דיסק צהוב.

my presious

New member
../images/Emo42.gifבקשה:]

שיער: חום חלק מגיע עד לכתפיים. חולצה: גופייה כתומה עם עיגול ירוק באמצע. מכנסיים: מכנסי ג'ינס שלושת רבע. נעליים: כפכפים כתומות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifיש לי רעיון. ^^

שיער
שיער בלונדיני [יש לי פלטה טובה אם תבקשי.
] שאסוף לשתי קוקיות- אחת יותר למעלה ואחת למטה. הקוקיות עצמן בצבע שחור. בשיער פסים כמעט לבנים דקים.
בגדים
זה מן סט פיג'מה חמוד. גופית ספגטי אדומה מבד מבריק [תעשי כפלים כמו בטיוט של נעמה.] עם תחרה בלמעלה של החולצה על החולצה הדפס של דובי [רק את הראש שלו.
] תחתונים אדומים ומשולשים, שגם מהם יוצאת תחרה לכיוון מטה.
גרביים
גרב אחת, לבנה ומקופלת עד הברך. -רגל ימין. גרב שחורה נוצצת נמוכה- רגל שמאל.
תוספות
הדפס של לב על הלחי [כמו שמציירים עם אודם , או נצנצים.
]
סוכריה ורודה וגדולה ביד ימין [תבחרי פוזה נכונה של הבייס.]
צמה קטנה שמשתרעת על הגוף, שהיא כאילו חיברה לשיער- צבעונית בצבעי הקשת. תגידי אם את עושה כי נהיה לי חשק גם לעשות.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמקסים ../images/Emo99.gif.

אני עושה-את מוזמנת גם
.

K a r i

New member
דרוש תיאור ../images/Emo11.gif

נורא קל בלי כפלים והצללות מסובכות. תודה.

Loony Moony

New member
בליפ

שיער- חלק עד הציצי בצבע. יש בו סרט לבן ועליו הדפס של ריבועים או עיגולים או כוכבים או לבבות קטנים באדום. חולצה- חולצת סירה אדומה ששמתחילה והשרוליים שלה נגמרים בפס רחב לבן. על החולצה כתוב משהו, לא חשוב מה, גם בלבן. מכנסיים- מכנסיים קצרים צמודים בצבע לבן שבכל חלק שלו יש את ההדפס שציירת על הסרט, רק ביותר גדול, בצבע אדום. נעליים- נעלי בובה אדומות עם גרביים לבנות מתחתיהן. תגידי אם את עושה..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיאור מפורט לאימוץ.../images/Emo9.gif

שיער
שיער שחור עם ברק סגול עד הכתפיים. מתחתיו סרט עבה בצבע סגול כהה. בשיער כמה שערות עבות צבעוניות בצבעים: ירוק, כחול וורוד.
חולצה
גופית ספגטי על בסיס שחור, ברווחים של כמה פיקסלים יש פסים לרוחב צבעוניים. [זה בערך : פס __, קצת שחור, פס ___, קצת שחור, פס____ , קצת שחור] בצבעים : ירוק, כחול, ורוד ולבן.
מכנס
מכנס קצר שחור , עם החוטים שיוצאים מתוך המכנס מקדימה [נו, ה-2 האלא שיש בכל מכנס כזה.] החוטים צבעוניים, באותם צבעים של החולצה במכנס פס אדום בכל צד.
נעליים
אולסטארס שמבפנים הצבע הוא צהוב, ומבחוץ בצבעי הקשת. ^^
תוספות
שרשרת פנינים צבעונית :לבן, קרם, לבן ,קרם, לבן קרם. שמקופלת לכמה שכבות בצוואר, כל אחת מתקרבת יותר לאזור החולצה.
באמצע הרגל יש את הפדלפון של המכנס [רק החלק התחתון של המכנס.] בצבע שחור עם פסים דקים לבנים
עגילי חישוק לבנים
איפור:תכלת מעל העיניים+ עיפרון.

2ofir

New member
דרוש תיאור

מפורט ויפה לדולי עם שמלה..ושיהייה קשה תודה מראש><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

-שיער- שיער חלק,ג'ינג'י בהיר.שיהיו בו בקבוקים בצדדים.עם פוני.כמה ורדים לבנים בצד ימין. -שמלה- שמלה כחולה עד אחרי הברכיים,עם גודמא לבנה של ורדים.שמלת כפלים.בתחילת הכתפיות(בחלק שמתחבר לשמלה)יש ורודים לבנים. -נעליים- נעלי עקב לבנות,עם עקב דק. -תוסות- שרוולים לבניםפ מהמרפק עד קצה האצבעות,על שני היידים.מתרחבים,נגמרים בסרט כחול. איילינר וצללית כחולה,אודם בצבע סגול לילה. שרשרת פנינים.

2ofir

New member
טנקיו^^

אני חושב שאני אעשה רק מזה גודמא של ורדים? ולא כתבת איזה נעלייםצלעשות וושוב תודה אני אעשה

אנבלייי

New member
תיאורכוסיט! אני רוצה! (הכוונה>>)

תיאור עדין עם שמלה וורדים וורוד ו.וזהו.>>

Little Chiwawa

New member
אעההע אני.

<שיער> צבע-חום כהה צורה-פוני לצד ושאר השיער חלק עד קצת אחרי הכתפיים ואם את יכולה תוסיפי בקבוקים פה ושם. <שמלה> צבע-ורוד בייבי. צורה- חלק עליון-סטרפלס קשיח כזה ובאמצע יש חוטים בורוד פוקסיה כמו במחוך רק שלא רואים את הבטן וזה כי זה לא מחוך.(את לא חייבת לעשות את החוטים האלה) בחלק העליון של הסטרפלס בצד ימין יש פרח..איזה סוג שתבחרי אבל שיהיה ורדרד. חלק תחתון-השמלה מתחילה להתנפח אבל רק עד טיפה אחרי הברכיים. באותו צבע של החלק העליון. על החלק התחתון תנסי לעשות ציורים של פרחים בצבע של החוטים שעל החלק העליון. <נעליים> צבע-ורוד פוקסיה כמו החוטים והציורים על השמלה. צורה-נעלי שפיץ שלהן מחוברים חוטים באותו צבע מלופפים סביב הרגל קצת לפי שהשמלה נגמרת. החוטים צריכים להיות די עבים. זהו מקווה שאהבת!

Little Chiwawa

New member
שיט נו..

<אביזרים> איפור ורדרד כרצונך. כמה צמידים עדינים כאלה מחרוזים קטנים אבל לא יותר מ..4-5. עגילים פנינה ורודים. השמלה מגיעה עד קצת אחרי הברכיים למקרה שלא הבנת. אם לא הבנת משהו פני אליי.

DafnOosh1

New member
*__*

שיער: שחור עם ברק כחול, ארוך מאוד וגלי. יש לה ורד אדום בשיער. חלק עליון של השמלה: מן חולצה בצבע וורוד-אפרסק שיש בה פסים אנכיים בצבע שחור ושרוולים קצרים ומנופחים בצבע שחור, שקשור עליהם חוט באותו הגוון של הורוד, וממשיכים כשרוולים ארוכים ומתרחבים. חלק תחתון: לחלק העליון מחוברת חצאית קפלים ארוכה מאוד שמכסה את הרגליים, בצבע וורוד בהיר. מצורף קובץ להדגמה. מקווה שאהבת
.

למעלה