הטובים ביותר בכל עמדה

the mnm factor

New member
יאללה פינה

1. קווין גארנט 2. טים דנקן 3. קרלוס בוזר 4. כריס בוש 5. אנטואן ג'יימסון נוביצקי לא נכנס כי PF בלי משחק פנים זה בדיחה הבא בתור ג'פרסון וגם פאו גאסול לא רחוק.

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.הממממ , קוין גארנט 2.טים דאנקן 3.כריס בוש 4.קרלוס בוזר 5.נוביצקי

עומר ו

New member
פאוור פורדים

קווין גארנט טים דאנקן כריס בוש אל ג'פרסון קרלוס בוזר

עומר ו

New member
פאוור פורדים

קווין גארנט טים דאנקן כריס בוש אל ג'פרסון קרלוס בוזר

Molchansky

New member
בחירת ה-PF שלי

1.קווין גארנט 2.טים דאנקן 3.דירק נוביצקי 4.פאו גאסול 5.כריס בוש

cache

New member
בחירת ההנהלה

אני מניח שכאן יהיה קרב צמוד בין דאנקן לגארנט, אבל אני את הכבוד ייתן לבחור המופנם עם טבעות האליפות על היד 1. דאנקן 2. גארנט 3. נוביצקי (לא אוהב אותו, אבל...) 4. בוש 5. גאסול (ביינוני אבל אין ברירה צריך להשלים את הרשימה).

אוי אוי אוי...

1) טים דנקן, מלך היעילות. 2) קווין גארנט, מלך הרב-גוניות. 3) דירק נוביצקי, מלך אירופה(כי בנ.ב.א הוא לא יהיה מלך, מקסימום המלכה של קיד
). ומכאן זה מתחיל להיות קשה... 4) קרלוס בוזר. 5) אנטואן ג'יימיסון. כ"כ אנדר-רייטד במשך כ,כ הרבה זמן.

STEVE NASH

New member
גם אני

1. קווין גארנט 2. טים דאנקן 3. ג'וש סמית' 4. קרלוס בוזר 5. פאו גאסול

OrEl74

Well-known member
מנהל
PF - פה דירגתי 10 שחקנים בשביל הכיף ../images/Emo13.gif

העמדה הכי פורה בליגה. 1. KG בודד בצמרת. 2. דאנקן. 3. בוזר. 4. ג'וש סמית התותח. 5. אנטואן ג'יימיסון. 6. פאו, לא דרגתי אותו יותר גבוה בגלל פתיחת העונה המאוד חלשה שלו (ביחס לעצמו כמובן). 7. נוביצקי (לא סובל אותו 1). 8. כריס בוש (לא סובל אותו 2). 9. אל ג'פרסון 10. ווילקוקס בעונה מעולה וחולק את המיקום עם D ווסט.

ThEgReEnKiNg

New member
ביני לבינך

כמה משחקים של כריס בוש ראית? סתם מעניין אותי , למה אינך סובל אותו , והאם זו דעה קדומה וחסרת ביסוס. או שראית משחקים שלו? וזה פשוט שחקן שאתה לא אוהב? תודה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעונה שעברה שידרו לא מעט משחקים של טורונטו

בגלל הנציג "הישראלי" שלנו שם. כך שאני לא אוהב אותו מסיבות מסויימות ולא סתם כי מישהו אחר לי

זה לא רק הטבעות, זה הרבה יותר

1) דאנקן בענק 2) גארנט 3) כריס בוש 4) גאסול 5) נוביצקי

סלים וארזה

New member
מנהל
אוף איתכם 1. טים דאנקן ביג טיים 2. קווין גארנט 3. דירק נוביצקי 4. פאו גאסול בריא 5. קרלוס בוזר למרות שקשה לי לא לשים את ג'וש סמית'

SHNIK

New member
PF

1. טים דאנקן 2. קווין גארנט 3. קרלוס בוזר 4. דירק נוביצקי 5. כריס בוש שניק.

Or Amit

New member
5\סנטר\שחקן ציר

אל הורפורד אמארה סטאודמייר אנדראס ביידרינס אנדרו בוגוט אנדרו ביינום אנדריאה ברניאני בן וואלאס בראד מילר ג'ואל פריזיבלה דווייט הווארד זידרואנס איגלאוסקאס טייסון צ'אנדלר יאו מינג כריס קיימן מהמט אוקור מרכוס קמבי סמואל דלמברט קנדריק פרקינס ראשיד וואלאס שאקיל אוניל

Or Amit

New member
סנטרים

1. אמארה סטאודמייר 2. דווייט הווארד 3. מרכוס קמבי 4. יאו מינג 5. טייסון צ'אנדלר

למעלה