דרישה

ben 911

New member
כן. אני מבין את מה שאתה אומר -

- שירקאן ידידי היקר
"המסקנה היא שאישה לא יודעת מה שהיא רוצה." היא מסקנה מכלילה, ולא היא. אתה יודע שיש ויש. אגב, יש גם המון גברים שאינם יודעים מה שהם רוצים. אני בטוח שיום אחד תמצא את האחת שתדליק לך את כל האורות... הכבויים כרגע.
ואז תמחק המון מונחים מהלכסיקון העכשוי.....אמן
דברים אלה נאמרים ממקום של חיבה ורצון אמיתי שתהה מאושר שירקאן ולא מתוך תוכחה.

שירקאן12

New member
לא קיימת אישה

שתדליק אצלי אורות ט.ל.ח לפי הקובץ תבין למה התכוון המשורר.

אתה הכי צעיר כאן ??

אז אני בגילך... אולי יותר צעירה בקצת.... גם אני הייתי רוצה פינוק שכזה ====================>> אבל לא חושבת שזה קשור לגיל ... בכל גיל רוצים להרגיש את הפינוק הזה להרגיש שאוהבים... להרגיש שיש שם מישהו בשבילו/לה... חג שמח

שירקאן12

New member
כנות ויושר

זוג הנמצא ביחד, בפרט ככל שהשנים תעבורנה, חייב להיות כן באהבתו ובדברים הקורים לו במהלך היום, בין אם זה בעבודה, בין אם זה בסופרמרקט ובין אם זה בבית קפה ולמען ההמחשה אתן דוגמא: על הזוג להיות פתוח ולא להרגיש פחד לספר לבן המין השני דברים שקורים לו במהלך היום, קרי, לדוגמא: בעבודה. נניח שאחד מבני הזוג נמצא בעבודה ומישהו/היא מסתכל/ת עליו/עליה או עושה לו/לה עיניים או מנסה לפלרטט עמו/ה – אני חושבת שזוג צריך להיות פתוח בנושא זה ולספר האחד על השני את הדברים והדבר יכול להיות בסופרמרקט, או בבית קפה, כאמור, כאשר את/ה יושב/ת עם חבר/ה, כשאת/ה גולש/ת באינטרנט ובעוד סיטואציות שונות. עדיף לספר ולגרום לבן המין השני להאמין בך שלא תבגוד/תבגדי למרות הפיתויים בחוץ. כאשר אדם לא מספר דברים מסוג זה וכאשר רב הנסתר על הגלוי –למעשה מתעוררים חשדות אצל בן המין השני ועם הזמן זה כמו כוס המתמלאת במים ועוד מים עד שהיא מתמלאת עד הסוף וכל המים נשפכים ממנה, קל וחומר לגבי קשר זוגי – החשדות עולים וגוברים עד שבסוף הכל מתפוצץ ומגיע לריב ומדון ולשם מה? לפעמים נוצרת מהומה על לא מאומה.... משהו שגרם לחשד (ולא נפתר בו זמנית), יצר בעתיד מהומה על כלום, למעשה לא היה כלום. אך אם בן/בת הזוג היו מדברים על הדברים – נפתחים – מספרים מה מציק או מה עובר עליהם – היו מדברים על הכל ורואים שאין כל שחר לחשדות שלהם, דבר שהיה מסב להם נחת רוח ושקט נפשי ומסייע בבניית היחסים הטובים בקשר. אך אם הדבר נעשה הפוך ויש חשד כלשהו שלא מדברים עליו, הצד השני (החושד) מתחיל להתנהג בצורה מוזרה, קרה ומנוכרת, והצד הראשון (שבו חושדים) לא מבין מדוע??? ולפעמים בצדק, הואיל והוא לא עשה כלום.... לכן, תמיד – אבל תמיד – לדבר על הדברים ולא לאגור בבטן. (בטן מלאה זה מתכון לכאב בטן – וההקשה היא ללב המלא כעס וטינה – זה מתכון לכאב לב ושברון לב – וחבל).....

גאיה ק

New member
התאהבתי הלילה../images/Emo3.gif

מישהו מכיר את המנזורולה הזאת? אני לא.הכרתי אותה בזכותך שירקאן,תודה . הכתיבה שלה מדליקה.

ben 911

New member
בוקר טוב גאיה ../images/Emo13.gif

האייקון המבואס בגלל כאבי הבטן שחטפתי בסעודת הסוכה מאמש
יש לא עלינו סוכת אבלים.
יש סוכת שלום
ויש סוכת המשלשלים האנונימיים

גאיה ק

New member
שתהא לך סוכת שמחה

כל שאר ימי החג עם הרבה תה ירוק אם תצטרך או לחילופין כל תה אחר שתבחר ורצוי תה שבוחרים רק לשם הנאה ,ללא מטרה... השנה יצאו לשוק דגמים חדשים של סוכות... בתמונה סוכה אתנית.

ben 911

New member
../images/Emo51.gif את יודעת שאני מעדיף ../images/Emo96.gif

עלית, חצי סוכר, קרואסון חמאה ליד זה....

מיי לי

New member
בדיוק כמו שאני אוהבת

אממממממ בעצם לא בדיוק. אני מוסיפה שתי כפיות סוכר. השאר בדיוק

סימפתי

New member
לגבי פינוק? You reap what you sow

קוצרים מה שזורעים. רוצים פינוק? העניקו חום, דאגה ואהבה love breeds love ומוטב, שעה אחת קודם, לשלוח לחמך על פני מים רבים.. ולכל אילו מאתנו, היהירים עם הצפיות והאף למעלה... Half a loaf is better than none

למעלה