הודעת מפגש פורומפי!!!

De-Panther

New member
רואים!! זה קשה להגמל מהמילה כוסית!!

(מיועד לכל מי שמעיר לי על זה בצ'ט או בכלל)

Michelin

New member
הודעת מפגש פורומפי!!!

או שלא. מישה מאחל לכולם מפגש נעים, שתהנו ותבלו ותאכלו ותשתו ושלא ירד עליכם גשם. הוא מפציר בכם, הודעות ארוכות שמגוללות את חסרונו הקשה לעיכול של החתיך התורן של הפורום (קריצה, קריצה). וכמובן שיסבירו בקצרה גם מה מי ואיך היה. פסוקו:זה באמת לא הצדיק הודעה ראשית.

אקווה

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שנהנתם.. אני יצאתי פארשית ולא באתי, אבל ממש לא בגלל השתפנות, אלא פשוט התעוררתי מאוחר, והכלב אכל לי את השיעורי בית, וסבתא שלי היתה צריכה עזרה בלהתקין את המנורה החדשה שקנתה, והשלג שנמס כבר כיסה לי את האוטו עד הגג ולא יכולתי לצאת ובלה בלה בלה.. קיצר - אני מאוד מקווה שמאוד נהנתם, ומביעה את תקוותי שבפעם הבאה גם אני אגיע.. ועוד משהו - לא אכפת לי בכלל שזה יהיה כאן, בעיר אותה אפי שמחה לשכוח כל פעם מחדש (ואודה לשלי אם תרים את הכפפה (בתקווה שלא הלכה לאיבוד בשלג, הכפפה...
).

../images/Emo41.gif כך היה, לדראון עולם ../images/Emo41.gif

החבר'ה עדיין חוגגים, ואנוכי חזרתי למעוני כדי להקדים את כולם ולספר לכם, מישה ואקווה, שלא הפסדתם כלום. נתחיל מזה שזו הפעם האחרונה שנותנים לטאז ולאז לארגן מפגש: לא היה מספיק בשר, לא היו מספיק כוסות, היתה יותר מדי שמש, המוזיקה היתה חזקה מדיי, העוגות היו משמינות מדיי, והצחוקים היו רמים מדי, לטעמי. וגם משאר חברי הפורום לא אחסוך ביקורתי: מעיין, הלא היא מיס טמבורין, חמודה מדי ויפה מדי, לטעמי. מייג'ן היה יפה ושתק. גבר מושלם, אני אומרת לכם. גבר מושלם. אוסי היתה במצוקת אולטרהסול. הידעתם שקיבוצניקים נשרפים בשמש?!? צימעס הגיעה ברגל מהצפון הקר, הילדים שלה היו הפעם לבושים, מה שהקשה על זיהויים. בעלה, אגב, חי ונושם ונדמה שאם גם הוא היה יכול להניק, הוא היה עושה זאת בשניה. ראס ניצל ברגע האחרון מהשפלה בהפסד בטאקי, בעיקר בגלל שלאז (הידוע בכינויו "אוי שכחתי להביא את הטאקי") שכח להביא את. ניתן אגב לציין ששמו של לאז שונה, ומהיום הוא "הוא נקניק, הוא נקניק, הוא נקניק" עקב סירובו להצטרך לנאום המביש שנשא טאז (יותר מדי בירות, פחות מדי קוהרנטיוּת). מירב ד, האישה, הקיבוץ והאופנוע, הפילה עלינו פיסת מידע חדשה שכולנו נצטרך לשמוע על זה בזמן הקרוב. אושר היתה עסוקה בלקמבן את כולם. בלהציג את כולם לכולם, וכרגיל לפרוש באזני כולם את המסלול הצבאי הלא-ברור-סופית-אך-הרב-שנתי שלה. ג'חנון ניסה להרשים את כולנו בנפנופי המנגל, ללא הצלחה כמובן. אציין בקצרה שבתחילת המפגש הוא שמח ללחוץ את ידי, לספר לי שהוא שייך לפורום, לשוחח איתי כשלוש דקות, ורק אח"כ לשאול מי אני לעזאזל. עידניד ניסה לרכב על הצלחתו של ג'חנון בסטייקים, אבל כולנו יודעים את האמת. הוא רק אכל שמה, ולא עשה כלום מעבר לזה. גיא, חבר של ג'חנון עשה בייביסיטר לילדים, וגרם להם לרצות במיידי כיסא גלגלים משלהם. אפיג'י ודור121 בדקו אילו פלאפונים יש לכולם ואפילו לא ניסו להסתיר את העובדה שההורים הביאו אותם עד הלום. ההורים גם הגיעו שוב הלום כדי להחזיר את בני הטיפוחים הביתה. הפנתר הגיע עם תיק עבודה ולפ טופ והתנהג נורא יפה. (spoooooky). נוטמג ליהגה עם כל דבר שזז. מקורות יודעי דבר הדליפו לי שהיא אפילו הצליחה לנהל שיחה אינטליגנטית למרות הרעש. ליאור שמש סרב למסור פרטים אודות שירותו הצבאי. אחרי שתי דקות של לחץ הוא שפך הכל. אבל הכל. עידן91 לא תיקנה אף אחד, אולי בגלל העובדה שהיא שימשה בייביסיטר לאיזו ילדה קטנה לאורך כל המפגש. ואני אומרת "הבו לבחורה ילדים, ונוכל להתחרע חופשי על אותיות אהו"י". רחי, שתפסה טרמפ עם המשפחה המניקה, הפגינה ידע רחב בזיהויה המהיר של להקת קאונטינג קרואס, מה שהחזיר לי מיידית את האמון בנוער ועתידו המוסיקלי. גנגי ובעלה העריבו מירושלים, ויחסית ללא-דוברי השפה המקומית, הצליחו לתקשר עם יושבי השפלה בשפת המקום בצורה די מרשימה. השלימוביל הצליח לנחות בשלום, ומן הסתם כעת הוא בדרכו הביתה עם שאריות עוגת היומולדת לה זכתה האישה והקרנבל האנושי לכבוד יום הולדתה. ארצה לציין שלא הרמתי את הדיסק המדובר, למרות שמאוד חפצתי בכך. דנה שלנו הצליחה כל המפגש לא לדבר על העיריה. שמישהו בפעם הבאה יספר לה מה מזג האוויר הצפוי כדי שהיא לא תגיע שוב עם גולף. לילו הגיעה מאוחר, קיטרה על סבתא, לא עזרה לנקות, ועשתה בעיקר המון רעש. ארליך היה לזמן קצר, וטוב שכך, שכן יופיה של חברתו איים להאפיל על יופיי המגנטי הידוע ברחבי התפוצות. טלי'לה קיטרה על העדר אוכל טבעוני, גירדה איזה תירוץ עלוב על כך שרוני לא באה כי היא לומדת למבחן, וצפתה בכולם בתיעוב בעודם מפרקים בשיניהם את האם אם אמא של השיפודים. זיוקל'עך וטולי לא נפרדו לשניה. יש לציין שכלבתו שיחקה את הקשה להשגה, אבל בדרך הביתה קליפו סיפר לי שהצליח לגרד את הטלפון שלה. עכשיו שתשב ותחכה, המלעונה. ודאקי, שהשכימה קום אי שם בארה"ב המושלגת, הצליחה לשמוע חלקיק מנאומו המסטולי של טאז. המזל היחידי הוא שדנץ החליט להגיע בסוף, סיפר לכל המאזינים שלקח לו רק 45 דקות להגיע מבית שמש, הפגין בפנינו את החינוך הקלוקל של ילדיו, ונתן לנו את ההזדמנות לצפות באשתו קורעת את פריד לגזרים בשש בש. (אגב פריד, הוא נוהג יחסית סביר לאיש מתמטיקה, למרות שעקפתי אותו אי שם בצומת רעננה צפון). לסיכום, כמה מילים טובות (זה יעלה לי בבריאות): לא צריך לבשל בשבועיים הקרובים. אכלנו מספיק. מי שלא טעם מעוגת השוקולד של אשתו של זיו, לא יודע תענוג מהו. השיפודים היו סבירים. שמעתי שהקפיריניה היתה גם סבירה. השמש היתה סבירה פלוס. חרות זה מושב סביר, למי ששמש, שדות ואוויר צח עושה לו את זה. ומי שמוצא את הפלאפון שלי, מוזמן למחוק משם מיד את מספרי הטלפון של כל הקודקודים במוסד.

leeloo

New member
ומי דפקה לילד שלה את הראש?!

(בטעות או בכוונה?..)

אין לי כח לכתוב סיכום ארוך כמו אפי

(יותר מדי סיגריות ושמש) אבל אני רק אומר שנהניתי מאוד. אגב, הסיכום של אפי שקרי לחלוטין. הייתה זו היא ששכחה להביא את הטאקי (כנראה שהיא חששה להפסיד. מובן בהחלט), היה יותר מדי אוכל ושתייה והמוזיקה הייתה חלשה וחד-גונית מדי לטעמי. כל הכבוד לטאז על האירוח וארגון המפגש. היה נפלא.

~מחייכת~,

ומחזקת את ידיה של טלי- שרה לה שיר הלל! צחנת גוויות לחש גחלי ערש דווי חורצים במיני חגלות ריר טורפים -הם הם שהרחיקוני מהמפגש כל עוד נפש הפרה
בה!

Outlast

New member
היה מצויין,

חם (ומגניב?), משעשע ומלא בבלונדינים קטנים.. מגיעה מילה טובה על הארגון, וסחתיין לטאז על האירוח (הנפנופים המטורפים הכניסה היו מרשימים
), ואמא מוסרת תודה על ההסבר ביציאה, חסכת להן מלא זמן.. סה"כ יותר מדי אוכל, בשר וסיגריות מיותרים, מלא אלכוהול.. אבל האנשים מפצים על הכל, איזה פורום חמוד גידלת פה, אפי.. אה, כן- חסר לי הטאקי, וכנראה אני אמות בלי לדעת לשחק שש-בש. לא נורא. מתי אתם באים למשמר העמק?

taz512

New member
כמה תיקונים

קודם כל חוסר באוכל צמחוני\ טבעוני הוא באשמת שני אנשים, 1) את!!! שאמרת שתביאי פשטידה. 2) טלי עצמה שאמרה שגם היא תביא משהו טבעוני. דבר שני, הנאום שלי היה מעולה, אני עדיין לא ראיתי אותך כמה לקרוא משהו. דבר שלישי, מה שבאמת היה מעולה זה הכנפיים והסטייקים, ועל זה יש הרבה עדים. והקטע של המפגש, אפי בפוזת שורף לי בפה שורף לי בפה. בגלל כנפיים ששמו בהן טיפה פפריקה חריפה. בקיצור אפי, ממך אני ממש לא רוצה לשמוע כלום. לדעתי האישית היה מפגש מעולה, נהניתי בטירוף. טאז, השד והאוכל

זיו25

New member
../images/Emo45.gif

טאז, היה מפגש מצויין ולבבי - כן ירבו. טולי נורא שמחה מ 2 סיבות עיקריות 1) לא שמו אותה על המנגל 2) היא אכלה המון דברים אחרים שכן היו על המנגל (וגם בצלחות של כמה אנשים כאן, מסתבר...
) בברכה, זיו.

דן צ

New member
הכנפיים היו בסדר גמור!

ואת הכנפיים צלינו ולא בישלנו, אולי זה הטעות שלך........

zimes

New member
../images/Emo45.gif הכנפיים היו משובחות

רק חבל שהן היו ראשונות, ועד שהגעתי אליהן הן היו קרות, והסתפקתי בדוגמית. מי אמר פפריקה חריפה?

adidas^

New member
ואני רק מקווה

שזיו שמר לי מעט מהעוגה של אשתו. נו, שמרת?

taz512

New member
יש לי יש לי יש לי

פהההההההההההההההההה נשארה לי פה חתיכת עוגה יפה שאני שומר אותה למחר, אפילו עכשיו עם הקפה של אחרי האוכל לא הוצאתי אותה, אני רוצה אותה לעצמי, היא נראית יותר מידי מגרה. וואי אני עוד פעם רעב... נדליק את המנגל עוד פעם? טאז, השד הרעב

De-Panther

New member
מישהו מוכן לאמר לי מה כל כך התפלאתם

ממני שנכנסתם לשוק להלם ונהייתם המומים?? מה ציפיתם לפגוש?? מפלצת או משהו?? והבאתי את הנייד שלי בגלל ששמעתי שמישהו אחר הביא נייד במפגש המנהלים אז רציתי להראות את הנייד שלי(שוויצר שכמוני... אני לא משתמש במחברות... אני מתוחכם יותר) ומעיין ניסתה כל הזמן לעצור אותי מלעשות שטויות וגם מייג'ן פעם אחת עצר אותי בזמן שניסיתי להסביר מה פשר השיר בחתימה שלי...

jahnon

New member
תגובה וסיכומון קצר

אפי היקרה. קודם כל רציתי להגיד שפשוט הייתי מנומס. אבל רציתי לדעת מי הבחורה שאני מדבר איתה ואולי לא שמת לב אבל הייתה התלהבות רבה יותר לאחר שגיליתי מי את. היה מאוד נחמד לראות את התדהמה על הפנים שלך כשגילית שאני הוא ג'חנון. ועכשיו לסיכומון הקטן שלי. יומי התחיל ב8:30 לאחר כשלוש שעות שינה בלבד מאחר וההסעה הייתה אמורה להגיע ב9:30 ואני, שמכיר את עצמי, דאגתי להעיר אותי מספיק מוקדם כדי שאוכל להתכונן בנחת. לאחר חוסר הבנה משהו עם עידן נפגשנו לבסוף ונסענו לכיוון המפגש כאשר בדרך אנו אוספים את ליאור ופה אני רוצה להגיד לו שוב תודה על המאמץ ועל הטרמפ. איך שהגענו לביתו של טאז, התוודענו לאושר דן ץ ואישתו שנודעה אח"כ בשם שרון ושני ילדיו הקטנים ולאז. השתלטתי על המנגל בתום קרב קצר והמנגל היה בידי, אודה ולא אבוש כי מניעי היו אגואיסטים משהו על מנת שאוכל להתוודע לכל האנשים ומאחר שהמקום הטוב ביותר הוא ליד האוכל הרגתי שתי ציפורים (שלוש פרות, ואיזה עשרה תרנגולות). ועכשיו להתרשמויות.... בתחילת המפגש ראיתי איזו אשכנזיה מקללת ולא הבנתי מי הבחורה הזאת, אודה כי לא התחברה לי האשכנזיות והקללות אך לאחר מכן נודע לי שמה בישראל והוא, איך לא, אפי ואז הבנתי הכל. שיחות של ממש היו לי עם מס' מועט של אנשים, עם דן ץ ושרון שביחד יכולים לאכול ארוחה נורמלית הוא יאכל את האוכל נא והיא שרוף ושני ילדיהם המקסימים. את שלילנד המקסימה אלופת הששבש של המפגש. אושר כמובן שתפקדה כמארחת המושלמת. וכמובן טאז האיש והשד שהגה וארגן את המפגש (ולכל מי שעזר סליחה מראש אני לא יודע מי אתם) שמחתי לראות מי האיש מאחורי החתימה. מקווה שאלה שלא הזכרתי את שמם לא יפגעו גם אני תדלקתי לא מעט באותו זמן והקרבה לאש הגבירה את האפקטיביות של האלכוהול..... כמו שרבים מבאי המפגש ראו הגעתי עם מצלמה וצילמתי כמה תמונות (לא הרבה) נא לא לדאוג אני לא מתכוון לפרסם אותם באינטרנט. אני מתכוון לסרוק את התמונות כך שאוכל לשלוח אותם אז מי שראה אותי מצלם וירצה תמונה שלו מוזמן לפנות אליי ואשלח לו עותקים, מי שלא ראה שיצפה לעותק שיגיע אליו למרות שלא את כולם הכרתי בשמותיהם אז אני אעזר במישהו (מתנדבים יתקבלו בברכה). שמחתי לראות את הפרצופים מאחורי השמות מקווה לראות אתכם שוב ונקווה שהאינטרנט יגיע בקרוב לביתי... ביי לכולם the jahnon man.

למעלה