רוצה אצלי בקבוצה". על המקומות 4-5 התחרו אצלי פאו, בוזר, דאנקן וג'פרסון (לא, נוביצקי לא היה לפניהם) ובסופו של דבר החלטתי לקחת את השניים הראשונים

the mnm factor

New member
מנסה למצוא 20 שמות:

קודם כל כאלה שהם ללא עוררין טובים מאודריך: 1. אנדרה מילר 2. בארון דיוויס 3. ג'ייסון קיד 4. גילברט ארינאס 5. דרון וויליאמס 6. חוזה קלדרון 7. טוני פארקר 8. טי.ג'יי פורד 9. כריס פול 10מו וויליאמס 11 מייק ביבי 12. נאש, סטיבי 13. צ'אנסי 14. קירק היינריך 15. ריימונד פלטון 16. סאם קאסל ששכחת עכשיו לכאלה שאפשר להתווכח עליהם: 17. ג'אמאל טינסלי 18דווין האריס 19 רג'ון רונדו 20. ג'מיר נלסון 21. קרלוס ארויו 22. דרק פישר 23. רייפיר אלסטון 24. סטפון מרבורי 25. סטיב פרנסיס 26. ארל ווטסון 27. לוק רידנאור 28. ג'ארט ג'ק 29. רנדי פוי 30. נייט רובינסון 31. בובי ג'קסון 32. מרקוס וויליאמס 33. מייק קונולי 34. קייל לאורי 35. אנטוניו דניאלס --------------------- קיצר לא יודע איפה הוא בדיוק ממוקם- אבל זה בכלל לא בטוח שהוא בין ה20 הראשונים...

cache

New member
עבודה יפה, אני אישית לא מתווכח עם אף שם

שרשמת. רשמית אודריך 36, בעצם הייתי שם את שאראס לפניו ועוד 5 מאירופה, בוא נחליט שאודריך 40, למרות שיש שחקן בשכונה שלי, יואב משהו, עדיין לא מוכר, משחק בקט-סל, כך שכמוהו יש בוודאי עוד הרבה בעולם, בוא נאמר שאודריך 'ראוי' להיות במאה השנייה לפחות משהו בין 100 ל-200. זאת דעתי בכל אופן.

Or Amit

New member
בדירוג שעשיתי

דירגתי את 40 הטובים בעיניי, אודריך נכנס אצלי לקבוצת הדירוג יחד עם נלסון, האריס, טלפייר (ששכחת) רונדו ופלטון. לפני קאסל, ג'יי וויל, קארטר, ווטסון, דיינר, קונלי, מרקוס וויליאמס, נייט רוב ובלייק, והרבה לפני ג'ק, אלסטון סטאודמייר, פישר, דוהון, רידנאוור, מארבורי ולאורי. את פוי שמתי בכלל כSG.

cache

New member
קח את זה בקלות אור

אתה לא צריך לענות על כל תגובה, אנחנו חצי צוחקים פה, על אף שלשים את אודריך לפני מארבורי זה כמו לטעון שאנ יחכם יותר מאיינשטיין, אז תודה בכל אופן על המחמאה, למרות שאני לא מאמין לך.

Or Amit

New member
דווקא אני אענה לך ../images/Emo3.gif

אני אוהד ניקס, ואחד מאחרוני המאמינים בסטארבורי, בגלל שהשנה הוא לא ממש מתפקד, לצערי דירגתי נמושות כמו בנו אודריך לפניו. קשה, קשה.

cache

New member
זה בתנאי שאודריך כן משחק../images/Emo66.gif

כו ששניהם לא משחקים, שוב מארבורי טוב יותר

z dead

New member
PF שלי

1.טימי דאנקן 2.קווין גארנט. 3.נוביצקי (בעע) 4.אלדרג'. 5.בוזר.

assafein

New member
PF

1) טים דאנקן 2) קווין גארנט 3) כריס בוש 4) דירק נוביצקי 5) למרקוס אלדריג' לדעתי זאת העמדה שהיה לי הכי קשה לבחור...

lirandr

New member
והדירוג :

1.קווין גארנט 2.פאו גאסול 3.טים דאנקן 4.אל ג'פרסון 5.דיוויד ווסט

No Free Name

New member
PF

1. קווין גארנט. 2. טים דאנקן. 3. פאו גאסול. 4. קרלוס בוזר. 5. כריס בוש.

PF - זה כבר ממש קל

1. קווין גארנט 2. טים דאנקן 3. דירק נוביצקי 4. כריס בוש 5. פאו גאסול

למעלה