הטובים ביותר בכל עמדה

ThEgReEnKiNg

New member
עמדה קשה

1.קובי ברייאנט 2.דויין וייד 3.אלן אייברסון 4.מאנו ג'ינובלי 5.ריי אלן , אין ידית כזאת כבר בליגה , פשוט אין.

The WizardMan

New member
הנה

1. קובי ברייאנט 2. אלן אייברסון 3. מאנו ג'ינובילי 4. טרייסי מקגריידי 5. ריפ המילטון. וויד וברנדון רוי על סף הכניסה. וויד היה נכנס אם לא עונה נוראית , ואני בוחר נכון לכרגע , ולרוי יש עוד מה להוכיח.

עומר ו

New member
SG

קובי בראינט דווין וויד אלן אייברסון קווין מרטין טרייסי מקגריידי

Molchansky

New member
בחירת ה-SG שלי

1.קובי בראיינט 2.ריי אלן 3.ריפ האמילטון 4.מייקל רד 5.מאנו ג'ינובלי

cache

New member
בחירת ההנהלה: קובי והשאר

1. קובי (הMVP של העונה עד כה והשחקן הטוב בעולם כיום). 2. וייד 3. מקגריידי 4. ג'ינובלי 5. אייברסון

גם כאן אני משוחד, לשלילה

אבל הפם לא אתן לזה להשפיע עלי. 1) קובי 2) אייברסון, כסקורר הוא הכי טוב. 3) טרייסי מגריידי 4) וינס קרטר 5) מאנו ג'ינובילי

STEVE NASH

New member
גם אני

1. קובי 2. מאנו 3. אייברסון 4. ריי אלן 5. ברנדון רוי

לצערי קובי מספר 1

1) קובי 2) וייד 3) AI 4) ג'ינובלי 5) במרחק גדול טרייסי "חצי מהזמן פצוע" מקגריידי

OrEl74

Well-known member
מנהל
SG

1. קובי הרבה מעל כולם. 2. מאנו פשוט מדהים העונה. 3. אייברסון. 4. וויד, למרות שבאופן אישי אני מאוד מאוכזב ממנו העונה. 5. ברנדון רוי (הוא לא אמור להיות PG???)

avneroth

New member
יאללה גם אני

1. בראיינט 2. מקגריידי 3. ריי אלן 4. מנו ג'ינובילי 5. ברנדון רוי

SHNIK

New member
SG

1. קובי בריאנט 2. דוויין ווייד 3. אלן אייברסון 4. טרייסי מקגריידי 5. ריי אלן שניק.

Or Amit

New member
3\סמול פורוורד\חצי פינה

אנדרה איגואדלה ג'וש הווארד ג'ראלד וואלאס גרנט היל דני גריינג'ר הידו טורקוגלו טיישון פרינס כרמלו אנתוני לברון ג'יימס לואל דנג מייק דאנליבי מייק מילר סטפן ג'קסון פג'ה סטויאקוביץ' פול פירס קארון באטלר קורי מאגטי ראשארד לואיס רון ארטסט ריצ'ארד ג'פרסון שון מאריון הערה: כן, יש כאן 21 איש.

Or Amit

New member
בחירה שלי - סמול פורוורדס

1. לברון ג'יימס 2. כרמלו אנתוני 3. קארון באטלר 4. שון מאריון 5. פול פירס

z dead

New member
שלי,הפעם 5 כי קראתי עד הסוף

1.לברון. 2.מריון. 3.טורקוגלו. 4.פרינס. 5.רודי גיי כי הוא SF,אבל אם אתה חייב מישו מהרשימה הספציפית שלך אז - סטיבן ג'קסון.

assafein

New member
SF

1) לברון ג'יימס 2) כרמלו אנתוני 3) אנדרה איגואדלה 4) הידו טורקוגלו 5) לואל דנג

למעלה