הדוגמניות 3 - פרק 2

אז ככה

יש לה גוף יפה (משופץ לדעתי) גבות באמת מושקעות. אבל הגישה והאופי שלה זה מה שיפיל אותה היא לא דוגמנית ולא תיהיה דוגמנית.

רק אני לא מסכימה שזה טו מאצ'?

כי דווקא מאוד אהבתי את התנוחה ! בקשר לאופי שלה, דווקא זה טוב שיש לה ביטחון ואני דווקא מאוד מזדהה איתה מהבחינה של השיער, גמני הייתי בוכה אם היו רוצים לעשות לי קארה (למרות שאני בספק כי יש לי שיער גלי) מה שכן היא הגזימה שאחרי שהתחשבו בה ועשו לה רק דירוג, קיצרו קצת מהאורך, היא עדיין התלוננה, אני במקומה אומרת תודה ושותקת!

אחת המעצבנות בתוכנית הזאת...

לא מתחברת אליה בכלל.... "אני סקסית... זה האופי שלי... זה יוצא ממני בטבעיות... וכולן היו מתות להיות סקסיות כמוני" והסרט שהיא עשתה על התספורת הרג אותי... בואי תיסחפי עוד ותאיימי לקפוץ מהגג אם יספרו אותך קארה...

Dirty Pumpkin

New member
היא כ"כ מעצבנת!

והרג אותי שהיא ככה נתפסה על קטנות. "זה קצר" אעלק. אניוואי, התוכנית הזאת מאוד רדודה ביחס לטופ מודל. שם למשל, אף אחת לא הייתה מעיזה לעורר מהומה בגלל שיער! אנשים למרות הכל.. שיער צומח חזרה ומי שזה החלום האמיתי שלה הולכת עד הסוף!

mid18

New member
דווקא אהבתי איך שהיא נראית ומצטלמת,

היא מאוד "ישראלית" , יש לה מראה מאוד צברי ישראלי כזה שמתאים לתחרות מלכות היופי למשל, יכולה לעבוד קצת בארץ עם הסוכנים הנכונים אבל בחול לא.

איזה יפה

ג'ורג
יש לה שפתיים באמת יפות

אז ככה ../images/Emo47.gif...יש לי משהו..

אולי לנטלי יש לוק גברי וזה נכון עם כל הניתוחים שלה.. אבל במציאות היא הרבה יותר מדהימה מבטלוויזיה, הגובה שלה והגוף ממש מרשימים. וחוץ מיזה שהיא מדגמנת כיום וגם דיגמנה בחו"ל ככה שיש לה פוטנציאל והיא מאד פוטוגנית!

קשה לי להבין איך לקחו

בחורה מדהימה כמוהה והוציאו ממנה תמונה אולי הכי גרועה בתולדות התוכנית. ועדיין ללא ספק היא דרגה אחת מעל כולן, יש לה הכל לדעתי והיא תצליח בענק.

מסכימה חחח

פשוט כישרון לקחת בחורה מדהימה ולהוציא אותה הכי מכוערת שאפשר, אני מאשימה את האנשי מקצוע, לא אותה כי רואים שמייקאפ לא מצטלם טוב בתאורה המסנוורת, ונראה בהיר מדי מהגוף.... ועם האודם האדום זה בכלל מחריד!!! וכן זה ידוע כמעט ב-99% שהיא תזכה ותצליח....

mid18

New member
בנו הכל ממוסחר והכל בכוונה ידוע שהיא תנצח

"אפקט ההפתעה"

למעלה