דרישה

שירקאן12

New member
ההבדלים בין להיות יחד /או לבד

לחיות יחד מינוסים : איו לך פרטיות ,מסירת דו"ח ,יומי, חודשי.ויכוחים ,מריבות.וכ"ו. פלוס אתה לא לבד או את. לבד כול מה שצויין בביחד אין בלבד, חוץ מפרטיות.ושקט .ואתה קובע מה יהיה. מינוס אתה /את לבד. אז מה הבחירה ? אחרי שמתרגלים ללבד קשה מאוד עם הביחד. התשובה שלי ?

magda

New member
שירקאן מה שייך הגיל לרצון שלך...../images/Emo3.gif

תגיד לי מי מאנשי הפורום לא מעוניין שיהיה לו מישהו שיפנק אותו גם פיסית וגם ריגשית אז בבקשה תעמוד בתור אתה לא היחיד...אבל אני שולחת לך
מקווה שזה יספק אותך עד שתמצא מישהי שתיתן לך אלף נשיקות וחיבוקים.. חג שמח לך ולכולם

שירקאן12

New member
זה היה בצחוק../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אבל בכול צחוק יש אמת .
אז מה נכון? סביר שלא אמצא את האחת שתיתן אלף נשיקות וחיבוקים.. חג שמח לך ולכולם

magda

New member
אם תחשוב שלילי זה מה שיקרה

בטח שתמצא אותה ובקרוב ..תאמין בזה רק ועל תפחד לפגוש מעומדות.....

שירקאן12

New member
שלילי אני לא חושב

רק מה שטוב לי ואך ורק מה שטוב לי . מה רע לי כיום . מועמדות לפגוש? יותר מידי, אני לא עוסק בסחר מכר.

magda

New member
שירקאן אני לא מכירה אותך אישית..

אבל מרגישה שאתה עובר תקופה לא קלה... אתה בטח מבין שהכל זה זמני ושכן תפגוש עם הזמן מתי שרק תרצה את החברה שאתה כל כך מחכה לה... על תיהיה עצוב הכל יסתדר בצורה הכי טובה רק תאמין זה הכל. סליחה עם אתה מרגיש שהתערבתי מדי .... החיים הם מלאי הפתעות

שירקאן12

New member
זמני .אצלי ..

ראשית את באמת לא מכירה אותי . ושנית זמני לא קיים אצלי . או לכאן או לשם. אני די מרגיש טוב עם עצמי. ומי אמר שאני עצוב. כן יש הרבה הפתעות. אחד הדברים שאני לא אוהב זה שלא מתיחסים ..... נתתי רמז דק בעובי שק.

magda

New member
שרקאן אני שמחה שאתה לא עצוב

נתת לי את הרושם שאתה עצוב ושיש בעיה.... ולא ידעתי שאתה רומז דברים אני לא טובה ברמזים

magda

New member
לא כל כך אתמול הייתי ערה עד מאוחר

לא יכולתי להרדם והגעתי לרגע הכי חשוך של הלילה כמעט בוקר... ולא היה כיף במיוחד...אולי התכוונת אם אתה מצא עם מישהו/י אני עדיין לבד מקווה שלא להרבה זמן לפי תוכניותי...

ben 911

New member
../images/Emo6.gif מגדה ../images/Emo127.gif ../images/Emo201.gif

הלוואי שיתגשמו כל תוכניותיך מגדה
(אני כבר שומע כינורות ברקע)

ben 911

New member
שירקאן, אני הבאתי כליזמרים ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

חחחח אתה ישר הלכת לחופה
אתה יודע שאני יכול להיות שושבין....רק תגיד

למעלה