הגדרת א-מיניות

חדש פה6

New member
תגובה

אם הבנתי את איך שהבנת אותי נכון אז הנחת היסוד שלך שאני חושב שיש לנו בכלל מטרה, היא שגויה ומכאן את יכולה להסיק כלפי כל מטרה - הבאת ילדים למשל הגישה שבאתי בה, היא, שלאדם יש צורך ב"עניין בחיים" ובני מבוגרים נוטים למצוא את זה בהקמת משפחה והבאת ילדים ולכן שאלתי ולכן שאלתי כן, כתבתי את זה פעמיים בפעם הראשונה שאלתי על עניין זוגיות ומשפחה והשנייה על בכלל כי אם לא בזוגיות ומשפחה, אז הצורך הזה, בעניין מסויים בחיים, יצטרך לבוא לידי ביטוי בדבר אחר, הוא לא נעלם ומתפוגג, אלא נשאר עומד חי וקיים אני יוצא מנקודת הנחה, שככלל, וכמובן יש יוצאי דופן, אשה "רוצה" ילדים מפרי בטנה, בדומה לכך שגבר, "רוצה" ילדים מחלציו כי מטבע הדברים, אדם ירגיש הרבה יותר קרוב לצאצא שהגיע ממנו מאשר כלפי צאצא אחר.. וכמובן, כל מה שאני אומר ומתייחס אליו, זה ככלל, וברור לי שקיים גם היוצא מן הכלל. כל סיבה (אינטרס), היא אגואיסטית, כל אינטרס!! לא ייתכן אחרת גם אינטרס, בשביל לעשות אחר מאושר, יש בה מהאגואיזם את רוצה לעשות אחר מאושר, משום שזה גורם לך להרגיש טוב כשאת מבינה שעשית אותו מאושר - אגואיזם, הכל בסופו של דבר מתנקז לתחושה שלך עכשיו אני מבין שאת עושה חילוק בדרך שבה זה מגיע אל האגואיזם, האם יש באגואיזם הזה גם הטבה לאחר או לא, אז בצורה אני יכול להסכים איתך - אך לא במהות. למה להביא ילדים? אלף ואחת סיבות, אשתדל לכתוב לך על כך יותר מאוחר, וגם לראות ואולי להגיב להודעות אחרות

Berethor

New member
יפה ששמתה לב לזה

מה שרוזית דברה עליו זה לא א-מיניות לבדה, אלא זה א-מיניות, א-רומנטיות ואל-הוריות(שלושתם ביחד), יש א-מיניים שחולקים את כל השלושה, בדיוק כפי שהרבה מיניים חולקים את השלושה הנגדיים, אבל זה לא חובה שאם אדם הוא לא בקטע של אחד הוא גם לא בקטע של הכל. מבחינות מסויימות זה יותר קל להיות א-מיני וא-רומנטי(במצב כזה אתה פשוט לא צריך כלום), מבחינות אחרות יש לזה גם חסרונות(דברים שעושים טוב לאנשים אחרים לא עושים טוב לך). בגלל שיש קשר בין השלושה, גם אם הם יכולים לבוא גם בנפרד, אז מבחינות מסויימות יותר קל להיות א-מיני א-רומנטי מאשר א-מיני רומנטי, וזה לא משום שזה יותר טוב(גם בפחות תחושות ורגשות יש חסרונות), אלא כי פשוט יותר למצוא אדם שרוצה את שלושתם, מאשר למצוא אדם שרוצה ולא רוצה בדיוק את מה שאתה רוצה, אצל מרבית האנשים זה בא בחבילה אחת, וזה גם הגיוני כי זה לא מקובל שהבן זוג ילך לעשות משהו מיני או רומנטי או ילדים עם אדם זר.

למעלה