הבן שלי יצא מהארון

RonspotNL

New member
סלחי לי אבל את מדברת שטויות

היא גנטית בדיוק כמו הנטייה הההטרוסקסואלית( וזו נטייה גועלית מאין כמוה אתם מתחתנים ומתגרשים ומחליפים בעלים ונשים כאילו שזה גרביים ותחתונים ) אבל זו נטייה גם חברתית אם חברתך יכולה להדליק איזה גבר נואש אז למה לא את?

פולספגן

New member
הדוגמה שלך מחזקת את טענותיי

ראה למשל בברה"מ, שמתחתנים ומתגרשים בעירייה וזה קלי קלות, אז בצע לכל אחד מתחתן ומתגרש לפחות 4 פעמים בחייו.
עוד דוגמה, שבת"א % הגירושים גבוה בהרבה מחיפה או באר שבע.
גם כאן מתקיים, הכלל שלי שככל שמתרחקים מהמרכז, כך ה-% של הגירושין קטנים משמעותית.

Apikachu L

New member
וואו...

גם אמא שלי אמרה את זה, כאשר הייתי בת 18 + לתקוף אותי מאז כל פעם שאני מציינת את זה. אני בת 26, היא עדיין באותה גישה , לא משנה כמה פעמים יצאתי בפניה מהארון.
לפני כמה זמן היא התלוננה בפניי שאני לא חולקת איתה כלום. אמרתי לה שזה בגלל שכאשר חלקתי דברים - הגיבו אליהם לא טוב.
אז כן, אפשר לבחור לקיים תקשורת כנה עם הילד ואפשר לטמון את הראש בחול ולהרוס את מערכת היחסים עם הילדים.
&nbsp
בהצלחה עם זה.

אלאורלי

New member
לא הייתי לוקחת את זה קשה כל כך,

הוא עוד יכול לשנות את דעתו, וגם אם לךא זה לא נורא,
היום גם להומואים יש לילדים והמון זוגות במילא מתגרשים
תחיו את החיים שלכם ותנו לו לחיות את החיים שלו.

גנימדס

New member
מהצד השני של המתרס...

כתבתי על זה כאן...

מה לעשות???

קודם כל להרגע.
באופן אוטמטי המלה "הומו" מעוררת אסציאציות שליליות של מיקי בוגנים וזלמן שושי משתוללים עם מזרק מלא בוירוסים של איידס.
שנית כל-להרגע.
אחרי שנרגעתם אפשר להמשיך לקרא.

אז מה לעשות??

"הומו" זו קללה נפוצה, הסטיגמה שלילית מאד. אבל מה מפחיד אתכם באמת?
הפחד מאיידס.
הפחד שהוא ישאר לבד
הפחד שישאר רווק
הסטיגמה החברתית
כל הדברים שאתם מכירים.
כל הפחדים שלכם.
הפחדים שלכם מעוגנים במציאות. אי אפשר להגיד לכם לא לפחד, אבל הילד שלכם מפחד הרבה יותר ממכם, .הוא מפחד גם שתזרקו אותו מכל המדרגות, שתנדו אוותו, ושתנסו להלחם בו.

יש רק עצה אחת :אל תלחמו. עזבו אותו בשקט.

אני מבין שקשה לכם, קחו חודש-חודשיים לעכל את הבשורה. ואז אולי תוכלו להמשיך ולשאול את השאלה "למה".
"למה,תשאלו -"הייתי הורה לא טוב? לא היה לו מודל גברי מספיק טוב?"
האמת? הומוסקסואליות היא חלק ממאגר הגנים הביולוגי שלו.
אבל זה כבר לא משנה.
עכשיו זה הזמן להיות הורה טוב. עכשיו זה הזמן לקבל אותו.
אתם לא יודעים איזה פחד קיים בלב ילד יוצא מהארון, איזה סלע ענקי רובץ לו על הלב. אל תצדיקו את הסלע הזה!!! אל תנסו ללמד אותו להשתנות. זה יגזול ממכם ( וממנו?) אנרגיה מיותרת. אל תכריחו אותו ללכת לפסיכולוגים,רבנים או ארגוני כזב בשביל להפוך את עורו.

לאט לאט תשימו לב שהוא יוצא מהבית.
יכול להיות שהוא הולך לדייטים, יכול להיות שהוא הולך למסבות של הומואים. נסו לדבר אתו על זה, אבל אל תאסרו עליו, אל תצרו מאבק מחודש.
הוא יקיים יחסי מין, גם אם תאסרו עליו לצאת מהבית. אל תתחילו במאבק שיגזול מכם וממנו כוחות מיותרים, אל תעקבו אחריו ואל תלחמו איתו.

איידס!
רוב הסכוים שהילד שלכם יודע על הסכנות באידס. אבל נכון להזהר ולדבר איתו על זה. לא בגלל שהומואים=אידס, אלא בגלל שבעולם הגייז הסקס יותר זמין. לא לכל ההומואים יש איידס. אבל כל ההומואים שיש להם אידס לא השתמשו בקונדום.בדומה לכל מי שנדבק/ה במחלות מין ביחסי מין לא מוגנים. כן, גם סטרייטים.

גברים הם גזע בעייתי, לא מתחייבים , מיניים מאד, חרמנים תמידית, והבן שלכם יוצא איתם. אולי יהיו לו קשר ארוך טווח, אולי לא, אם אתם מפחדים שהוא יהיה לבד- אל תגרמו לזה שזה יבוא מכם, שהפחד שלכם יגרום לניתוק ,שהוא לא ירצה לדבר אתכם, אל תפעלו מתוך עצבנות.

ומה אני אגיד למשפחה? לחברים?

אתם לא מסוגלים לספר למשפחה הקרובה לכם? לאחים שלכם? להורים שלכם? מפחיד אתכם? אתם מעדיפים לכסות על זה בשלל תירוצים? אתם חווים חלק קטן ממה שהבן שלכם חווה. הבושה, ההסתרה , האבן שעל הלב. נכנסתם לארון.
אם אתם רוצים- אתם יכולים לצאת ממנו, אבל זה בפעם אחרת.

ושוב- תירגעו.
אם תראו לו שהפחד שלו מהתגובה שלכם היה אמיתי- תאבדו אותו.

גנימדס

New member
אצל ביסקסואלים זה יותר מורכב

אמרו לכןם כאן הרבה דברים.
לפעמים נער מבולבל מגדיר עצמו כביסקסואל, ולפעמים הנטיה המינית שלו ברורה לו מאד.
אל תעשו לו את העוול של לפטור את מה שעובר עליו בהנחה שיודעים יותר טוב ממנו!!!!
אם הוא מבולבל - אל תשייכו אותו להגדרה אחרת. תנו לו את הזמן שלו להכיר את עצמו.
אם הוא עובר שלב מסוים בעקבות התנסות מינית- תנו גם לעכל את זה
ואם הוא ביסקסואל שנמצא לגמרי באע- זה מה שיש. אל תנסו לכפות עליו דבר או לגרום לו להיות משהו שהוא לא. נכון שזה שונה ממה שאתם רגילים ואולי מפחיד אתכם, אבל שיהיה לכם ברור- כל ניסיון לכפות עליו משהו שלא מתאים לו רק הורס את הנשמה שלו ומותיר בו צלקת.

תנו לילד להתפתח, הוא יידע להעריך את זה כשיראה את מצבו לעומת מצב של ילדים אחרים שהוריהם מקשים עליהם, ויגמול לכם בהערכה רבה מאד.

RonspotNL

New member
אני כהומו ממליץ לכם כמה דברים

1)לתת לו ולכם את הזמן
2)לתת לו להפתח אליכם ולתת לו הרגשה שהוא יכול לסמוך עליכם
3) אתם יכולים לפנות לאגודת ההורים לקבוצת התמיכה
4) אין מה לחשוש כל עוד תעמדו בסעיף 1 ותמשיכו עם הסעיף השני

קחו בחשבון שמאוד ייתכן שדברים ישתנו כי אולי הוא אמר לכם שהוא ביסקסואל על מנת להקל עליכם ועל הסביבה אבל מאוד ייתכן והוא הומו

hatzilonit

Member
מנהל
כי הוא עדיין צעיר, ולא כי דו-מיניות זה "לא אמיתי", נכון?

L e j l a

New member
פשוט תקבלו אותו באהבה גדולה

בעיניי להיות ביסקסואל זה שלב מעבר עד שאתה מבין שאתה נמשך רק לבנים. גדלנו בחברה שבה מלמדים אותנו שאסור להיות הומו או לסבית ואסור להימשך למשהו שהוא נגד התורה. משיכה מינית היא דבר שלא בוחרים והעובדה שהבן שלכם עושה דברים שונים ממה שהחברה אומרת לא הופך אותו לפחות טוב אלא להפך - צריך להבין אותו. הבן שלכם לא עושה שום דבר רע ומה שחשוב הוא שיהיה לו טוב כי אנשים תמיד ימצאו מה להגיד גם אם נהיה הכי בסדר שיש. אנחנו עוד רגע בשנת 2015 והעולם מודרני מספיק כדי שזוגות מאותו מין יוכלו להביא ילדים לעולם. תקבלו אותו באהבה - הוא עדיין הילד שלכם

Apikachu L

New member

אני יודעת שאני ביסקסואלית מאז גיל 15. דברים לא השתנו מאז - אני עדיין נמשכת לאנשים מכל מגדר.
בהצלחה עם להבין את זה.

Apikachu L

New member
נכון. אבל ההערה על מה זה ביסקסואל ממש בעייתית בעיניי.

זה לא המקום לדון בזה, מן הסתם - אבל ביסקסואליות היא לרוב לא שלב מעבר.

good lovely

New member
ואם נניח האמא שלו הייתה משנה את המין

הייתה מייעץ לבן שלה ״זו עדיין אמא שלך -תקבל אותה״?
&nbsp
זה דבר מחריד! אני הכי ליברלית, אבל הנושא הזה של חד מיניים זה דבר שהמדע חייב להתערב ולנסות לחקור בכדי להבין מה השתבש בגן

&nbsp
זה קשה לאמא. באמת שאין מה לכתוב. את הכאב והאכזבה דבר לא יעלים.

good lovely

New member
אז יצאת צנצנת

כי יש הבדל לבין אי הסכמה לנושא הזה ולבין - מקבלת כי זה מה שעושה להם טוב.
אבל אני לא רואה זאת בעין יפה (מה לעשות, רבר לא טבעי דוחה).
&nbsp
ובלי כל קשר למה שאני רואה או לא רואה...אני דוגלת שבמקום שהמדינה תתן לזוג רגיל אפשרות לאמץ - שיתנו את האפשרות הזו לחד מיניים (ילדים שננטשו וכו).
הרגישות אצלם גבוהה (לא מכלילה)

למעלה