דרישה

ben 911

New member
טוב, טוב, על תכעס ../images/Emo4.gif

מה עושים עם הטוקסידו ששכרתי? לא נורא, אוכל תמיד לעבוד בנהריה כעגלון על אחת המרכבות (דיליג'נסים) שמובילות זוגות לחופה.

שירקאן12

New member
יש לי מזל גדול .

שהנסיון בחיים מלמד אותי לשרוד גם בלי אישה. לעומת גברים אחרים. שאני מכיר שלא יודעים לעשות מאומה בלי אישה. חוץ מלאונן. בינינו יש גברים שמחפשים אישה שתסדר להם את החיים . אני לא זקוק לזה. מה שאני זקוק הוא לאישה שתהיה החברה הכי טובה שלי ולא לחיות אחד בתוך השני אלא בחפיפה לשני כך החיים יראו יותר טוב. צודק בן קינאה , ואובססיות ,הורסות אהבה . חג שמח.

שירקאן12

New member
../images/Emo7.gifאני קצת באטרף עכשיו.

אספר לכם סיפור אמיתי: אך לפני קדמון קצר: ישנם גברים שמחפשים איך להוציא את המיטב מהאישה בכל פרמטר. והמילה המתבקשת היא ( ניצול) לסיפור אני גרוש הרבה שנים בכול התקופה שאני גרוש קיימתי שלוש מערכות חיים עם נשים בסה"כ כולן לא הכי יפות ולא משופעות בכסף זה לא עיניין אותי. החשוב הוא האופי שלהן. אחת מהן חסרת כול .כמעט. לצערי הרב היא איננה. עד כאן .בקצרה . המסקנה המתבקשת היא : לא יופי ,ולא כסף , ולא מיליונים יביאו אהבה. לבית. אלא הפשטות והרוגע. למה ניגמר כי אני מעריך שתהיה שאלה כזאת אז לפורום ככה. ןאת האמת לא אכפת לי להיו הלאה לבד . צריך לחדש אמון וזה לא פשוט. זהו חברים להשתמע.

ben 911

New member
שירקאן, תודה על השיתוף ../images/Emo45.gif אתה

מדבר מהלב, והלב שלך רחב אין ספק. אני מבין שמישהי עדיין תופסת שם פינה, אבל זה נגמר, צריך לקבל את העובדות כפי שהן. עם הזמן מתרגלים להיות / לחיות לבד...וזה לא טוב. קשר נבנה לאט ובשלבים, כשטוב לשניים ממשיכים, וכן הלאה. אף אחד לא לוחץ ולא נלחץ. לקחת את זה בקלות זה רק יכול להיות טוב, יותר טוב מלבד. ואם לא טוב...אפשר לסגור עניין, לא?

שירקאן12

New member
בן לא הבנת....

בפינה שלי כיום יש רק אחת שתופסת מקום נכבד מאד בשרי ודמי . לא קראתה היטב מה שכתבתי. ומעבר לפינה הזאת אין כרגע אף אחת( אישית) מה שהיה היה . אני כרגע מרגיש טוב איך שאני. לא חסר לי דבר שאני מתלונן עליו.אישי. בן אתה פגשתה אותי היינו זמן מסויים אבל אתה לא מכיר אותי מספיק..

ben 911

New member
אני רוצה להבין יותר טוב

בשרך ודמך זה בסדר גמור, גם אצלי הילדים תופסים מקום וזמן דיי נכבד בחיי אבל זה לא משמש כתחליף לאישה, אתה יודע מה? לא אישה, חברה, ידידה קרובה.

שירקאן12

New member
אתה יודע בן..

אישה מה מחפשת גבר טוב ומה זה אומר? אחד שיהיה לו אופי נוח , התנהגות נאותה ,ניראה טוב (עד כמה שאפשר) כן וגם ארנק טוב ..... לא אלים ועוד...... אם אישה מוצאת אחד כזה סכתיין , אז למה לבגוד בו. אם הוא אלים וברברי וכול ומבחן הגבריות שלו לא עומד במבחן. ולמרות הכול היא ממשיבה איתו או עוזבת אותו אז מה היא מחפשת גבר טוב. דבר אחד אני לא אוהב בן אלימות כלפי נשים בכלל, וגברים אלימים בפרט. המסקנה היא שאישה לא יודעת מה שהיא רוצה . לא רע לי בכלל.

למעלה