ההתנקשות בסרביה

אשרת

New member
אני לא צריכה להעליל על אף אחד.

הוא עושה את זה בעצמו. חוץ מאשר להשמיץ אנשים, מדינות, אתה עושה עוד משהו בחיים שלך?

בס"ד, בקרוב אצל שרון ומופז!!!!

בהאג. איך יכול להיות שראש ממשלה ישראל שנוגע ישירות בענייני בטחון המדינה יהיה מי שנפסל עליו כהונה כשר בטחון בגלל פשעיו?

אשרת

New member
משהו די התרופף לך שם בראש, אני

חושבת. אתה באמת חושב שצריך להעמיד את ראש הממשלך של מדינת ישראל לדין בגין פשעי מלחממה? ומה עם ערפאת? למה לא הזכרת אותו ב- "בס"ד, בקרוב אצל שרון ומופז".

אני ישראלי

ולכן עראפת הוא לא זה שמעסיק אותי, מעסיק אותי השלטון בישראל, ולא בפלסטין, מצידי שמחר בבוקר ישימו גדר ולא נהיה שם יותר, ולא נצטרך לדוש בדבר

אשרת

New member
אז אתה בתור ישראלי, לא אמור לייחל

לכך, שראש הממשלה שלך ושר הבטחון יועמדו לדין. תהיה לי בריא. איני יודעת על אלו טוענות אבל ניחא. אתה גם מאוד אוטפימי אם זה ה שאתה חושב שיפתור את הבעיה שלנו עם הפלסטינים. התמימות עוד תהרוג אותנו...

כל מה שיביא להפרדה

טוב בעיני. אם שרון ומופז יעמדו לדין בהאג, ויישפטו לפי חוקי המשפט הבינלאומי, אולי יבינו כל אותם ישראלים, שצריך להיפרד מהפלסטינים, וכמה שיותר מהר, כי זה יועיל למדינת ישראל, בצורה משמעותית. וכפי שכתב ישעיהו ליבוביץ בשנת 68 שצריך לסיים את הכיבוש(עוד שהיה טרי) בשבילנו ולא בשבילם, חזה את קלונה המוסרי של מדינת ישראל. אני רוצה קצת מוסר!

אשרת

New member
גם אני רוצה מוסר. אבל אני גם חייה

במציאות ולא תמיד יכולים להיות מוסרים. כי אם אתה לא תדאג לגב שלך אלא למוסריות שלך, לא ישאר ממך דבר כולל לא המוסריות שלך. העמדת לדין אנשים בבית דין בין לאומי שמבחניתי אין לו שום סמכות לשפוט מנהיגים , לא מקובלת עלי בכלל , גם לא למטרת התרעה. הכל יחזור אליך כבומרגנג. את רבין כבר אי אפשר להעמיד לדין, אבל את ברק , שבתקופתו כל הבלאגן הזה תהחיל אפשר גם אפשר. מה דעתך, אשני אדרוש להעמיד את ברק לדין בעוון רמיסת הזכויות שלי ורמיסת הבטחון שלי?!

בבקשה

יש לו חלק בכך, ואני וודאי לא אחד מחסידיו, הוא עשה מעשה טוב שהוציא את צה"ל מלבנון, ובכל הציל חיים של 25 יהודים עד היום, אבל הוא חיזק את המתנחלים יותר מביבי, ועל כך אני לא אסלח לו, בכך שהוסיף עוד שמן למדורת הסכסוך! והיה ותחליטי לתבוע את ברק, אני לא אקרא לך בוגדת, משום שאדם זכאי להשקפת עולם משלו, ומותר לו במסגרת החוק לפעול כפי שהוא רואה לנכון על פי השקפת עולמו.

אנדרי ז

New member
גועל נפש מהכיוון השני

מצד אחד אדם בעל נטיות פשיסטיות שלא מסוגל להבין את רצחנותו של אחד הרודנים הגרועים בעשורים האחרונים, ומצד שני אדם חסר מידות שלא מבין את ההבדל בין הדוגמא לעיל לבין איש ציבור במדינה דמוקרטית שמערכת המשפט שלה כבר התייחסה לעברו ואמרה את דברה בנידון. גם אלה וגם אלה - גועל נפש אחד גדול!

פשעי מלחמה וישראל

אריק שרון ושאול מופז אחראים לאזרחים שנהרגים פה ואחראים גם להרוגים שם. לפי חוקי המשפט הבינלאומי שכפופים גם לישראל, ולפי אמנת ג'נבה שישראל חתומה עליה, ישראל מבצעת פשעי מלחמה, לא בסדר גודל כמו מילושיביץ הרודן, אבל חלק מפעולותיה של ישראל בשטחים הם פשעי מלחמה, האחריות השילוחית היא של הרמטכ"ל לשעבר מופז, של ראש הממשלה, ושל שר הבטחון מופז! אם היית בודק את העובדות לפני שאתה מקשקש, היית מודע לכך.

אשרת

New member
אריך שרון ומופז אחראים על ההורגים

םה , שמתפוצצים בגלל מחבלים שמתפוצצים באוטובוסים?! אם כך, גם רבין ז"ל וגם פרס וכל ראשי הממשלות של השמאל יש להם דם על היידים ועליהם להיות מועמדים למשפט בהאג, בגין פשעי מלחמה.

את אני והצד השני

אני מתעסק במה שנוגע למדינתי, את מתעסקת במה שנוגע לפלסטינים. ועכשיו למבזק מהחודשים האחרונים בין ההרוגים בשטחים היו 7 תינוקות בגילאי 4 חודשים עד שנתיים, 46 ילדים בגילאי 3 עד 11, 10 נשים בגילאי 30 עד 95, 96 בני נוער בגילאי 13 עד 17. הם נהרגו ע"י חיילי צה"ל, הם לא היו חמושים, הם לא היוו סכנה לחיי החיילים, הם היו אזרחים חפים מפשע, הם היו בני אדם!!! זה לגבי הפלסטינים, החיילים שייתיסרו כל ימי חייהם על הרג חפים מפשע מדאיגים אותי, אינני רוצה ברעתם, אם לא היינו שם, ואם הייתה גדר, כל החיילים האלו היו ישנים היום יותר טוב בלילה!!! וכך גם אני ואת! הבנת אותי?

אשרת

New member
ואתה יודע זאת בגלל שארגון בצלם אומר

או שהרשות הפלסטינית אומרת? אדוני היקר, אני לא ידועת אם יצא לך להיות בשטחים ולהכיר את המצב. אבל אני במו עיני ראיתי איך פלסטיני בין 11 ואפילו פחות מידה אבנים. על מה אתה אתה מדבר? ושלהבת פז? היתה חומשה? היא עשתה משהו למישהו? ואותם ילדים מסכים שהתפוצצו באוטובוס בגוש קטיף , הם היו חמושים , הם עשו משהו למישהו? או אולי אלה שסתם בילאו בדולפרניום? או אנשים שגרים בהתנחלויות , ושהם אל מזוינים (חמושים) גם כן עשו דבר רע?! על מה אתה מדבר בדיוק? אני מסתכלת על שני הצדדים. אתה מעדיף להסתכל רק על מה שאתה רוצה ועל חיילי צהל , אני מעדיפה להסתתכל על הקורבנות של שני הצדדים ובאופן טבעי למדי, אני אעדיף לתמוך במדינה שלי ובעם שלי. גם אם תהיה גדר הטרור לא יעלם. צא מהחלום הזה.

את מזכירה לי קול מהעבר

הקול של הימין שבמשך שנים טען שהישיבה בדרום לבנון חשובה כל-כך, אבל מיום שיצאנו משם, הכל דעך ונמוג, את ושכמותך שמגינים על כיבוש, שכחתם את התמונות של החיילים שיצאו מלבנון בארון, שכחת את אותם 12 חללי צה"ל בשנה שהרגו שם, שכחת את אסון המסוקים, שקרה להזכירך אך ורק בגלל שהייתנו שם, ולא היה קורה לו לא היינו שם. אז בבקשה, קודם שנצא, ונראה מה יקרה, ולא נדבר בסיסמאות נבובות.

לא בגלל בצלם

בתגובתי הקודמת הסתמכתי על "האגודה לזכויות האזרח", ולא על בצלם, אבל כידוע כל האגודות האלה הם שקרנים עלובים שאסור להסתמך עליהם

אנדרי ז

New member
אז מה אם הם חפים מפשע?

ברגע שחמושים פלשתינים מנצלים את נוכחותם של בני עמם כמגן אנושי כדי לצלוף בחיילי צה"ל, האם אתה מצפה שהם לא ישיבו אש? היציאה הזאת שלך היא רשעות ממדרגה ראשונה. אולי תתעסק יותר בשליחת הרוצח ערפאת להאג!

פשיזם!!!

שאתה אומר שתינוק בן שנתיים הוא מגן אנושי, אתה חושב על מה אתה אומר??? תנסה לדמיין אדם שמחזיק נשק חם ביד אחת, וביד השנייה אוחז בתינוק, האם התינוק מהווה הגנה מלאה על כל גופו של אותו האדם???? אתה פשיסט, שמצדיק רצח של תינוקות, ואנשים כמוך הם בושה למדינה, איך אתה יכול להצדיק דבר כזה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה