דיסק צהוב.

דרוש תיאור קשיח.

או לפחות קשה. ושיהיה מפורט:) לא מבטיחה שאני עושה, בכל מקרה אני אגיד לכן ואם לא אז תפרסמו פה ויהיה מוי כיף

2ofir

New member
אוקיי אנ ינסה...

שיער- השיער אסוף ב-4 קוקיות, ומהם יוצאות שערות כמובן, וכמה צמות טופ, חלק עליון- סטרפלס בצבע סגול בהיר בהיר, עם "קישוטים" מן גזרות בד של פרפרים מחוברים בצבע ירוק זית בהיר באזור החזה שזה יצור מן צורה של חזיה..הבנת? חלק תחתון- החלק התחתון של השמלה, ארוך ארוך, מסתיים בקפלים אבל לא יותר מדי, ובסוף בסוף של השמלה יוצא הבד שהיה באזור החזה..הבנת? אני מתוסבחת טוב, נעליים- בצבע זית נעלי עקב מקווה שאהבת זה תיאור מאוד קשה לדעתי..אם את לא עושה תגידי

את יכולה^^

אני אקח ממנו השראה אבל אני לא עושה אחד לאחד.. אז קחי אותו
[כמובן אם אופירוש מסכימה]

meidl

New member
אופיר את מרשה לי לקחת?

והחלק התחתון של השמלה באותו צבע כמו העליון? כי אם כן לא הבנתי ממש את יכולה להוסיף תמונה של השימלה?

Stinki Winki

New member
Oo

בגלל הדיסק בכותרת למעלה קראתי את כותרת ההודעה שלך כ"דרוש דיסק קשיח"

Little Chiwawa

New member
תיאור? כלשהו?

אני נואשת לגמרי.. ד"א דנה..אהבת את הדברים בגמדענק?(לאקשורהבעליל..אהמ איילת אהמ)

מנסה...

שיער: שיער ג'ינג'י-אדום קצת אחרי הכתפיים עם פוני (אם את יודעת אז בקבוקים) טופ: חולצה חשופת כתף עם שרוול מתרחב בסוף בצבע ורוד עם הדפס של לב תכלת כתפייה לבנה של חזייה מבצבצת מהכתף החשופה (שבלי השרוול) בוטום: חצאית מיני כפלים בצבע סגול-לילך נעליים: נעלי עקב אדומות או שחורות אביזרים: תיק-יד או ארנק באיזה צבע שתרצי קשת שחורה-חומה בשיער (מעל הפוני) "צמיד" כזה על ירך שמאל עם פרפר/פרח (אם לא הבנת, משהו כזה
) ^_חתיכת הבייס להדגמה - פינקלנד
XD_^

אני לא ישנתי בלילה בכלל...

ישנתי אתמול אחה"צ ובערב... והייתי ערה כל הלילה... ואני בכלל לא עייפה... תעני לי במסרים
שלחתי לך שיעור 3
תעשי לי תגובה בונה
תעשי לי טיוט
תעשי לי משהו
רק תעשייייייייי

B lack C at

New member
../images/Emo54.gifתיאור מלא אביזרים וסטאף.

שיהיה בינוני ומאתגר^^

nitzanru

New member
אני אוהבת לעשות כאלה

שיער: שחור, חלק, ארוך-ארוך, עד הברכיים. אסוף בקשת אדומה דקה. טופ: גופיה כחולה (לא ספגטי) קצרצרה, שרואים את הפופיק, עם הדפס שך חץ שחור באמצע. מכנסיים: מכנסיי 3/4 בצבע לבן, עם נקודות כחולות ואדומות. שני כיסים למטה, שני כיסים למעלה. על הכיסים אין נקודות. מתוך הכיסים למעלה מציצים: חגורה אדומה, סוכריה על מקל. נעליים: אולסטאר בצבע תכלת, עם פס לבן רחב שעובר באמצע. רגל ימין: גרב חצי שקופה, נעלמת מתחת למכנסיים, בצבע אדום עם כוכבים צהובים. רגל שמאל: גרב לבנה, עם פסים בצבע אדום כחול אדום, כמו של הבנים. השרוכים של הנעליים שחורים. תוספות ואביזרים: שרשרת שחורה, צמודה לצאוור עם תליון מגן דוד כסוף. קעקוע בצורת סמיילי, בצבע שחור, ליד הפופיק. צמידים, המון צמידים בכל הצבעים. חגורה צהובה למכנסיים. צמיד שחור לרגל , מעל הגרב. איפור: עיפרון שחור, צללית לבנה. נמ. זהו. אהבת? את לא חייבת לעשות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאם נעה תסכים אני גם רוצה לעשות

אותו ,אבל אם אפשר אז עם שיער אחר.

lolypopseven

New member
קל קל קל קל קל !

אני צריכה משהו קל אבל באמת כי אני לא יודעת הצללות לא אפקטים ולא כלום פליז בלי אביזרים למרות שזה נשמע נדוש!

למעלה