דיסק צהוב.

Inbar789

New member
דרושה עזרה:]../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

נו, בשביל לגוון בכותרות
אמ... כע, דרוש תיאור איך אני ממשיכה ת'דולי הזאת
כל דבר מתקבל, אבל שיער לא מסובך מדי
בייס מלורליין

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifדרוש תיאור של זונה.../images/Emo11.gif.

ורצוי שיהיה מקורי.מיוחד.

../images/Emo121.gif לאלה שהמוזה שלהן עובדת כרגע..

אני צריכה תיאור לטופ כלשהו מעניין! לא משנה לי עם מפורט/לא מפורט רק שלא יהיה נורא קשה. ואם אתן חייבות אז גם שיער. אה, ושיתאים לג'ינס קצרצר+מגפי אולסטאר שחורים. הו, מוזה, שובי אלי!

tamaguchi girl

New member
לי יש רעיון

--שער-- אדום נוטה מעט לג'ינג'י. מגיע עד טיפה אחרי הכתפיים. חלק. עם שביל הצדה+פוני. --טופ-- חזיה אדומה שקסית [אם את יודעת איך לעשות- תעשי גם קצת תחרה עדינה בחזיה], ועליה ג'קט לבן, שהשרוולים שלו ארוכים אבל הם בעצם מקופלים עד המרפק/קצת מעליו. הג'קט פתוח ככה שרואים את החזיה [או לפחות את חלקה] :) ואל תשכחי חלק אחורי לג'קט- המון פעמים שוכחים.. ------------------------------------ מקווה שאהבת, אני אהבתי [וגם ראיתי את הודלי בשדח"ם של הגי'נס והאולסטר, ודימיינתי איך זה יראה ולדעתי זה יצא מאגניב] אם את משתמשת את לא חייבת לתת לי קרדיט על התיאור, אבל אם את רוצה אני לא אתנגד.. (;

../images/Emo121.gif את..את..את..!!

אדם נסגד!! ואת נורא עזרת לי. לא בטוח שאני אקח. כי היה לי כיוון של חולצה כזאת גדולה רפויה, עם תליונים ענקיים עליה וכאלה. אבל אני אנסה את התיאור שלך! אולי אני אשנה בו משהו. תודע רבה רבה רבה!!
את מותק! מחר תראי איך יצא!
ושוב, תודע!!

tamaguchi girl

New member
אני נסגדת...|הלם||שוק| תודה, אני

חושבת
את לא חייבת להתשמש, ואם על זו יש לך רעיון אחר את מוזמנת להשתמש בשער, או להשתמש בדולי אחרת שלך...[; ובבקשה

../images/Emo121.gif לא נראה לי שאני אשתמש

כי לא הולך לי... אבל אני אנסה מחר, בזמן יותר שפוי.

../images/Emo121.gif כמה זמן תימשך השיחה הזאת?..

זה משעשע!!
.
ולילה טוב. הו, ואני עובדת על החולצה, מחר אני אשים אותה. לילה טוב!

למעלה