הסיכום שלי!!!!!
אני יושב פה בחדרי עכשיו, אחרי שאחרון האנשים עזב, כל אחד נסע לביתו הוא. דבר ראשון והכי חשוב, אני רוצה לומר תודה לכל מי שניקה, כל מי שלא ניקה (אפי) אני לא מחבב אותכם! טוב הבוקר התחיל ב9 באירגונים מטורפים, ראשון המגיעים היה לאזי כמובן שהתחיל לרתום את כישורי ניגוב הכיסאות שלו בשביל המפגש. טלפון מדןצ הודיע שהוא והמשפחה בדרך מה שעשה טוב על הלב, עידן הגיע באוטו עם ג'חנון וליאור שמש, וגם הם התחילו לעזור, ג'חנון קיבל אחריות מנגל, ואני חייב לציין שהוא תיפקד כמו שצריך. אני חייב לציין בנקודה זאת, שאני פתחתי את הבוקר עם בירה, והמשכתי עם בירה, וקיפריניה ועוד משקאות אחרים, בקיצור הראש שלי היה קצת אפוף בלשון המעטה. כולם הגיעו טיפנטיפן והבית התחיל להתמלא, מוזיקה צחוקים ושירי הלל, ילדים שמשום מה החליטו שאני בייביסטר גם בביתי, החליטו להטריד אותי כל הזמן בשאלות, אני חושד בדןצ ששלח אותם בכוונה אלי. ואני חייב לומר תודה אחת ענקית, ללאז, שהיה נקניק לא נורמלי ולא עלה להקריא איתי את הנאום חוצב הלהבות, זה היה נאום אחד בדורו, אבל ברצינות תודה לכל מי שעזר, הביא, ניקה, צחק, רקד, ודיבר, היה מעולה. טוב עכשיו הבית נקי, (פחות או יותר) מחכה לגל השני. גל החברים שהולכים להגיע אלי הביתה בשביל לחסל את כל הבשר שנשאר, אני הולך לחגוג, וואי אני צריך למצוא מישהו לשים על המנגל, למישהו יש את הטלפון של ג'חנון? אז קדימה אני עוד מעט הולך ללעוס עוד קצת, מסתבר שלא לעסתי מספיק, ולמי שלא בטוח, אני עדיין קצת הפוך מהאלכוהול. וד"א אחרון צירפתי פה את הנאום חוצב הלהבות, הוא שלי ושל לאזי, שנינו כתבנו אותו, אבל רק אני קראתי אותו כי כמו שאמרנו, לאזי הוא סוג של נקניקיה. טאז, השד והעיפות