הדוגמניות 3 - פרק 2

x Marina x

New member
../images/Emo118.gifהבחורה הזו מדהימה !

יש לה גם מראה טוב ואופי מדהים,ד-ו-ג-מ-נ-י-ת !

mid18

New member
עוד אקס רוברטו :) אבל היא מתוקה יצא לי לדבר

איתה פעם באירוע של בלייזר

היא צריכה להיות שמחה שהיא הגיעה בכלל

לתוכנית, זו שגיאה רצינית של ההפקה ואני מתקשה להבין מה היא בכלל עשתה בתוכנית כל קשר בינה לבין דוגמנית הינו מקרי בהחלט. אבל מה שטוב זה שהיא תוכל לחזור לאילת ולתקן לאנשים שגיאות בדיבור כי זה באמת חשוב לא?...

../images/Emo20.gifסיימתי ../images/Emo24.gifאתם מוזמנים להגיב../images/Emo20.gif

מצרפת תמונה של הדוגמנית הכי יפה בתוכנית

עמי1986

New member
מזה התמונות האלה????

מי צילם אותם??? זה ניראה כל כך פפראצי! לאלה ממש עיוותו את הפנים! וכל השאר סתם יצאו גרועות חוץ מאולי אחת שתיים....

יא אלוהים מזה האיפור הזה. על מה הם חשבו

לא חבל להרוס לבנות האלה את הפנים. איףףףףף מצטערת בדרך כלל אני הכי מקצועית ומעבירה ביקורת בונה אבל פה קשה לי למצא דברים טובים. גם אודם אדום וגם צלליות כחולות וגם ברונזרים על מייקאפ שהוא בכלל לא בגוון הנכון. יש לי חשדות לגבי מי המאפרים שעשו להן את זה . עצוב , פשוט עצוב.

מסכימה עם הכל

בכלל גם מבחינת השיער, הניסויים שעשו ללימור זה פשוט היה ביזיון!!!! מה זה החובבנות הזאת? לצבוע לבחורה את השיער לבלונד ורק אחרי זה להגיד שזה לא מתאים לה? הם אמורים לייפות אותה לא לכער אותה, מסכנה איך נהרס לה השיער עכשיו בטח!!! מממש ריחמתי עליה, ואיך היא למרות הכל התנהגה הכי מקצועי שם!!! ומה שעוד יותר מטומטם שאחרי המשימה למרות שאמרו שהיא יצאה מאוד מוצלח בתמונה, אמרו משו שהיא לא מספיק יפה (לא זוכרת את הציטוט המדוייק) אז למה בכלל לקחו אותה לתוכנית אם היא לא מספיק יפה לדעתם? או שרק עכשיו הם הגיעו למסקנה הזאת?!!!?! בדרך כלל כמו בטופ מודל הבאה, הם שופטים בנות רק לפי המשימות וכלן יפות מאוד בעינייהם, ולא מחליטים פתאום שמישהי ספציפית לא יפה!

יש לי הרבה מה להגיד הפעם

התוכנית הזו מראה לנו באמת עם איזה סוג של דוגמניות ולעיתים גם דוגמנים אנשי המקצוע בתעשייה צריכים להתעסק. אני מקווה שכל הבנות בפורום שראו את הפרק יבינו שכשאת לא מסוגלת להגיד שלום יםה לשיער שלך אין לך הרבה מה לחפש בתחום, בכל דקה שעברה בפרק התעצבנתי יותר ויותר, לא יכול להיות שבחורה שרוצה להכנס לתחום תכנס להיסטריה בגלל שינוי כזה או אחר בשיער. תפנימו בלי שינויים בכל הפקה לא יקחו אותכם לשום הפקה. בנוסף יש בתוכנית הרבה מאוד בנות שבגלל האופי הבעייתי והגישה שלהן אני אישית לא הייתי פונה אליהן אפילו בהצעת עבודה גם אם יש להן את הנתונים. ולסיכום בנוגע למתמודדות עצמן והסיכויים שלהן. אלה היא פשוט דרגה אחת מעל כל המתמודדות השנה בתחרות. נכון שהתמונות שלה יצאו זוועה אבל היא באמת מדהימה והיא תזכה לטעמי. מה גם ששמתם לב שאמרתי שהיא צריכה להשמין ואיש המקצוע גם כן חשב כמוני (כבוד חח). בנוגע לסשה ההרגשה שלי שהביאו אותה לתוכנית רק בשביל שתיהיה להם אפשרות להראות שהם כלכך נגד אנורקסיה ובעיות אכילה, כרגע זה נושא מאוד חם בתעשייה והם רצו לתת לו דגש לכל אלו שאינם חברים אצלנו בפורום ולא ממש בעיניינים לדעתי זה היה מוגזם מאוד כי בתאכלס אם אתם מחפשים בחורה שלא סובלת מתת משקל למה בחרתם בסשה הרי זה לא שהיא השילה ממשקלה 20 קילו בגלל התוכנית זה היה ידוע מראש, לדעתי זה מאוד רדוד הקטע הזה. יש לי עוד תגובות אבל אני אגיב לכל תמונה.

Tamar Lev

New member
פשוט בודקים את הגבולות שלהן..

הן אומרות דברים כאלה מטומטמים שאחרי זה הם יהיו בהלם שהם אמרו דברים כאלה בטלוויזיה.

למעלה