דיסק צהוב.

Loony Moony

New member
דרוש תיאור

לדולי עם שיער בלונדיני בהיא עם שורשים שחורים, חלק עם בקבוקים בסוף, גופית ספגטי בצבע צהוב בננה עם הדפס של שמש, מכנסי ג'ינס קצרים כהים עם חגורה ורודה ואולסטאר בצבע ירוק תפוח. נא להתעלם.

Little Chiwawa

New member
הו זה תיאור יפה.

את רוצה תיאור? נממממ.. שיער: ג'ינג'י חלק חלק עד קצת לפי הכתפיים+פוני ישר כזה שמגיע כמעט עד לעיניים. חולצה: חולצה בצבע ירוק תפוח טיפה זוהר כזה החולצה היא בעצם גופיה אבל לא ספגטי. מתחת לחולצה הזאת...גופיה בצבע לבן שרואים אותה רק בציצי...כאילו שרואים חלק ממנה כי הגופיה הירוקה נופלת כזה. הגופיה הלבנה היא ספגטי. מכנס: בצבע צהוב בננה עם עד לברכיים שני חוטים בלמעלה של המכנס בצבע צהוב יותר כהה. נעליים: אולסטאר בצבע ורוד+שרוכים בצבע ירוק תפוח כמו החולצה. חח טוב אני אהבתי.

Loony Moony

New member
לא באמת התכוונתי../images/Emo122.gif

אולי אניאעשה, אבל לא בטוח, כי אין לי זמן

Grey Rose

New member
תיאורכוסי.

[בלע הממ זו יאנה ואני לאמצלחה להכנס לכינוי שלי:X]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממממממממ

-שיער- שתי קוקיות.השיער עצמו עם בקבוקים קטנים.בצבע חום עם ברק בלונדיני.הגומיות בצבע ירוק.הקוקיו מתחילות מלעמטה. -חולצה- צהובה,עם ציור של דקל וחול וים.כתוב במרכז באדום:summer. -מכנס- ירוק קצר.יש לו מראה ג'ינסי.יש עליו כל מיני סיכות מגניבות. -נעליים- כפכפים אדומים עם סולייה ירוקה.עליהם חותלות צהובות עם נקודות כחולות.החותלות לא צמריריות,אלא לצמודות וחלקות,בלי כפלים. -תוספות- המון צמידים כסופים על יד ימין. בשיער יש כל מיני פרחים מגניבים. עגילי נוצה בצבע ורוד פאקצי.

Little Chiwawa

New member
כי לוני מוני לא רוצה

שיער: ג'ינג'י חלק חלק עד קצת לפי הכתפיים+פוני ישר כזה שמגיע כמעט עד לעיניים. חולצה: חולצה בצבע ירוק תפוח טיפה זוהר כזה החולצה היא בעצם גופיה אבל לא ספגטי. מתחת לחולצה הזאת...גופיה בצבע לבן שרואים אותה רק בציצי...כאילו שרואים חלק ממנה כי הגופיה הירוקה נופלת כזה. הגופיה הלבנה היא ספגטי. מכנס: בצבע צהוב בננה עם עד לברכיים שני חוטים בלמעלה של המכנס בצבע צהוב יותר כהה. נעליים: אולסטאר בצבע ורוד+שרוכים בצבע ירוק תפוח כמו החולצה. חח טוב אני אהבתי.

לDOLLא

New member
דרוש תיאור! לא כל כך קשה ו..

דרוש תיאור לא כל כך קשה(למתחילים) אפשר אם אביזרים אבל לא הרבה... לא בלונדינית...(ואם יש לכם בייס במקרא אשמח לקבל) וזהו! מקווה שתתנו לי קצת תיאורים....

Miscellaneous

New member
תיאור.../images/Emo13.gif

בייס: אין לי אבל תחפשי של אישה גבוהה יחסית, עומדת בפרופיל אלינו, כאשר רק המבט שלה בכיוון שלנו. שיער: חום, מגיע בערך עד אמצע הישבן (טוסיק
), עם תלתלים רכים בקצוות. פוני מוסט הצידה. שמלה: שמלת סטרפלס ארוכה עם שובל ארוך, בצבעים סגול כהה, או ירוק בהיר. (ככה באלי.
). נעליים: מוסתרות בידי השמלה. אביזרים: קשת לבנה בשיער, בדיוק מעל הפוני. צמידים כסופים, ושרשרת בצורת פנינים פנינים בצבע זהב מנצנץ במיוחד. זה הכל!
זה לא גדול מידי, ולא נראה קשה מידי. גוד לאק!

לDOLLא

New member
תודה לך../images/Emo13.gif

רק בעיה אחת קטנה.... זה כן קשה מדי אבל נאי ינסה תודה!

Miscellaneous

New member
לנסות לא יזיק! ../images/Emo13.gif

את גם לא חייבת לעשות הכל לפרטי פרטים...

Painted Fairy

New member
דרוש תיאור../images/Emo13.gif../images/Emo126.gif

עשיתי שיער שחור מתנפנף חלק, על בייס מתוק של KH, קטן-בינוני. אני לא יודעת איך להמשיך ולעשות בגדים
! חשבתי על כיוון של שמלה חמודה, בכל אופן, אין הרבה מקום. אני לא רוצה משהו מפורט מדי או מאובזר. פשוט יפה
[לא מבטיחה להשתמש בתיאור.]

shooroo

New member
:]

שמלה קצרה בצבע בצהוב בננה, עם כתפיות ספגטי ותחרה בצבע תכלת במחשוף, בסוף השמלה ובכתפיות. על השמלה מפוזרות נקודות בצבע תכלת של פיקסל אחד כל פעם. נעלי בובה בצבע תכלת, גרביים קצרות לבנות. מקווה שתאהבי :)

tamaguchi girl

New member
מנסה :)

--חלק עליון-- גופית ספגטי, עם כיוצוצים בחזה ועם טיפה מחשוף. בצבע סגול בהיר, צירפתי פלטה של הצבע שאני מתכוונת [אני הכנתי], את יכולה להשתמש בה או לקחת אחרת שדומה בצבע :) --חלק תחתון-- ג'ינס צמוד עד הברך ומהברך הוא מתרחב. צבע של ג'ינס ממש בהיר ומושפשף, המון. שיהיה בג'ינס קרע באחת הברכיים. --נעלים-- הגי'נס עולה עליהם, ורואים רק חלק לבן של אולסטר [אם רואים מעט את צבע האולסטר עצמן, אז האולסטר בצבע החולצה] --אביזרים-- # חוט מלופף בצבע תכלת בהיר מלופף על יד אחת. הקצות שלו מתנופפים מעט ברוח לכיוון שבו השער מתנופף. # ביד שבה אין חוט מלופף, 2 צמידים בצבע של החולצה. לא חייבת להשתמש, ואם את משתמשת את לא צריכה לתת לי קרדיט :) בצלחה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|נדחפת|

הסגול הזה נקרא לילך
*אופיר משוויצה בידע הרב שיש לה* טוב נו, למדתי את זה היום כשהלכתי עם חברה שלי לבחור צבע לחדר שלה

tamaguchi girl

New member
הווו..תודה על המידע :)

הייתי בטוחה שלילך זה צבע ורוד בהיר או משהו *טיפשה עילגת שכמותי*

למעלה