הודעת מפגש פורומפי!!!

dana2909

New member
וכך היה..

אכן מפגש מלא היה לנו אתמול. מלא שמש.. כבר שכחתי איך היא נראית. אני חייבת לציין פה עוד כמה דברים שאנשים שכחו פה, כמו החלפת הטבעות הכה מרגשת בין שלי ולאז, כבר יש תאריך ואולם. כמות האוכל היתה מחרידה ויכלה להספיק לכפר אתיופי שלם. לאן שלא הלכת ניסו להאכיל אותך באיזושהי עוגה, שיסלח לי טאז, היו הרבה יותר טעימות מהבשר. כמות האנשים הקטנים שהתרוצצו שם היתה מפתיעה, והם נראו הרבה יותר ממה שהם היו באמת. קליפו רדף אחרי כל הכלבים בשכונה, כולל מי האורחים, ודרש (ומסתבר שהשיג למרות הנזיפות) כמות אוכל לא מבוטלת. בסך הכל, היה טעים, היה חמים, היה סבבה..

freedom rider

New member
הסיכום שלי - בשתי מלים בלבד

אני נהניתי.

Outlast

New member
תודה-תודה,

אבל אני כבר התייאשתי מזמן.. זה רק התסכול שמציף אותי מפעם לפעם..

נו, עושה רושם שנהנתם

קצת חבל שהפסדתי, אולם מכיוון שהמבחן עבר באופן סביר אני מוכנה לספוג את ההפסד. קצת עצוב שלא חסרתי לכם בכלל...

taz512

New member
../images/Emo41.gifחשוב מאוד, במיוחד בשביל גנגי../images/Emo41.gif

השם של אותה קבוצה שעושה את המערכונים על המחשבים וכדומה. קוראים לה: Three Dead Trolls in a Baggie ואפשר להוריד דברים שלהם גם ב www.mp3.com וגם בקאזה כמובן, לכל המפחדים חוקית, הדברים שלהם הם חינמים ככה שזה לא כל כך משנה מאיפה מורידים, זה גם ככה אותו דבר. עכשיו המומלצים: מה ששמעתם אצלי בבית זה: Welcome To The Internet Helpdesk ועוד מומלצים שחייבים לשמוע הם: Keep Your Parents Off The Internet Every OS Sucks Drug Weather Report How to Buy a Computer the proximity to god index תהנו כולם, הם מצחיקים בטירוף. טאז, השד הצוחק

גנגי

New member
תודה-תודה-תודה!

ובהזדמנות זאת - תודה על האירוח ועל כל היום הנחמד הזה! שמחתי להכיר את כולכם
. ג'ינג'ר
מוסרת כשכוש זנב לכל מי שהתייחס אליה, ובעיקר למי שלא אכל את הכנף האחרונה... ובפעם הבאה תארגנו גם איזה משו בלי שוקולד, כן? רחמנות על גנגי שנאלצה להטביע את יגונה על זה שהיא לא יכולה לאכול שוקולד בבירות ומיני אלכוהול אחרים...פשוט צער בעלי-בעלי-חיים...אחחחחח... כמה סבל עוד יכול בנאדם לשאת!!!

effigy

New member
סיכום במשפט אחד

לטאז יש טעם מעולה במוסיקה (אולי חוץ מהבריטני והאקווה)... אגב אני ולא ליאת שמתי את הבאפי מיוזיקל...

Idan91

New member
היה מעולה! ../images/Emo187.gif

היה כיף לא נורמלי לפגוש את כולכם! (רובכם, *אהם*מיטלהייתחסרה*אהם*) טאז ואלעד, סחתיין על הארגון! טאז, באמת כל הכבוד ותודה! אה, כן, והתאהבתי בנגה (מישהי רוצה להשאיל לי אותה?
)

zimes

New member
מה - אני לא סיכמתי?

אני כנראה גם לא אסכם - כי מה אני יכולה להוסף על כל רושמי הפרטים הקטנים? אז הנה מהזוית של שני הננסים שהבאתי אתי - הם היו בהלם טוטאלי. ולא - לא בגלל עידן שרצתה בכל הכח להתחבר אתם (הם חילקו לה כיפים חופשי!), אפילו לא בגלל הסטייק והשיפודים המשובחים (הם אכלו יותר בשר ממני!). גם לא בגלל העוגות, הנאום, הטים-טם שנמרח על היד, אפילו התאום השלישי שהם מצאו (הבחנתם בענין הזה? היו שם שני עותקים של דולב, ורק אחד של הדס) לא גרם להם להלם. היה להם רועש. וכנראה היה להם גם המון אנשים. באיזשהו שלב ראשוני של נסיונות התאוששות מהנסיעה, משיהו הגביר את הווליום בדיוק כשהם ישבו ליד הרמקול (ההוא שליד שולחן האוכל, כמובן), והם פרצו בבכי תמרורים. חוצמזה - נהננו מאוד, הילדים טיילו ברחבי המושב, והיו מאושרים (עידן, אילו היית מצטרפת אליהם, הם היו בטח גם דורים שתקחי אותם "דיים!"), אכלנו טוב (כשאני חושבת על זה - לא היתה דקה אחת (פרט לדקה הראשונה, בה הכנתי לי משהו לאכול) בה לא הרגשתי שבעה, מאוד. ממש.), אהבנו את האנשים, ובכלל לא נעלבנו מההערה של טאז (לפרופורציה: רוב האמהות שאני מכירה, היו מתחלפות אתי בבעל. רק שאני לא מסכימה להן). מתי עודפם?

דן צ

New member
כבר עודפם???

תני צ'אנס להתאושש. דיאלוד קטן: -" איך קוראים לך??", -"לא!!" -"איך קוראים לך?", -"לא!!" -" איך קוראים לך??", (מתחנן...) -"לא!!!!!!" (החלטי ביותר) -"טוב, תביאי במבה", -"קח" -"אני לא אוהב במבה", -"
"

zimes

New member
כבר אמרתי לך - הנה הדרך לעשות זאת:

- "זה דנץ, מה זה?" ואז היית נענה: - "זה דולב. זה הדס. זה אמא (+ ש"פ, כמובן). זה אבא." > צימעס מגדלת ילדים שלא יודעים מה זה "ילד איך קוראים לך‏?" <

דן צ

New member
אבל תשמעי

זה היה כל כך יפה ומצחיק כמעט נתתי לה ביס באף.

shellyland

New member
לויודת מתי עודפם

אבל אני כבר יכולה להגיד לך אפו... רמז: מחרבותיך אבנך!

למעלה