דיוני סדרות #92

didalf

Well-known member
אבל גם אם רואים, השאלה - "האם מישהו רואה X" היא מאוד כללית ויכולה להסתכם בתשובה כן בלי דיון.
נסי לכתוב הודעות יותר מלאות על מה שאת רואה. זה יכול להיות סיכום של כל מה שקרה בפרק וזה יכול להיות התרשמות ותחושת מהפרק. הודעה עם תוכן עשויה לגרום למבקרים, חלקם סמויים, בפורום שכן צופים באותו תכנים לענות לך.
וגם אם לא יענו מיידית ידעו שיש עוד מישהו שצופה.
את יכולה לערוך חיפוש ולראות אם נכתבו הודעות כלשהן. על כפולים אני לא חושבת שמישהו כתב כאן. רוקדים עם כוכבים כנראה לא מעורר מספיק דיון בשביל שיכתבו. אבל את יכולה להתחיל ואת גם יכולה פשוט לכתוב בלי לצפות לתגובה. אני לפעמים כותבת על דברים שאחרים לא ראו, אפילו בכמה משפטים קצרים
מילי מה את עושה פה בשעה כזאת? זה אחרי שעת השינה שלך!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אם מישהו מגיב לך זו לא בעיה, כי את מקבלת התרעה על זה ואז זו לא בעיה למצוא(יותר בעיה ללכת לחפש על מה סימנו לך לייק).
כן. כשיש לך שם התראה שמישהו כתב לך תגובה אז זה מביא אותך ישירות להודעה שלו/ה.
(אבל עם לייקים וכד' זה לא עובד)
אני אף פעם לא משתמש בפעמון.
אם מגיבים לי באופן שהוא לא בסוף שרשור אז אני אפספס את זה.

ואף פעם לא עניין אותי אם עשו לי לייק למשהו.
כלומר זה נחמד לי כשאני רואה שעשו, אבל זה כמו שישימו לי אבן על המצבה לאחר מותי, זה נחמד, אבל די חסר טעם אם כבר מתתי. (אני באמת לא יודע למה הדוגמה היחידה שעלתה לי להסביר את זה היא כזאת מורבידית)

Lhuna3

Well-known member

כלומר זה נחמד לי כשאני רואה שעשו, אבל זה כמו שישימו לי אבן על המצבה לאחר מותי, זה נחמד, אבל די חסר טעם אם כבר מתתי. (אני באמת לא יודע למה הדוגמה היחידה שעלתה לי להסביר את זה היא כזאת מורבידית)
אוקיי זה רשמית הדבר הכי מוזר ששמעתי ממך עד היום (ואני לא מתכוונת לדוגמה המורבידית שכתבת בסוף בשביל להסביר את זה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי זה רשמית הדבר הכי מוזר ששמעתי ממך עד היום (ואני לא מתכוונת לדוגמה המורבידית שכתבת בסוף בשביל להסביר את זה).
זה שאני לא משתמש בפעמון או זה שלא אכפת לי מהלייקים?

לגבי הראשון - לכל מי שכמוני חשוב לו לראות את כל ההודעות שנכתבות בפורום אז הפעמון לא ממש שימושי. כלומר אני בכל מקרה מסתכל על כל ההודעות, אז אני מניח שאני קראתי גם את כל אלו שהיו תגובה אלי.

לגבי השני - מה הקטע של הלייק? אני הייתי בסדר גמור עם הפורום כמו שהוא היה בעבר בלי כפתור הלייק.
הדבר היחיד שכפתור הלייק נותן מבחינתי זה מה שבעבר היינו עושים עבורו תגובה עם |כן|. אבל זה לא נחוץ.

בכל מקרה אני כתבתי הרבה דברים שצריכים להיות מוזרים יותר מזה או זה.

dilia snake

Well-known member
ביחס לסטנדרטים של ניק זה דווקא כמעט נורמלי .

(הנה אני משרשרת כמו שצריך למרות שזו שעה מופרעת לגמרי).

Lhuna3

Well-known member
זה שאני לא משתמש בפעמון או זה שלא אכפת לי מהלייקים?

לגבי הראשון - לכל מי שכמוני חשוב לו לראות את כל ההודעות שנכתבות בפורום אז הפעמון לא ממש שימושי. כלומר אני בכל מקרה מסתכל על כל ההודעות, אז אני מניח שאני קראתי גם את כל אלו שהיו תגובה אלי.

לגבי השני - מה הקטע של הלייק? אני הייתי בסדר גמור עם הפורום כמו שהוא היה בעבר בלי כפתור הלייק.
הדבר היחיד שכפתור הלייק נותן מבחינתי זה מה שבעבר היינו עושים עבורו תגובה עם |כן|. אבל זה לא נחוץ.

בכל מקרה אני כתבתי הרבה דברים שצריכים להיות מוזרים יותר מזה או זה.
שניהם.

הפעמון -
גם אני קוראת את כל ההודעות בפורום, או לפחות כמעט.
ועדיין, כשאני נכנסת לפורום אני ארצה לקרוא קודם את ההודעות שהן תגובה ישירה לדברי.
זה ברור שבהן אני אתעניין במיוחד, לא?
זה שיחה של מישהו ישירות איתי. בוודאי שזה רלוונטי לי יותר מאשר דברים או שיחות שאין להם בהכרח קשר אלי או למשהו שמעניין אותי.
איך יתכן שלא יסקרן אותי במיוחד מה הגיבו אלי?? מה מדברי עניין מישהו, או הצחיק מישהו, או עצבן מישהו? (או מישהו בחוצפתו העיז לחלוק עלי ועל כן אני צריכה בדחיפות לחלוק עליו בחזרה...)

(ולפחות אתה לוחץ על הפעמון בשביל לנקות את הנוטיפיקציות והסימון האדום, נכון?)

הלייקים -
מה פירוש "אף פעם לא עניין אותי אם עשו לי לייק למשהו"?
לייק זה פידבק חיובי. זה מה שכל אחד (חוץ מסוציופאטים) רוצה.
הבנאדם שהמציא (אוקיי לא הוא אבל עובד שלו) את כפתור הלייק הוא היום טריליונר ואחד האנשים החזקים בעולם, וזה במידה רבה בזכות האפקט הפסיכולוגי החזק שיש לזה על אנשים.
לייק זה מישהו שאומר לך שהוא מסכים עם דברייך, או שהוא אהב את מה שכתבת. זה לא מעניין אותך?
כתבת כן שזה נחמד לך, אבל מצד שני "חסר טעם" כמו אבן על המצבה אחרי מותך. עזוב את המורבידיות, אני עוד מנסה להבין את הדימוי. מהו המוות בנמשל? איך אפשר להגיד שזה חסר טעם להסכים עם מישהו בדיון, או להגיד לו שאוהבים את הדברים שהוא כתב?

מילי08

Well-known member
בתור מלכת הראנטים של הפורום אני יכולה להגיד שלפעמים לפרוק את כול מה שעולה לראש בלי פילטרים, בלי לצפות לדיון, זה משחרר גם אם אף אחד לא מבין מה אני רוצה(למרות שבשלב הזה כולכם כבר יודעים נראה לי, גם אם אין לכם מושג מה קורה בסדרה בפועל).
בדיוק.
וכל הכבוד שאימצת את תואר המלוכה.
מילי מה את עושה פה בשעה כזאת? זה אחרי שעת השינה שלך!
כן ולא. עוברות בערך שעתיים מהרגע שאני מחליטה לסיים את היום ועד שאני באמת הולכת לישון.
אני מכבה את הטלוויזיה ואז נשארת לרבוץ על הספה כי אין לי כוח להתקדם בחיים ובשלב הזה אני סתם גולשת בפייסבוק או תפוז. לתפוז אני משתדלת פחות כי אז זה משבש לי את ההודעות שאני רוצה להגיב להן במסודר.
אם היה לי אופי ברזל הייתי באמת הולכת לישון בעשר. אבל אני רק עשויה מברזל מבחוץ. בפנים הכל חלוד
בגדול גם אני לא. אני מעדיפה לראות את השרשורים המודגשים. לפעמים רק לצורך מעקב אני נכנסת לפעמון
זה דווקא נחמד לקבל. אבל בגלל פייסבוק כולנו (האנושות, לא הפורום) הפכנו לעבדי לייקים.
הנה למשל, אף אחד לא סימן לי לייק על דברי החוכמה שלי בהודעה הקודמת, חוץ מהצדקת עדי נחש, ואני בכלל לא נעלבת ושוקלת את המשך דרכי כאן
מורבידית אבל נכונה. העניין הוא שכמו עם הלייקים, יש אנשים שנורא חשוב להם להשאיר חותם כלשהו בעולם ואז הם ירצו שאנשים יראו מלא אבנים על הקבר שלהם ויבואו לקרוא עליהם.
(או מישהו בחוצפתו העיז לחלוק עלי ועל כן אני צריכה בדחיפות לחלוק עליו בחזרה...)
:-D
אבל אחרי שקראתי את לונה אני רואה שרק אני מסכימה איתך אז אולי אני צריכה לשקול את המשך דברי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הלייקים -
מה פירוש "אף פעם לא עניין אותי אם עשו לי לייק למשהו"?
הבנאדם שהמציא (אוקיי לא הוא אבל עובד שלו) את כפתור הלייק הוא היום טריליונר ואחד האנשים החזקים בעולם, וזה במידה רבה בזכות האפקט הפסיכולוגי החזק שיש לזה על אנשים.
לייק זה מישהו שאומר לך שהוא מסכים עם דברייך, או שהוא אהב את מה שכתבת. זה לא מעניין אותך?
כתבת כן שזה נחמד לך, אבל מצד שני "חסר טעם" כמו אבן על המצבה אחרי מותך. עזוב את המורבידיות, אני עוד מנסה להבין את הדימוי. מהו המוות בנמשל? איך אפשר להגיד שזה חסר טעם להסכים עם מישהו בדיון, או להגיד לו שאוהבים את הדברים שהוא כתב?
קודם כל מצחיק אותי שתוך כדי הדיון כאן עדי|חזיר| עושה לך לייק למה שאת כותבת.
לרוב אני בכלל לא שם לב לאם כתוב שלמישהו יש לייק.

המוות בנמשל זה שאחרי שכתבתי משהו בפורום אז האני שכתב את זה הוא כבר מת. זה נחמד שמגיבים לו, אבל זה לא משנה אותו.
או משהו כזה כי זה באמת לא נשמע הגיוני.
כמובן שאני אוהב שמגיבים לי ולדעת שאנשים קוראים את מה שאני כותב.
נראה אם אכפת למישהו רק ברמה של לעשות לייק, אז זה לא ממש משנה. כי אני אשמח להמשך דיון, אבל לייק לא נותן המשך דיון.

עכשיו אני גם קולט שאתם אולי חושבים שאני לא מסכים עם הודעות שלכם כשאני לא עושה להן לייק.
אני פשוט עושה לייק רק כשאני חושב על זה במיוחד כשיש משהו שאני במיוחד ארצה לתמוך בו.
ולעיתים קרובות יותר דווקא הדברים האחרים יותר שימושיים. כלומר הצחוק או ה:love: או דברים כאלו. כי זה בעצם מביע מה אתה מרגיש

הפעמון -
גם אני קוראת את כל ההודעות בפורום, או לפחות כמעט.
ועדיין, כשאני נכנסת לפורום אני ארצה לקרוא קודם את ההודעות שהן תגובה ישירה לדברי.
זה ברור שבהן אני אתעניין במיוחד, לא?
זה שיחה של מישהו ישירות איתי. בוודאי שזה רלוונטי לי יותר מאשר דברים או שיחות שאין להם בהכרח קשר אלי או למשהו שמעניין אותי.
איך יתכן שלא יסקרן אותי במיוחד מה הגיבו אלי?? מה מדברי עניין מישהו, או הצחיק מישהו, או עצבן מישהו? (או מישהו בחוצפתו העיז לחלוק עלי ועל כן אני צריכה בדחיפות לחלוק עליו בחזרה...)

(ולפחות אתה לוחץ על הפעמון בשביל לנקות את הנוטיפיקציות והסימון האדום, נכון?)
לעיתים נדירות אני לוחץ על הפעמון כדי להוריד את המספר. רוב הזמן אני פשוט בכלל לא שם לב לזה שם בפינה. (בגלל זה לפעמים אני גם לא שם לב שיש לי הודעה לכמה ימים)

אני דווקא מעדיף קודם לראות הודעות שהן לא תגובה אלי כי אני מעדיף קודם לראות את כל ההודעות ואז רק להגיב. לכן יותר נוח לראות את אלו שאין לי בהם מה לכתוב קודם.
לכן למשל אם אני נכנס לפורום ואני רואה שהגיבו במספר שרשורים אני אכנס קודם לאלו שפחות מעניינים אותי.

מורבידית אבל נכונה. העניין הוא שכמו עם הלייקים, יש אנשים שנורא חשוב להם להשאיר חותם כלשהו בעולם ואז הם ירצו שאנשים יראו מלא אבנים על הקבר שלהם ויבואו לקרוא עליהם.
גם אני אוהב אבנים על הקבר שלי
(אני גם לפעמים חושב על אם אני אמות מי יגיע להלוויה שלי ומה יאמרו)
בזמנים נדירים שאני כותב בפייסבוק (יש קבוצה ארורה שנקראת הגיקיה) אז זה תמיד משמח אותי כשאני רואה שמישהו שם לי לייק (שם אני חייב לבדוק דרך נוטיפיקציות). אבל זה מעצבן אותי כי זה מכניס אותי למוד של מה אני יכול לכתוב שיקבל הכי הרבה לייקים. אני לא אוהב לפעול ככה.
וואו, בתור מיזנתרופית לא ציפיתי שככה תבטלי את הסוציופאטים

didalf

Well-known member
קודם כל מצחיק אותי שתוך כדי הדיון כאן עדי|חזיר| עושה לך לייק למה שאת כותבת.
נכון, כי זה השימוש של הלייק. אני תומכת במה שלונה אומרת ורוצה להראות את זה, אבל אין לי מה להוסיף.
הלייקים זה אולי אחד הדברים הכי טובים שיצאו מהפורום החדש הזה.

ולעיתים קרובות יותר דווקא הדברים האחרים יותר שימושיים. כלומר הצחוק או ה:love: או דברים כאלו. כי זה בעצם מביע מה אתה מרגיש
אה אני חשבתי שאנחנו מדברים על הלייקים בכללי כולל כל הסוגים.

לעיתים נדירות אני לוחץ על הפעמון כדי להוריד את המספר. רוב הזמן אני פשוט בכלל לא שם לב לזה שם בפינה. (בגלל זה לפעמים אני גם לא שם לב שיש לי הודעה לכמה ימים)

אני דווקא מעדיף קודם לראות הודעות שהן לא תגובה אלי כי אני מעדיף קודם לראות את כל ההודעות ואז רק להגיב. לכן יותר נוח לראות את אלו שאין לי בהם מה לכתוב קודם.
לכן למשל אם אני נכנס לפורום ואני רואה שהגיבו במספר שרשורים אני אכנס קודם לאלו שפחות מעניינים אותי.
זה אני גם.
אני גם לא הולכת דרך הפעמון אלא פשוט נכנסת לכל השרשורים וזה יורד לבד. אבל הפעמון עוזר לי לדעת כמה יש. (לא שיש הרבה כי אני תמיד שורצת פה הם לא מספיקים להצטבר:-D)

Lion_Heart

Well-known member
אז חופשה בסקוטלנד\לונדון
כן היה נהדר,תודה ששאלתם,
כן הייתי בתיאטרון הגלובוס וקניתי את ספרו של וויליאם שייקספיר GET THEE BACK TO THE FUTURE
כן אני נראה מדהים בחצאית סקוטית, ויש תמונות להוכיח את זה
אבל לא באתי לדון בזמנים כיפיים
ביום האחרון לפני ששבתי, הלכתי כמעט בטעות למחזה שנקרא THE PLAY THAT GOES WRONG ו היה מ-ד-ה-י-ם, ההומור הבריטי משולב עם סלאפסטיק\אלימות קומית היה לא יאומן, אז שחזרתי סיפרתי את זה לחבר שלי שנתן לי מבט מוכיח והזכיר לי שהוא סיפר לי על זה לפני חצי שנה, ושיש סדרה בשם THE GOES WRONG SHOW שזאת סדרת מחזות ש...משתבשים בצורה הכי מצחיקה שרק אפשר (יש פרק בשם 90 מעלות שאמור להיות בקשר ל מעלות חום אבל... בואו נאמר שמחלקת התפאורה לא הבינה נכון את ההוראות ובנתה את הסט...ב90 מעלות )
בקיצור, אם אתם מוצאים, צפו!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז חופשה בסקוטלנד\לונדון
כן היה נהדר,תודה ששאלתם,
יפה יפה
שמח שנהנת
אבל כמה זמן היית שם?
כי לא נראה לי ראיתי אותך כאן כבר כמה חודשים
כן הייתי בתיאטרון הגלובוס וקניתי את ספרו של וויליאם שייקספיר GET THEE BACK TO THE FUTURE
אוקי, זה נשמע מעולה

ביום האחרון לפני ששבתי, הלכתי כמעט בטעות למחזה שנקרא THE PLAY THAT GOES WRONG ו היה מ-ד-ה-י-ם, ההומור הבריטי משולב עם סלאפסטיק\אלימות קומית היה לא יאומן, אז שחזרתי סיפרתי את זה לחבר שלי שנתן לי מבט מוכיח והזכיר לי שהוא סיפר לי על זה לפני חצי שנה, ושיש סדרה בשם THE GOES WRONG SHOW שזאת סדרת מחזות ש...משתבשים בצורה הכי מצחיקה שרק אפשר (יש פרק בשם 90 מעלות שאמור להיות בקשר ל מעלות חום אבל... בואו נאמר שמחלקת התפאורה לא הבינה נכון את ההוראות ובנתה את הסט...ב90 מעלות )
אני זוכר שמישהו כאן דיבר על זה והעלה אפילו לינק לאחד המחזות. לפני איזה שנה או שנתיים.
מתישהו בכל מקרה כי אני זוכר ששמעתי על זה וראיתי לפחות קטע אחד ארוך

Lion_Heart

Well-known member
יפה יפה
שמח שנהנת
אבל כמה זמן היית שם?
כי לא נראה לי ראיתי אותך כאן כבר כמה חודשים
עניני בריאות לא נעימים כלל
אוקי, זה נשמע מעולה

זה ממש חמוד, רציתי לקנות שם ברווז שייקספירי, אבל הגעתי לשם אחרי חג הפסחא ולכן לא היה שם וחבל

אני זוכר שמישהו כאן דיבר על זה והעלה אפילו לינק לאחד המחזות. לפני איזה שנה או שנתיים.
זאת סדרה מדהימה, אני לא יכול להפסיק לצחוק, והמחזה היה נפלא באותה צורה

Aranel Nenharma

Well-known member
אני המלצתי על זה לפני שנה
הם קבוצה מדהימה של כשרונות
יש להם כמה הפקות בwest end
היה להם גם הפקה של peter pan goes wrong הם צילמו גרסה של זה לBBC לספיישל שעה לכריסמס, מאוג מצחיק ממליצה
ושנה אחרי זה הם עשו גם ספיישל a christmas carol
ואז יש את הסדרה שיש לה בנתיים שתי עונות
וזה ספיישל שהם עשו בזמן הקורונה
אני העלתי את קטע הפתיחה מהמחזה שליון דיבר עליו
:( רק בריאות שלמה

Lion_Heart

Well-known member
הם קבוצה מדהימה של כשרונות
יש להם כמה הפקות בwest end
היה להם גם הפקה של peter pan goes wrong הם צילמו גרסה של זה לBBC לספיישל שעה לכריסמס, מאוג מצחיק ממליצה
ושנה אחרי זה הם עשו גם ספיישל a christmas carol
ואז יש את הסדרה שיש לה בנתיים שתי עונות
וזה ספיישל שהם עשו בזמן הקורונה

אני העלתי את קטע הפתיחה מהמחזה שליון דיבר עליו

:( רק בריאות שלמה
תודה
והם באמת מדהימים!

מילי08

Well-known member
אני גם לא הולכת דרך הפעמון אלא פשוט נכנסת לכל השרשורים וזה יורד לבד. אבל הפעמון עוזר לי לדעת כמה יש. (לא שיש הרבה כי אני תמיד שורצת פה הם לא מספיקים להצטבר:-D)
זה מה שמעצבן במערכת החדשה. ברגע שנכנסים להודעה אז ההתראה יורדת מהפעמון. בגלל זה כשאני נכנסת לקרוא בטעות הודעות לא בשעות שלי אז אחר כך אני שוכחת על מה רציתי להגיב. בתפוז הישן הייתי צריכה לאפס בעצמי את הפעמון (נדמה לי)
אז חופשה בסקוטלנד\לונדון
כן היה נהדר,תודה ששאלתם,
כן אני נראה מדהים בחצאית סקוטית, ויש תמונות להוכיח את זה
אבל לא באתי לדון בזמנים כיפיים
יא, ברוך השב |4U|. באמת תהיתי לאן נעלמת אבל הנחתי שפתיחת השמיים הובילו אותך היישר לדיסני כלשהו. אבל טעיתי .
נדמה לי ש @Aranel Nenharma סיפרה על זה פעם וראיתי פרק אחד ובאמת היה ממש משעשע. אבל איכשהו לא המשכתי למרות שתיכננתי. ואז שכחתי מזה.
הנה, ארינמל מוכיחה שצדקתי :-P:
יופי שנהנית.
אוי :-( מקווה שהכל בסדר. רפואה שלמה על מה שלא יהיה
המצב יציב
|חיבוק|

Lion_Heart

Well-known member
יא, ברוך השב |4U|. באמת תהיתי לאן נעלמת אבל הנחתי שפתיחת השמיים הובילו אותך היישר לדיסני כלשהו. אבל טעיתי .
זה בתכנון לספטמבר!
ואף מילה על החצאית הסקוטית? :-D (KILT)
נדמה לי ש @Aranel Nenharma סיפרה על זה פעם וראיתי פרק אחד ובאמת היה ממש משעשע. אבל איכשהו לא המשכתי למרות שתיכננתי. ואז שכחתי מזה.

יופי שנהנית.
זאת סדרה הורסת באמת!
אוי :-( מקווה שהכל בסדר. רפואה שלמה על מה שלא יהיה
עושים מה שאפשר עם מה שיש
תודה

didalf

Well-known member
זה מה שמעצבן במערכת החדשה. ברגע שנכנסים להודעה אז ההתראה יורדת מהפעמון. בגלל זה כשאני נכנסת לקרוא בטעות הודעות לא בשעות שלי אז אחר כך אני שוכחת על מה רציתי להגיב. בתפוז הישן הייתי צריכה לאפס בעצמי את הפעמון (נדמה לי)
האמת לפעמים נוח לי וככה ולפעמים השני דווקא אז לאדעת מה עדיף.

יפה שזכרת.

למעלה