דיוני סדרות #151

דיברגנט חדש

Well-known member
כן Heroes
הייתה לה עונה ראשונה מעולה. ממש שווה.
אכן, עונה מעולה.
בהמשך היא דישדשה קצת ואני נטשתי אותה במהלך עונה 3.
גם עונה 2 מעולה למעט 2-3 פרקים ש"קצת" הזויים מדי.
מבין בהחלט מה אתה אומר, התחלתי לראות את עונה 3 והיא יותר הזוייה מה-2-3 פרקים מיותרים מהעונה 2.
אגב, רק לעונה הראשונה היו 23 פרקים. העונה השניה הייתה קצרה בגלל שביתת תסריטאים (רק 11 פרקים). ואז לעונה 3 היו 25 פרקים ולעונה 4 היו 18 פרקים.
כמה שנים אחרי סיום העונה הרביעית יצאה גם סדרת בת בשם Heroes: Reborn שלה היו 13 פרקים.
חשבתי בהתחלה שהעונה המקוצרת היא בגלל הקורונה כפי שהיה במקגייוור :) אך היא שודרה כעשור לפני הקורונה.
נכון שגם בה מעורב מסע בזמן, אבל חוץ מזה לא מרגיש לי שום קשר בינה ובין Travelers, כי העיקר בה זה אנשים עם כוחות על שונים. בעוד בTravelers אין לאף אחד כוחות על.
התפקיד של הירו הוא דיי משמעותי, כל מסע הזמן שלו.
אגב, יש 2 שחקנים מהסדרה זהות בדויה שמתבססת על הדמות של מיילו רמבלדי.
השחקנים הם גרג גרונברג, ששיחק בתפקיד אריק ווייס וכאן הוא משחק כשוטר מאט פארקמן ואת דייוויד אנדרס, בתפקיד ששיחק ג'וליאן סארק וכאן משחק את קנסאי בעבר ובעתיד את אדם מונרו.

אגב, יש גם את מיילו ונטימיליה ששיחק בעברו את בנו של סילווסטר סטאלון וכאן משחק את פיטר פטרלי.

didalf

Well-known member
קלטתן שבסוף באמת הייתה את ההתחלה של "סליחה על השאלה - קווקזים ששוטפים כלים" :-D :-D
כלומר אין לי מושג אם זה יושב על איזה סטריאוטיפ או משהו, אבל זה היה קורע שהיא ציינה את זה בפרק ואז זה היה. וכאלו שאלות מוזרות.
חחחחחח כן.
ובהתחלה סגרתי את הפרק כי חשבתי שהתחילה תוכנית אמיתית ואז קלטתי שזה לא מה שמשודר בערוץ 1 אחכ אז חזרתי לראות.

חשבתי שהוא יגיד לה שזה לא אוקטובר בכלל
דווקא הגיוני לשנת לימודים להתחיל באוקטובר. הדבר הכי הגיוני בסדרה אפילו:-D

ואלו רפרנסים שלא מדברים אלי.
חבל לך.

הדמות של חן רוטמן עוד לא הבריקה. אבל היה מצחיק איך שהוא מנסה לשכנע שזה נורמלי מה שהוא עושה עם העגבניות.
הצחיק אותי שהוא כל הזמן טען שהוא יוצא עם חיילת אבל כל פעם נתן לה שם שונה ואמריקאי:-D

וואי כל הדרכים שבהם בצי מתייחסת אל היפנית היו יכולות להיות ממש לא בסדר, אבל היא מגעילה אז לא אכפת לי.
היא קוראת לה קונג פו פנדה. והיו עוד דברים.
חחח דברים שלא היו עוברים בארהב בחיים

בכלל לא ציינתן את הרומן המתפתח בין בצי ויפתח
אני לא ידעתי שיש לו שם.

אגב, באופן מוזר אתמול הייתה הפריימרה של הסדרה (שבוע אחרי שהיא יצאה)
כי הוא היה בארהב עד עכשיו להביא עוד תינוק.

snirf

Active member
לפחות זה לא פרק באמת מבוזבז.
ופיליפ ופאבל ממש חמודים יחד כמעט כל הזמן.
אבל עדיין פרק ששיעמם אותי בסופו של דבר.
גם לא ברור לי איך עברנו מזה שהוא נלחם על אימוץ ועל פרנסה לכך שבכלל לא מדברים על העניין המשפטי והוא גם מבזבז כסף נורא בקלות.

@טוני החתול איך משעמם? בעיניי היה פרק מעולה! שממשיך את רוח הסדרה ומציג את המורכבות שהיא דנה בה
זה היה ניכר בכמה וכמה סצינות שכיווצו/ריגשו והמחישו זאת לטעמי בצורה מאוד טובה
חבל שהסדרה לא אחידה ברמתה, כלומר, בכ"ז מדובר רק ב-8 פרקים ובכ"ז התסריטאי פה הלך לאיבוד קצת בדרך...לא אוהב תסריטאים שאין להם תסריט עם כיוון קוהרנטי וברור ...כלומר היא התחילה עם הבטחה וכיוון/ים מסויים/ים שהנחנו, ואז התקדמה לכיוונים אחרים הכוללים פרקים מבוזבזים...עד לפרק זה שחזרנו בו לתלם והיה מצויין...אך זה מבאס אותי שנותר עוד פרק אחרון ועם תחושה של חוסר סיפוק/מיצוי/הסדרה לא מילאה את מטרתה ...ועם השאלה- איך יסגרו הכל בפרק אחד אחרון? מקווה לא להתאכזב...ואולי יפתיעו לטובה.

איזה חמוד פיליפ שהזמין את פאוול לחופשה! הוא ממש מנסה לשלב ולסגל אותו לחייו...להראות לו ש"הפיל" לא כ"כ נורא כפי שהוא נראה...
אך גם אני תוהה כמוך- מאיפה יש לו כסף פתאום?
הפרק היה חשוב כי הוא נע בשני מעגלים שעוסקת בהם הסדרה- המעגל החיצוני של ההומופוביה והשמרנות של פולין. בחופשה הם לא הרגישו בנוח להתנהל בצורה חופשית, נתקלו בהערות הומופוביות של המשפחה ההיא וכל מיני מצבים לא נעימים כולל עימות ופיצוץ בסופו של דבר שהיה בלתי נמנע...גם כמובן הייתה הביקורתיות הסביבתית לכך שיש 2 גברים לבד בחופשה עם ילדה, וההנחה שיש להם נשים.
המעגל הפנימי-המורכבות האישית שפיליפ מתמודד איתה: ההורות הכפויה אל מול זוגיות מתפתחת. הסצינה שיכולה לעמוד בפני עצמה וממחישה זאת היא הסצינה במסעדה...הם רצו לחוות רגע רומנטי יחד, זוגי, אך יש את המציאות- טושה נרגנת ופיליפ לא מצליח להרגיע אותה...כך יוצא שכל החוויה נהרסת להם...אהבתי את ההתמודדות של פאוול שהגיע עם האוכל לפיליפ, רצה שיאכל ובזמן הזה הוא ניענע את העגלה של טושה...אך החמיצות הודגשה כשהוא חזר לשולחן, אכל לבד, ובמעלה המדרגות- ראה את פיליפ ממשיך לנסות להרגיע את טושה...סצינה בלי מילים שהעבירה הרבה רגש ותסכול.
הרי לפאוול כשלעצמו יש התמודדות- הוא רוצה את פיליפ, אך האם בכל מחיר? שכן עם כל זה שטוב להם, אין סיבה שהוא יקבל על עצמו גם את הנטל של הילדה...פיליפ מרגיש מחוייב כלפיה מנוכח הנסיבות, אך פאוול מצידו מבין שאין סיבה שהוא ייכנס לזוגיות שכוללת בתוכה גם הורות...ומבין מהר מאוד שזה מעיק עליו וככה הם לא יכולים להמשיך...:cry: הם מקיימים שיחה עצובה שבה פיליפ אומר משהו יפה- טושה גרמה לו להיות רציני גם מבחינה זוגית, ואילולא היא...פאוול עבורו היה רק סטוץ. הוא מבין עד כמה טושה שינתה אותו כבן-אדם...
היה עצוב לראות אח"כ את פיליפ מתפרק במיטה...

עוד סצינה ללא מילים שהייתה מכווצת היא הסצינה שחברה שלו והאקס שלה לוקחים את טושה לכיוון הים, בזמן שפיליפ מסתכל עליהם מתרחקים...ובעצם זה ממחיש את ה"נורמליות" שמדברים עליה- אבא ואמא עם תינוקת, ואני בטוח שזה גם מה שהוא תהה לעצמו- האם כל המלחמות האלו שוות את זה? האם בסופו של דבר לא זה מה שעדיף לטושה?
מה שגרם לי לתהות לגבי הסוף...ייתכן ויהיה איזשהו סוף עצוב והוא יוותר עליה מתוך איזושהי תובנה מה עדיף לה ו/או הלחץ של כל הסביבה? שכן הנחנו שהסדרה תעסוק במלחמה משפטית על משמורת...אך זה לא קורה ונותר פרק אחרון. איך ייפתרו הכל בפרק אחד?
או שיהיה סוף חמוץ-מתוק שהוא מבין שחייו ישתנו ויעניק את כל כולו לטושה, תוך ויתור על חיי אהבה/זוגיות, שכפי שניתן היה לראות עם פאוול- לא כל אחד מוכן לקבל את זה, וזה הגיוני לחלוטין... השאלה היא- איך נושא המשמורת ייפתר כ"כ מהר?
הסיום צריך להתכתב עם שם הסדרה PROUD ונקווה שזה יצדיק את זה.
מקווה לא להתאכזב מהסוף...ושהסדרה תהיה מספקת בסופו של דבר
ממתין לתגובתך, יש לך פה מה להתייחס :p

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול איך משעמם? בעיניי היה פרק מעולה! שממשיך את רוח הסדרה ומציג את המורכבות שהיא דנה בה
זה היה ניכר בכמה וכמה סצינות שכיווצו/ריגשו והמחישו זאת לטעמי בצורה מאוד טובה
אני שמח שאתה נהנת.
אולי זה משהו בי שלא הצלחתי ליהנות מהפרק.
בשלב מסויים חשבתי שאולי קשה לי להתקשר לדמויות בגלל שעברתי לדיבוב אנגלית במהלך הפרק הקודם (הכתוביות בסדרה פשוט עוברות מהר מידי)

האמת שבשלב מסויים פשוט השתעממתי והרגשתי שאני צריך הפסקה אז שיחקתי בטלפון שלי איזה חצי שעה. שזה בטח לא הועיל לכמה שיכלתי ליהנות מהסדרה
חבל שהסדרה לא אחידה ברמתה, כלומר, בכ"ז מדובר רק ב-8 פרקים ובכ"ז התסריטאי פה הלך לאיבוד קצת בדרך...לא אוהב תסריטאים שאין להם תסריט עם כיוון קוהרנטי וברור ...כלומר היא התחילה עם הבטחה וכיוון/ים מסויים/ים שהנחנו, ואז התקדמה לכיוונים אחרים הכוללים פרקים מבוזבזים...עד לפרק זה שחזרנו בו לתלם והיה מצויין...אך זה מבאס אותי שנותר עוד פרק אחרון ועם תחושה של חוסר סיפוק/מיצוי/הסדרה לא מילאה את מטרתה ...ועם השאלה- איך יסגרו הכל בפרק אחד אחרון? מקווה לא להתאכזב...ואולי יפתיעו לטובה.
אני ממש נהניתי מתחילת הסדרה.
אני ממש מחזיק אצבעות לסיום עונה חזק.
מעניין אם יש סיכוי לעוד עונה.
נראה לי שאפילו אם אני לא אוהב את פרק סיום העונה אני דווקא אשמח לעוד עונה.
איזה חמוד פיליפ שהזמין את פאוול לחופשה! הוא ממש מנסה לשלב ולסגל אותו לחייו...להראות לו ש"הפיל" לא כ"כ נורא כפי שהוא נראה...
זה היה לחלוטין חמוד.
אבל גם הגיע משום מקום כי זכור לי שפאוול נפרד ממנו בפרק 5 (אלא אם כן גם זה היה חלק מהחלום ההזוי :rolleyes:)
אך גם אני תוהה כמוך- מאיפה יש לו כסף פתאום?
הפרק היה חשוב כי הוא נע בשני מעגלים שעוסקת בהם הסדרה- המעגל החיצוני של ההומופוביה והשמרנות של פולין. בחופשה הם לא הרגישו בנוח להתנהל בצורה חופשית, נתקלו בהערות הומופוביות של המשפחה ההיא
אגב, רוב הזמן המשפחה הזאת לא הייתה ממש הומופובית. זה רק היה הבנים שלהם. האמא הייתה ממש בסדר, וגם האב היה נחמד אליהם.
כשהמשפחה הזאת הגיעה אני ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע.
וכל מיני מצבים לא נעימים כולל עימות ופיצוץ בסופו של דבר שהיה בלתי נמנע...גם כמובן הייתה הביקורתיות הסביבתית לכך שיש 2 גברים לבד בחופשה עם ילדה, וההנחה שיש להם נשים.
כן, היה את ההנחה הראשונית, אבל אז האישה הייתה די בסדר עם זה. וגם במסעדה לא עשו סצנה.
המעגל הפנימי-המורכבות האישית שפיליפ מתמודד איתה: ההורות הכפויה אל מול זוגיות מתפתחת. הסצינה שיכולה לעמוד בפני עצמה וממחישה זאת היא הסצינה במסעדה...הם רצו לחוות רגע רומנטי יחד, זוגי, אך יש את המציאות- טושה נרגנת ופיליפ לא מצליח להרגיע אותה...כך יוצא שכל החוויה נהרסת להם...אהבתי את ההתמודדות של פאוול שהגיע עם האוכל לפיליפ, רצה שיאכל ובזמן הזה הוא ניענע את העגלה של טושה...אך החמיצות הודגשה כשהוא חזר לשולחן, אכל לבד, ובמעלה המדרגות- ראה את פיליפ ממשיך לנסות להרגיע את טושה...סצינה בלי מילים שהעבירה הרבה רגש ותסכול.
אז בסופו של דבר זה באמת הרגיש לי החלק היותר מורכב במערכת היחסים שלהם - פאוול מנסה להחזיק מעמד במערכת יחסים עם בחור עם תינוקת והוא לא ממש בנוי לזה. ואפשר להבין את זה, אבל זה ממש חבל.
הרי לפאוול כשלעצמו יש התמודדות- הוא רוצה את פיליפ, אך האם בכל מחיר? שכן עם כל זה שטוב להם, אין סיבה שהוא יקבל על עצמו גם את הנטל של הילדה...פיליפ מרגיש מחוייב כלפיה מנוכח הנסיבות, אך פאוול מצידו מבין שאין סיבה שהוא ייכנס לזוגיות שכוללת בתוכה גם הורות...ומבין מהר מאוד שזה מעיק עליו וככה הם לא יכולים להמשיך...:cry: הם מקיימים שיחה עצובה שבה פיליפ אומר משהו יפה- טושה גרמה לו להיות רציני גם מבחינה זוגית, ואילולא היא...פאוול עבורו היה רק סטוץ. הוא מבין עד כמה טושה שינתה אותו כבן-אדם...
היה עצוב לראות אח"כ את פיליפ מתפרק במיטה...
זה חלק מעניין - זה שפיליפ אומר שלולא טושה אז הוא בכלל לא היה מתחיל את מערכת היחסים הזאת. יש בזה גם משהו נורא פוגע לדעתי עבור פאוול. בעצם פיליפ אומר שרק בגלל שיש לו את המחויבות הזאת הוא בכלל שם לב לפאוול. נראה לי שפיליפ התכוון לזה שבזכות טושה הוא פיקח מספיק ומעריך את החיים, אבל זה גם קצת מרגיש כאילו פיליפ אומר שאם לא הייתה לו את המחויבות הזאת אז היו לו הרבה יותר אופציות מפאוול.
עוד סצינה ללא מילים שהייתה מכווצת היא הסצינה שחברה שלו והאקס שלה לוקחים את טושה לכיוון הים, בזמן שפיליפ מסתכל עליהם מתרחקים...ובעצם זה ממחיש את ה"נורמליות" שמדברים עליה- אבא ואמא עם תינוקת, ואני בטוח שזה גם מה שהוא תהה לעצמו- האם כל המלחמות האלו שוות את זה? האם בסופו של דבר לא זה מה שעדיף לטושה?
לא פירשתי את הסצנה הזאת ככה. אבל הגיוני שאתה צודק.
מה שגרם לי לתהות לגבי הסוף...ייתכן ויהיה איזשהו סוף עצוב והוא יוותר עליה מתוך איזושהי תובנה מה עדיף לה ו/או הלחץ של כל הסביבה? שכן הנחנו שהסדרה תעסוק במלחמה משפטית על משמורת...אך זה לא קורה ונותר פרק אחרון. איך ייפתרו הכל בפרק אחד?
לא חייבים שהכל יפתר (קודם כל יש אפשרות לעונה נוספת כפי שכתבתי גם למטה) אבל צריך שתהיה איזושהי סגירה של משהו.
אני חושב שכן ראינו כבר קבלה מוחלטת של פיליפ לזה שהוא החליט שטוסה תהיה הדבר המרכזי בחיים שלו עכשיו. יהיה לי מוזר אם יחזרו לזה שהוא מתלבט בזה.
גם קשה לי להאמין שהוא שוב יחזור לפאוול פרק אחד אחרי הפרידה הזאת (שלא לדבר על זה שהם כבר נפרדו לפני כמה פרקים).
אז כן צריך להיות משהו משמעותי לדעתי בעניין האימוץ. או משהו משמעותי אחר.
או שיהיה סוף חמוץ-מתוק שהוא מבין שחייו ישתנו ויעניק את כל כולו לטושה, תוך ויתור על חיי אהבה/זוגיות, שכפי שניתן היה לראות עם פאוול- לא כל אחד מוכן לקבל את זה, וזה הגיוני לחלוטין... השאלה היא- איך נושא המשמורת ייפתר כ"כ מהר?
מצד אחד נושא המשמורת יכול להיות משעמם. אני בכלל לא חשבתי שזה משהו שהסדרה תעסוק בו ממש לפני פרק 3. כלומר ברור שזה עניין, אבל חשבתי שפשוט ידלגו לשלב שבו יש לו משמורת.
אבל אחרי שעשו שזה עניין גדול מאוד בפרקים 3, 4, 5 ו6 אז יהיה מוזר פשוט להתעלם מזה בסוף הסדרה.
הסיום צריך להתכתב עם שם הסדרה PROUD ונקווה שזה יצדיק את זה.
מקווה לא להתאכזב מהסוף...ושהסדרה תהיה מספקת בסופו של דבר
בסופו של דבר גם אם הפרק האחרון יהיה מאכזב אני כן חושב שזה היה שווה את זה.
כלומר אלא אם כן בסוף נגלה שהכל היה חלום שהיה לו כשהוא תחת סמים ואחותו בכלל עדיין בחיים. אז אני אצטרך לבזבז הרבה כסף כי אני אצטרך לקנות טלוויזיה חדשה אחרי שאני אזרוק נעל על הטלוויזיה שלי.
וכמו שאמרתי למעלה אני אשמח אם תהיה עונה נוספת אם יש מקום לסיפור להתפתח. אבל אני אהיה גם בסדר אם יחליטו לסגור את זה כסיפור של עונה 1. בעצם אני כן אעדיף עונה נוספת כי אני מניח שהפרק הבא לא יסתיים כשהוא עם פאוול ולכן אני אקווה לעונה שניה שבה הוא כן עם פאוול.
ממתין לתגובתך, יש לך פה מה להתייחס :p
חחחחח האמת שראיתי את ההודעה שלך כשחזרתי מהעבודה אבל אז עשיתי כמה דברים וכמעט שכחתי להכנס לקרוא ולהגיב היום. אני שמח שנזכרתי לפני שאני עובר למיטה.

*אוי חשבתי עכשיו על עוד אופציות לגבי סיום העונה ותהיתי אם אולי הואבסוף כן ייצור קשר עם אבא שלו ואז יהיה בינהם קשר שמבוסס על טוסה. אבל אז עלה לי עוד רעיון שקצת זיעזע אותי - שאבא שלו יגלה על טוסה ויחליט שהוא יותר מתאים לאמץ אותה מאשר פיליפ ואז זה יהפוך לקרב בינהם. אבל אני בספק.

snirf

Active member
האמת שבשלב מסויים פשוט השתעממתי והרגשתי שאני צריך הפסקה אז שיחקתי בטלפון שלי איזה חצי שעה. שזה בטח לא הועיל לכמה שיכלתי ליהנות מהסדרה
אז זה העניין! :p פלאפון מסיח את הדעת ולא באמת מאפשר הנאה מצפייה
אני צופה עם כתוביות בעברית בHBO
אני ממש נהניתי מתחילת הסדרה.
אני ממש מחזיק אצבעות לסיום עונה חזק.
מעניין אם יש סיכוי לעוד עונה.
נראה לי שאפילו אם אני לא אוהב את פרק סיום העונה אני דווקא אשמח לעוד עונה.

לא חושב שתהיה עונה 2...מניח שמלכתחילה יועדה לעונה 1...אבל בוא נראה אם אתבדה
אגב, רוב הזמן המשפחה הזאת לא הייתה ממש הומופובית. זה רק היה הבנים שלהם. האמא הייתה ממש בסדר, וגם האב היה נחמד אליהם.
כשהמשפחה הזאת הגיעה אני ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע.
וטוב שזה לא היה מוגזם/קיצוני בעיניי...כך זה היה יותר ריאליסטי
בסופו של דבר גם אם הפרק האחרון יהיה מאכזב אני כן חושב שזה היה שווה את זה.
כלומר אלא אם כן בסוף נגלה שהכל היה חלום שהיה לו כשהוא תחת סמים ואחותו בכלל עדיין בחיים. אז אני אצטרך לבזבז הרבה כסף כי אני אצטרך לקנות טלוויזיה חדשה אחרי שאני אזרוק נעל על הטלוויזיה שלי.
וכמו שאמרתי למעלה אני אשמח אם תהיה עונה נוספת אם יש מקום לסיפור להתפתח. אבל אני אהיה גם בסדר אם יחליטו לסגור את זה כסיפור של עונה 1. בעצם אני כן אעדיף עונה נוספת כי אני מניח שהפרק הבא לא יסתיים כשהוא עם פאוול ולכן אני אקווה לעונה שניה שבה הוא כן עם פאוול.
חחח לא חושב שכ-ל הסדרה תהיה חלום😅 למרות שעם התסריטאי הזה אין לדעת...
אני גם חושב שבדיעבד נהניתי מהסדרה ואני שמח שצפיתי בה, על אף שלא הייתה אחידה ברמתה והיה את פרק החלום לדוגמא שהיה מיותר...
אני כן אשמח לעונה נוספת כמוך, מקווה שהיא יצרה מספיק הייפ כדי שיוצדק בפני HBO שתהיה עונה נוספת, אבל לא חשבתי בכלל בכיוון עד שהעלית זאת...
*אוי חשבתי עכשיו על עוד אופציות לגבי סיום העונה ותהיתי אם אולי הואבסוף כן ייצור קשר עם אבא שלו ואז יהיה בינהם קשר שמבוסס על טוסה. אבל אז עלה לי עוד רעיון שקצת זיעזע אותי - שאבא שלו יגלה על טוסה ויחליט שהוא יותר מתאים לאמץ אותה מאשר פיליפ ואז זה יהפוך לקרב בינהם. אבל אני בספק.
לא חושב :p היה פוטנציאל שיהיה איזשהו עימות בינו לבין אבא שלו ועושה רושם שויתרו על כך, לא חושב שגם בפרק האחרון יעסקו בכך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@snirf ראיתי את פרק הסיום
אוקי אני יודע שאמרתי שאני אשמח שתהיה עוד עונה,
אבל לא חשבתי שהם יהיו מגעילים ברמה כזאת של לסיים בקליפהאנגר. עכשיו חסר להם שלא תהיה עונה שניה.
אבל החלטתי שלבנתיים בראש שלי כן נתנו לפיליפ משמורת.

זה היה נוראי בכל מקרה אם היו נותנים לסבתא לאמץ על פניו בכל מקרה,
אבל בטח ובטח ובטח במקרה של הסבתא הנוראית הזאת.
נראה שהבן שלה, אבא של טוסיה, עבר כזאת טראומה איתה בתור אמא שהוא לא ייתן לזה לקרות.

כל הסצנה בתחילת הפרק עם הארוחה הייתה מאוד ארוכה ולא נעימה,
אבל באמת הבהירה יפה עד כמה נוראית האישה הזאת תהיה בתור אמא לטוסיה.

הנאומים בבית המשפט היו מעניינים.

היה ממש מעט פאבל בפרק ואני בסדר עם זה. כמו שאמרתי מקודם, זה נראה לי מוגזם שהם יחזרו להיות ביחד שוב כל כך מהר אחרי עוד פרידה.
אבל השאירו את זה פתוח לזה שאולי הם כן בדרך ללחזור להיות יחד.
מה שפיליפ אמר לפאבל היה נורא חמוד, אבל מה שהיה מדהים זה איך שטוסיה התנהגה תוך כדי עם זה שהיא עשתה קולות כאלו עם הפה והיד על הפה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל זה דבר מאוד מתאים לתינוקות וזה איכשהו עובד גאוני שכשפיליפ מנסה להיות רציני ולשכנע את פאבל להיות איתו גם כשיש לו תינוקת, אז היא מתנהגת בצורה מטופשת כזאת. כאילו זה גם סופר חמוד אז בשבילי זה רק היה מוסיף נקודות.

בדקתי וכרגע עוד לא ידוע אם באמת תהיה עונה שניה. כלומר לא חידשו אותה לעוד עונה. אני מניח שהכוונה של היוצרים היא כן לעשות עוד עונה אלא אם כן הם סאדיסטים.

snirf

Active member
@snirf ראיתי את פרק הסיום
אוקי אני יודע שאמרתי שאני אשמח שתהיה עוד עונה,
אבל לא חשבתי שהם יהיו מגעילים ברמה כזאת של לסיים בקליפהאנגר. עכשיו חסר להם שלא תהיה עונה שניה.
אבל החלטתי שלבנתיים בראש שלי כן נתנו לפיליפ משמורת.

זה היה נוראי בכל מקרה אם היו נותנים לסבתא לאמץ על פניו בכל מקרה,
אבל בטח ובטח ובטח במקרה של הסבתא הנוראית הזאת.
נראה שהבן שלה, אבא של טוסיה, עבר כזאת טראומה איתה בתור אמא שהוא לא ייתן לזה לקרות.

כל הסצנה בתחילת הפרק עם הארוחה הייתה מאוד ארוכה ולא נעימה,
אבל באמת הבהירה יפה עד כמה נוראית האישה הזאת תהיה בתור אמא לטוסיה.

הנאומים בבית המשפט היו מעניינים.

היה ממש מעט פאבל בפרק ואני בסדר עם זה. כמו שאמרתי מקודם, זה נראה לי מוגזם שהם יחזרו להיות ביחד שוב כל כך מהר אחרי עוד פרידה.
אבל השאירו את זה פתוח לזה שאולי הם כן בדרך ללחזור להיות יחד.
מה שפיליפ אמר לפאבל היה נורא חמוד, אבל מה שהיה מדהים זה איך שטוסיה התנהגה תוך כדי עם זה שהיא עשתה קולות כאלו עם הפה והיד על הפה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל זה דבר מאוד מתאים לתינוקות וזה איכשהו עובד גאוני שכשפיליפ מנסה להיות רציני ולשכנע את פאבל להיות איתו גם כשיש לו תינוקת, אז היא מתנהגת בצורה מטופשת כזאת. כאילו זה גם סופר חמוד אז בשבילי זה רק היה מוסיף נקודות.

בדקתי וכרגע עוד לא ידוע אם באמת תהיה עונה שניה. כלומר לא חידשו אותה לעוד עונה. אני מניח שהכוונה של היוצרים היא כן לעשות עוד עונה אלא אם כן הם סאדיסטים.
@טוני החתול
צפיתי אתמול וחששתי מהסיום לאור המשפט הראשון שכתבת (כן הבלחתי מבט טרום צפייה) + ביקורות של צופים שהתאכזבו/התבאסו ו...
אולי צפיתי לגרוע מכל בעקבות זאת ^ שלא התאכזבתי מהסיום...
כלומר כבר חששתי לאור הרעש הזה מסביב שבסוף הסבתא תזכה במשמורת על טושיה...כדי להדגיש כמה המערכת המשפטית כזאת מעוותת ואנטי-להט"בית שבאופן עיוור/לא משנה מי יהיה מול דמות גאה שרוצה לאמץ- הם יתנו לצאת השני...
כלומר חששתי שזה יסתיים בזה, אבל וואלה? לא כזה התבאסתי שזה הסתיים ככה. בהרגשה שלי/התחושה שיצרו - היא שהוא יקבל את המשמורת כך שיש רמז מתוק לכך. גם השאירו רמז מתוק אפילו לכך שפיליפ ופאוול ינסו שוב...הייתה סצינה מקסימה ביניהם כולל גילוי מעורר הערצה של פיליפ שאמר שהוא מאוהב בו(!!) :love:

תחילת הפרק- ממש תפנית לא צפויה הכינו לפרק האחרון שפתאום הסבתא צצה...דווקא אמא של שישליק הזה(לא זוכר איך קוראים לו)שבכלל לא מעוניין בטושיה...אבל היא כן.
ופיליפ ממש "נקלע לסיטואציה" עם הארוחה המביכה אצלם...ששפכה אור על מה הסיבה ששישליק כזה אנטי כלפי טושיה
בעקבות כך היה צפוי שההזמנה שלה לפיליפ לא הייתה תמימה והנחתי שהיא רוצה לאמץ את טושיה...ואז זה הוביל לסצינת המשפט שחיכית לה :p
רק שזה לא היה המשפט שהנחנו מתחילת הסדרה- פיליפ הגיי אל מול מערכת המשפט ההומופובית שרוצה לשלוח את טושיה למשפחת אומנה, אלא אל מול הסבתא...
כמובן שבמשפט עלו טענות על הנטייה המינית שלו מצד התובעת כדי לרתום את השופט לכיוונה...אבל בתחושה לא נראה שזה תרם לה.

באופן כללי עשו פרק ממש ממצה ו"דחוס"(לא במובן השלילי)- כי בפרק הזה היה גם את כל הסיפור עם הסבתא, גם המשפט, גם ההשלמה של פיליפ ופאוול, גם הוא ביקר בבית-קברות את אחותו שזה היה מרגש...וגם הייתה עוד סצינה קצרצרה לפניכן שהייתה מרגשת/יפה שעכשיו שכחתי מה היה בה, אבל רציתי לציין

בקיצור- אני בספק אם תהיה עונה 2 / אם בכלל תכננו / אבל לא אתנגד...
ברושם שיצרו נראה שכן השאירו פתח לכך
על אף השפה- נהניתי מהסדרה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז זה העניין! :p פלאפון מסיח את הדעת ולא באמת מאפשר הנאה מצפייה
זה לא שהייתי עם טלפון בזמן הצפייה, פשוט בשלב מסוים כל כך השתעממתי שעברתי לטלפון
אני צופה עם כתוביות בעברית בHBO
אני צפיתי עם כתוביות באנגלית לפני שעברתי לדיבוב

יאללה תראה את פרק 8 כבר

didalf

Well-known member
הפשוטע פרק 3

ממ אין לי הרבה מה להגיד היום. אני מניחה ובעיקר מקווה שזה ירידה לצורך עלייה כי מסתכל לראות בנות מתרפסות ככה בפני בנים לוזרים שלא רוצים אותן.
אני מקווה שהסדרה מכוונת לזה שהן ילמדו שהן שוות יותר.
כאילו כמה שזה קומדיה מטופשת והכל.

חוץ מזה מעט מידי רפרנסים לדברים מילנאלים היום!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפיתי אתמול וחששתי מהסיום לאור המשפט הראשון שכתבת (כן הבלחתי מבט טרום צפייה) + ביקורות של צופים שהתאכזבו/התבאסו ו...
לא נחשפתי בשום מקום לביקורות על הסדרה אז אין לי מושג מה חושבים עליה.
למקרה שזה לא היה ברור, אני יחסית אהבתי את הפרק האחרון

אולי צפיתי לגרוע מכל בעקבות זאת ^ שלא התאכזבתי מהסיום...
כלומר כבר חששתי לאור הרעש הזה מסביב שבסוף הסבתא תזכה במשמורת על טושיה...כדי להדגיש כמה המערכת המשפטית כזאת מעוותת ואנטי-להט"בית שבאופן עיוור/לא משנה מי יהיה מול דמות גאה שרוצה לאמץ- הם יתנו לצאת השני...
כלומר חששתי שזה יסתיים בזה, אבל וואלה? לא כזה התבאסתי שזה הסתיים ככה. בהרגשה שלי/התחושה שיצרו - היא שהוא יקבל את המשמורת כך שיש רמז מתוק לכך.
אני מסכים שזה מרגיש שהוא יקבל משמורת.
גם השאירו רמז מתוק אפילו לכך שפיליפ ופאוול ינסו שוב...הייתה סצינה מקסימה ביניהם כולל גילוי מעורר הערצה של פיליפ שאמר שהוא מאוהב בו(!!) :love:
זה היה מאוד חמוד.
והרגיש לי יותר משמעותי מכל מה שהיה איתם בפרק הקודם. אבל איכשהו באמת היה לי אנטי בפרק הקודם.
כמובן שבמשפט עלו טענות על הנטייה המינית שלו מצד התובעת כדי לרתום את השופט לכיוונה...אבל בתחושה לא נראה שזה תרם לה.
כן, לפחות השופט יחסית היה בסדר
באופן כללי עשו פרק ממש ממצה ו"דחוס"(לא במובן השלילי)- כי בפרק הזה היה גם את כל הסיפור עם הסבתא, גם המשפט, גם ההשלמה של פיליפ ופאוול, גם הוא ביקר בבית-קברות את אחותו שזה היה מרגש...וגם הייתה עוד סצינה קצרצרה לפניכן שהייתה מרגשת/יפה שעכשיו שכחתי מה היה בה, אבל רציתי לציין
נכון שהיה יחסית דחוס, אבל לא הרגיש לי ככה
בקיצור- אני בספק אם תהיה עונה 2 / אם בכלל תכננו / אבל לא אתנגד...
ברושם שיצרו נראה שכן השאירו פתח לכך
לי מאוד הרגיש שהם מתכוונים שתהיה עונה נוספת, אחרת למה לסיים ככה.
על אף השפה- נהניתי מהסדרה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממ אין לי הרבה מה להגיד היום. אני מניחה ובעיקר מקווה שזה ירידה לצורך עלייה כי מסתכל לראות בנות מתרפסות ככה בפני בנים לוזרים שלא רוצים אותן.
אני מקווה שהסדרה מכוונת לזה שהן ילמדו שהן שוות יותר.
כאילו כמה שזה קומדיה מטופשת והכל.

חוץ מזה מעט מידי רפרנסים לדברים מילנאלים היום!
כן, היה פרק פחות טוב מהקודמים.

הסבתא הייתה קצת מצחיקה.
*הצחיק אותי שהיא ירדה על האם שהיא טוענת שארטישוק זה קינוח.
הקטעים עם האחות היו מצחיקים, אבל בקטע שהעציב אותי.

וכן, כל הקטעים עם הבנים היו מעצבנים.
אם כי גם הרגשתי רע שבקטעים מסויימים חשבתי שנהוראי הזה בעצם מעודד אותה באמת. היא רק רוצה לעשות לו דווקא והוא באמת רוצה שהיא תוכיח אותו טועה לגביה. כלומר במידה מסויימת הוא מאמין בה יותר ממנה.
אבל גם יש משהו שמאוד יכלתי להתחבר איתה. היא לא יודעת מה היא רוצה והשאיפות שלה הן קטנות וזה לא דבר רע דווקא.

בקיצור עכשיו במבט לאחור הפרק גרם לי לחשוב.

אה והלכו על עלילת "אני מעמידה פנים שאני בהריון" אוי אוי... זה לא מבשר טוב.

didalf

Well-known member
אבל גם יש משהו שמאוד יכלתי להתחבר איתה. היא לא יודעת מה היא רוצה והשאיפות שלה הן קטנות וזה לא דבר רע דווקא.
נכון. לא כל אחד חייב לעשות משהו גדול עם החיים שלו.
אה והלכו על עלילת "אני מעמידה פנים שאני בהריון" אוי אוי... זה לא מבשר טוב.
אה וואי כן שונאת עלילות כאלה|פנים|

למעלה