יש פרק של הטירון עם זומבים?!?למי שמעונין, יצאה גרסה יותר ארוכה של הפרק עם הזומבים של הטירון (עונה 8 פרק 10), בערך 48 דקות
אוקי, ראיתי עכשיו סצנה ביו-טיוב וזה הזוי.
יחד עם זה גם היה פרק זומבים בקומיוניטי.
ולפי טריילר שראיתי היה פרק של 911 שהיה בחלל.
יש פרק של הטירון עם זומבים?!?למי שמעונין, יצאה גרסה יותר ארוכה של הפרק עם הזומבים של הטירון (עונה 8 פרק 10), בערך 48 דקות
אוי את זה פיספסתי.
אויש זה היה מצחיק ועצובוה"זאת לא שיחה לפנים אל פנים, זה שיחה לוואטסאפ, אין מספיק אימוג'י להעביר מה שאני מרגיש"![]()
אני לא שמתי לב לרפרנס לדמדומים, ואני בכלל לא יודע מה זה עדי בלי בצל.כן מאד נהניתי מכל הרפרנסים המילנאלים
קופיקו, כמעט מלאכים, עדי בלי בצל, דמדומים ועוד ככ הרבה.
רציתי לומר שאני לא זוכר אם הם בכלל נפגשו. ואז נזכרתי שהם היו יחד לקצת זמן.שיא-גל וארמונד לנצח!!
באמת שיחזור כבראוף מתי כבר בנץ חוזר????????????
דווקא לזה מכל הפרקים?למי שמעונין, יצאה גרסה יותר ארוכה של הפרק עם הזומבים של הטירון (עונה 8 פרק 10), בערך 48 דקות
כן ראית איזה חצופים?? הם יודעים שאני שונאת זומבים!!יש פרק של הטירון עם זומבים?!?
חחחחחחחחחחחחח פספסתי גם
כמובן שלא, כי אתה מתנשא שצופה בלי כתוביות. פעם 90% מהתרגומים הפיראטים התחילו ב"תורגם ע"י עדי בלי בצל מצוות QSUBS"אני לא שמתי לב לרפרנס לדמדומים, ואני בכלל לא יודע מה זה עדי בלי בצל.
ראיתי את הפרק המקורי כשהוא יצא לפני כמה חודשים אז קשה לזכור אבל זה מה שגוגל אומרדווקא לזה מכל הפרקים?
מה זה מכיל? עוד סצנות מרדף או משהו מעניין?
מאוד גזעני מצידך לשנוא זומביםכן ראית איזה חצופים?? הם יודעים שאני שונאת זומבים!!
כן Heroes
אה נכון, שכחתי את האיזכור הזה לדמדומים.כמובן שלא, כי אתה מתנשא שצופה בלי כתוביות. פעם 90% מהתרגומים הפיראטים התחילו ב"תורגם ע"י עדי בלי בצל מצוות QSUBS"
לאדעת אם זה בן או בת אבל הם עשו עבודת קודש במשך שנים.
וזה היה בדיוק זה גם הרפרנס לדמדומים. היא נרשמה לחוג אנגלית כי היא רצתה לראות דמדומים אבל בסוף הסתדרה עם כתוביות של עדי בלי בצל![]()
אוקי זה מענייןand deleted scenes that add crucial emotional depth to Tim and Lucy's relationship
אני זומביפובית גאהמאוד גזעני מצידך לשנוא זומבים
ובגלל זה לא צפיתי בהלידיעתך דרו ברימור פעם הייתה זומבית
(בזמן שדילן עדיין אהבה אותה)
אני גם בשוק, לא חשבתי שזה הז'אנר בכלליש פרק של הטירון עם זומבים?!?
זה לא.אני גם בשוק, לא חשבתי שזה הז'אנר בכלל![]()
וואו איזה בזבוז זמן של פרק.
זה כאילו היה תסריטאי שהיה לו רעיון ממש שאפתני לגבי העלילה ואז בשלב מסויים כבר לא היה לו רעיון כיצד להמשיך אז באו והחליטו שכל מה שהוא עשה היה חלום.
וכאילו בתוך החלום של פיליפ היו הסיפור האישי של השכנה שלו ותגובות של חברים שלו בבתים שלהם, ופאבל צופה בו, ופרשנים פוליטיים מתווכחים בחדשות?
לא שאהבתי את קו העלילה הזה שהוא בורח מהמשטרה איתה כי איך זה לכל הרוחות יכול להסתיים טוב,
אבל פשוט לבטל את זה עם חלום זה מגוחך.
אני אפילו לא יכול לכעוס על כל הדברים המגוחכים שאמרו אנשים בחדשות כי זה הכל בחלום של פיליפ.
אז בסופו של דבר שני דברים טובים:
לפחות גם הסוף של פרק קודם היה חלום ולא לוקחים לו את טוסיה.
ודבר שני זה שבגלל החלום הוא במציאות גם מתקרב עם השכנה.
אשלים בהמשך השבוע, נשאר פרק אחרון נכון?לפחות זה לא פרק באמת מבוזבז.
ופיליפ ופאבל ממש חמודים יחד כמעט כל הזמן.
אבל עדיין פרק ששיעמם אותי בסופו של דבר.
גם לא ברור לי איך עברנו מזה שהוא נלחם על אימוץ ועל פרנסה לכך שבכלל לא מדברים על העניין המשפטי והוא גם מבזבז כסף נורא בקלות.
אויש אני מצטער.אשלים בהמשך השבוע, נשאר פרק אחרון נכון?
אתה לא מגיב לי / מתייחס לדברים שאני כותב/מגיב לך - אז נראה שאפסיקלא כיף לכתוב לעצמי
האמת שלא קרינג' לי במיוחד.עדיין לא החלטתי אם זה קרינג' לי או מצחיק לי אבל מצד שני היו רגעים שממש צחקתי אז יותר נקודות למצחיק אני מניחה.
כן!והיי יאיי בנץ!![]()
וואי ממש!!!!!!!!!כן!אבל חצופים כל הקאסט שם למה לא מצלמים עוד עונה???????
אני גם אבל לא צפיתי בסצנה שהיא פרסמה רק ראיתי שכתבה אז לא ידעתי איך זה ילך.לצערי הפשוטע באינטרנט עושה קצת ספוילרים אז ידעתי שהולך להיות סצנת מחזמר.
היפנית או החברה שלה הקצת סתומה? ("יש לי גם תוספתן"אגב הסטונדטית ה"רעה" נראיית לי מוכרת אבל לא מצליחה לזהות מאיפה. יודעים?
www.instagram.com
כאילו כל הקטע של המין גירלז הרגיש לי מאוד קרינג',עדיין לא החלטתי אם זה קרינג' לי או מצחיק לי אבל מצד שני היו רגעים שממש צחקתי אז יותר נקודות למצחיק אני מניחה.
זה היה מצחיקחלק מהרפרנסים ככ אובייס שזה כאילו תראו - רפרנס!! ועדיין אני נהנית. כמו השלישי לאוקטובר![]()
ואלו רפרנסים שלא מדברים אלי.בצי לבושה כמו המורדים
שירי פסטיגלים (ספציפית קטן זה הכי כיף בעולם זה שיר מושלם!!)
אייסיטאוור.
...ואני לא יכולה עם קופיקו מה יהיה עם זה שאני מזהה את הסצנות שהיא צופה בהן בכל פרק?![]()
זה היה מעולה. אני בעד שיר מחזמר כל פרק, אבל יש לי תחושה שלא נקבל כל פרק.שיר מחזמר שמזכיר מאד את השיר של בל.
אורי ורד!!! שכחתי שגם הוא בסדרה.והיי יאיי בנץ!![]()
אני די אוהב אותה. באמת מגעיל הזמר הזה שלא נתן לה טיפ רציתי שתפרסם עליו שהוא אוכל לא כשר.אבל אני לא אוהבת את החברה הערסית שמקללת כל הזמן.
אוי אני פשוט נקרעתי מצחוק בקטע הזה. זה פשוט נמשך ונמשך ונמשך.אגב הצחיק אותי גם שעושים את הקטע שזוג עומד להתנשק אז מראים את ההתקרבות של הפנים שלהם שוב ושוב מזויות שונות, אבל בהגזמה![]()
אני מנחש שיהיה לו תפקיד אורח בכל פרק.(אגב הוא עצמו היה הטבח שהתעצבן עליהם על השייקים ולקוח מעצבן בקולנוע בפרק שעבר)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.