הודעת מפגש פורומפי!!!

Outlast

New member
כבר באמצע המפגש מישהו הודיע

שהטים-טם נגמר.. אבל מכיוון שטים-טם זה לא כזה שוס (חביב, לא יותר), לא נורא.

taz512

New member
אכלו טים טם וזה לא הגיע אלי??????

זה בכלל בזיון ממדרגה ראשונה, אני לא מאמין, אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!!!!!! איך לא הגיע אלי הטים טם????????????????? טאז, השד וההלם

Outlast

New member
באמת, זה לא כזה שווה!

העוגות היו הרבה יותר טובות, בטוח..

zimes

New member
שתיכן - את, את, ואת - חיות בטעות.

לא נורא. לנו ישאר יותר

כנראה נגמר ../images/Emo4.gif ../images/Emo68.gif

אני יודעת שאני ומיגן חיסלנו 4 צימעס גם לקחה כמה ואפיגיי בזבז עוד כמה באכילתם יבשים וצחיחים
בזבוז. אני מצטערת
למפגש הבא אביא לך חבילה שתהיה אך ורק שלך.

effigy

New member
אכלתי רק אחד... ועד שלא נפל לך טים

טם לתוך התה לא תדעי זוועה מהי...

בפעם הראשונה שאכלתי ../images/Emo68.gif

טים טאם |מתרפקת על העבר|, אכלתי את זה עם תה. וזה נפל לי לתוכו. כמובן שהתה נשפך לכיור, והכיור נסתם. מאז שום טים טאם לא מתבזבז לי.

shellyland

New member
באיזשהו שלב צימעס באמת לחשה לי

שיש טים טאם מחתרתי במטבח וכשהגענו לשם נשארו ממש רק כמה אחדים. זה עונשם של כל אלה שלא הגיעו למטבח לעזור עם הבישולים וסחיטת הלימון.

דן צ

New member
מישהו יודע מה עם נוטמג??

האמת שאנחנו כאן דואגים לה. היה אחלה , היה מדהים, היה כיף. וכל מי שלא הגיע שיאכל את הלב אנחנו נהננו ומאוד! אפילו קיבלנו טלפון מחו"ל מדאקי והיה ממש מרגש לדבר איתה (היא הבטיחה שבמפגש הבא היא תגיע). דרך אגב, טאז הפסיד מארס לאישתי שהביאה לי כבוד! אהה והיו עוגות כל כך טעימות וחבל שלא טעמתי את העוגה של צימס

d@r121

New member
הסיכום שלי!

כמעט, כמעט ולא הייתם זוכים לראות את תווי פניי במפגש עקב הסיבה שבהתחלה חשבו הוריי שזהו מושב בני-חרות שנמצא אי שם בצפון ולא מושב החרות שנראה כפסיק במפה ליד תל מונד. בשנייה האחרונה מצאה אימי את היישוב המדובר טלפון אחד לטאז הבהיר הכל ויצאנו כל המשפוחה לדרך. אחרי 30 דקות נסיעה ופרפורי בטן לא נורמליים הגעתי הראשונה שפגשתי הייתה טלי שאף זכתה להצצה נדירה וראתה את אימי בכבודה ובעצמה. מיד אחר כך טיפסתי לכיוון ביתו של טאז לא נסגיר את העובדה שכמה דקות לפני שיחקתי אותה דנידין לכמה דקות וראיתי את טאז אך הוא לא ראה אותי מה שיצר אצלו בלבול רב. כשנכנסתי ריח הבשר החרוך עלה באפי וישר ידעתי שהגעתי למקום הכרות קצרה עם החבר'ס ויאללה להתחיל לקשקש על דא ועל הא לא טעמתי את עוגת השכבות ואת העוגה של אשתו של זיו מחשש שאני אקבל התקפת סוכר מכמויות המתוק שאכלתי ושלא נדבר על כמויות הבשר שבלסתי (2 כנפיים ושיפוד-לא הרבה אבל הקולה מלאה אותי). ארועים לציון: הפדיחות הבולטות של הטקס היו בעיקר ביני לבין עידן פעם ראשונה הייתה כאשר פישלתי ולא הבאתי את מיטב הסאטירה הלשונית פעם שנייה היא דאגה להזכיר לי איך אומרים את המספר 17 אחרי הנאום שלי. אכן תאקלים מביכים. כמובן שזכיתי לראות את פניו של פנתר אומר שארשת הפתעה תקפה את פניי והיא עדיין עליהם. המפגש היה מעניין מאוד, נהנתי להכיר את האנשים שמאחורי הפרצופים למרות שראיתי את כולם בכנס המנהלים האחרון. וגם אני התפלאתי על חסרון הטאקי. וכן אפי עד אשר אני לא מוציא רשיון נהיגה יש לי את האמאבא-מוביל ועם יש לך בעיה עם זה תקפצי לי מפגש מרנין תודה לאזי ותודה טאז

n k

New member
יווווווו ../images/Emo2.gif איזה מסכנים

כולכם סבלתם

De-Panther

New member
למה הפתעה?? הפתעה לטובה או לרעה??..

הפתעה לטובה בשבילי או הפתעה לרעה בשבילי?? הפתעה לטובה בשבילך או הפתעה לרעה בשבילך?? (להמשיך עם שאלות ההפתעה לטובה או לרעה??
)

leeloo

New member
בוא נגיד שהילד הפתיע את כולנו...

וכאן מגיעה זכותי לשמור על השתיקה..

למעלה