הטובים ביותר בכל עמדה

lirandr

New member
3\סמול פורוורד

1.לברון ג'יימס 2.שון מאריון 3.פול פירס 4.ריצ'ארד ג'פרסון 5.כרמלו אנתוני

No Free Name

New member
SF

1. לברון ג'יימס. 2. פול פירס. 3. קארון באטלר. 4. כרמלו אנטוני. 5. שון מאריון.

WTF חצי פינה? פה זה לא אשקלון

1. לברון ג'יימס 2. שון מאריון 3. כרמלו אנתוני 4. פול פירס 5. קארון באטלר + טיישון פרינס

the mnm factor

New member
חצי פינה ../images/Emo6.gif

1. לברון ג'יימס 2. קארון באטלר 3. פול פירס 4. ג'ראלד וואלאס 5. ג'וש הווארד בטח הרבה שמו את אנטוני האוברייטד...

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.לברון ג'יימס 2.כרמלו אנתוני 3.פול פירס 4.קרון באטלר 5.ג'וש סמית'!

ThEgReEnKiNg

New member
MNM FACTOR

הזכיר לי את השחקן היחיד שאני סובל בדאלאס , משנה את הבחירות קצת 1.לברון ג'יימס 2.כרמלו אנתוני 3.פול פירס 4.ג'וש הווארד 5.קרון באטלר

The WizardMan

New member
הנה

1. לברון ג'יימנס 2. פול פירס - שחקן קטלני , הקבוצה הנוכחית דורשת ממנו קצת פחות דומיננטיות 3. טיישון פרינס. 4. כרמלו אנתוני - אין מה לעשות , סקורר גדול. 5. רון ארטסט - על אף השריטה הוא עדיין מגן גדול ושחקן מגוון.

עומר ו

New member
סמול פורוורדים

לברון ג'יימס כרמלו אנתוני קארון בטלר ג'ראלד וואלאס אנדרה איגואדלה

Molchansky

New member
בחירת ה-SF שלי

1.לברון ג'יימס (למרות שאני שונא אותו, הוא טוב) 2.טיישון פרינס 3.קארון באטלר 4.פול פירס 5.כרמלו אנתוני

cache

New member
בחירת ההנהלה

האמת שזו הרשימה הכי חלשה עד כה, בכח הייתי חייב למצוא את מי לרשום. 1. ג'יימס (בפער ענק). 2. פירס מפה והלאה כולם בינוניים 3. אנתוני 4. פרינס 5. איגודאלה

הבחירות שלי

1) לברון ג'יימס לייק דא. 2) פול פירס 3) שון מריון 4) כרמלו אנתוני 5) קארון באטלר * רון ארטסט, כי כשחקן כדורסל הוא אפילו שווה טופ 5, אבל בגלל שהוא דפוק בראש הוא מקבל רק מקום כבוד.

STEVE NASH

New member
גם אני

1. לברון ג'יימס 2. ג'ראלד וואלאס 3. פול פירס 4. שון מריון 5. סטיבן ג'קסון/קרון באטלר

עמדה חלשה לעומת המבחר בעמדות האחרות

1) לברון בפער אדיר 2) כרמלו 3) פול פירס 4) פרינס 5) מריון

OrEl74

Well-known member
מנהל
SF

1. המלך שלא רואה אף אחד ממטר (בטח שלא בעמדה הזאת). 2. פול פירס. 3. שון מריון. 4. מייק דאנליבי בעונה מעולה. 5. אנדרה איגודלה בחלוקה עם טורקוגלו.

bostonForever

New member
SF שלי

קרון באטלר לברון כרמלו טורקוגלו (רק כי מדובר על העונה הנוכחית) המלך פירס

סלים וארזה

New member
מנהל
עוד פעם אני נדחף 1. לברון ג'יימס 2. פול פירס 3. קארון באטלר 4. שון מריון 5. כרמלו אנטוני

SHNIK

New member
SF

1. לברון ג'יימס 2. פול פירס 3. כרמלו אנתוני 4. קארון באטלר 5. שון מאריון שניק.

למעלה