הדוגמניות 3 - פרק 2

Dirty Pumpkin

New member
אלוהים ישמור!

התואר 'דוגמנית' פשוט תפור על הבחורה הזאת ועדיין איכשהו הצליחו לכער אותה. שינוחו המאפרים המפחידים האלו, ומיקי בוגנים גם בדרך.

יש לי בעיה איתה

היא באמת בחורה יפה ויש לה גם ראש על הכתפיים. גוף באמת מדהים אבל הבעיה היא האף.. הוא פשוט בעייתי מאוד. בסך הכל יש לה אחלה נתונים אבל צריכה לטפל באף בדחיפות.

קסנדרה20

New member
מה הבעיה עם האף?

לא הבנתי, אולי בגלל שבתמונה פה לא רואים אותה בפרופיל, ארוך מידי? עם בליטה? או פשוט לא סולד?

Dirty Pumpkin

New member
וואט דה פאק..

מה הם מתלהבים ממנה, היא אפילו לא מדהימה בתור סתם בחורה. יש לה יופי קצת זקן.. לא התלהבתי.

השינוי שעשו לה ממש לטובה לדעתיי

היא מהממת .. ותמונה יפה

היא בכלל הצחיקה אותי

מה היא מתנהגת לי כמו אישה בת 50? טוב שלא נסחפה עם עצמה, מה רע בלרקוד קצת, בכל גיל! היא צריכה להשתחרר קצת מהתדמית של "אני כבר בוגרת ואובר השטויות האלו של לרקוד, ולצהול משמחה"....

L e n a K o n

New member
המהפך עשה לה טוב,ממש יפה

אבל האופי שלה מעצבן "אני כבר בת 24 אני לא רוקדת" ממש שלילית בקשר לגיל שלה שלא כזה גבוה,ולדעתי לא רוצה אתזה בכלל

היא זכתה בחסינות מהשופטים

רק בכדי לא להוציא אותם טמבלים ולהראות שהמהפך שעשו לה נחל כישלון דיי חרוץ ולמרות הכל התמונה הזו פשוט אדירה כי הבחורה לא דוגמנית! היא יצאה פוטגנית בצורה יוצאת דופן וזו אחת התמונות הטובות לדעתי. אישית היא מזכירה לי פה את מלי לוי בעבר. אבל עדיין אין לה את זה הפנים שלה ממש לא יפות הגוף נחמד אבל לא יותר.

Dirty Pumpkin

New member
ממ..

הבחורה בסדר אבל אין לה לא יופי קלאסי ולא אחד כזה שיהפוך אותה לדוגמנית. לדעתי הם ממש פישלו והשאירו אותה (למה היא בכלל התקבלה?!) רק כדי לפצות על הסבל שגרמו לה! הפקה מטומטמת.

mid18

New member
היא הייתה ברוברטו תקופה ארוכה ולא ממש עבדה

אבל יש בה משהו

למעלה