הבן שלי יצא מהארון

iris mom of two

New member
בהחלט שזה מה שהייתי מייעצת

זו אמנם כבר לא אמא שלו, זה עכשיו עוד אבא, אבל כן, זה עדיין מי שילד אותו.
&nbsp
חד מניים זה טבעי זה קיים לא רק אצל אנשים, וזה לא כל כך מחריד. כשפותחים את העיניים רואים שזה בעצם לא פוגע באף אחד.
&nbsp
נ.ב. אני מאד גאה בבת שלי שמאד פעילה בנושאי גאים. היא חברה בגיי סטרייט אייאנס, עשתה לובי בוושינגטון בנושא גאים, יש לה לא מעט חברים גאים. הזהות המינית שלה? די חזק על הסקלה הסטרייטית, ולא כי היא צריכה להסתיר מאיתנו משהו. האם היא התנסתה במין עם בחורה? זה לא העניין שלי כמו שזה לא עניין שלי אם היא התנסתה במין עם בחור.

good lovely

New member
זה פוגע מאוד מאוד!

שורשים. בקצב הזה תם עידן האנושות והשורשים

BrightEye

New member
איזו היסטריה מיותרת, שום דבר לא תם

גורל המשך המין האנושי לא תלוי בכך ש-10% (ואפילו 20% או 30%) לא מתרבים.
אין עם זה שום בעיה.
הבעיה היא לא הקיום של האנושות, אלא הקיום והאושר של אנשים שנטיה שלהם שונה מאשר המיין סטרים.
&nbsp

iris mom of two

New member
אפילו זה כבר לא נכון

כמה מהסוגיות החד מניים שאני מכירה הם גם הורים. רק לפני חודש חברה שלי הפכה לסבתא, אחרי שאשת ביתה ילדה. חבר אחר שלי הוא אבא בבית, הילדה שלהם היא דרך פונדקאית.
&nbsp
אם כבר יש יותר מדי אנשים בעולם, לא ההפך

good lovely

New member
פונדקאיות זה לא תמיד

מוליד שורשים.
ובלי קשר, כל זה אפשרי תודות לטכנולוגיה ולמדע, ואם לא היה?
איך היו מתרבים? הרי כל החד מניים לא צצו בעידן שהכל אפשרי כמעט...

RonspotNL

New member
ואם אם ואם אם

ואם לסבתא היו גלגלים היא בטוח היתה נוסעת עובדה שהטכנולוגיה והמדע קיימים( תודות להם גם את עושה כביסה ויושבת כאן עם חשמל ומחשב וכותבת שטויות )

RonspotNL

New member
ומה איתך?

הטכנולוגייה והמדע משפרים לכולנו את החיים מה לעשות

good lovely

New member
אגב את הדברים שאני עושה (כביסה וכו) אני לא מוציאה

עליהם קרוב לחצי מיליון ״בטיפול״ ראשון/שני

RonspotNL

New member
אבל גם מכונת כביסה עולה כסף

אגב את זו שבוחרת את התקציב שאת רוצה להוציא על מכונת הכביסה יש כאלה שמוציאים יותר על מכונה שכזו ויש כאלה שמוציאים פחות מה לעשות זו המציאות

RonspotNL

New member
באמת?

בואי נבדוק את הטענה הטיפשית הזו את יודעת שהרבה מהזוגות החד מיניים בעלי משפחות? וילדים ביולוגיים? אז איך בדיוק זה פוגע באנושות והשורשים אם יש לזוגות חד מיניים ילדים משלהם?הסבירי נמקי ופרטי בבקשה

good lovely

New member
תקראי את התגובה שוב

״כל זה אפשרי תודות לטכנולוגיה״ מה זה אומר לך?
שאני מודעת לזה. אם לא היה כל זה, איפה ההמשכיות?
&nbsp
ושוב ציינתי ״ורוב המקרים״... בנוסף לצבועים שיש כאן גם חסרי הבנת הנקרא יש פה?

RonspotNL

New member
אני זכר תודה

בינתיים העובדה היא שיש המשכיות מה לעשות זו המציאות בלחשוב על מה היה קורה אם לא יעזור לך עם התמודדות עם המציאות הטכנולוגיה והאפשרויות קיימים מה לעשות

good lovely

New member
״מה לעשות״? ומה לגבי אלה שאין להם כסף?

הרי את ״המותרות״ הזו של ״לקנות״ ילד בעזרת הטכנולוגיה מצריך המון המון כסף.
אז מה יהיה עם החד מיניים שאין להם כסף (או שכל החד מיניים עשירים)?

BrightEye

New member
מה זה משנה ומה אכפת לך בכלל אם הם מתרבים או לא?

אני חושבת שהוכחת מספיק את מה שאת חושבת, ואת לא חייבת לענות על כל דבר, אז תרגישי נוח לא לענות לי, כי הדיון אתך לא ממש תורם למשהו.

RonspotNL

New member
לקנות?

ואימוץ בינלאומי לא עולה המון כסף? הפריות מבחנה לא עולים כסף? טיפולים במחלות נוראיות כמו סרטן לא עולים כסף? תעשי טובה מספיק עם השטויות האלה

good lovely

New member
משווה בריאות האדם לבין התרבות

לא בדרך טבעית?!!?
&nbsp
איך דבר לא טבעי משתווה לבריאותו של האדם?!
&nbsp
טוב, תבונה לא אקבל פה, חבל לבזבז זמן

RonspotNL

New member
שוב גם הפריית מבחנה לא טבעית

ובכל זאת הרבה נשים שרוצות ילדים מתרבות דרכה את מדברת על לא טבעי? גם צביעת שיער היא לא טבעית החשמל שמחייה את המחשב שלך ומטעין את הIPHONE מכונת הכביסה שמנקה את הבגדים הלא טבעיים שלך המטוס שמטיס אותך לחופשות לחו"ל המכונית שלך שאמשיך?הכדורגל שמשחקים בו האוטובוס והרכבת אפילו הבית שאת גרה בו לא טבעי אבל לא נבלבל אותך עם עובדות

למעלה