הבן שלי יצא מהארון

קליספרה

New member
תגידי את נורמאלית? ולכל הזוגות ההטרוסקסואלים

הריון תקין נופל מהשמים
אצלם אין בעיות וקשיים לכנס להריון וזה לא עולה להם כסף?
לכי כאן בתפוז הפורומים האקטואליים ותראי עד כמה כאלה יש.
&nbsp
מי אמר שלהתרבות זה הדבר הכי חשוב שיש? גם ככה העולם הזה מתפוצץ
&nbsp
אני יכולה לחשוב על רשימה ארוכה ארוכה של אנשים שכמה טוב היה לכולם אם ההורים שלהם לא היו יכולים להתרבות
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Mr Fahrenheit

New member
"מחריד"? "המדע חייב לחקור"? וואו..

מסכים עם אורי, את ליברלית כמו שהוא צנצנת.

wild orchid

New member
טיפשות- זה דבר שהמדע חייב להתערב ולנסות לחקור בכדי להבין מה

השתבש בגן.

ה קשה לאמא. באמת שאין מה לכתוב. את הכאב והאכזבה שהוריך חשים לאור טיפשותך דבר לא יעלים.

אני ממליצה לך בחום ללמוד מה פירוש המושג ליברליות כי בינתיים נראה שלמדת מילה חדשה ואת זורקת אותה באוויר ללא קשר לנושא.

good lovely

New member
חחחחחחחחח

אתה לא מכיר אותי... אז אם רצונך לצאת בן אדם יש דברים ששתיקה יפה להם.
זה לא נורמלי. לא טבעי. דוחה.
אם זה לא דוחה אז תאכל בבקשה את מה שיוצא ממך מהגוף...איכסה נכון?
כנ״ל הנושא הזה. לא טבעי. אין וויכוח על זה בכלל

hatzilonit

Member
מנהל
לדעות שלך השתיקה באמת יפה

Uri04

New member
איזו אמת? האמת שלך ושלך בלבד

איך אני אוהב אנשים שיורים שטויות לאוויר וישר אומרים שלאנשים שיש בעייה עם זה, יש להם בעייה עם האמת... את לא לוקחת בעלות על "האמת", מכיוון שה"אמת" שלך היא הדיעה הפרטית שלך. ושל עוד כל מיני "נגעלים" למיניהם שצועקים שזכותם להיגעל. אין בעיה. זה עובד לשני הכיוונים. לך יש את הזכות להיגעל מהומואים, לי יש את הזכות להיגעל ממך.

wild orchid

New member
ברוך הוא ברוך שמו של כל אל בעולם שאני לא מכירה יצורים דוחים

ונאלחים כמוך. מה שיותר עצוב שאחת כמוך גם תגדל יצורים דוחים ונאלחים כמוה והרי לא פלא שפני המדינה והעולם כפני הזבל.

good lovely

New member
איזה רגש מדבר אצלך?!

בקצב הזה יגדל דור מרוקאים שמתעצבים רקכי לא הסכימו איתם. יופי של בגרות
(אגב אני רק מחייכת מטיפשותכם וחיי הכחשה שלכם)

RonspotNL

New member
סליחה מראש אבל אני פרסי גאה

אין לי בעיה עם אי הסכמה יש לי בעיה עם טיפשות טמטום וחוסר הבנה ואולי בגלל זה שנים בארץ הרגשתי כמו נטע זר ומוזר

RonspotNL

New member
הממ

לא נורמלי? הממ הומוסקסואליות היא בדיוק אותה הנטייה כמו הטרוסקסואליות רק שאת נמשכת לגברים למין הנגדי (לא יודע אם הם נמשכים למשולש המלוח שלך אם כבר מדברים על דבר דוחה אבל זו כבר בעיה שלהם) ונמצאת גם בטבע ככה שהיא בהחלט נורמלית מה הקשר ליציאות שלך מהגוף? היציאות האלה לא נועדו למאכל או שתייה מכיוון שהם הפסולת של הגוף שלך את באמת צריכה ללמוד דבר או שניים ולחשוב שאת לפי הכרטיס שלך בת 34 מחריד למדיי

good lovely

New member
שוב...הדימוי בא להסביר את המהות

בנוגע לסלידה מדבר שלא טבעי.
לא נורמלי. פסולת לא פסולת, לידעתך כלבה אחרי לידה אוכלת את צואת גוריה.
לא יזיק לך בהחלט לדעת

Uri04

New member
דווקא מאוד טבעי

האכילה של השלייה מאפשרת לה להרוויח אנרגייה זמינה בזמן שהיא מתאוששת מן ההמלטה. את יכולה להיגעל מזה, אבל לא להגיד שזה "לא טבעי". את יודעת מה לא טבעי? לזהם את מקורות המים והאוויר שלנו במזהמים כמו פסולת רדיואקטיבית. להרוס את הטבע שלנו עם קו צינור נפט רעוע שמתפוצץ ומפזר טונות של נפט שגורם להרס מוחלט של בתי גידול. להשתמש באינטרנט זה גם לא טבעי, אגב.

Uri04

New member
זה אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק

אינטלקט, חומד. אינטלקט.

Subi777

New member
יכול להיות שהוא סתם מבולבל ויכול להיות שלא.

יש גברים שחושבים שאם הם עשו סקס עם גברים אחרים אז הם בי סקסואלים..
&nbsp
זה לא ממש עובד ככה.. ביסקסואל זה אדם שלא יכול לקבל החלטה אם הוא היה מעדיף להעביר לילה עם הגבר הכי סקסי בעולם או עם האישה הכי סקסית בעולם. מהסיבה הפשוטה, הוא נמשך לשניהם במידה שווה. ואיאפשר ממש לדעת אם בעתיד הוא יחליט להיות במערכת יחסים עם גבר או עם אישה...
&nbsp
להבדיל אלף הבדלות מאדם שפשוט בוחר לקיים יחסי מין גם עם גברים מסיבותיו שלו... יש למשל גברים שעושים סקס עם זוגות... אבל רק עם זוגות.. לא עושים סקס עם גברים לבד... הגברים האלה הם לא בי סקסואלים.
&nbsp
הוא עדיין אדם צעיר, אני חושב שכדאי שתשקיעו את מירב המאמצים בלדבר איתו ושיסמוך עליכם.. כמו כן לוודא שהוא מודע היטב לסכנות של מין לא בטוח.

קליספרה

New member
הגעתי מהראשי

ילדים לא נעשים בשטאנץ ותפקידם לא לרצות את ההורים שלהם
ילדם צריכים לחיות את חיהם על פי נטיית ליבם
כל הציפיות מהעתיד מבחינתכם הוא שהוא יהיה שלם ומאושר
ואתם תשמחו באושרו
זה לא כל מה שאנחנו רוצים בשבילם?

למעלה