אני חושב שבמקום לעשות אצלך סדר
עשיתי בעצם קצת בלגאן ולא הבנתי אותי נכון.. :\ אני תופס שכל דבר שהוא קיים הוא בעצם טבעי ונכון גם מה שבני האדם מכנים אותו נס, אני מכנה אותו דבר טבעי, אלא פשוט מכיוון שמדובר בדבר שהם לא מבינים, אז הם מכנים אותו נס, אך אם היו מבינים את אשר התרחש באמת, והרקע של הדבר, היו רואים בזה דבר רגיל וטבעי, כל עוד זה במציאות זה טבעי, וזה בהכרח טוב מצד עצמו, לרבות דברים שאני אגיד עכשיו ואני מניח שבראשונה יעלו תהיות ואולי אף התקוממות כלפיי פה בפורום, לרבות אלימות ומלחמות ודברים "נוראיים" אחרים. כשבן אדם מבין משהו בשלמות, ואני מתכוון למבין בצורה מלאה באמת, הוא לא חווה שמץ של תחושה רעה כלפי אותו הדבר, אלא רק אהבה אינסופית וטוב, לפי תפיסתי, הסיבה היחידה שאנשים חווים סבל ורוע, היא מכך שהם לא מבינים את המציאות בשלמות כפי שהיא באמת, והקונפליקט בין התפיסה שלהם לבין המציאות, או קונפליקטים שנוצרים אצלהם וחוסר וודאות, הם שגורמים לתחושות הרעות והסבל אצל האדם. אני מערער פה במידת מה על התפיסה ה"ילדותית" של הטוב והרע כפי שהורגלנו וחונכנו אלייה. טוב, כבר איבדתי את הקישור (שקראתי רק אתמול), ואני רואה רק את ההודעה האחרונה, אז נסתפק בזה ואני מאמין שאתה יודע לעשות 1 + 1 ולהסיק את המסקנות, אם כי אני בספק אם יש לך "כח" לזה חחחחח