דיוני סדרות #151

dilly snake

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 149861

אני רק שמה את זה כאן. שום סיבה מיוחדת :sneaky:.

אבל ברצינות, אם לא אהבת את פרק 3 ואת כן רוצה לדעת מה קורה עם שיין ואיליה אחרי סוף פרק 6 אז את יכולה לקרוא את הסוף של ספר 2 שממשיך משם עוד קצת ואז את ספר 6 שעליו תתבסס עונה 6 ולוותר על שאר הספרים (למרות שכן הייתי ממליצה על ספר 5 כי גם שם יש הרבה מאיליה). או שאת יכולה לחכות בסבלנות לאפריל 2027.
אני לא אוהבת ספרים רומנטיים עם ספורט בד"כ והכל באנגלית וה-TBR שלי באנגלית גם ככה פסיכית לגמרי o_O .

אני פשוט אחכה לעונה 2.

דיברגנט חדש

Well-known member
הרלן קובן: אני אמצא אותך, סדרה בת 8 פרקים.
סדרה מעולה, מזכירה קצת את הסרט הנמלט עם הריסון פורד, רק שבניגוד לסרט, הנמלט כאן לא מציל אנשים בדרך :)

Reutk

Active member
מה נסגר עם פרק 3????
לא אהבת את סקוט וקיפ?
שמת לב לסקוט בפרקים לפני זה?

עכשיו את יודעת שפרק 3 היה שווה את זה:-P:
זה מה שחשבתי שהיא כתבה, "מה נסגר עם פרק 3???"
"חכי לפרק 5"
אבל מסתבר שעדי|נחש| אפילו לא מדרגת אותו כי אחד הפרקים הכי טוב בסדרה.

(וקונור סטורי לא באמת רוסי:-0)
מדהים נכון!
אני כל כך מודה למלהקים שהיה להם את השכל ללהק אותו ואת הדסון שהגשימו לי את חלום חיי והפכו את הדמויות שאני כל כך אוהבת לאמיתים כמו שלא חשבתי שאפשר.

אני חושבת שהפרק שהכי אהבתי היה 4 ואחרי זה את 6.
מוזר לי שאהבת את פרק 6 יותר מ-5 כי הוא הפרק הכי רומנטי. אבל אולי בעצם זה מה שאת לא כל כך אוהבת ברומנטיקה הדרמה שלפני? ושאני חושבת על זה שאת לא כל כך אוהבת סדרות רומנטיות אז לא מפתיע שלא אהבת את פרק 3.

פרק 5 הוא הכי אהוב
גם אצלי. הפרק הזה פשוט מושלם מהתחלה עד הסוף כל רגע חושבים שזה הרגע הכי יפה, מרגש מדהים ואז מגיע עוד קטע עוד יותר מושלם ממנו.
והקטע שאנשים אומרים שהקטע בסוף היה צפוי, אבל מה שאני אוהבת בו זה לא רק שסקוט מנשק את קיפ - וכן בשלב הזה זה צפוי- אלא שאנחנו רואים את התגובות של כולם לזה במיוחד שיין ואיליה. זה מה שמדהים בכל הקטע הזה.

פרק 4 היה מושלם.

כאילו הסצנה המועדון הייתה מושלמת ואחת הכי זכירות לדעתי.
|כן||כן||כן|

dilly snake

Well-known member
לא אהבת את סקוט וקיפ?
שמת לב לסקוט בפרקים לפני זה?
הם חמודים, אבל עדיף שיין ואיליה :-P: .

מוזר לי שאהבת את פרק 6 יותר מ-5 כי הוא הפרק הכי רומנטי. אבל אולי בעצם זה מה שאת לא כל כך אוהבת ברומנטיקה הדרמה שלפני? ושאני חושבת על זה שאת לא כל כך אוהבת סדרות רומנטיות אז לא מפתיע שלא אהבת את פרק 3.
דווקא מאז 7/10 אני דווקא בקטע של רומנטיקה(בעיקר רומנטזי, אבל גם רומנטיקה נקי לא אכפת לי). אני פחות אוהבת תסבוכות ודרמה, ופחות יש לי סבלנות לקלישאות.
והקטע שאנשים אומרים שהקטע בסוף היה צפוי, אבל מה שאני אוהבת בו זה לא רק שסקוט מנשק את קיפ - וכן בשלב הזה זה צפוי- אלא שאנחנו רואים את התגובות של כולם לזה במיוחד שיין ואיליה. זה מה שמדהים בכל הקטע הזה.
כאילו ברור שזה נועד כדי להפוך את כל הסיפור ללג'יט עבור שיין ואיליה.

didalf

Well-known member
זה מה שחשבתי שהיא כתבה, "מה נסגר עם פרק 3???"
"חכי לפרק 5"
חחחחחחחחחחח כנל
ומצד שני לא רציתי אפילו לספיילר ברמז.
אבל למזלי עד שהגעתי הביתה להגיב היא כבר סיימה:-D

גם אצלי. הפרק הזה פשוט מושלם מהתחלה עד הסוף כל רגע חושבים שזה הרגע הכי יפה, מרגש מדהים ואז מגיע עוד קטע עוד יותר מושלם ממנו.
וואי ממש!!
נכוןןןןןןןןןן זה לא עניין של צפוי או לא לא באנו לסדרת מתח עם טוויסטים! זה פשוט רגע מתבקש ומדהים וקלוז'ר נדרש וקתרזיס והבניה של זה עם המוזיקה וכמובן התגובה של שיין ואיליה שווה הכל|מאוהב|

Reutk

Active member
אני לא אוהבת ספרים רומנטיים עם ספורט בד"כ
אז אני מניחה שאני צריכה להסתפק בזה שראית בכלל את הסדרה.
נכוןןןןןןןןןןן נו כבר תביאו את עונה 2!
מה? זה לא הסתיים מושלם לדעתך ולמה למשוך עוד עוד? :-P:
למרות שבאמת מעניין אותי מה תחשבי בעונה 2 אולי כן תחשבי שזה סתם הרס (לא נראה לי, אבל אולי)

didalf

Well-known member
חעחע איי הד איט קאמינג:-D
בתכלס יש מצב שהייתי חושבת ככה אם לא היה במילא ספר נוסף שאנשים אוהבים.
למרות שבאמת מעניין אותי מה תחשבי בעונה 2 אולי כן תחשבי שזה סתם הרס (לא נראה לי, אבל אולי)
אני באמת מקווה שהיא לא תהרוס. בינתיים הם עשו עבודה מדהימה.
זה שהם לא נתנו לHBO או אף רשת גדולה להתערב זה מעודד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכוןןןןןןןןןןן נו כבר תביאו את עונה 2!
חחחחחחחחחחחח
(אם כי מי שקורא בלי להכיר שיחות מקבילות בפורום לא יבין)
ראיתי כבר 4 פרקים, מה נסגר עם פרק 3????
זה קטע שיש אנשים שמבחינתם פרק 3 הוא מה שמכניס אותם חזק לסדרה.
ויש כאלו שמבחינתם הוא בערך מיותר.
אני מאוד אהבתי את שני הפרקים הראשונים, אבל אז סופר התלהבתי מפרק 3.
נראה לי שכתבתי משהו בסגנון "אם היו אומרים לי שיבוא פרק כזה הייתי כועס, אבל בסוף הייתי כל כך מאושר"
כן, הקטע בפרק 5 בסוף היה חמוד למרות שזה היה ברור בכמה דקות האחרונות שאין מצב שזה לא הולך לשם.
כאילו כשזה מתחיל אז כן, אבל עד שזה מתחיל לא יודעים שבכלל הולכים לחזור לנושא הזה בפרק הזה.
אני חושבת שהפרק שהכי אהבתי היה 4 ואחרי זה את 6.
זה באמת מרגיש לי שונה.
כלומר אני מאוד מאוד אוהב את שני הפרקים האלו.
אבל מבחינתי פרק 5 הוא מספר 1 (בגלל כל הדברים שעדי|חזיר| כתבה) ואז פרק 6.
פרק 4 היה מושלם.
כאילו הסצנה המועדון הייתה מושלמת ואחת הכי זכירות לדעתי.
זאת סצנה באמת מושלמת.
אבל אני לא ממש זוכר עוד משהו מהפרק הזה.
שיין יוצא מהארון לרוז והם נשארים חברים
השיחה שלהם בבית מלון
איליה בבריכה עם הילדים ושיין צופה
כשהם משחקים באותה קבוצה סופסוף
השיחה על החוף|לב|
אחכ בחדר כשאיליה מרשה לעצמו לבכות ולבתפרק ליד שיין בפעם הראשונה. והם מתחבקים|לב|
ואז גם הם משתמשים בשמות פרטיים בלי הפאניקה של הפרק הקודם.
ואז המונולוג של איליה ברוסית שזה אמאלה|מאוהב|;-(
ואז ה"ויל יו קאם טו דה קוטג' ויט מי"
ואז ה-רגע של סקוט וקיפ|מאוהב| והתגובות של שיין ואיליה לזהההה|מאוהב|
ו"איימ' קאמינג טו דה קוטג'"!!!!|מאוהב|
כל רגע בפרק הזה מדהים וואו.
עברתי עליו מהזיכרון עכשיו והתרגשתי מחדש:-D
כן על הכל
וגם
כלומר ציינת את הרוב אבל גם:
כשהם משחקים הוקי באותה קבוצה ואיליה מנשק את שיין על הקסדה מול כולם. (אנ יודע שציינת שהם משחקים באותה קבוצה, אבל הנשיקה על הקסדה היא חשובה לציון)
וכשאיליה מסתכל על שיין אחרי שהוא נפצע על הקרח.
וכל הסצנה בבית חולים. *Better*
והחיוך של איליה כששיין אומר לו שהוא שכר סטייליסט.
זה מבאס שיש רק 6 פרקים, זה פשע על מלא במיוחד שהסוף מחרפן כי אני רוצה לדעת לאן זה הולך משם.
זה שזה היה רק 6 פרקים זה באמת פשע.
אבל דווקא מקום טוב לסיים בו לדעתי.
(התחלתי לעבור על השרשור הענק שלכם)
הוא נמשך כל כך הרבה זמן. אולי אני צריך להעביר את השיחה שנוצרה כאן לשם בשביל לשמור את התיעוד.
(וקונור סטורי לא באמת רוסי:-0)
כן לכולנו יש את רגע התדהמה הזה:-D
ממש לאחרונה ראיתי איפשהו כתוב את זה שזה חלק קאנון מחוויית הצפיה בסדרה - הרגע שבו מגלים שקונור סטורי הוא לא רוסי.
סיימתי, מה עכשיו o_O
לפחות את תצטרכי לחכות בטח פחות משנה (עוד אין תאריך אבל אני מניח)

אבל מה שאת יכולה לעשות בנתיים, ולי היה מאוד כיף ועדיין כיף לפעמים, זה לראות ראיונות עם השחקנים.

didalf

Well-known member
הפשוטע פרק 5

וואי הסדרה חייבת להוריד את מפלס הצעקות זה נורא.

כשבצי אמרה "נמאס לי מאנשים מעכשיו רק פחמימות" הרגשתי את זה. הדבר הכי נכון שנאמר:-D
מסכנה רק רוצה לאכול.

כאילו כל הסדרה מוגזמת אבל זה שכנרת רוצחת מרגיש אפילו יותר מוגזם.

אני לא בטוחה אם יש פה אמירה או משהו אבל זה מעניין הקטע שהמין גירל הראשית אסייתית. וכאילו מצד אחד היא כלבה לכולם ומגיע לה רוע בחזרה. ומצד שני כולם עדיין גזענים כלפיה. כלומר את יכולה להיות יפה ומקובלת ועשירה וביץ' ועדיין יהיו גזענים כלפייך. ואת יכולה לספוג גזענות ועדיין לשים על זה זין ולהיות ביץ' בטוחה בעצמה כמה שבא לך.

הקטע של החברה הערסית (למה אני לא זוכרת את השם שלה???) והזמר עדיין חמוד.

טימור מביכה ברמות די תתאפסי על עצמך זה לא נעים.

ואני שמחה שבצי נפנפנה את האקס החצוף שלה.

קטעים מצחיקים:
כל המענה הקולי השונים של יפתח הקדוש:-D
היה רגע קטן של דיאלוג מצחיק כשהם חשבו שמי שדופק בדלת מחבל ואז זאת כנרת אבל שכחתי מה כדי לצטט. אבל זה היה רגע שהסתמך על טקסט מצחיק ולא צרחות והיה באמת מצחיק.

למעלה