הדרת נשים ברעננה

אז מה שאת מבקשת זה

שהדתיים ישמרו את מנהגיהם רק לביתם.
שלעולם לא יצאו לחגוג עם ספרי התורה ברחוב מכיון שבמקרה כזה עליהם לקבל את הסטנדרטים שלך?

לי זה נשמע כמו גסות רוח.

BellA עלמה

New member
תחגוג מה אכפת לי

רק אל תפריע לי לחגוגבדרך שלי ואיך שנוח לי

כיום מי שנוהג בגסות רוח הם ציבור הדתיים
הם אלה שמחריכים אותי לשים שאל על הכתפיים שאני הולכת לשים פתק בכותל ביום הולדת שלי
הם ש"מנדים "אותי למאחורי מחיצה בשמחת תורה שכל מה שאני רוצה זה לשמוח ולרקוד עם בן זוגי

סייעת א

New member
אף אחד לא מפריע לך לחגוג

את הכריסמס והסילבסטר ואת חג האהבה כרצונך. אבל ריקוד עם ספר תורה בשמחת תורה חייב להיעשות לפי מסורת ישראל. ואף אחד לא מנדה אותך "מאחורי מחיצה" כי אין דבר כזה ואת סתם כותבת שקרים וסילופים ומעוררת פרובוקציות. האם היית בכלל באירוע של הקפות שמחת תורה? האם ניסית לרקוד עם בן זוגך ומישהו מנע זאת ממך? אז בשביל מה לכתוב "אם" ועוד פעם "אם" ןפעם נוספת "מה היה קורה אם"???
לא ניסית? אז אל תכתבי מה היה קורה אם כי עובדה שזה לא קרה! מספיק עם הדמגוגיה המופרעת הזאת.

gabiskon

New member
תחליטי. קודם תיקנת אותי

שזה ממש לא היה וילון. שקר וכזב. זה היה פרגוד.

עכשיו את כותבת לה שמחיצה לא היתה? כי פרגוד ומחיצה הם דברים שונים מהותית?

לגבי דמגוגיה, כאשר את מתארת אירוע שבו יש פרגוד, מחיצה, וילון, קיר מבד, דבר מה שמחביא, או הגדירי כראות עינייך את הנשים מפני הגברים כאשר הגברים רוקדים ברחבת ענק והנשים רוקדות מאחורי פרגוד קטן השאלה "לא ניסית? אז אל תכתבי מה היה קורה אם כי עובדה שזה לא קרה!"

היא היא הדמגוגיה.

סייעת א

New member
נא לדייק ולא לסלף

תיקנתי את המילים פרגוד או מחיצה שהסתירו את הנשים כי לא היה שום דבר שהסתיר. נא לא לסלף את המילים ולא את העובדות. ותבדוק אולי גם בזה אשם מר חופרי כי הוא אישר את ה"הפרדה"?

gabiskon

New member
נא לדייק ולא לסלף

היה פרגוד או מחיצה שהסתיר את הנשים מרחבת יד לבנים הגדולה שבה רקדו המוני גברים בהמוני מעגלים, לעומת הנשים המוסתרות מהן שרקדו במעגל אחד קטן.

את חושבת שמר חופרי אשם בזה? אם כך מדוע שלא תכתבי לעירייה?

סייעת א

New member
תסלח לי או אל תסלח לי כרצונך, אתה פשוט ליצן

וסלפן של העובדות. ואת עניין חופרי העליתי בשיא הציניות כי כמובן שהוא לא אשם. ואם כבר אז זאביק ביילסקי הגדול אשם וגם ראשי העיר הנכבדים שהיו בתפקיד לפניו אשמים כי האירוע הזה של שמחת תורה מתקיים באותו האופן מימים ימימה רק שאז לא היתה קיימת השנאה הזאת של לוחמת זכויות הנשים חב"ה (ומי בכלל שם אותה לדבר בשמי???) ועכשיו היא באה לכאן עם סיפורים על מיזגוגיניה ואנניההינה ועוד מילים שלא מעניינות אותי ואינני מרגישה מושפלת אלא מואדרת. פשוט כשהייצר הפמיניסטי והייצר האנטי גברי מתחברים אצל חב"ה לנושא אחד זה הופך כאן למתקפה משולבת. ואני לא מטומטמת ושחב"ה לא תדבר בשמי.

gabiskon

New member
אם את חושבת שזאב ביילסקי וראשי העיר שלפניו

אשמים, מדוע לא פעלת בעניין עוד כשהם היו? מדוע חיכית עד עכשיו?

הגברת בית הלחמי מבקשת לא לכנות אותה בכינוי חב"ה, שכן היא חשה מושפלת על ידו ולא מואדרת.

סייעת א

New member
אני בכלל לא חושבת כך

ואתה ממשיך במשחקי ה"נדמה לי" שלך. כמו כן ממתי נהיית הדובר של חנה? אתה הרי הרבית לתקוף אותה. מה קרה שהפכת את עורך לסניגור שלה?

gabiskon

New member
כתבת מפורשות

" ואם כבר אז זאביק ביילסקי הגדול אשם וגם ראשי העיר הנכבדים שהיו בתפקיד לפניו אשמים".

חלילה לי מלהיות סניגור של חנה, היא אינה זקוקה לסניגורים, פשוט מנהלת פורום אחר העבירה אלינו מסר מן הגברת חנה שתמציתו היתה זו שכתבתי לך.

סייעת א

New member
נכון ומדוייק מה שכתבתי

שאם כבר אז כבר כי אתה מאשים באופן כרוני רק את חופרי בעוד שיש דברים "רעים" כביכול לדעתך כמו "הדרת נשים" שלמעשה לא קיימת בכלל אך אם לטענתך היא קיימת הרי שהיא קיימת כביכול ורק כביכול כבר שנים רבות!!! ולכן מצחיק לגלות שאינך מבין את הציניות הגלויה שבתגובתי. ובעניין חנה אני לא רוצה לעסוק יותר.

סייעת א

New member
יתכן שאינני מכירה אותך

למרות שבהחלט יתכן שאנחנו מכירות אישית כי אני סייעת בגן ילדים ברעננה ומאז שהתחלתי לכתוב התברר שיש היכרות ביני לבין משתתפת ומשתתף אחד. אבל זה לא שייך לעניין. והעניין הוא שאת עושה מהומה על לא מאומה וכותבת דברים לא נכונים ומאיימת בפרובוקציות זולות. ופשוט אין לי חשק להמשיך בדיון עקר שלא מוביל לשום מקום.

gabiskon

New member
פרובוקציה

מי שמעורר פרובוקציה הוא מי שברחובה הראשי של עיר במדינה מערבית מעמיד פרגוד שמאחוריו אמורות לרקוד נשים.

סייעת א

New member
שלילי

ומעיד על חוסר ידיעת האמת שהיא כי מדובר בפרגוד שמשני צדדיו רוקדים גברים ונשים ולא שנשים רוקדות מאחורי פרגוד. והפרגוד הזה לא מסתיר גברים ולא מסתיר נשים. עדיף שתמשיך בהפצת טענותיך נגד ראש העיר והעיריה כולה מאשר תתערב בנושא שאין לך קצה קצהו של ידע על המתרחש בו.

gabiskon

New member
מדובר בפרגוד קטן שנשים רוקדות בשטח קטן כשטחו

לעומת שטח עצום של רחבה שבו רוקדים גברים. הניסיון לצייר את המצב כשיוויוני לא צלח.

אמשיך גם בכתיבת טיעונים על המתרחש בעיר כדי להחזיר אותה לימיה הטובים, יש לי יכולת לבצע כמה משימות במקביל.

סייעת א

New member
כאשר תגענה יותר נשים או במספר השווה לגברים

זה גם יתבטא בשטח וכל ניסיון לצייר את המצב כלא שיוויוני לא יצלח לך.

gabiskon

New member
כאשר זה יתבטא בשיוויוניות בשטח ובהעדר

הפרדה, הרי שתגענה יותר נשים, וכל ניסיון לתאר את המצב כשיוויוני וכנובע מה"ביקוש" שכאילו לא תלוי כלל ב"היצע" לא יצלח לך.

(בדומה לטענות אחרות לגבי מה נשים רוצות ומסוגלות לעשות שהולכות ומופרכות ככל שאפשרויות חדשות נפתחות בפניהן, ואולי אילו אפשרויות כאלו היו פתוחות יותר היו יותר נשים שיכולות היו להתבטא כמו נשים אחרות שהן מעריכות).

למעלה