הודעת מפגש פורומפי!!!

דבר ראש הממשלה

שלום תחילה אני רוצה להודות למארח שפרסם את כתובתו טלפונו וצבע תחתוניו בחווה הזו לעיני כולם דבר שהקל עליי במציאת ביתו בחרות את מושב חרות אני מכירה זמן רב מכיוון שחברים רבים שלא נס ריחם נמצאים שם באגודה למען הקשיש והנני דואגת לבקרם בקביעות עם הגיעי קידמו את פניי מצביעים רבים בגילאים שונים אני מעריכה שבמפגש זה היה חתך של כל הגילאים מכיוון שמצביעים רבים החזיקו בידם ספרי זימה ספרי תורה ואף את התפסן בשדה השיפון שעה אחת לפני שהשמש הגיעה לצהריי היום החל המארח לנופף בידיו בניסיון נואש להדליק אש אך לאחר דקות מועטות הביא מאוורר שתרם את חלקו במאמץ טובי בנינו ובנותינו בלסו במפגש זה בשרים לרוב ואני עומדת לבדוק השכם קום מחר בבוקרו של יום ראשון האם הבשר עבר שחיטה כשרה כדת משה ישראל והפלישתים כמו כן אבקש לברר האם שולם מס תשלומים ותגמולים על הממון הרב שהובא לחלציו של המארח לקראת שיאו של האירוח וכמובן מקורות יודעי דבר מסרו לי שפועלת בחווה ושמה נוטמג הוכיחה לכל המצביעים כי היא אכן אגוז קשה לפיצוח ויעיד על כך ראשה החבול ותודה למקורות שמחתי לראות את הדור הבא עם ידיהם הדביקות הנוגעות בכל את הנוער המפזם שירי ארץ ישראל נעימים לאוזן לצד שירי להקות מארצות רחוקות שאינני יודעת את טיבן לסיום אינני מבינה מדוע לא נפתח הנאום שנשא הנואם המרכזי אך שיכור במילים גבירתי ראש הממשלה אורחים יקרים ובמקום זאת נפתח בחברי חווה יקרים לסיכום אני מבקשת לומר שהנני היחידה שלא שמה מעות על חלציו של המארח מכיוון שהוא השיב שאין באפשרותו למסור לי קבלה על כך תודה לכולכם זהו המפגש הראשון בו אני משתתפת בתור היותי ראש ממשלה ושמחתי לפגוש את העם היושב בציון ובחרות תחי מדינת ישראל היא מדינתנו ולא אחרת ונאמר אמן מספרי הקודש או הזימה היושבים בחרות

miss tamborin

New member
אוקיי..

אז בגדול אני רק רוצה לציין שהיה כיף, מצטרפת למילות השבחים של אלה מעליי ורק חייבת לציין למען שלי שלי ניצחה את טאז בשש בש! וזה היה ממש נחמד לראות אותו מסרב להודות בהפסד.. אני עדיין מנסה לפענח את זהותה של גולדה (אני עדיין טוענת שזו אפי) אבא שלי המסכן שנסע להביא אותי חיפש בשמך 10 דקות (לפחות) את הבית ורק שהחלטתי שזה מוזר מדיי שהוא עדיין לא הגיע יצאתי החוצה וראיתי אותו.. למדתי דברים חדשים על התנ"ך (מישהו אמר ספרי זימה?) ואני בטוחה שהיה עוד משהו שרציתי להגיד אבל שכחתי אז לא נורא... סה"כ- היה נחמד ביותר מעיין

taz512

New member
אני לא סירבתי להודות בהפסד

אני יודע להודות בתבוסה, שלי ניצחה אותי 3-1 בשש בש. ואישתו של דןצ ניצחה אותי 2-1 אני מודה ומתוודה. להגנתי הקלה אני אומר שהייתי מסטול בצורה שלא משתמעת לשתי פנים... ובזה אני סוגר את הנושא. טאז, השד והשתיה

Idan91

New member
מעיין, ../images/Emo187.gif

לעוד דברים חדשים על התנ"ך את מוזמנת לפנות אליי :) (עד שיגמרו.. הם די מגובלים במספר אצלי..)

shellyland

New member
כמו שאמרתי לעידן:

זה לא כל כך שאני ניצחתי, כמו שטאז הפסיד!!! וטאז יקירי - בדמי היתה בדיוק אותה כמות קאיפיריניה/בירה/בטידה שהיתה בדמך, אז בלי תירוצים, אה?

taz512

New member
יקירתי היקרה מאוד....

זה מאוד פשוט. אני את הבוקר פתחתי עם בירה, והמשכתי את היום רק עם אלכוהול, המשקה היחידי שלא היה אלכוהול שנגעתי בו היה שלוש שלוקים במדויק, מהפנאטה. כל השאר היו אלכוהול בלבד, ככה שאני בכלל לא רוצה לשמוע. וד"א תודה רבה רבה על הנר.... הוא יפה... טאז, השד והשתיה

יש כאן חפרפרת!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo68.gif

כשאני צעקתי בקול- "מי זו גולדה מאיר?!?!?!" אפאחד לא ענה
חוצפנים. זהו. ועדת החקירה החלה.

shellyland

New member
אוי נו, זאת אפי

ואני מודה לכל אלה שכתבו את הסיכומים שלהם. מכיוון שהגעתי באיחור של יום, נותר לי רק להגיב למה שאתם כתבתם, אז היכונו להצפת תגובות.

איכרים ואיכרות שמעו נא

אינני מבינה על מה כל המהומה לא די בכך שרק מעטים מאנשי החווה הזו זכו לטעום צ'יפס בכנס הבחירות בחרות מדוע יוצא קיצפכם כעת צר לי שלא שמעתי כשקראתם בשמי ולא השבתי כי כמו שציינתי שמיעתי לקויה והנני נמוכת קומה אך כשרונית ולכן לא שמעתי את אשר על לבכם אני מבקשת להודות לבחור החביב שכיוון אותי כשיצאתי עם הקאדילק השחורה והארוכה כיאה לראשי ממשלה בפוטנציה וכמובן שכפי שהובטח אני מתכוננת לשוחח ארוכות עם שרת החינוך הגברת לבנת חבלה על שם לימור כדי לתאם עימה שיעורי זימה ותנך משולבים גם יחד ונסיים בשירת התקווה האהובה שנכתבה לפי מיטב בנינו על ידי צביקה פיק מלכנו כה אמר עיתון מעריב

Idan91

New member
גולדה, ../images/Emo187.gif

עשי לי טובה קטנה, התחילי לכתוב עם סימני פיסוק. (כמעט חשדתי שאת דאקי..
)

Idan91

New member
אוי, שלי, אל תהיי שוטה, ../images/Emo187.gif

הרי ידוע שסיכומי מפגש יבורכו גם אחרי יום המפגש.

shellyland

New member
ואיך אף אחד לא כתב כלום על זה

שהקוצים של המסניפה היו האטרקצייה התיירותית של האירוע?

../images/Emo6.gif אתם עוד תתגעגעו אליהם ../images/Emo68.gif

אני כנראה מסתפרת השבוע
חשבתי על קרחת

למעלה