ההתנקשות בסרביה

בר בי רב

New member
חוסל זוראן ג'ינג'יץ', הרודן הסרבי

הסוכן האמריקאי שעמד מאחורי ההדחה בלתי חוקית של מילושביץ' ומאחורי ההסגרה הבלתי חוקית שלו לטריבונל בהאג והאיש שעמד מאחורי הדחת קושטוניצה (בעזרת תרגיל עוקץ מלוכלך של פרוק יוגוסלביה והקמתה מחדש מיד). אין ספק שעכשיו העם הסרבי יבחר במקומו רה"מ נורמלי, כזה שלא ימכור את סרביה ושטחיה לכל המרבה במחיר.

מילושוביץ

כמדומני שבסרביה עצמה היתה התנגדות רבה להעמדת מישוביץ לדין אינני מתמצא בכל אשר אירע ביוגוסלביה לשעבר אך העובדה שחלק גדול מהסרבים היו נגד העמדתו לדין נראה לי כי מדברת בעד עצמה אשר קרה ביוגוסלוביה כולה היא תעודת עניות ל"עולם" ה"מתקדם" אשר אחר שתי מלחמות עולם באותה המאה עדין מדינות ועמים מדממות למות וה"עולם" עומד מנגד ולא עושה מאום באשר קרה ליוגוסלביה יש מסר ישיר גם אלינו הן בכך שכאשר מיעוט רוצה להתבדל זה יכול להגיע למרחץ דמים כללי והן שה"עולם" ה"תרבותי" עומד מנגד ולא נוקף אצבע גם כאשר מעשים אלו נעשים בתוכו ממש -----------------

ricardo18

New member
tאתה נורמלי? אתה מבין שלדעה שלך

שותפים רק פרו-פאשיסטים? אתה יודע מי היה מילושביץ'? אתה יודע לרצח של כמה אלפי בני אדם הוא אחראי באופן ישיר? אתה יודע שג'יג'יץ' נבחר בבחירות דמוקרטיות כאלטרנטיבה למפלגת השלטון הלאומנית של מילושביץ'? פשוט אידיוט.

yeshgvul

New member
מה אתה מנסה לומר?

רמיזה עדינה שהוא בסך הכל התגונן מפני "מיעוט מתבדל" ? אתה יודע מה קרה בבוסניה? בקוסובו ?

עברית אתה יודע לקרא ולהבין?

והרי כתבתי במפורש שאינני יודע הרבה על המלחמה בקוסובו ובוסניה אינני יודע להבדיל מי הוא מי שם אני כן יודע על המעשים הנוראיים שבוצעו שם כל זה כבר צוין בהודעתי הא לך >>אינני מתמצא בכל אשר אירע ביוגוסלביה לשעבר<< >>אשר קרה ביוגוסלוביה כולה היא תעודת עניות ל"עולם" ה"מתקדם" אשר אחר שתי מלחמות עולם באותה המאה עדין מדינות ועמים מדממות למות וה"עולם" עומד מנגד ולא עושה מאום<<

rubikon

New member
ישראלאחת-בדף זה יש שרשור ארוך בעניי

יוגוסלאביה-כדאי לך לקרוא ולקבל מושג על מה שנעשה שם-הן בעבר והן בהווה רוב האנשים "יודעים" את מה שמוחם נשטף ע'י נוכלי התקשורת והשמאל.

המסקנות שעלינו להסיק

הן החשובות יותר ראיתי את השרשור רק מה? כל אחד טוען אחרת בערך כמו שבחו"ל יהיו מי שיטענו בעדנו ונגד הערבים ויהיו מי שיטענו ההפך ומכאן שנשארתי באי הידיעה פחות חשוב מי אשם יותר חשוב לדעת כי דבר כזה קורה באירופה ה"נאורה" ואיש לא נוקף אצבע

rubikon

New member
ישראלאחת-מוזר שבעינך אין משמעות

מי אשם? יש צד אחד-ממשיכי הנאצים שהשתתפו בצורה הפעילה ביותר בהשמדת העם היהודי-לעומת הצד השני-הסרבים שמדיניותם המוצהרת והמעשית היתה הצלת יהודים-מדיניות שהיוזם אותה היה סגנו היהודי של טיטו-משה פיאדה. מאד מעניין שתומכי הנאצים אצלנו הם דוקא השמאל הסהרורי וזאת מסיבה א ח ת בלבד-הנאצים וממשיכיהם ביוגוסלאביה הם מוסלמים ותומכיהם הנלהבים-אירגוני הטרור הערביים שהשתתפו באופן פעיל ביותר במלחמה עצמה לצד ה-KLO הן כמתנדבים והן בעזרה כספית ואספקת נשק.

יתכן ואם היה לי מידע מספק

הייתי מוצא חשיבות גם לאלה מי אשם היות ואיני יודע מספיק ולא בכל סכסוך בעולם יש חשיבות מנקודת ראות ישראלי מי אשם אזי ללא המידעשמקשר לנקודת הראות הישראלית אזי מהבחינה הישראלית זה פחות חשוב ועדיין מעצם הסכסוך יש לישראל הרבה מה ללמוד גם מבלי לדעת מי אשם

rubikon

New member
ישראלאחת-דוקא לנו כיהודים יש עניין

רב בסיכסוך ביוגוסלאביה-היחס להשמדת היהודים. צד אחד עסק בזה בשקיקה בשרותם של הנאצים ואלה המוסלמים הבוסנים הקוסובארים והקרואטים-ואילו הצד השני-הסרבים-לעומת זאת נלחמו בנאצים בגבורה רבה והצלת יהודים מהשמדה היה חלק בלתי נפרד ממדיניותם.בזה שאתה מתעלם מהשאלה "מי אשם" אתה למעשה נותן לגיטימציה מבחינת העם היהודי לרוצחיו מאחר ואתה מעמיד באותו מעמד את רוצחינו ומצילנו הסרבים.

yeshgvul

New member
תוכל להרחיב את ידיעותיך :

בבקשה, הנה לך קישורים. והיזהר לך מהרוביקונים, שמחליטים אם אדם אשם או לא לפי מוצאו האתני,ואפילו לא יודעים שטיטו מנהיג הפרטיזנים היה קרואטי ולא סרבי: דוחות שנתיים על בוסניה : http://www.hrw.org/europe/b-h.php דוחות שנתיים על יוגוסלביה וקוסובו : http://www.hrw.org/europe/fry.php אין דרך קלה ללמוד את הנושא הזה. הדוחות האלה הם התחלה טובה.

אשרת

New member
מה אתה מתרגש ממנו? כל מי שמכיר

את ההודעות שלו, לא מתרגש וגם לא טורח להגיב. הוא פשוט לא שווה תגובה. לפחות לא בנושא זה.

rubikon

New member
אשרת-כמי שיודע על בוריה את

ההיסטוריה של הסכסוך ביוגוסלויה רבתי-בר בי רב פשוט צודק. מילושביץ' פשוט "נמכר" להאג תמורת כסף-כן כסף-וזאת בניגוד גמור לחוק הסרבי-בסיכסוך היוגוסלאבי דוקא הסרבים הם "הטובים" וכמובן לא הקוסובארים. מילושביץ אינו צדיק הדור-והוא כמובן היה רודן קומוניסטי נאלח-אבל בעניין קוסובו -"תפרו לו תיק"-והחייטים היו צבועי הדור-הגרמנים והצרפתים-אבל יש לציין כי בטיפשותו הרבה הוא הצליח לעשות כל שגיאה אפשרית.אני בוכה על העוול שנעשה לעם הסרבי הנאצל-שהיה מהעמים המעטים מאד שבאמת עזרו ליהודים במלחמת העולם השניה-כמדיניות.סגנו של טיטו היה יהודי בשם משה פיאדה. הקוסוברים דוקא שיתפו פעולה עם הנאצים בהשמדת היהודים.אוגדה קוסובארית-מוסלמית שירתה בארמיה שהוקמה ע'י הנאצים-ו-"הפוליטרוק" שלהם היה מיועדנו חאג' אמין אל חוסייני-המופתי של ירושליים ואהובו של היטלר ימ'ש. אשרת-במידה ואת מפנה את הסימפאטיה שלך דוקא לצד הקוסובארי-גם מוחך נשטף כמו רבים וטובים אחרים.נושא יוגוסלאביה שוה שירשור נפרד וגדול-כי לנו היהודים יש המון מה להגיד בנושא. אני חוזר ומדגיש-הסרבים במקרה זה היו "הטובים".

yeshgvul

New member
בור ועם הארץ, טיטו היה קרואטי !

( כן, מובן שאילו היית יותר מנומס כלפי אחרים , הייתי מנסח את הערתי בצורה אחרת לגמרי ) http://www.ce-review.org/00/19/pozun19.html

בר בי רב

New member
מילושביץ' היה נשיא נבחר של סרביה

שהודח מכסאו באופן אלים ובלתי חוקי ע"י המאפיה של ג'ינג'יץ' ובמקומו נכנס אמיל קושטוניצה שלא היה רחוק בדעותיו ממילושביץ' אלא שבשלב הביניים הרודן ג'ינג'יץ' השתלט על סרביה ולמעשה עיקר את קושטוניצה מסמכויותיו. לאחר מכן, תוך הפרה בוטה של צו בית המשפט העליון של יוגוסלביה הגנגסטר ג'ינג'יץ' חטף את מילושביץ' להאג, ובשבוע שעבר הוא פרק והקים את יוגוסלביה וכך הדיח את קושטוניצה הלאומי והכניס במקומו בדלן מונטנגרי. לעם הסרבי כנראה נמאס מהתוקפנות האמריקאית שג'ינג'יץ' הוא שליחה והוא החזיר מלחמה שערה.

ricardo18

New member
פשוט דביל מושלם. מצטער, מעתה לא

מגיב יותר לשטויות שלך.

אשרת

New member
מילושביץ' עשה טבח בעם שלו!!!!

הוא שם אנשים במחנות ריכוז. הוא התעלל בעמו. ומה אתה חושב , שהם לא היו צריכיםלעשות את המהפכה, אלא להמשיך לחיות את שלטון הטרור?! אני לא בטוחה שאני רוצה שלמוע את התושבה שלך, כי אני משערת שהיא תהיה חיובית, כי בשבילך קודם כל המדינה ואחרי זה הפרט.

בר בי רב

New member
מלושביץ' הקים מחנות ריכוז?? יש גבול

לפתיות, אל תאמיני לתעמולה האמריקאית באופן אוטומטי.

אשרת

New member
אני אמין למה שאני רוצה ולמה שההגיון

שלי. אומר לי. מילישוביץ היה שליט שהתעלל באנשים! מקומו מאחורי הסורגים!

למעלה