הדוגמניות 3 - פרק 2

הדוגמניות 3 - פרק 2

אז מה היה לנו? הבנות עברו מהפך אשר שידרג את הלוק שלהן לדוגמניות אמיתיות כמובן חלק הפקירו באומץ את ראשהן וגופן ביידי המעצב שיער וחלק התנגדו בתוקף עד כדי דמעות, מה שבטוח היה דרמה
לאחר מכן המשימה בה התבקשו הבנות לרקוד לפזז במסיבה סביב גברברים (קצת חרמנים הייתי אומרת חיחי) הינה התוצאות לפניכם
* פתחתי כי אף אחד לא עשה ולדעתי זה חשוב שיהיה על זה שירשור בפורום.

היא לא דוגמנית ולא תיהיה דוגמנית לעולם!

הפנים שלה מדהימות, מהפנטות כל מה שנגיד על הפנים שלה לטובה יהיה נכון אבל.. הגוף שלה מזעזע לא פרופורציונלי ואפילו בתור סתם בחורה ברחוב הגוף שלה נראה לא טוב. אין לה נתונים של דוגמנים, היא יכולה לעשות הפקות איפור ושיער פה ושם אבל לעולם לא תדגמן בצורה רצינית.

אז אתה לא פותח ערץ האופנה... היא רק צריכה

לחטב אותו והיא תהייה כמו כל הדומניות בערוץ האופנה!!

היא 1.70

מה הקשר אני לא מדבר על זה שאני תצליח בחו"ל או משהו מה שאני באה להגיד שלא חסר דוגמניות בח"ול עם גןף מכוער ומגושם....... והן עדיין דוגמניותת!!!!

זה ממכר

New member
ממממ בשביל לדגמן בחו''ל צריך 1.75

בישראל אפילו מעדיפים 1.73 ומוכנים לקבל 1.70 פה ושם ויתורים

האלה אם יש לה גובה בשביל להגיע לתצוגות

שמראים בערוץ האופנה, האמתי שאני גם לא שמעתי עד היום על אף דוגמנית ישראלית שכיכבה בתצוגות באירופה... או בכל מדינה אחרת... תקנו אותי אם אני טועה.

היא צריכה לעבור לגור במכון כושר

אני מדבר על הנתנוים שלה כרגע הגוף שלה פשוט נראה רע היא שמנמנה גמלונית לא חטובה בכלל הגוף והפנים פשוט לא קשורים אחד לשני. כל אחת יכולה להכנס למכון ולהתחטב אבל אני מדבר על הנתונים שלה כרגע והם חד משמעית לא מתאימים לעולם הדוגמנית אפילו במעט.

למעלה