הבן שלי יצא מהארון

oriel ahamud

New member
שלום, כבחור הומו למשפחה דתית

שכיום אני חילוני לגמרי, אני יכול להבין שגם לאמא שלי היקרה היה קשה לה לקבל אותי להיום היא כן מקבלת אבל לא מתעניינת אם יש לי חבר או שלא... טוב שהילד יצא מהארון... לכם זה קשה, אבל תבינו שילד זה ילד... צריך להתרגל וזה לא קל.. לא מה שרציתם בכלל ממנו... נכון? לא חייבים לצאת מול כל המשפחה אפשר להשחיל טיפה על הנושא באירועים חברתיים.... ולחבק את בניכם בחום ובאהבה... אצלי המשפחה הקטנה יודעת (המורחבת לא) והם גם לא מדברים איתי אם יש לי בן זוג או לא..... לא מתים עליי בתור הומו, אבל בתור בן משפחה הם אוהבים אותי... גם אם ארצה לצאת מהארון כלפי כולם ו המשפחה המורחבת הם יעצרו בעדי כי קשה להם והם מפחדים מנידוי.... מה לעשות לא כל מה שרוצים בסוף מתגשם .... אבל תהיו חזקים ושמחים עם בניכם. יש אירגון תהי"לה זאת קבוצה שתומכת בהורים שילדיהם יצאו מהארון, זה יעזור לכם אני בטוח!! יש פורומים של גאווה כאן בתפוז! בהצלחה.

wild orchid

New member
מה יש להתמודד?

תתמודדו בדיוק באותה מידה שאתם מתמודדים אילו היה סטרייט.

good lovely

New member
פיששש, איזו עיצה

אם הבן שלך יבוא ויגיד לך ״אבא, יש לי יצר שדוחף אותי לגעת בילדים״ מה תעשה?
תגיד לו ״תתמודד״!?
&nbsp
כמה אנשים צבועים יושבים להם פה. בוחרים להסתכל איפה שנוח להם ולא על כל המכלול.
&nbsp

Uri04

New member
פששש איזו השוואה!

משיכה בין שני אנשים בוגרים שהם במקרה מאותו המין, לבין הטלת מרות על ילד שלא מסוגל להתנגד. פשש הטיעון הכי שחוק של ההומופובים. יש לך משהו יותר אינטליגנטי להגיד? כנראה שלא. איכס, את אדם מתועב. צר לי על הילדים שלך.

good lovely

New member
מה לעשות. מחלה זה מחלה

יש אנשים מכורים=מחלה
יש אנשים נרקיסטים - בעיה חמורה
יש אנשים גנבים - גם בעיה
ויש אנשים שחולים על ילדים וטוענים שאין להם שליטה - מחלה חמורה
&nbsp
בקיצור, כל סטיה מוגדר - כלא נורמלי.
ומה לעשות שחד מיני זה נכלל בהגדרה של - סטיה.
וזה לא חייב לפגוע בזולת, זה פוגע בסדר של העולם, של הטבע.
&nbsp
אבל מה אני מסבירה...
תמשיכו עם מצעדי הגאווה רק תעוררי גועל ותפתחו שינאה

Uri04

New member
הומוסקסואליות יצאה מרשימת מחלות הנפש בתחילת שנות ה-70'

אבל אל תתני לעובדות לבלבל אותך.

good lovely

New member
באמת? הנה עובדות (מקווה יש לך זמן)

משום מה ניכר שכל חוקר נזהר בלשונו ( לפחות התורה נחרצת ונישארת איתנה ועוד שבני אדם מזגזגים בשל פחד או משהו) ונמנע לתת הגדרה נחרצת, ואם נותן הוא שם - הערה

&nbsp
&nbsp
פאראפיליות מוכרות מבחינה קלינית
הספרות הקלינית מתארת שמונה פאראפיליות עיקריות באופן פרטני. בהתאם ל-DSM, על מנת שההתנהגות תוגדר כהתנהגות פאראפילית עליה להיות האמצעי היחיד להשגת סיפוק מיני לתקופה של שישה חודשים לפחות ולגרום לאדם "מצוקה ממשית או קשיים ביחסים בינאישיים". במובן הקליני אנשי מקצוע רבים ואף אנשים מן הציבור מעדיפים את הביטוי "הפרעות בנטיות מיניות" על פני "פאראפיליה".
&nbsp
היות שה-DSM מורכב ממערכת של הנחיות אשר נוסחו על ידי ועדת מומחים, ההנחיות מייצגות דרך אמינה לקבלת אבחנה, אין הן בהכרח מייצגות אבחנות תקפות. לאור הנחה זו, האבחנות הפאראפיליות ב-DSM הן:
&nbsp
אקסהיביציוניזם – דחף חוזר, או התנהגות שבה האדם חושף את אברי המין לאדם אחר שאינו מצפה לכך.
פטישיזם – שימוש בעצמים לא-מיניים או דוממים או חלקים מגוף אדם, כדי ליצור עוררות מינית.
פרוטאוריזם – דחפים חוזרים או התנהגות של נגיעה, או התחככות, באנשים ללא הסכמתם.
מאזוכיזם – דחפים חוזרים או התנהגות של רצון להיות מושפל, מוכה, קשור, או רצון לסבול באופן אחר, כדרך לעוררות מינית.
כרונופיליות כגון אינפנטופיליה: המשיכה המינית לתינוקות; פדופיליה: המשיכה המינית לילדים שטרם בגרו מינית; גרונטופיליה: המשיכה המינית לקשישים.
סאדיזם – דחף חוזר או התנהגות הגורמת לכאב, או השפלת הקורבן, הגורמת לעוררות מינית.
פטישיזם טרנסווסטי – משיכה מינית ללבוש של המין השני.
וויריזם (מציצנות) – דחף חוזר או התנהגות של צפייה באחרים ללא ידיעתם בשעה שהם ערומים, מתפשטים או עוסקים ביחסי מין, או אפילו בפעילויות יום-יום לא מיניות.
פאראפיליות אחרות נדירות יותר מקובצות יחדיו תחת הכותרת "פאראפיליות אחרות שאינן מוגדרות". (כותרת דומה מופיעה אף בספר האבחנות של ארגון הבריאות העולמי ICD). אלה כוללות את הדחף לשיחות זימה בטלפון, נקרופיליה (משיכה לגופות), פרטיאליזם (משיכה לחלקים בלתי מיניים של הגוף), זואופיליה (משיכה לחיות), קופרופיליה (משיכה לצואה), קליסמפיליה (משיכה לחוקנים), אורופיליה (משיכה לשתן), אמטופיליה (משיכה לקיא).
במהדורה הראשונה והשנייה של ה-DSM סווגה הומוסקסואליות כפאראפיליה, אבל סיווג זה לא קיים במהדורות מאוחרות יותר. קיימת עדיין הפרעה הקשורה להומוסקסואליות, אבל זו מתייחסת למצב של מצוקה נפשית הנגרמת כתוצאה מדיכוי היצר המיני ההומוסקסואלי. במהדורה של שנת 2004 סווג עדיין פטישיזם טרנסווסטי כפאראפיליה, אולם לא טרנסווסטיזם. קיימות פאראפיליות רבות נוספות, נפוצות ונדירות יותר, אשר אינן נכללות בספר האבחנות הפסיכיאטריות האמריקאי.
&nbsp
http://he.m.wikipedia.org/wiki/פאראפיליה

Uri04

New member
איך זה סותר את מה שאמרתי?

להיפך - זה רק מדגיש את זה שהומוסק' לא מוגדרת כיום לא כפאראפיליה ולא כמחלת נפש. החלק היחידי שמוגדר כהפרעה הוא מצב של מצוקה נפשית הנגרמת מדיכוי היצר המיני.

wild orchid

New member
אם את משווה משיכה לבני אותו מין של שני אנשים בוגרים

העושים הכל בהסכמה מלאה, ברצון ובאהבה לנטיה פוגענית והורסת, אני כנראה טעיתי בהערכת הטיפשות שלך ואת הרבה יותר טיפשה משחשבתי. במקרה הזה, המדע מרים ידיים וכך גם אלוהים. תנחומיי הכנים למי שחי לצידך ועוד נאלץ לגדול לצד אמא כמוך. תמיד אמרתי שהגבלת ילודה זו לא מילה גסה.

good lovely

New member
חחחחחח

בדרן
לא ידעתי שכיף לצחוק על טיפשות של אחרים (כנראה שבווירטואלי הכל הולך)...
אתה לא מכיר אותי, אז תמשיך לבדר

Uri04

New member
אני חושב שמהתגובות שלך אפשר להכיר אותך לא רע

רק שאני מאמין שבמציאות את בדרך כלל מעדיפה להימנע מעימותים, מכיוון שאת פוחדת להפסיד. כאן את תחת שם בדוי, אז מ'כפת לך.

RonspotNL

New member
הממ

גברת את טיפשה מכיוון שילד לא יכול להסכים לנגיעות מיניות הוא לא מבין ולא מוכן לדבר שקוראים לו סקס וגם לא למערכת יחסים ולכן פדופיליה זו עבירה פלילית בעוד שאדם בוגר מגיל 17 ומעלה כן מבין ומוכן לדבר שקוראים לו סקס וגם למערכות יחסים עם אדם בוגר אחר אבל עזבי את לא תביני את ההבדל כי שוב את טיפשה

good lovely

New member
אוף!! התעייפתי

אני מדברת על הנושא מה טבעי או מה לא.
לא נוגעת בדבר מה חוקי או לא.
זה עם האהבה שהחוק אומר - לא חוקי
וחד מיניים עם הנטייה שהם אוהבים ומחזיקים אותה - ונוגד את חוק הטבע.
&nbsp
אני דבקה בנושא לא טבעי ואתם מפריזים ונוגעים בנושאים אחרים של מה חוקי או לא.
להזכירך במדינה אחרת זה ״באופנה״ להתחתן עם ילדה.
&nbsp
&nbsp

Uri04

New member
אבל את צריכה לתת סימוכין למה זה לא טבעי

ישנם מאות מינים של בעלי חיים בטבע שמראים התנהגות הומוסקסואלית. אז מאיפה הקביעה שלך שזה "לא טבעי"?

meidadc

New member
אני מציע לך להתמודד עם הנושא הזה בשני רבדים נפרדים:

(ואני חושב שביצעת היטב את ההפרדה ביניהם בהודעתך)
1. הרובד של התקשורת עם בנך
2. הרובד של ההתמודדות בינך לבין עצמך (ובינך לבין בעלך)

מול הבן, אני חושב שעשית עבודה מצויינת. היית אמפטית, מקבלת ומכבדת. הוא קיבל ממך מסר ששום דבר לא השתנה ואת עדיין איתו באש ובמים. אני מאמין שהוא מרגיש את זה בנוגע להמשך - כלומר אם נטייתו תשתנה ואם לא(כפי שהתפתח כאן תת דיון ארוך שלא לצורך בעניין), כשיתמודד עם סוגיות זוגיות, צבאיות, משפחתיות, קרייריסטיות וכן הלאה.

ברובד האישי שלך אני חושב שאת יותר מודאגת ומעוניינת לחפש עזרה. אני חושב שגם כאן את עושה מה שצריך. מדובר באירוע לא פשוט גם עבור ההורים. כיום יש הבנה לכך ויש פחות חוויה של ביקורת כנגד הורים שמבטאים בילבול מול הסיטואציה הזו. יש קבוצות של הורים תחת כל מיני עמותות. אני חושב שזה יעשה לך טוב.

מוטרדת12

New member
תודה על כל התגובות

רוב התגובות באמת אוהדות ותומכות ותודה לכם על כך . אנחנו את ההתמודדות שלנו נמשיך מקווה בהצלחה.
לצערי חייבת לשתף אותכם במסר שקיבלתי מאדון שקורא לעצמו PORFAVOR1 חבל שיש אנשים הומופוביים כמוהו.מביאה ציטוט מההודעות ששלח לי:
"את מצחיקה מפני שגם בפורום שבו את אלמונית לחלוטין, את לא חושפת את הקלפים שלך.
את לא מוטרדת ולא מודאגת ולא שום דבר.
את מתנגדת לכל ביצוע פיזי ממשי של יחסים הומו סקסואליים.
אם לבן שלך יש משיכה כלפי גברים או שאין לו, יתכן שזה מעניין אותך, ויתכן שלא.
אבל את לא רוצה להודות שאת מתנגדת לתכונה הזאת של הומואים ולסביות.
זה בגלל הסגנון החדש של ה 30 שנה האחרונות שבו יש מן גל פוליטיקלי קורקט. ואז את מוצאת את עצמך ללא חופש ביטוי של ממש.
את מבינה שגבר ששוכב עם גבר אחר, מבצע מעשה נפסד ופסול, אבל לא מסוגלת לאמר את זה באופן מפורש.
למה?
בגלל העידן הנוכחי של ה 30 שנים האחרונות. עידן פרו הומו לסבי.
אם היית בעד זה, אז לא היית מוטרדת בכלל.
אבל את גם לא רוצה להגיד ברור שאת נגד זה.
שולחת את הבן שלך לטיפול פסיכולוגי... בשביל מה?
בשביל שמישהו אחר יעשה עבורך את העבודה השחורה שאת לא רוצה לעשות.
אותה עבודה שחורה שבתי הספר לא מוכנים לעשות בשום פנים ואופן. בתי הספר שקוראים לעצמם "מערכת חינוך" ולא מחנכים אף אחד לשום ערך של ממש.
תוך שנה שנתיים הבן שלך יביא הביתה חברים לשכב איתם, או שילך לפאבים...
מדינת העם היהודי...
ברור, ברור...

יש אנשים כאלה פוליטקלי קורקט, וכאלה מפרגנים, שלא יגידו "חרא" אפילו אם הפה שלהם מלא בזה
בכלל, מה לדעתך באמת הפסיכולוג עושה עם הבן שלך?
הם מדברים, אבל על מה?
מה הציפיות שלך מן ה"טיפול" ?
פסיכולוג או פסיכולוגית עם עיניים יפות וקליניקה מסודרת בבית רופאים...
יושבת ומהנהנת, ופה ושם עושה פרצופים של תמיהה או זעזוע, או עיצבון של רגע.
לא משנה הכסף אפילו אם כסף איננו בעיה- מה לדעתך מתקיים בטיפול שבאמת מקדם את האינטרסים שלך?
שום דבר בשיחות הבלבולי מוח האלה, לא נועד לקדם את האינטרסים שלך, אלא הכל מכוון לזה שבן כביכול נולד כפי שנולד, ואין לו שום ברירה אחרת אלא ללכת לפי צו לבו.
ככה זה בכל "טיפול".
מחייכים, סופרים את הדקות, מאחלים ללקוח שירגיש טוב, ואז אומרים לו "ככה נולדת".
בשביל זה המציאו פסיכולוגים... "
חבל מאוד שאנשים עוד חושבים ככה.....

L e j l a

New member
שונא אנשים שחושבים שרק הם צודקים

הם צודקים וכולם טועים. עזבי שטויות, פשוט תקבלו את הבן שלך - מבטיח שיהיה נהדר

פולספגן

New member
חבל שעשית עבירה על חוקי
ופרסמת מסר פרטי שקיבלת

לכן, אני חושבת שמה שאת עשית חמור יותר מהמסר שהוא שלח לך בפרטי, כי הוא להבדילך, כפי שצריך, שלח בפרטי ולא ע"ג הפורום.
הרבה יותר פשוט אם היית חוסמת אותו ובזה נגמר הסיפור.

לאונידס

Active member
לא חושב שנכון והוגן לפרסם מסר פרטי שנשלח אלייך

ועוד בציון שם הכותב.
מה זה תורם ולמי?

למעלה