הדוגמניות 3 - פרק 2

MaYa142

New member
מדהים. אהבץי את הצבע שיער

כמו שצבעו לאליסיה [עונה 2]

Tinkerbell546

New member
../images/Emo46.gif רק אני חושבת שזה מטופש?

הטון המתנשא שהיא זכתה לו וההשפלה שהיא עברה כשצוות ה"שופטים" דנו במצב ה"אנורקסיה" שלה?! זה פשוט דבילי מה אנשים יעשו בשביל רייטינג, בין היתר להשפיל בחורה מול שבע מיליון צופים. הם ידעו שהיא אנורקסית כשהם קיבלו אותה לתוכנית אז מה פשר ההשפלה הנוראית שהיא עברה בפרק האחרון? זה כלכך עיצבן אותי.

MaYa142

New member
אוי:|

לא ראיתי את התוכנית אבל לפי התמונה הפוני מזעזע וגם האיפור לא ממש מחמיא לה

היא ממש מתוקה

והיא לא דוגמנית היא בתוכנית רק בשביל להעביר מסר וחבל כי בעיניי זה סוג של ניצול לקחת חלום של בחורה במטרה ללמד את שאר הצופות להישמר מהפרעות אכילה.

Dirty Pumpkin

New member
היא..

אחת הבנות שאני יותר אוהבת. היא ואלה הן הפייבריטיות שלי, אם רק היה לה קצת יותר גובה ומשקל (!!). מה שאני חייבת להגיד זה שכל ההפקה יצאה מזה מסריחה. כביכול הם רצו להראות את הבעיה שבתת משקל.. אבל באיזו חוצפה עשו את זה על חשבונה? זה חתיכת קטע מגעיל והוא לא תרם לכלום. הם יצאו עלובים ומגעילים.

x Marina x

New member
../images/Emo118.gifסשה ../images/Emo99.gif

היא בחורה מדהימה,אבל התמונה הזו פשוט יצאה מזעזעת
כל פעם אני מתלהבת ממנה אבל כשראיתי את זה ממש הזדעזתי,ולמה היא מחייכת ?! היא רואה שאף אחד לא מחייכת ויוצאות להן תמונות עוד בסדר והיא צריכה לצאת הילדה התמימה והחמודה .. בקיצור לא אהבתי .

mid18

New member
אני גם מאוד אהבתי אותה ויש לה פנים מדהימות

היא מתאימה לארץ, ובעיקר לחול ואני חושבת שהיא יכולה לעבוד חזק באירופה במיוחד יש לה מראה רוסי אירפאי שתמיד מחפשים. מה שכן הפוני מזעזע לדעתי עשו אותה בובתית מדי וזה כבר לא תופס מזמן. תעלה 3 קילו והכל יהיה טוב =)

LiAt PeRiL

New member
אהבתי את המצח הגדול שלה..

זה מה שייחד אותה, הפוני פשוט..לא =\ היא מדהימה..צריכה קצת לעלות במשקל אבל מישהו ראה את קורטני מהשרדות סין?! קורטני מסמלת אנורקסיה בטירוף! ממש מפחיד..

אני מאוד אוהבת אותה ../images/Emo9.gif

היא ממש יפה... אבל אני עדיין לא סגורה על זה אם היא יפה בתור דוגמנית... בכל מקרה טוב וכיף לראות אותה בינתיים
תמונה טובה

למעלה