הודעת מפגש פורומפי!!!

De-Panther

New member
מה הקטע בהפתיע?? זו הפעם הראשונה...

שאני פוגש את רוב האנשים כאן אז לא התנהגתי כמו שאני בדרך כלל מתנהג אתם יכולים לשאול את מייג'ן שדאג להפסיק אותי ברגע שהתחלתי להסביר את החתימה שלי ואת מעיין שדאגה להשתיק אותי ברגע שהתחלתי לדבר על דברים אמממ לא שיגרתיים
וואלה איזה מוזר זה שדווקא אלו שהכרתי השם שלהם הוא מעיין

Linkin-Parker

New member
אני לא מאמין שלא באתי !!!

שיט!!! איך יכולתי לפספס ככה סטייקים!!! טוב חבר'ה, העיקר נהניתם

taz512

New member
דור!

תעשה טובה, תפרסם פה את מה שהקראת, כי אני לא שמעתי אותך, כיוון שהתעסקתי עם המחשב. מעניין אותי לדעת מה קראת בדיוק. טאז, השד והדיוק

taz512

New member
סטייקים, טייק 2

טוב סידרתי ניקיתי, ואז הגיע הגל השני. הגל שנקרא לדגל על מנת לסיים את הבשר, כי אסור כמובן להקפיא את הבשר, ולזרוק בשר כזה טוב זה פשע, אז המנגל הופעל שוב פעם, והשתיה יצאה שוב פעם החוצה. טוב סה"כ קורבנות היום: 6 סטייקים (3 בצהריים 3 עכשיו) בסביבות ה10 כנפיים, 4 שיפודים, ושמונה קציצות בערך. בסה"כ יום לא רע, אבל בינינו יש מקום לעוד איזה סטייק שניים. אבל לא נורא נשארו עדיין עוד איזה שמונה סטייקים, מישהו אמר ארוחת ערב יום ראשון?! אז ניקנו שוב פעם ועכשיו הכל מסודר, חשוך בחוץ, כולם ישנים, הדלת נסגרה ואני עייף מת אחרי ה3.5 שעות שינה והכמויות אלכוהול. מחכה רק שהמים בדוד יתחממו קצת, מקלחת חמה ולישון. בסופו של דבר זה היה יום טוב לטאז, קצת פחות טוב לממלכת הבקר, אבל בהחלט יום טוב לטאז! טאז, השד והבשר

De-Panther

New member
רגע!! למה לא אמרת לי שנשאר עוד אוכל

כשהתחילו ללכת אנשים?? אני הייתי מתחיל לארגן עוד נאגלה של על האש!! ואני חשבתי כבר שלא נשאר שומדבר... טוב לא נורא... העיקר שאתה נהנה מכל הסטייקים

De-Panther

New member
היה כיף אבל משהו היה חסר רק שאני לא

יודע מה הדבר הזה שהיה חסר (אני כותב את הכל מהתחלה אחרי שכתבתי במשך כמה שעות והמחשב המניאק שלי החליט לכבות את עצמו בידיוק כשבאתי ללחוץ על שלח... בגלל זה יהיה קטע גדול שאני לא אכתוב עליו והוא קטע שבו אני אומר מה אני חושב על כל אחד שפגשתי... ואל תדאגו המחשב הנייד הזה קיבל היום את המכות של החיים שלו אחרי שהוא כיבה את עצמו) סיכומפגש התארגנתי מהר אחרי שהתעוררתי מאוחר כי לא העירו אותי בזמן הספקתי לאכול משהו לפני שאבא הסיע אותי האחות החורגת שלי גם הצתרפה לנסיעה אספנו את מייג'ן מכפר סבא החסומה ועשינו עיקוף סביבה מעיין התקשרה ושאלה אם אני בא הגענו בסופו של דבר ראיתי את מעיין שיושבת בצד אז באתי לדבר איתה עשיתי הכירות בין מעיין למייג'ן(שגם לו קוראים מעיין ואני מתנגד לכתוב אותו עם י' אחת) אחר כך הסתובבתי והכרתי את כולם (כאן אמור לבוא חלק שבו אני כותב מה דעתי על כל אחד שפגשתי) אחרי שהכרתי את כולם היה נחמד והסתובבתי ודיברתי עם כלמיני קטעים נבחרים אני ועוד כמה צעקנו מי זו גולדה מאיר בתקווה שמישהו מהפורום יענה לנו ויגיד שזה הוא... לא ענו לנו ובכל זאת מסתבר שמי שקורא לעצמו גולדה מאיר היה במפגש הפעלתי את המחשב שלי ושיחקתי עם כלמיני אנשים עד שמסניפה חמץ ומייג'ן שיחקו ביחד איתי והתחילו לעשות שטויות... ואז כשבאתי לסגור את המחשב מעיין החליטה שהיא גם רוצה לשחק ואז היא פתאום שינתה את דעתה אחרי שנכנסתי שוב פעם למשחק והיא הלכה... אז סגרתי את המחשב באתי לשבת איפשהו ובזמן שהסתובבתי כדי לשבת בטעות דרכתי על הזנב של קליפו הכלב של אפי... במקרה זה היה מתי שאפי הסבירה לכולם על כל התאונות שהוא עבר מסניפה חמץ צילמה כלמיני אנשים ביניהם אותי עושה סלסלה טאז הקריא נאום שהוא ולאז הנקניק כתבו והזכיר אותי בו רק הפתיע אותי שהוא לא הזכיר את הואז שלי ושם אותי גם בקטע של שירשורי הבוקר אני ועוד כמה עשינו פינה לאנשים שלא מעשנים ומעיין בכל זאת באה לשבת שם(דיי לעישון) ואז שלי באה לשם אחרי שהיא ניצחה את טאז בשש בש ועודדנו אותה עידן הביאה לי ספר בשם חמשירי זימה וגם אמרה לי לקרוא כמה פסוקים בתנך וככה יצא שפתחנו פינת זימה בהנחייתה של עידן מישהו הדגים איך עושים צלב בשיטת באפי והסבתא וזה היה נחמד אחרי שהרבה אנשים הלכו שמו קטעים מקיציס וגם כמה מערכונים של הגשש(אני אוהב מהגשש רק את הקטע עם הצ'ופצ'יק של הקומקום) כשדנץ הלך טאז הזכיר לו לקחת תיק שבכלל היה עם המחשב שלי ודנץ בכלל לא התנגד לקחת את זה... הוא לא לקח בסוף... בגלל זה אני כותב במחשב המעצבן הזה עכשיו ואני לא יודע אם היה עדיף שהוא יקח או עדיף שהוא לא לקח... כשאני ומייג'ן הלכנו למכונית של אבא שלי אבא הביא לי משהו שהייתי צריך לתת לליאת כדי שתביא למיטל ונזכרתי שאני צריך גם לקחת את המחשב שלי ומייג'ן גם נזכר שהוא צריך לקחת משהו אז הבאתי לליאת את מה שהייתי צריך ולקחתי את המחשב ואז הייתה נסיעה שדאגתי לבזבז אותה על שינה וכשמייג'ן ירד התעוררתי ואמרתי לו ביי ואז חזרתי לישון ולפני שהגענו הבייתה אבא שלי לקח גם את האחים החורגים שלי ואת הבן של השכנים שדאגו להפריע לי מאחורה ולא לתת לי לישון עד שהגענו הבייתה ואז הגעתי הבייתה והתארגנתי לשינה ואז הפעלתי את המחשב והתחלתי לכתוב את הסיכומפגש ואז שניה לפני שלחצתי על שלח המחשב החליט שהוא מכבה את עצמו ופשוט נסגר לבד בלי שאני אלחץ על כלום ואז התעצבנתי עליו ושמתי אותו על החלון כדי שיתקרר והלכתי לאכול משהו אחרי שחזרתי ראיתי שהוא נפל על המיטה שלי אז כבר ניצלתי את ההזדמנות והתחלתי לתת לו מכות ואז הפעלתי אותו והתחלתי לשחזר הכל וזהו אני מקווה שהוא לא יסגר גם עכשיו

De-Panther

New member
אני צריך לציין שהספר חמשירי זימה...

מיטל ועידן הביאו לי אותו בתור הפתעה תודה לכן

shellyland

New member
וושמיטלללל ../images/Emo24.gif

היתה הכי חסרה בעולם כבר אמרנו? נוראאאאאאא רציתי שהיא תבוא ועד לרגע האחרון סרבתי להאמין שהיא מבריזה

אז מה אתה חושב עליי? ../images/Emo4.gif ../images/Emo68.gif

שכחת לציין שאני זו שצעקתי לגולדה מאיר אני הייתי בפינת ללא עישון אני שמתי את הקטעים מקיציס וזהו

De-Panther

New member
למה אני כל הזמן מציין שהמחשב שלי...

מניאק והוא הרס לי את כל מה שכתבתי מקודם וזה היה ממש הרבה וכל הזמן אני נזכר בדברים שונים שכתבתי אני אכתוב מחר תגובה כולל שבה תיהיה כתובה דעתי על כל מי שפגשתי את לא היחידה שצעקה לגולדה מאיר כי גם אני ועוד כלמיני אנשים צעקנו ושאלנו את זה את רק התחלת את זה בקבוצה של הצעירים כן ישבת ליידי בפינת ללא עישון אבל לא כתבתי מי ישב בפינת עישון אני כתבתי בצורה כוללת ולא זכרתי מי שם את הקטעים מקיציס ומהגשש לא הסתכלתי על המחשב באותו הזמן ואמממ אני חושב שאת בנאדם נחמד ומוזר במידה סבירה ביותר

דוגמת חתימה

שמחתי לראות שעוד איכרים רבים וטובים בחווה הזו אימצו את החתימה שלי וגם הם כותבים בחתימתם על פנתרים אך יחד עם זאת רק אצלי הפנתרים אינם נחמדים כמו כן עלייך ללמוד איכרה כי בצעקות לא משיגים דבר ויתכן כי זו הסיבה שלא מצאת אותי במפגש הבחירות עקב שומרי הראש שהקיפו אותי עימך הסליחה אני אדאג לתוספת לקצבאות הילדים למען לא יקרו מקרים דומים בעתיד

De-Panther

New member
היה כיף אבל משהו היה חסר רק שאני לא

יודע מה הדבר הזה שהיה חסר (אני כותב את הכל מהתחלה אחרי שכתבתי במשך כמה שעות והמחשב המניאק שלי החליט לכבות את עצמו בידיוק כשבאתי ללחוץ על שלח... בגלל זה יהיה קטע גדול שאני לא אכתוב עליו והוא קטע שבו אני אומר מה אני חושב על כל אחד שפגשתי... ואל תדאגו המחשב הנייד הזה קיבל היום את המכות של החיים שלו אחרי שהוא כיבה את עצמו) סיכומפגש התארגנתי מהר אחרי שהתעוררתי מאוחר כי לא העירו אותי בזמן הספקתי לאכול משהו לפני שאבא הסיע אותי האחות החורגת שלי גם הצתרפה לנסיעה אספנו את מייג'ן מכפר סבא החסומה ועשינו עיקוף סביבה מעיין התקשרה ושאלה אם אני בא הגענו בסופו של דבר ראיתי את מעיין שיושבת בצד אז באתי לדבר איתה עשיתי הכירות בין מעיין למייג'ן(שגם לו קוראים מעיין ואני מתנגד לכתוב אותו עם י' אחת) אחר כך הסתובבתי והכרתי את כולם (כאן אמור לבוא חלק שבו אני כותב מה דעתי על כל אחד שפגשתי) אחרי שהכרתי את כולם היה נחמד והסתובבתי ודיברתי עם כלמיני קטעים נבחרים אני ועוד כמה צעקנו מי זו גולדה מאיר בתקווה שמישהו מהפורום יענה לנו ויגיד שזה הוא... לא ענו לנו ובכל זאת מסתבר שמי שקורא לעצמו גולדה מאיר היה במפגש הפעלתי את המחשב שלי ושיחקתי עם כלמיני אנשים עד שמסניפה חמץ ומייג'ן שיחקו ביחד איתי והתחילו לעשות שטויות... ואז כשבאתי לסגור את המחשב מעיין החליטה שהיא גם רוצה לשחק ואז היא פתאום שינתה את דעתה אחרי שנכנסתי שוב פעם למשחק והיא הלכה... אז סגרתי את המחשב אפיג'י שם את הגירסא של בריתני ספיכס לאיי לוב רוקנרול בכל החוזק שאפשר ועשה לי כאב ראש נוראי וגרם לי להרגיש לא טוב וכמובן לחשוב על למה לכל השדים והרוחות יש לטאז את הגירסא הזו לשיר הזה באתי לשבת איפשהו ובזמן שהסתובבתי כדי לשבת בטעות דרכתי על הזנב של קליפו הכלב של אפי... במקרה זה היה מתי שאפי הסבירה לכולם על כל התאונות שהוא עבר מסניפה חמץ צילמה כלמיני אנשים ביניהם אותי עושה סלסלה טאז הקריא נאום שהוא ולאז הנקניק כתבו והזכיר אותי בו רק הפתיע אותי שהוא לא הזכיר את הואז שלי ושם אותי גם בקטע של שירשורי הבוקר אני ועוד כמה עשינו פינה לאנשים שלא מעשנים ומעיין בכל זאת באה לשבת שם(דיי לעישון) ואז שלי באה לשם אחרי שהיא ניצחה את טאז בשש בש ועודדנו אותה עידן יחד עם מיטל שלא באה הביאה לי ספר בשם חמשירי זימה וגם אמרה לי לקרוא כמה פסוקים בתנך וככה יצא שפתחנו פינת זימה בהנחייתה של עידן מישהו הדגים איך עושים צלב בשיטת באפי והסבתא וזה היה נחמד אחרי שהרבה אנשים הלכו שמו קטעים מקיציס וגם כמה מערכונים של הגשש(אני אוהב מהגשש רק את הקטע עם הצ'ופצ'יק של הקומקום) כשדנץ הלך טאז הזכיר לו לקחת תיק שבכלל היה עם המחשב שלי ודנץ בכלל לא התנגד לקחת את זה... הוא לא לקח בסוף... בגלל זה אני כותב במחשב המעצבן הזה עכשיו ואני לא יודע אם היה עדיף שהוא יקח או עדיף שהוא לא לקח... כשאני ומייג'ן הלכנו למכונית של אבא שלי אבא הביא לי משהו שהייתי צריך לתת לליאת כדי שתביא למיטל ונזכרתי שאני צריך גם לקחת את המחשב שלי ומייג'ן גם נזכר שהוא צריך לקחת משהו אז הבאתי לליאת את מה שהייתי צריך ולקחתי את המחשב ואז הייתה נסיעה שדאגתי לבזבז אותה על שינה וכשמייג'ן ירד התעוררתי ואמרתי לו ביי ואז חזרתי לישון ולפני שהגענו הבייתה אבא שלי לקח גם את האחים החורגים שלי ואת הבן של השכנים שדאגו להפריע לי מאחורה ולא לתת לי לישון עד שהגענו הבייתה ואז הגעתי הבייתה והתארגנתי לשינה ואז הפעלתי את המחשב והתחלתי לכתוב את הסיכומפגש ואז שניה לפני שלחצתי על שלח המחשב החליט שהוא מכבה את עצמו ופשוט נסגר לבד בלי שאני אלחץ על כלום ואז התעצבנתי עליו ושמתי אותו על החלון כדי שיתקרר והלכתי לאכול משהו אחרי שחזרתי ראיתי שהוא נפל על המיטה שלי אז כבר ניצלתי את ההזדמנות והתחלתי לתת לו מכות ואז הפעלתי אותו והתחלתי לשחזר הכל וזהו אני מקווה שהוא לא יסגר גם עכשיו

De-Panther

New member
זה סתם כמה תוספות אבל זה הכל פשוט..

אני נזכר כל הזמן בעוד ועוד קטעים שכתבתי לפני שהמחשב שלי החליט להיות מניאק ולסגור את עצמו

Idan91

New member
הפ הפ הפ! ../images/Emo187.gif

שומו שמים!!! פינת זימה? אני?? -"חמשירי זימה" נמצא באגף הספרים-שאפשר-לקחת בספריית הקיבוץ, אמנם אני זאת שמסרתי אותו, אבל הוא ממיטל וממני כאחד. -התנ"ך: אוי, אורן, אתה כ"כ טיפשון לפעמים. הרי ידוע שהנוער מתרחק מהתנ"ך, לכן בחרתי להראות לך פסוקים שאולי יעניינו אותך ויחזירו לך את העניין בספר, הוא באמת לא רע. -הספר השלישי שהיה באזור הובא כשבקשתהּ של אחת מחברות הפורום. -אולי היית שקוע יתר על המידה בקריאת זימה שוטפת, אך ברגע ששמתי לב למה שהולך שם מסביב, קמתי למקום מבטחים (ונטמג תהיה עדה).

nutmeg

New member
היי כולם

להבדיל מאפי שדפקה לילד שלה את הראש - אני עשיתי זאת לגמרי בעצמי כשמעדתי על המדרגה וצללתי ראש למפגש עם טאסה. מאז שהגעתי הביתה ועד עכשיו פחות או יותר צמח לי עוד ראש במצח, הצוואר כואב ובקושי זז, וכל תנועה פחות או יותר מזכירה לי שיש לי אבטיח על הכתפיים. אבל חוץ מזוטות שכאלו - היה כיף לראות את כולכם. אין לי כוח לכתוב משהו אינדיבידואלי לכל אחד ומבקשת הפעם פס. כן ירבו מפגשים.

d u c k y

New member
סיכום קצר ממני

ביום שישי החלטנו לצאת, אני וחברותיי (הידועות בשם "ארגון הפיליפיניות העבריות"), והפעם גם עשינו זאת: פאב אירי נחמד, שנסגר בשעה "המאוחרת" - שתיים בבוקר. אי לכך, היה לי ברור שאני מכוונת את השעון לחש וחצי לחינם... ואכן ברגע שהוא החל לזנזן כיביתי אותו במיומנות מפתיעה וחזרתי לחרופ.... אבל מה ייסורי המצפון פלשו לחלומותיי והתעוררתי אחרי שעתיים. ניסיתי להתקשר. בפעם הראשונה הטלפון ניתק את עצמו, בפעם השנייה ענו לי וניתקו באכזריות, ובפעם השלישית אושר ענתה והיתה קצת בשוק... ושמעתי את כולכם צועקים את שמי.... דבר אחד היה ברור - טאז היה שיכור לגמרי, אבל לזכותו יאמר שגם אני לא הייתי במיטבי בשעת בוקר מוקדמת זו... היה כיף לשמוע אתכם נהנים ולדבר עם כמה מכם וכמו שאמרתי לדנצ את המפגש הבא נעשה במנהטן

leeloo

New member
לכתוב ב-6:20 סיכום מפגש?!

טוב, לא תהיה לי הזדמנות אחרת, נשתדל לקצר.. כמובן שהגעתי באיחור בגלל יום הולדתה של סבתי שנפל בדיוק בתאריך של המפגש. אמא דאגה לעדכן אותי רק באותו היום שהארוחה המיוחלת תתקיים אצל דודי בהרצליה ולא בת"א, כפי שתוכנן לפני. העידכון גרם לכך שלא יכולתי לאסוף את מיטל וחסרונה בהחלט היה מורגש. לאחר 20 ומשהו דקות, דיברנו על התאונה שהייתה קרוב מחלף שמריהו, וכמיטב תחכומיי טענתי כי בטח אני אתקע עכשיו שעה בפקקים ואנשים עוד מעט הולכים מהמפגש... אז אבא אמר שכדאי שאלך, וכך ניצלתי. סבתא אמרה- "מה? לא? תשארי לאכול!" אישתו של הבן דוד של אבא: "שייגמר "האירוע" (כך כיניתי את המפגש) שלך!" דוד שלי: "את עוד חוזרת?" משפחה אוהבת מה אני אגיד, רק חבל שהיא כזו מרדימה לפעמים.. איך שאני מגיעה אני רואה את ארליך וחברתו בגרייט אסקייפ שלהם. "מי אתם?", שאלתי "נחשי לבד", אמר ארז "אממממ.. טוב אני מוותרת" "אני מירב ד", אמרה מירב ד "זאת חברה שלי, מעיין", אמר ארז "ואני ארז", אמר ארז "טוב נעים מאוד, אני אלך להגיד לשאר האנשים שלום, אתם הולכים?" "כן" "אני נשארת", אמרה מירב אני רואה את כולכם יושבים בסחבקיה שלכם, ולא ידעתי שהכניסה שלי באמת השאירה כזה רושם... דנץ הפתיעה אותי בכך שהגיע בעצם, את נוטמג זיהיתי מהמפגש הראשון, ראס כמובן נתן לי וקיבל חיבוק לבבי, ואז באתי לשלי, שהתלהבה מהפרפרים הזורחים בשמש החמה, ודאגה לידי אותי על כל המי ומי. "זה עידן, זה פרידום, זו מעין, זה הבעל של אפי, וזה אורן הפנתר". "זה אורן?" "כן" "הפנתר?" "כן" הייתי בשוק, בהלם וגם קצת המומה. הלכתי אל המנגל, לראות מה מהלך העניינים עם האוכל.. פגשתי את ג'חנון, שקרע אותי מצחוק, בגלל שהכינוי כל-כך מתאים לו.. הסכים איתי, שסטייק אחד לא מספיק בשיט. ניסיתי להשלים את החסר בעוגות, לא הלך. רק כשהגעתי הביתה לקחתי לעצמי עוד כמה עופונים צעירים מצופים בפירורי לחם.. אח"כ לאז התיישב לידי, ספק מתחבא, ספק מחפש משהו על הרצפה.. בזמן הנאום הכלבה המקסימה והמתוקה של גנגי התעטשה עליה, ובגלל שאני ישבתי לידה, ובתור אחת שידועה בפרצי צחוק, לא יכולתי להפסיק לצחוק על כל העניין.. אני, בניגוד לרובכם, לא צפיתי בשש בש, כמו ששלי אמרה, זה משחק לגרוזינים בשוק הכרמל או משהו כזה... הכלב של אפי חשב הוא ערס וונאבי, חשב שהוא מסוגל להבריח את כל הכלבים בשכונה.. טולי הייתה פעלתנית בצורה בלתי רגילה, וסירבה לשחק איתי.. ואני הצטערתי שלא הבאתי את משי, אבל ידעתי שהיא הייתה מתחבאת כל היום בין הרגליים.. מתתי מחום עם הסריג, והאשמתי את אמא שאמרה שזה בסדר.. הסיפור עם הסבתא היה חמוד, ליאור הציע שאמרה אותו לסבתא שלי
מה עוד היה? קהילת באפי כנראה התאחדה מחדש, כי כל שנייה שמעתי עליה, והם עוד ניסו, אבל לא הצליחו, טו פול מי אין.. איי נו בטר.. שלי שמה את סירי הסלסה שלה, שהיה מאוד משעשע לראות את הנסיונות ריקוד של כולם, ולצערי לא יצא לי לראות את השלי מוביל שלה.. ואפי כמובן דפקה לילדה את הראש בעמוד, והוכיחה לנו שגם היא אמא דואגת.. סיכומו של עניין, היה נחמד, אני מציעה להוסיף תוכנית אומנותית לפעם הבאה ו/או לשמור לי יותר אוכל לפעם הבאה... להתראות בסוף השבוע! אני עושה מטבח, ו.. ישנה אצלה סבתא! שבוע נהדר שיהיה לכם!

Idan91

New member
גרוזינים בשוק הכרמל, ../images/Emo187.gif

ירושלמים.. מה ההבדל?

De-Panther

New member
אם מדברים על ג'חנון אז איך שראיתי..

אותו הדבר הראשון שעלה לי בראש יוווווווו איזה ג'חנון טעים אכלתי לפני שיצאתי
ומה היה השוק של כולם בלפגוש אותי??

De-Panther

New member
רק עכשיו שמתי לב ששלי אמרה שאני הוא