דיוני סדרות #151

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למי שמעונין, יצאה גרסה יותר ארוכה של הפרק עם הזומבים של הטירון (עונה 8 פרק 10), בערך 48 דקות
יש פרק של הטירון עם זומבים?!?

אוקי, ראיתי עכשיו סצנה ביו-טיוב וזה הזוי.
יחד עם זה גם היה פרק זומבים בקומיוניטי.
ולפי טריילר שראיתי היה פרק של 911 שהיה בחלל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי את זה פיספסתי.
1784727361581.png
וה"זאת לא שיחה לפנים אל פנים, זה שיחה לוואטסאפ, אין מספיק אימוג'י להעביר מה שאני מרגיש" :-D
אויש זה היה מצחיק ועצוב
כן מאד נהניתי מכל הרפרנסים המילנאלים:-D
קופיקו, כמעט מלאכים, עדי בלי בצל, דמדומים ועוד ככ הרבה.
אני לא שמתי לב לרפרנס לדמדומים, ואני בכלל לא יודע מה זה עדי בלי בצל.
שיא-גל וארמונד לנצח!!
רציתי לומר שאני לא זוכר אם הם בכלל נפגשו. ואז נזכרתי שהם היו יחד לקצת זמן.

אוף מתי כבר בנץ חוזר????????????
באמת שיחזור כבר

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות גיבורים, 4 עונות, 23 פרקים בעונה, התוכן מזכיר לי את הסדרה נוסעים בזמן (Travelers) שפתחתם שרשורים נפרדים לכבודה (עונה 1, עונה 2) :)

didalf

Well-known member
למי שמעונין, יצאה גרסה יותר ארוכה של הפרק עם הזומבים של הטירון (עונה 8 פרק 10), בערך 48 דקות
דווקא לזה מכל הפרקים?|פנים|
מה זה מכיל? עוד סצנות מרדף או משהו מעניין?
יש פרק של הטירון עם זומבים?!?
כן ראית איזה חצופים?? הם יודעים שאני שונאת זומבים!!

1784727361581.png
חחחחחחחחחחחחח פספסתי גם:-D

אני לא שמתי לב לרפרנס לדמדומים, ואני בכלל לא יודע מה זה עדי בלי בצל.
כמובן שלא, כי אתה מתנשא שצופה בלי כתוביות. פעם 90% מהתרגומים הפיראטים התחילו ב"תורגם ע"י עדי בלי בצל מצוות QSUBS"
לאדעת אם זה בן או בת אבל הם עשו עבודת קודש במשך שנים.
וזה היה בדיוק זה גם הרפרנס לדמדומים. היא נרשמה לחוג אנגלית כי היא רצתה לראות דמדומים אבל בסוף הסתדרה עם כתוביות של עדי בלי בצל:-D

דווקא לזה מכל הפרקים?|פנים|
מה זה מכיל? עוד סצנות מרדף או משהו מעניין?
ראיתי את הפרק המקורי כשהוא יצא לפני כמה חודשים אז קשה לזכור אבל זה מה שגוגל אומר
An extended cut of The Rookie Season 8, Episode 10, "His Name Was Martin," streams on Hulu, featuring five and a half minutes of bonus footage. It includes tighter action sequences during the psychiatric hospital outbreak and deleted scenes that add crucial emotional depth to Tim and Lucy's relationship

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן ראית איזה חצופים?? הם יודעים שאני שונאת זומבים!!
מאוד גזעני מצידך לשנוא זומבים
לידיעתך דרו ברימור פעם הייתה זומבית
(בזמן שדילן עדיין אהבה אותה)

התחלתי לראות גיבורים, 4 עונות, 23 פרקים בעונה, התוכן מזכיר לי את הסדרה נוסעים בזמן (Travelers) שפתחתם שרשורים נפרדים לכבודה (עונה 1, עונה 2) :)
כן Heroes
הייתה לה עונה ראשונה מעולה. ממש שווה.
בהמשך היא דישדשה קצת ואני נטשתי אותה במהלך עונה 3.

אגב, רק לעונה הראשונה היו 23 פרקים. העונה השניה הייתה קצרה בגלל שביתת תסריטאים (רק 11 פרקים). ואז לעונה 3 היו 25 פרקים ולעונה 4 היו 18 פרקים.
כמה שנים אחרי סיום העונה הרביעית יצאה גם סדרת בת בשם Heroes: Reborn שלה היו 13 פרקים.

נכון שגם בה מעורב מסע בזמן, אבל חוץ מזה לא מרגיש לי שום קשר בינה ובין Travelers, כי העיקר בה זה אנשים עם כוחות על שונים. בעוד בTravelers אין לאף אחד כוחות על.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שלא, כי אתה מתנשא שצופה בלי כתוביות. פעם 90% מהתרגומים הפיראטים התחילו ב"תורגם ע"י עדי בלי בצל מצוות QSUBS"
לאדעת אם זה בן או בת אבל הם עשו עבודת קודש במשך שנים.
וזה היה בדיוק זה גם הרפרנס לדמדומים. היא נרשמה לחוג אנגלית כי היא רצתה לראות דמדומים אבל בסוף הסתדרה עם כתוביות של עדי בלי בצל:-D
אה נכון, שכחתי את האיזכור הזה לדמדומים.
ואומנם לא הכרתי באמת את "עדי בלי בצל" אבל הבנתי שזה איזשהו מתרגם

didalf

Well-known member
and deleted scenes that add crucial emotional depth to Tim and Lucy's relationship
אוקי זה מעניין

מאוד גזעני מצידך לשנוא זומבים
אני זומביפובית גאה
לידיעתך דרו ברימור פעם הייתה זומבית
(בזמן שדילן עדיין אהבה אותה)
ובגלל זה לא צפיתי בה

didalf

Well-known member
אני גם בשוק, לא חשבתי שזה הז'אנר בכלל :-D
זה לא.
אבל היה פרק שאנשים במפעל כימיקלים או משהו כזה נפגעו ממשהו שגרם להם להתנהג כמו זומבים ולתקוף את השוטרים.
לא נהניתי.

snirf

Active member
וואו איזה בזבוז זמן של פרק.
זה כאילו היה תסריטאי שהיה לו רעיון ממש שאפתני לגבי העלילה ואז בשלב מסויים כבר לא היה לו רעיון כיצד להמשיך אז באו והחליטו שכל מה שהוא עשה היה חלום.
וכאילו בתוך החלום של פיליפ היו הסיפור האישי של השכנה שלו ותגובות של חברים שלו בבתים שלהם, ופאבל צופה בו, ופרשנים פוליטיים מתווכחים בחדשות?

לא שאהבתי את קו העלילה הזה שהוא בורח מהמשטרה איתה כי איך זה לכל הרוחות יכול להסתיים טוב,
אבל פשוט לבטל את זה עם חלום זה מגוחך.
אני אפילו לא יכול לכעוס על כל הדברים המגוחכים שאמרו אנשים בחדשות כי זה הכל בחלום של פיליפ.

אז בסופו של דבר שני דברים טובים:
לפחות גם הסוף של פרק קודם היה חלום ולא לוקחים לו את טוסיה.
ודבר שני זה שבגלל החלום הוא במציאות גם מתקרב עם השכנה.

לגמריי פרק מבוזבז...ולמה לעשות את זה? נשארו עוד 2 פרקים לסוף :confused:
התכוונתי להגיד על הפרק הזה , שזה כבר 3 פרקים הולך מכיוון של דרמה לכיוון של "קומדיית טעויות" (סוג של)
עם כל ההגחכה של כל מיני סיטואציות ומצבים...
וגם בפרק הנ"ל זה המשיך. זה היה ממש מגוחך כל הבריחה מהמשטרה...
כל השיח בחדשות חשף את פולין כמדינת שמרנית...והראו במהלך העימות את הדעות המנוגדות, וגם בתחנת הדלק שהם היו- כשהראו את שתי הבחורות שמתווכחות לגבי הנושא של אימוץ ע"י גיי.

לא מבין בשביל מה זה היה מועיל כל הפרק הזה...באמת...זה סתם מעכב את התקדמות העלילה...וגם ככה נשארו רק עוד 2 פרקים...לא חבל?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפחות זה לא פרק באמת מבוזבז.
ופיליפ ופאבל ממש חמודים יחד כמעט כל הזמן.
אבל עדיין פרק ששיעמם אותי בסופו של דבר.
גם לא ברור לי איך עברנו מזה שהוא נלחם על אימוץ ועל פרנסה לכך שבכלל לא מדברים על העניין המשפטי והוא גם מבזבז כסף נורא בקלות.

snirf

Active member
לפחות זה לא פרק באמת מבוזבז.
ופיליפ ופאבל ממש חמודים יחד כמעט כל הזמן.
אבל עדיין פרק ששיעמם אותי בסופו של דבר.
גם לא ברור לי איך עברנו מזה שהוא נלחם על אימוץ ועל פרנסה לכך שבכלל לא מדברים על העניין המשפטי והוא גם מבזבז כסף נורא בקלות.
אשלים בהמשך השבוע, נשאר פרק אחרון נכון?
אתה לא מגיב לי / מתייחס לדברים שאני כותב/מגיב לך - אז נראה שאפסיק :p לא כיף לכתוב לעצמי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ראיתי את הפרק הראשון של סדרת הספינאוף המד"בית של המפץ הגדול - Stuart Fails to Save the Universe
וזה היה לא רע
אני בכלל לא זוכר את הדמות של דניס מהסדרה המקורית. כנראה שהייתה לסטויארט חברה בשלב מסויים, אני פשוט אאמין לזה.
כמובן שזכרתי את הגיאולוג - לא שהוא היה בהרבה פרקים, אבל הוא מישהו שזוכרים.
וכמובן כמובן את קריפקה

היה לי ברור שיזכירו את החברה של המפץ הגדול (גם שמעתי שמזכירים אותם בטריילר) - אבל תפסו אותי בהפתעה כשראינו את ראג'.
זה היה כאילו הפתעה נורא מגניבה. ואז נזכרתי שזה בסך הכל ראג'.
ומסתבר שהוא התחתן בשלב מסויים.

מסתבר גם שבכיתת גאולוגיה יש מספיק מחומר כלשהו כדי לעשות המון המון פצצות קטלניות. איכשהו אני בספק.
אבל גם קצת מוזר להיות קטנוני על זה דווקא.

בכל מקרה יש כל מיני דברים מצחיקים ואקשן ומעבר ליקומים מקבילים וכל זה טוב.
ובמיוחד אהבתי את הקטע של הפתיח שמפציר בך כל הזמן שלא לדלג על הפתיח :-D

אה וגם פן וטלר היו שזה הצחיק אותי כשנזכרתי שטלר שיחק את אבא של איימי בסדרת המקור.

עכשיו שאני חושב על זה, אני ממש אשמח אם איימי תופיע באחד הפרקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אשלים בהמשך השבוע, נשאר פרק אחרון נכון?
אתה לא מגיב לי / מתייחס לדברים שאני כותב/מגיב לך - אז נראה שאפסיק :p לא כיף לכתוב לעצמי
אויש אני מצטער.
האמת שהרבה פעמים אני כותב את כל מה שאני חושב על הפרק ועד שאתה כותב אני כבר לא חושב עליו.
על פרק 6 במיוחד לא היה לי משהו נוסף לכתוב. ניסיתי לא לחשוב עליו אחרי שראיתי.

didalf

Well-known member
הפשוטע פרק 2

עדיין לא החלטתי אם זה קרינג' לי או מצחיק לי אבל מצד שני היו רגעים שממש צחקתי אז יותר נקודות למצחיק אני מניחה.
חלק מהרפרנסים ככ אובייס שזה כאילו תראו - רפרנס!! ועדיין אני נהנית. כמו השלישי לאוקטובר:-D
זה פשוט סדרה שכל הרפרסים שלה נלקחו מהמוח שלי זה מדהים:-D
כמובן שהכל מאד וייב של סרט תיכון אמריקאי ולא ישראלי לחלוטין שלא הכי עובד בעברית אבל עדיין די משעשע.
בצי לבושה כמו המורדים:-D
שירי פסטיגלים (ספציפית קטן זה הכי כיף בעולם זה שיר מושלם!!)
אייסיטאוור.
שיר מחזמר שמזכיר מאד את השיר של בל.
והיי יאיי בנץ!:-D

ואני לא יכולה עם קופיקו מה יהיה עם זה שאני מזהה את הסצנות שהיא צופה בהן בכל פרק?:-D:-D:-D

אבל אני לא אוהבת את החברה הערסית שמקללת כל הזמן.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
עדיין לא החלטתי אם זה קרינג' לי או מצחיק לי אבל מצד שני היו רגעים שממש צחקתי אז יותר נקודות למצחיק אני מניחה.
האמת שלא קרינג' לי במיוחד.
כן! |מאוהב| אבל חצופים כל הקאסט שם למה לא מצלמים עוד עונה???????
לצערי הפשוטע באינטרנט עושה קצת ספוילרים אז ידעתי שהולך להיות סצנת מחזמר.
אבל עדיין היה טוב.
אגב הצחיק אותי גם שעושים את הקטע שזוג עומד להתנשק אז מראים את ההתקרבות של הפנים שלהם שוב ושוב מזויות שונות, אבל בהגזמה :-D
אגב הסטונדטית ה"רעה" נראיית לי מוכרת אבל לא מצליחה לזהות מאיפה. יודעים?

didalf

Well-known member
כן! |מאוהב| אבל חצופים כל הקאסט שם למה לא מצלמים עוד עונה???????
וואי ממש!!!!!!!!!
עם כל הכבוד לפשוטע לכו משם ותצלמו לי עונה 4 חצופים!!!

לצערי הפשוטע באינטרנט עושה קצת ספוילרים אז ידעתי שהולך להיות סצנת מחזמר.
אני גם אבל לא צפיתי בסצנה שהיא פרסמה רק ראיתי שכתבה אז לא ידעתי איך זה ילך.

אגב הסטונדטית ה"רעה" נראיית לי מוכרת אבל לא מצליחה לזהות מאיפה. יודעים?
היפנית או החברה שלה הקצת סתומה? ("יש לי גם תוספתן":-D)
היפנית לאדעת אבל החברה זאת שיר הדס מאיר אני חושבת שהיא הייתה שדרנית רדיו בגלגלצ אבל כיום היא מגישה עם בר הפשוטע את הפודקסט שלהם שכל הזמן קופץ לי באינסטגרם והיא הבסטי שלו.
(אגב הוא עצמו היה הטבח שהתעצבן עליהם על השייקים ולקוח מעצבן בקולנוע בפרק שעבר)

didalf

Well-known member
אגב הפשוטע הם העלו לאינסטגרם תמונות מפורטות של הסט של החדר שלה, האנטשין לפרטים מדהימה והכל צועק הייית טינאייג'רית בשנות ה2000 זאת יכלה להיות אני:-D
(חוצמזה שאף פעם לא שמתי פוסטרים ודברים על הקירות. כל האובססיות שלי היו בתוך המחשב)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי מעולה.

קלטתן שבסוף באמת הייתה את ההתחלה של "סליחה על השאלה - קווקזים ששוטפים כלים" :-D :-D
כלומר אין לי מושג אם זה יושב על איזה סטריאוטיפ או משהו, אבל זה היה קורע שהיא ציינה את זה בפרק ואז זה היה. וכאלו שאלות מוזרות.

כאילו כל הקטע של המין גירלז הרגיש לי מאוד קרינג',
אבל זה בא לצחוק על זה באופן ברור. (כמו שהיה פרק מין גירלז בקומיוניטי)
רק שלא יגררו את זה כמשהו בעלילה.
חלק מהרפרנסים ככ אובייס שזה כאילו תראו - רפרנס!! ועדיין אני נהנית. כמו השלישי לאוקטובר:-D
זה היה מצחיק :-D
חשבתי שהוא יגיד לה שזה לא אוקטובר בכלל
בצי לבושה כמו המורדים:-D
שירי פסטיגלים (ספציפית קטן זה הכי כיף בעולם זה שיר מושלם!!)
אייסיטאוור.
...ואני לא יכולה עם קופיקו מה יהיה עם זה שאני מזהה את הסצנות שהיא צופה בהן בכל פרק?:-D:-D:-D
ואלו רפרנסים שלא מדברים אלי.
שיר מחזמר שמזכיר מאד את השיר של בל.
זה היה מעולה. אני בעד שיר מחזמר כל פרק, אבל יש לי תחושה שלא נקבל כל פרק.
בכל מקרה בא לי לראות שוב כי היו בו הרבה חידודים.
אורי ורד!!! שכחתי שגם הוא בסדרה.
אומנם די מגעיל, אבל אני שמח שהוא שם.

אבל אני לא אוהבת את החברה הערסית שמקללת כל הזמן.
אני די אוהב אותה. באמת מגעיל הזמר הזה שלא נתן לה טיפ רציתי שתפרסם עליו שהוא אוכל לא כשר.

אהבתי איך בסוף הן קולטות שהן הגיעו לשם בגלל האובססיה של החברה שלהן לבחור הזה והן מתעצבנות.

הדמות של חן רוטמן עוד לא הבריקה. אבל היה מצחיק איך שהוא מנסה לשכנע שזה נורמלי מה שהוא עושה עם העגבניות.

וואי כל הדרכים שבהם בצי מתייחסת אל היפנית היו יכולות להיות ממש לא בסדר, אבל היא מגעילה אז לא אכפת לי.
היא קוראת לה קונג פו פנדה. והיו עוד דברים.

אגב הצחיק אותי גם שעושים את הקטע שזוג עומד להתנשק אז מראים את ההתקרבות של הפנים שלהם שוב ושוב מזויות שונות, אבל בהגזמה :-D
אוי אני פשוט נקרעתי מצחוק בקטע הזה. זה פשוט נמשך ונמשך ונמשך.

(אגב הוא עצמו היה הטבח שהתעצבן עליהם על השייקים ולקוח מעצבן בקולנוע בפרק שעבר)
אני מנחש שיהיה לו תפקיד אורח בכל פרק.

בכלל לא ציינתן את הרומן המתפתח בין בצי ויפתח. הוא כל כך חמוד. וכאילו חתיך, אבל בעיקר גם ממש חמוד אליה ויש להם המון דברים במשותף.
אני לחלוטין עושה שיפינג.

אגב, באופן מוזר אתמול הייתה הפריימרה של הסדרה (שבוע אחרי שהיא יצאה)
ובר ביקש שאנשים יראו את זה בטלוויזיה ולא ביו-טיוב בשביל הרייטינג. כאילו.
והבת שלו הייתה שם והיא כזאת חמודה.

למעלה