הודעת מפגש פורומפי!!!

אוקיי! אוקיי! ../images/Emo7.gif ../images/Emo68.gif

רק אסתפר. קצר. מאוד.

taz512

New member
הסיכום שלי!!!!!

אני יושב פה בחדרי עכשיו, אחרי שאחרון האנשים עזב, כל אחד נסע לביתו הוא. דבר ראשון והכי חשוב, אני רוצה לומר תודה לכל מי שניקה, כל מי שלא ניקה (אפי) אני לא מחבב אותכם! טוב הבוקר התחיל ב9 באירגונים מטורפים, ראשון המגיעים היה לאזי כמובן שהתחיל לרתום את כישורי ניגוב הכיסאות שלו בשביל המפגש. טלפון מדןצ הודיע שהוא והמשפחה בדרך מה שעשה טוב על הלב, עידן הגיע באוטו עם ג'חנון וליאור שמש, וגם הם התחילו לעזור, ג'חנון קיבל אחריות מנגל, ואני חייב לציין שהוא תיפקד כמו שצריך. אני חייב לציין בנקודה זאת, שאני פתחתי את הבוקר עם בירה, והמשכתי עם בירה, וקיפריניה ועוד משקאות אחרים, בקיצור הראש שלי היה קצת אפוף בלשון המעטה. כולם הגיעו טיפנטיפן והבית התחיל להתמלא, מוזיקה צחוקים ושירי הלל, ילדים שמשום מה החליטו שאני בייביסטר גם בביתי, החליטו להטריד אותי כל הזמן בשאלות, אני חושד בדןצ ששלח אותם בכוונה אלי. ואני חייב לומר תודה אחת ענקית, ללאז, שהיה נקניק לא נורמלי ולא עלה להקריא איתי את הנאום חוצב הלהבות, זה היה נאום אחד בדורו, אבל ברצינות תודה לכל מי שעזר, הביא, ניקה, צחק, רקד, ודיבר, היה מעולה. טוב עכשיו הבית נקי, (פחות או יותר) מחכה לגל השני. גל החברים שהולכים להגיע אלי הביתה בשביל לחסל את כל הבשר שנשאר, אני הולך לחגוג, וואי אני צריך למצוא מישהו לשים על המנגל, למישהו יש את הטלפון של ג'חנון? אז קדימה אני עוד מעט הולך ללעוס עוד קצת, מסתבר שלא לעסתי מספיק, ולמי שלא בטוח, אני עדיין קצת הפוך מהאלכוהול. וד"א אחרון צירפתי פה את הנאום חוצב הלהבות, הוא שלי ושל לאזי, שנינו כתבנו אותו, אבל רק אני קראתי אותו כי כמו שאמרנו, לאזי הוא סוג של נקניקיה. טאז, השד והעיפות

shellyland

New member
טאז, אני לא עזרתי לנקות בכלל

ואתה מאוד מחבב אותי למרות זאת. וטאזי, כשאתה מדבר על הנקניק זכור שמאתמול הוא באופן רשמי הבעל שלי ורק לי מותר להגיד שהוא נקניק! שלילנד המכשפה והטבעת

היה כ"כ כ"כ טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif

תודה ענקית לטאז
, למרות שהיה קטע שהייתי בטוחה שהוא שונא אותי.. קצת..
האוכל באמת היה מצוין, ולא זכיתי לטעום מהכנפיים (אולי כי היה יותר מדי עור
). והנאום (לאזאר?) היה באמת מוצלח
התפלאתי שהצלחת להחזיק את עצמך אחרי כ"כ הרבה מקלות סרטן-בירות למיניהן-שמש. תודה לאפי שהראתה נוכחות, ואגב, זכיתי לצלם אותה בשתי זוויות די פרובוקטיביות!
האחת, משוחחת בחדווה עם צימעס, והשנייה, כשהיא ליטפה את ראשו של בן טיפוחיה שלה. מסמך אנושי מזעזע
תודה לצימעס ובעלה (הוא באמת קיים
) היקרים מאוד מאוד, שהסכימו להסיע אותי עד המועצה
וממנה, ולסבול אותי כ"כ הרבה זמן. נהניתי במיוחד מהאפצ'י של ד', הבן הקטן, שהזליף עליי קצת מנוזלי אפו החמוד. ובסה"כ, תודה לכל האנשים שהצליחו לשעשע אותי כמה שעות, במקום ללמוד למתמטיקה. כן צימעס, מתמטיקה. ובאמת התפלאתי לאן הטאקי נעלם...
היה מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!!!

דן צ

New member
וכמובן שהמוסיקה היתה חוקית לחלוטין!

ואני בטוח שטאז לא שונא אותך חלילה כולנו אוהבים אותך רחי

taz512

New member
אני שונא אותך?????

חס וחלילה. אני פשוט קצת לא מובן בזמן האחרון במיוחד כשאני עייף, וקצת מסטול. טאז, השד והעייפות

רחי, עיינתי בעיון באתר של תשת

ורציתי לשאול: היוֹקוֹ-גֶרִי הזה מגיל 9 - זה אמיתי? דווקא לא רע בכלל... חוץ מזה, נא מסרי לעצמך ולחברייך לאתר: אני לא יודע מה אתם לוקחים, אבל אני מציע שתקחו מזה פחות.

../images/Emo2.gif איזו בקיאות! ../images/Emo68.gif

מן הסתם הוא אמיתי
ואני לא המטורללת. הם המטורללים
ערן טיפש עד כדי כך, ששכח את הסיסמה לאתר ועכשיו אי אפשר לעדכן אותו.

טוב, לא יכולתי להתאפק

זה מ-1996. ואגב, למבינים ביפנית, רשום שם שמי, בטעות קטנה. ומשמאל, שֵם השיטה.

../images/Emo2.gif איזו תמונה מדהימה!../images/Emo68.gif

הלוואי ויכולתי לקרוא את זה
הכי משעשע זה כשמגיע סנסאיי יפני שרוצה לקחת חניך להדגמה, מושך אותו בחגורתו וקורא לו בשמו לפי החגורה
איזה חמודים היפנים האלה. גם אצלי רשום השם על החגורה
100$

taz512

New member
רחי, רק עכשיו נזכרתי

איפה לכל הרוחות הטים טם? את הבטחת לי טים טם? איפה הוא? אני רוצה אותו!!! אני לא מוכן לזה, אמרו לי טים טם ולא קיבלתי טים טם, זה פשוט בזיון... טאז, השד והבזיון

למעלה